valla canım iş bankasi hep bana daha yakin geliyor nedense.Anladm canm bende alaym diyorm is bankasi kullaniyorum ama emin olamadim
Vadesizde kesinti olmuyormus ama vadelide kesinti varmia %15 kadarvalla canım iş bankasi hep bana daha yakin geliyor nedense.
Al canım bence.
ben vadeli yi bilmiyorum.Vadesizde kesinti olmuyormus ama vadelide kesinti varmia %15 kadar
ben vadeli yi bilmiyorum.
prensip olarak vadeli ye karşıyım.
o yuzden vadesizdi bizim hesap.
al sat yaparak kar ettik baya bir
Canımm benim içinde sen öylesinn....Kaç gündür izinde olduğumdan buralara gelip bakamadım..Bu akşam biraz bakayım dedim..Banın bitmiş çokk şükür..Hoşgelmişsin canım ...İnşallah canim.
Bende cok guzel insanlar tanidim.
En başından beri hic birbirimizi kırmadan hatta oturup çay içtiğim @KIZLARIMCANLARIM yani ekürim buranin bana kazandırdığı en tatlis insan.
Sonrasında @Mi_a kankim.
Diğer birikim topiklerinden de gorustuklerim var.
Sizler hepiniz.
Ekran arkasında da olsak diyaliz ya biziz yani.
Bir arada gibiyiz.
Hosbuldum canimSelam kızlartr_lelli hoşgeldin canım
Hosbuldum ekurimCanımm benim içinde sen öylesinn....Kaç gündür izinde olduğumdan buralara gelip bakamadım..Bu akşam biraz bakayım dedim..Banın bitmiş çokk şükür..Hoşgelmişsin canım ...
Aiy bazen insan unutuyor.Ihlamur demleyim dedim ama aklım nerdeyse demliğe ıhlamuru koydum, su koymadan ocağa koymuşum. Bi baktım ki ıhlamurlar kavrulmuş. Şapşik miyim neyim?
Neyse yemeğimizi yedik. Şimdi meyve faslına geçtik.
Kızım biraz grip gibi, biraz mandalina verelim eline.
Ay cok tatlisinIhlamur demleyim dedim ama aklım nerdeyse demliğe ıhlamuru koydum, su koymadan ocağa koymuşum. Bi baktım ki ıhlamurlar kavrulmuş. Şapşik miyim neyim?
Neyse yemeğimizi yedik. Şimdi meyve faslına geçtik.
Kızım biraz grip gibi, biraz mandalina verelim eline.
Canım alıntı falan yapamadım bugün yoğundum pek okuyamıyorum da . takma çok sesliyiz ve her düşünce oluyor takma takılma. Bırak kim ne düşünürsr düşünsün. Seni burda bilen biliyor. Kimseye birşeyler anlatmak zorynda deüilsin. Biz fikir alışverişi yapıyoruz soruyoruz öğreniyoruz ben buraya yeni gelmiş olabilirim ama burası iyi ki var. Çok şey öğrendim. Soğudum falan yazmışsın soğuma. Öyle istisnalar için soğukluk olmaz.Hosbuldum canim
Ay cok tatlisinkendiyle eglenebilen insanlar bana hep sevimli gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?