- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben de acaba ondan mı diye düşündüm ama sana çok adaletsiz davranmışlar kimse kusura bakmasın. ben de kendi kurumumda yöneticilik yaptım uzun yıllar, adil davranmak için çook dikkatli olmak gerek, farkında olmadan olabilir bazen ama olmamalı işte biz de burdaydık yazılanlara şahit olduk söylemeden geçemedim o yüzden bana da bir ban lütfenEvet canim buradaki kira ev konusu oldu.
Polimik ortamı oluşmuş ama nedense ceza kısmında bana acayip kıyak var oyle boyle diil :)
O kıyak bana yapılıyor size olamaz :)Ben de acaba ondan mı diye düşündüm ama sana çok adaletsiz davranmışlar kimse kusura bakmasın. ben de kendi kurumumda yöneticilik yaptım uzun yıllar, adil davranmak için çook dikkatli olmak gerek, farkında olmadan olabilir bazen ama olmamalı işte biz de burdaydık yazılanlara şahit olduk söylemeden geçemedim o yüzden bana da bir ban lütfen
Heryerde geçmiyor sanirim.GünAydın hanimlar hayırlı sabahlar
garanti bonus puan var 75 tl
Şok Migros veya Carrefour da geçerli midir?
bilginiz var mi?
Kaşar Beyaz peynir ve yumurta eksiğim var
değerlendirelim diyorum
indirim nerelerde var
Off demeO kıyak bana yapılıyor size olamaz :)
Şimdi yine ban yerim herkesin yerinede bana veriyolla
Senin bebisler nasil napiyolarOff deme
Ben vakifbank world puanlarimi karfurda migrosta kullaniyorum hepGünAydın hanimlar hayırlı sabahlar
bilginiz var mi?
değerlendirelim diyorum
indirim nerelerde var
GünAydın hanimlar hayırlı sabahlar
bilginiz var mi?
değerlendirelim diyorum
indirim nerelerde var
Off sorma uykusuz geceler uzayıp gidiyor 7. aydayız gece yüz kere kalkıyorlarSenin bebisler nasil napiyolar
Off sorma uykusuz geceler uzayıp gidiyor 7. aydayız gece yüz kere kalkıyorlarne zaman uyku düzeni oturur bilen var mı
Eyvah eyvah34 aylık oğlum var hala uyanıyoruz geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?