Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hoş geldin. Yokluğun belli oldu gerçekten.
Biz birikimi senden öğrendik, öğrenecek de bir sürü kişi var. Bırakma buraları.

Hoş geldin. Yokluğun belli oldu gerçekten.
Biz birikimi senden öğrendik, öğrenecek de bir sürü kişi var. Bırakma buraları.
Ben hiç istemiyorum olmamayi yani kalbim istemiyor nekadar sanal ortamada olsa ben herkesi seviyorum.

Yazmayınca kendimi eksik hissediyorum.
Bir de buraya başlarken borcumuz vardi daha bunalimli zamanlarımdı..

Buraya yazarak (rahatladım belki psikolojik anlamda) ya da şanslı geldi kafam daha rahat oldu bilmiyorum hersey sirayla yoluna girdi.

Simdi de daha da rahatlamışken örnek olabilecekken ya da birilerine azıcık da olsa katkimiz olabilecekken bende burada olmayı istiyorum.
Eski beni ve yeni beni okuyarakda geri donup bakarakda vay be demek istiyorum (maddi anlamda aştiklarimiz anlaminda)

Ya da ne bilim hepinizin @Mi_a zelalke gibi yeni ev aldik vs haberlerini burada duymak istiyorum.
Ben almış kadar seviniyorum.

Umarım yıllar sonrada burada oluruz

Sağol canım.. Kereviz salatam var eşim yemedi sağolsun pek sevmez sebzeyi Ispanak yer bi tek onu da pazartesi yaptım. Başka bi sebze yemeği bakayım bakalım bulabilecek miyim ?

Evet mymiyapalanner çok pahalı Ezelins de onunla yarışacak gibi fiyatları... Fabooks uygun ve sevimli geldi gözüme minik not defterleri çok hoş ve dediğin gbii fiyatları da gayet uygun ... Biraz daha araştırayım en iyisi gerçi gözüm mymiya da ama pahalı diye pek gözüm kesmiyor

Hoşgeldin canım yokluğun çok belli oluyor valla...

Bende saçma sapan bi sebepten dolayı 1 gün giremedim insan sinir oluyor.. Ve haklısın uzun süre oluyor seninkiler ve nedense hep sana denk geliyo

Ben d&r da yılbaşında satılan ajandalara bayılıyorum. Zamansız ajanda olarak geçiyor.

Günaydın Kızlar şimdi markete gidiyorum . Sonra eve gelip kahvaltı yapıcam ardından binadaki arkadaşlarımı kahveye davet edicem . Temizlik yapmıcam heryer temiz daha dün temizledim

Bu sabah Bolu Tugayının sınıra sevk edildiğinde dair haber okudum, sizin görevlendirmeden haber varmı?

Hoş geldiniz hiç canınızı sıkılmasın bence çekemeyen anten taksin

Bizzat senden gayette memnunuz fikirlerinize tecrübemizle ihtiyacımız var bilhassa benim
Gerçekten çok şey öğrendim öğreniyorum

Ev sizin siz almissiniz istediğinizi yapmakta ozgursunuz kiracinizinda işine gelirse durur gelmezse çıkar sonuçta evi alırken zorluğunu siz yasamissiniz

tr_lelli dediğin gibi kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.. yaşam koşulları, aile içi veya çevreyle yaşanan sıkıntılar.. o sebeble sıkma canını.. topikte böyle gerginliklerin çıkması üzüyor inan..
hem sanal ortam birbirimizi üzmeden yazdıklarımızı dikkatle yazmak daha doğru.. yazı dili yanlış anlamalara veya daha çok kırmalara sebeb olacağını unutmayarak hareket edilmeli..
topikten soğudum diye düşünme lütfen bak 4 gündür herkes seni soruyor, sayende çok şey öğrendim ben kendi adıma konuşacak olursam. ben topikteki arkadaşları çok seviyorum, hepimiz kendi halimizde insanlarız.. tasarruf gibi ortak noktamız bizi burada topladı. ne de güzel arkadaşlıklar çıktı ortaya..
gerilmeyelim..
relaxxx..
hayat çok güzel :)

