Is yogunlugundan giremedigim zamanda olmus demek ki, farketmedim. Iyi ki gormemisim gergin ortamlar beni gerer.Evet canim buradaki kira ev konusu oldu.
Polimik ortamı oluşmuş ama nedense ceza kısmında bana acayip kıyak var oyle boyle diil :)
Ben hiç istemiyorum olmamayi yani kalbim istemiyor nekadar sanal ortamada olsa ben herkesi seviyorum.
Yazmayınca kendimi eksik hissediyorum.
Bir de buraya başlarken borcumuz vardi daha bunalimli zamanlarımdı..
Buraya yazarak (rahatladım belki psikolojik anlamda) ya da şanslı geldi kafam daha rahat oldu bilmiyorum hersey sirayla yoluna girdi.
Simdi de daha da rahatlamışken örnek olabilecekken ya da birilerine azıcık da olsa katkimiz olabilecekken bende burada olmayı istiyorum.
Eski beni ve yeni beni okuyarakda geri donup bakarakda vay be demek istiyorum (maddi anlamda aştiklarimiz anlaminda)
Ya da ne bilim hepinizinMia- @zelalke gibi yeni ev aldik vs haberlerini burada duymak istiyorum.
Ben almış kadar seviniyorum.
Umarım yıllar sonrada burada oluruz
Bu zaten öyle.
Günlük aylık yapıştırmalar var.
Birsürü etiket var. Hatırlatma etiketleri var.
Sayfaları düz beyaz.
İstediğim gibi düzenleyebiliyorum.
Fiyatı da çok uçuk değildi.
En minnak tencerelerle yapıyorum evcilik gibi oyuncak gibi.Heh tam günlük iş planı gibi olsun
Azar azar yapmakta ayrı marifet yahu
Ben dayanamıcam yeni yılın ilk haftası elimdekileri toplayıp bilezik almak istiyorum 12 13 gr civarı olur sanırım. Böyle parça parça hoşuma gitmiyor.
En minnak tencerelerle yapıyorum evcilik gibi oyuncak gibi.
Hatta bi ablaya ben bununla pilav yapıyorum demistim 5dk gülmüştü bana
All tabi ya bizede resim sonra 2020ye de msj at çıt çıt catlama seslerini canlı dinle
Catlicimmm zira ben alamazsam.
Şaka bir yana gün para mi elime alayımda bende dusunuyorum.
Simdi sürekli verdikçe cok zor oluyor be.
Ohh bereketli olsun canim.Hoşgeldintr_lelli
Sabah minimal topiğine yazıp buraya yazmayınca dedim inşallah küsmedi kendi topiğine
Buraya yazan belli insanlar var zaten fikirlerimiz belli harcama yapmak tasarruf etmek gibi hassas çizgileri kendi gibi istediği gibi yaşayan
Eleştirme yapmak bana hep tuhaf gelmiştir.
kendimi sorgulamama yardımcı olur sadece
insanlara akıl vermek şunu yapa demek çok saçma
sen yokken 2 gr altın 1 de çeyrek aldım
birikim candır
alışveriş de yapıyorum
kılık kıyafet eksiklerimi de alıyorum
biz hayatı yaşadıklarımızı paylaşıyoruz
burası hepimize iyi geliyor
Yemeği hep az yaparim ama cok yapan ya da kalabalık olanlara tuhaf geliyor tabi :)Bende az az yapmayı öğrendim çok iyi oluyor.
Almazsam bebek mevlüdü arkadaş hediyesi derken yine gidicek, ben alayım öyle şeyleri eşime kitlerim nasılsa :)
Yok canım o haberi bende gördüm .yarın bakalım belki bir haber gelirBu sabah Bolu Tugayının sınıra sevk edildiğinde dair haber okudum, sizin görevlendirmeden haber varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?