Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba hanımlar
işten gelirken pazara uğrayacaktım yağmur bastırdı vazgeçtim markete uğradım
çaykur çay indirimdeydi 20 tl 2 paket aldım
muz ve patlıcan aldım
patates soğan 1 liraydı 3 kilo patates 1 kilo soğan aldım
doğuşun küp şekeri 3.5 liraydı aldım
toplamda 56 lira ödedim

geçen hafta da sıvıyağ almıştım
yağ şeker ve çay stoğum tamam
baldo pirinç ve zeytinyağı da stoklamak istiyorum bakalım

Canımm benim içinde sen öylesinn....Kaç gündür izinde olduğumdan buralara gelip bakamadım..Bu akşam biraz bakayım dedim..Banın bitmiş çokk şükür..Hoşgelmişsin canım ...

Ihlamur demleyim dedim ama aklım nerdeyse demliğe ıhlamuru koydum, su koymadan ocağa koymuşum. Bi baktım ki ıhlamurlar kavrulmuş. Şapşik miyim neyim?

Neyse yemeğimizi yedik. Şimdi meyve faslına geçtik.

Kızım biraz grip gibi, biraz mandalina verelim eline.

Aiy bazen insan unutuyor.
Bende bu akşam demlemedim az sonra esim aranmaya başlıcam bisi içelim diye.

Yemek yedik eşimle markete gittik. Sokta bezelye bir alana bir bedava, labne bir alana bir bedava, patates, sogan, meyve çeşitleri. Kola, yoğurt, sogan halkası, ketcap, yaş hamur mayası, siyah zeytin, şok un baldi pirincinden, 30 luk yumurta, domates salçası, kuru üzüm, ped, ıslak mendil, sakız çeşitleri aldım. Şokta vernel 25 tl üzeri alisveriste indirimliydi. Normalde yumusatici almayacaktim ama indirimli olunca aldım. Bu kadar alışverişe 120 tl verdik. Bi çok eksigimi tamamladım tek tük eksikleri de baska zaman artık. Eve geldim bi kek yaptım, bi de kakakolu puding. Şimdi oturdum

Ay cok tatlisinkendiyle eglenebilen insanlar bana hep sevimli gelmistir

Canım alıntı falan yapamadım bugün yoğundum pek okuyamıyorum da . takma çok sesliyiz ve her düşünce oluyor takma takılma. Bırak kim ne düşünürsr düşünsün. Seni burda bilen biliyor. Kimseye birşeyler anlatmak zorynda deüilsin. Biz fikir alışverişi yapıyoruz soruyoruz öğreniyoruz ben buraya yeni gelmiş olabilirim ama burası iyi ki var. Çok şey öğrendim. Soğudum falan yazmışsın soğuma. Öyle istisnalar için soğukluk olmaz.

Akşam mesaiye kaldım, sonrası markete ugradim, peynirler indirimde ve son gündü. Stok yaptım biraz. Epey bir süre almam artık.
Duş yapıp birşeyler atistirdik. Eşim uyudu ben biraz keyif yapicam. Maske yaptım, oje surdum. Hiç uykum da yok, yorgun olunca hep böyle oluyor çay koydum kendime biraz oturacagim

Bende demledim ihlamurumu.
Tatlilardanda vardi yediler ictiler ben aksam yememeye dikkat ediyorum hala.
Sabah uyuyorum ben eşimle oglum gidince aksamda uykum gelmek bilmiyor.
Gidip biraz ortalık toplim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…