Patatesi fırında pişirebiliyormusun?Selam kızlar.
Öğlen kuzuma kumpir yapıcam keyif yapıcaz. Akşamda dondurucuya el attım. Domates çıkardım çorba yapıcam birde biber dolması yaparım.
ben de yapıyorum kumpir fırına koyuyorum ama hiç su değmeyecek patatesler yıkanmayacakPatatesi fırında pişirebiliyormusun?
Ben onu basaramadim
Kizlar günaydın. Sizden bi konuda bilgi almak istiyorum. Benim evim iki oda bi salon.
Yatak odasi
Mutfak
Arada ki petek
Salon yaniyor. Bi odayi kisin hic kullanmiyorum. Oranin peteği kapalı. Dogalgaz kisin en fazla 300 geliyor.
Kullanmadigim o odaya camasir asiyorum kışın. Ama koku yapmaya basladigini farkettim. Kapisini actigimda ev soguyor. Ben o odaninda petegini acsam sizce nasil olur ? Fatura cok etkilenirmi
bende de 1 odayı ardiye olarak kullanıyorum peteği kapalı serin olsun diye
çamaşır asılacaksa petek yanınca da nem yapmaz mı kuruma sırasında bir süre camı açıp ilk nemi gidene kadar birkaç saat açık tutmak iyi olabilir tabi o sırada da petek kapalı olsun ki boşa yanmasın
Kizlar günaydın. Sizden bi konuda bilgi almak istiyorum. Benim evim iki oda bi salon.
Yatak odasi
Mutfak
Arada ki petek
Salon yaniyor. Bi odayi kisin hic kullanmiyorum. Oranin peteği kapalı. Dogalgaz kisin en fazla 300 geliyor.
Kullanmadigim o odaya camasir asiyorum kışın. Ama koku yapmaya basladigini farkettim. Kapisini actigimda ev soguyor. Ben o odaninda petegini acsam sizce nasil olur ? Fatura cok etkilenirmi
başladı mı erken rez. larKızlar erken rezervasyondan tatil satın alan oldu mu 2018 yaz icin
1 defa bi ablamda denedik pismediben de yapıyorum kumpir fırına koyuyorum ama hiç su değmeyecek patatesler yıkanmayacak
orta boy birkaç patates koyuyorum yaklaşık 45-50 dakikada pişiyorlar
sonra başka kaba aktarıp orda koyuyorum tereyağ kaşarını malzemesini
kumpirciler gibi patatesin içinde yapamam o kadar büyük patates de zor pişer
ayyy canım istedi haftasonu yaparım belki ama dilimli siyah zeytin almam lazım
Fatura illa etkilenir kapısınıda açmayın zaten soğuk sıcak küf yapar .Kizlar günaydın. Sizden bi konuda bilgi almak istiyorum. Benim evim iki oda bi salon.
Yatak odasi
Mutfak
Arada ki petek
Evet başladı bu aybaşladı mı erken rez. lar
ben aldım canımKızlar erken rezervasyondan tatil satın alan oldu mu 2018 yaz icin
Ayy evet ya gereksiz pahaliKumpir bende yapıyorum koca koca patatesleri 1 saatte pişiyor gerçi benim firinim davul fırın aynı kumpirciler gibi yapıyorum bı kere dışarda 3 kişi 50 lira vermiştik bana pahalı gelmişti dedim daha dışarda yemem ben yaparım yapıyorum ara ara
yok folyo zaten çok zararlı diyorlar kullanmıyorum ben1 defa bi ablamda denedik pismedi
Bizde biraz haşlayıp sonra tekrar firinladik.
Yani ben cesaret edemedim sonra.
Folyoya falan sariyorlar ama denemedim.
Ayy sobanın közüne atsaydık ne kumpir olurdu beegğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?