Küçük Düşün Büyük Olsun!

Elektrikli aletlerde ben de cok bahtsizim.
Yağlanmış ya da ıslanmış falan olabilir.
Yaptırmamakta haklisin tamir parasıyla yenisi alınır
Ben robot almamıştım mikserim ve blendırim vardi..

Mikserim bozuldu attim.
Blendırimın maşallahı var ceyizimden.
14.yasini kutlarim artik.

Rondo ve mikserde lazim oluyor diye 85tl uygun bisi almıştım 4 sene once.
Memnunum.
Isim bitince hemen yıkayıp kurulayıp kaldiriyorum.

Ayin kasim 20sinden aralik 20sine kadar olan zamanda (kart kesim) aslinda bizde aman aman dikkat etmedik.
Esime kazak pantolon bot oğluma bot arabaya karlastigi falan baya bi harcamada yapmistik.
Yine 4binden aşağı düşmez diyordum.
Böyle hem ihtiyaçlarınızı alıp hemde düşürünce kartı cok iyi moral oldu .
Yani ben ihtiyaçlarınızı alamayincada mutsuz oluyorum.

Hıı ben ihtiyaçlarımızı genelde ay ay bölüp sırayla önceliğine göre alıyorum zaten.
Eşimide yonlendiriyorum.
Mesela önceki ay mont takım elbise aldi.
Sonra kazak pantolon bot.

Ben bu ay montumu alırım cunku esiminde oglumunda ihtiyacı kalmadi.

Sonra zulaya ağırlık vericem.
Hem para hem gıda deterjan vs.
Yazın indirim kovalamaktansa kışlık hazırlık yapmak gezmek istiyorum.

yaa bende öyleyim annemler kv bile gelse ne hazırlasam nereyi toplasam oluyorum halbuki çocuğum var ev düzenli kalmıyor ve yabancı değiller..

Saglikli, huzurlu, bereketli bir haftamiz olsun insallah.
Cumartesi planlarimi uygulayabildim cok sukur. Evde temizlik, ikizleri ziyaret, annecigimle AVM. Salas bir mekanda kahve icmece. Aksaminda kuzenlerle esli bulusmaca. Hareketli ve guzeldi.
Dun de arkadaslarla esli uludaga cikmaca, kayak yapmaca, dusmece, kalkmaca, kar uzerinde mangal yakmaca, sucuk ekmek yemece, kozde kahve cay yapip icmece, bol bol usumece. O da guzeldi.

Hatri sayilir para harcamacayi da unutmayalim. Ani kumbaramiza bir ani daha attik.

Allah bugunlerimizi aratmasin, alistiklarimizdan mahrum etmesin. Amiiiiiin.

tr_lelli sanırım sen söylemiştin yaş mayayı dondurucuya koyuyorum diye bende var iki tane baktım 2 ocak son kullanım tarihi dondurucuya koysam bir şey olmaz demi

Soslu tavuk, kis bulguru, ayran ve yesil salata. Tavugu sabahtan sosladim ve dolaba attim. Bulguru da pisirdim, ayrani da cirptim. Yesillikler de yikanip dolaba kondu. Gerisi esime ait
Menünüz güzelmiş afiyet olsun canım
Maalesef benim kzılarım tavuk yemiyor

Bu arada negüzel karda eylenmek
Sefanız olsun

Aslında dikkat ediyorum ama anlamadım, çokta önemsemedim çeyizden bişeyleri feda edeceğimi biliyordum
Haftasonu evde bişey vardı ztn, kek bozuldu, turşu bozuldu, bardak kırıldı, bu da bozuldu anlamadım

Sabahtan beri termal içlik bakıyorum soğuktan dondum galiba

M&S termalleri incecik ve asla usutmuyor canim

ya arkadaşlar, kar tatili için, bilindik yerler ( uludağ, abant, kartalkaya, kartepe vs.) dışında, yurt içinde, tavsiye edebileceğiniz, gidip memnun kaldığınız, farklı, güzel, temiz, kaliteli yerler var mı?

Günaydın hanımlar;
lelli senin açma tarifini haftasonu yaptım. Tarif için teşekkürler, lezzeti çok güzeldi. Ama yumuşaklığı pastane açması gibi olmadı. Yaş maya yoktu, kuru maya ile yaptım ondan mı oldu acaba?

M&S termalleri incecik ve asla usutmuyor canim

Bir bakayım ben azcık huyluyum, altıma giyemem, ancak dizlere kadar ince çorap kalın çorap giyiyorum, kazaklarımın içine de pamuklu atletler giyiyordum, termal bir tane atlet aldım, bir de senin dediğini araştırayım

Anne palas:)
bizim kışın özellikle çok soğuklarda en sevdiğimiz tatil mekanı.
mis gibi yemekleri, sıcacık sohbetleri, aile ile geçirilen keyifli saatler. Benim en sevdiğim. Sanırım annemi özledim

Anne palas:)
bizim kışın özellikle çok soğuklarda en sevdiğimiz tatil mekanı.
mis gibi yemekleri, sıcacık sohbetleri, aile ile geçirilen keyifli saatler. Benim en sevdiğim. Sanırım annemi özledim

:) kesinlikle.... de annemle aramızda bir sokak var.... sık sık, o keyifli saatleri geçiriyoruz, çok şükür.... o paha biçilemez...

bana kalsa en güzel tatil evde olur, bazen takılıyorum eşime, tatil için, üst kata çıkalım, kış balkonunun üstünü açıp, kar altında mangal yakıp, semaverde çay demleyelim vs. diye... :) de çocuklar ara ara, kaçmak istiyor bir yerlere.... kayak yapmak, kar topu oynamak, havuza girmek vs. istiyorlar... okullar, kurslar, iş vs. zaten çok vaktimiz olmuyor ama, ara ara yurtiçi, yurtdışı kaçıyoruz, bir hafta, on gün kadar....

Çok şanslısınız o zaman, Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi.
Çocuk olmak bu demek değil mi zaten? Yeni yerler görmek, farklı aktiviteler yapmak, oynamak, koşmak
İleride güzel hatırlanacak anılar biriktirmek.

tr_lelli sanırım sen söylemiştin yaş mayayı dondurucuya koyuyorum diye bende var iki tane baktım 2 ocak son kullanım tarihi dondurucuya koysam bir şey olmaz demi
Koy tabiki hic bisi olmaz benim suan 4 tane var
Kullanacağın zaman 1 saat once çıkar kullan canim.

elhamdülillah....

amin canım, Rabbim cümlemizin anne, babalarına, büyüklerine, hayırlı uzun ömürler versin... sen de inşallah en kısa zamanda, anne palas, tatilini yaparsın... :)

evet çocuk olmak.... benim çok güzel çocukluk anılarım var ailemle, istiyorum ki, benim çocuklarımın da ileride, geriye dönüp baktıklarında, aileyle geçirilmiş çok güzel anlar olsun hafızalarında, onları tebessüm ettiren, burun uçlarını sızlatan, gözlerini mutluluk ve özlemle yaşartan...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…