Kumbarayi ne kadardır biriktirdiniz baya cikmis masallah
Evet cok tuhaf gercektenBen de okudum çok ilginç fikirleri var gerçekten, bazıları yol gösterici bazıları gerçek dünyadan uzak
Bana yakınlarını aramayıp, mail atmasi özel günlerde internetten görüşmesi falan çok tuhaf geldi mesela
Allah bereket versin canım güzel birikmiş.
Ne güzel iyi bir alışkanlık gerçekten:)toplamda 3 kumbaramız var canım... biri eşimin , birisi benim biri de kızımın
Kurban bayramından beri sadece bozuklukları atıyorduk canımKızımın kumbarasında çoğunluk kağıt para. Benim kumbaram sadece 1 tl eşimin kumbarası karma karışık 1 tl de var , 50 kuruş ,25 kuruş ,10 ve 5 kuruş falan o sadece bozukluklar cebinde ağırlık yapmasın diye atıyo
Günaydın kızlar
Sonunda bu sabah erkenden kalktım.. Eşime bişeyler hazırladım 7:45 de onu işe gönderdim , Kahvemi de yapıp gün doğumuna kadar usul usul içtim.. Sosyal medyayı gezindim.. Uzun zamandır pek erken kalkmam.. Pek iyi geldi...
Bugün harcama yapmayı düşünmüyorum.. Ekmeği eşime ısmarlarım..
Dünden köy tavuğu haşlamam var.. Çok az da bulgur pilavı ama öğlen de annemle kızıma anca yeter..
Akşama haşlamanın suyundan tel şehriyeli tavuk suyu çorba yapıcam.. Yanına ne yapsam diye sabahtan beri düşünüp duruyorum
Bi oturtamadım şu yemek listesi düzeniniNe gider kızlar tavuk suyu çorba yanına ?
Hafta sonunda doğum günüm.. yolu yarılıyorum artık.. Kendime hediye alıcam.. Kişiselleştirilmiş ajanda istiyorum.. Renk renk kalemler , stickerlar , minik minik notlar... İnstagramda bakıyorum harika şeyler var , bazılarının fiyatları da bana biraz fazlacana geldiKullanıpta memnun olan var mı kızlar ??? örneğin Ezelins , fabooks , mymiyaplanner ???
Günaydın kızlar
Sonunda bu sabah erkenden kalktım.. Eşime bişeyler hazırladım 7:45 de onu işe gönderdim , Kahvemi de yapıp gün doğumuna kadar usul usul içtim.. Sosyal medyayı gezindim.. Uzun zamandır pek erken kalkmam.. Pek iyi geldi...
Bugün harcama yapmayı düşünmüyorum.. Ekmeği eşime ısmarlarım..
Dünden köy tavuğu haşlamam var.. Çok az da bulgur pilavı ama öğlen de annemle kızıma anca yeter..
Akşama haşlamanın suyundan tel şehriyeli tavuk suyu çorba yapıcam.. Yanına ne yapsam diye sabahtan beri düşünüp duruyorum
Bi oturtamadım şu yemek listesi düzeniniNe gider kızlar tavuk suyu çorba yanına ?
Hafta sonunda doğum günüm.. yolu yarılıyorum artık.. Kendime hediye alıcam.. Kişiselleştirilmiş ajanda istiyorum.. Renk renk kalemler , stickerlar , minik minik notlar... İnstagramda bakıyorum harika şeyler var , bazılarının fiyatları da bana biraz fazlacana geldiKullanıpta memnun olan var mı kızlar ??? örneğin Ezelins , fabooks , mymiyaplanner ???
Baska topikte gördüm sabah kisisel gelisimde gelir birazdan bence
benim yerime de kahve yi için :) biz çalışmaya devam :) ekmek parası :)Günaydın Kızlar şimdi markete gidiyorum . Sonra eve gelip kahvaltı yapıcam ardından binadaki arkadaşlarımı kahveye davet edicem . Temizlik yapmıcam heryer temiz daha dün temizledim
Oturdugunuz evi mi satacaksiniz. Kira vermek zorlayabilirgeçen hafta cuma temizlik için abla almıştım ne rahat etmiştim, bir cuma daha geldi .salı akşamı evi temizledim ..aslında çok da gerek yok bu hafta ki verecek maddi imkanım da yok..bu akşamçamaşırları katlar ütümü yapabilirim..yarın da dahil..cumartesi ye ev temiz işler halledilmiş olarak girerim :) bin şükür...
ayın 2sine kadar :
200tl gün parası
market harcaması 50tl
kasap harcaması 50tl
balık 25tl
var..
biraz daha sabretmemiz gerek..
Eşim şubat ayında 1+1 evimizi ve arabamızı satıp arsa almak niyetinde.ama arabasız olmaz çünkü her sabah ve akşam annemi getirip götürüyoruz..oğlumuza baktığımız için..işe dolmuşla da gider eşim ben zaten yürüyerek gidip geliyorum..
sizce mantıklı mı? ev satıp arsa almak..
burada arsalar çabuk değerleniyor..
fikriniz nedir?
1+1evimiz var yatırım amaçlı nisanda almıştık.700tl kira geliri varOturdugunuz evi mi satacaksiniz. Kira vermek zorlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?