tr_lelli hosgeldin. Ban yemene sebep bu topik mi oldu?
Kendi adima rahatsiz oldugum herhangi bir durumda, yorum yapmiyorum. Polemige girmiyorum. Bir kac kere yanlis anlasildigim durumlar da oldu, uzatmadim hic. Peki deyip yoluma devam ettim. Insanlarin bizim hakkimizdaki algilarini degistirmek pek mumkun degil. Nihayetinde sanal alem. Ses yok, goruntu yok, mimik yok. Duygulari cumlelere dokmek hic kolay degil.
Neyse, iste boyle
Biz isimize bakalim kizlar.
Tam gaz birikime devam.

Hepinizi çok seviyom leyhnnnn.
E Esila09 alalım gitsin

Ne yaptım ne aldım yazicim bende az sonra.
Oğluma işkembe çorbası yaptim (esim hic sevmez çocuğu kendime benzettim :))
Tam sakatatci oldu cikti.
Çocuğun aklina vuruyor resmen istiyor
Unutmuyorda.

Ilerde hadi kalk la kokoreç midye yemeye gidelim git arabayı çalıştır geliyom ben diyebileceğim bir arkidiss yetistiriyorum kendime.

Makarna haşlanıyor evide süpürünce esime ayri yemek yapicam.

Herkese ayrı ayrı lokanta mubarek.

Sabah duvara pano asicam gunun menüsünü kendiniz belirleyin siparişleri aklımda tutamıyorum çıkmadan not atın oraya dicem.

Ben d&r da yılbaşında satılan ajandalara bayılıyorum. Zamansız ajanda olarak geçiyor.

Zamansız değilde daha çok gün gün ayrı olması lazım bana.. Hatta hafta hafta olan bölümü de dahil olsa süper olur.. Biraz obsesiflik var galiba bende Düzenli olsun istiyorum

bu gidişle uygun fiyatlı beğendiğim bişey bulamayıp gidip kendim yapıcam galiba

D&R a da bakarım canım gidip incelesem iyi olur

Evet canim buradaki kira ev konusu oldu.
Polimik ortamı oluşmuş ama nedense ceza kısmında bana acayip kıyak var oyle boyle diil :)

Bu zaten öyle.
Günlük aylık yapıştırmalar var.
Birsürü etiket var. Hatırlatma etiketleri var.
Sayfaları düz beyaz.
İstediğim gibi düzenleyebiliyorum.
Fiyatı da çok uçuk değildi.

Heh tam günlük iş planı gibi olsun
Azar azar yapmakta ayrı marifet yahu
Ben dayanamıcam yeni yılın ilk haftası elimdekileri toplayıp bilezik almak istiyorum 12 13 gr civarı olur sanırım. Böyle parça parça hoşuma gitmiyor.

Kizlar aksam anneme gitmekten karli ciktim. Annemin arkadasi ve ablasi yurt disinda yasiyor, dolayisiyla dugune gelememislerdi. Gecen hafta anneanneme gelmisler, orda gorusmusler. Iki yarim altin vermisler anneme. Haberleri kardesim verdi. Anneannem oz degil, bilenler bilir. Kardesim icin saklamasini soylemis anneme. Yillar oldu kabullen artik, kabullenmiyorsan da yorum yapma demis annem. Hem icin icin uzuldum, hem annemin koydugu tavra mutlu oldum. Kardesime de bana boyle seyler anlatma tatlim, uzaklasiyorum ben. Kendi sahit olduklarimin ustesinden gelmek zor, bir de bunlar fazla geliyor dedim. Ozur diledi, canim sıkıldı o yuzden dedim abla dedi.

Anneme de hic haberim yokmus gibi, ihtiyacin varsa verme anne veya kardesime ayir dedim. Onlar sana geldi, gule gule harca ya da kenarina at kizim dedi. anne candir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…