Amin ya insAllah.Günaydın
2017 yılının son haftası hepimiz için çok güzel geçsin inşallah
Elektrikli aletlerde ben de cok bahtsizim.Merhaba
Çeyizime aldığım Philips Blender seti bozuldu, rondosu ve dograyıcısı hiç çalışmıyor mikseri çok yavaş eskisi gibi değil
Ne alsam neye dikkat etsem fikrinizi almak istedim.
Neden bozuldu bilmiyorum ama yaptırmaya niyetim yok onun peşinde koşturamam
Az once arkadaşım aradi sana gelicem musaitsen dedi.
Bende gel kahvaltı yapalim dedim.
Evim temizde dün süpürmemiştim hemen evi supurdum
Bisiler hazirladim.
Wc yikadim.
Aynaların tozunu aldım
Koltukları düzelt falan derken ocağın demirleri falanda makine daha dün balık kızartınca hepsi makineye gitti.
Ben evim derli toplu temizde olsa böyle ani haber verince biri hep panik oluyorum.
Napsam napsam diye dolaniyorum
Soslu tavuk, kis bulguru, ayran ve yesil salata. Tavugu sabahtan sosladim ve dolaba attim. Bulguru da pisirdim, ayrani da cirptim. Yesillikler de yikanip dolaba kondu. Gerisi esime aitKızlar akşama ne yemek var fikir versenize
Menünüz güzelmiş afiyet olsun canımSoslu tavuk, kis bulguru, ayran ve yesil salata. Tavugu sabahtan sosladim ve dolaba attim. Bulguru da pisirdim, ayrani da cirptim. Yesillikler de yikanip dolaba kondu. Gerisi esime ait
Elektrikli aletlerde ben de cok bahtsizim.
Yağlanmış ya da ıslanmış falan olabilir.
Yaptırmamakta haklisin tamir parasıyla yenisi alınır
Ben robot almamıştım mikserim ve blendırim vardi..
Mikserim bozuldu attim.
Blendırimın maşallahı var ceyizimden.
14.yasini kutlarim artik.
Rondo ve mikserde lazim oluyor diye 85tl uygun bisi almıştım 4 sene once.
Memnunum.
Isim bitince hemen yıkayıp kurulayıp kaldiriyorum.
Aslında dikkat ediyorum ama anlamadım, çokta önemsemedim çeyizden bişeyleri feda edeceğimi biliyordum
Haftasonu evde bişey vardı ztn, kek bozuldu, turşu bozuldu, bardak kırıldı, bu da bozuldu anlamadım
Sabahtan beri termal içlik bakıyorum soğuktan dondum galiba
M&S termalleri incecik ve asla usutmuyor canim
Anne palas:)ya arkadaşlar, kar tatili için, bilindik yerler ( uludağ, abant, kartalkaya, kartepe vs.) dışında, yurt içinde, tavsiye edebileceğiniz, gidip memnun kaldığınız, farklı, güzel, temiz, kaliteli yerler var mı?
Anne palas:)
bizim kışın özellikle çok soğuklarda en sevdiğimiz tatil mekanı.
mis gibi yemekleri, sıcacık sohbetleri, aile ile geçirilen keyifli saatler. Benim en sevdiğim. Sanırım annemi özledim
Çok şanslısınız o zaman, Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi.:) kesinlikle.... de annemle aramızda bir sokak var.... sık sık, o keyifli saatleri geçiriyoruz, çok şükür.... o paha biçilemez...
bana kalsa en güzel tatil evde olur, bazen takılıyorum eşime, tatil için, üst kata çıkalım, kış balkonunun üstünü açıp, kar altında mangal yakıp, semaverde çay demleyelim vs. diye... :) de çocuklar ara ara, kaçmak istiyor bir yerlere.... kayak yapmak, kar topu oynamak, havuza girmek vs. istiyorlar... okullar, kurslar, iş vs. zaten çok vaktimiz olmuyor ama, ara ara yurtiçi, yurtdışı kaçıyoruz, bir hafta, on gün kadar....
Koy tabiki hic bisi olmaz benim suan 4 tane vartr_lelli sanırım sen söylemiştin yaş mayayı dondurucuya koyuyorum diye bende var iki tane baktım 2 ocak son kullanım tarihi dondurucuya koysam bir şey olmaz demi
Çok şanslısınız o zaman, Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi.
Çocuk olmak bu demek değil mi zaten? Yeni yerler görmek, farklı aktiviteler yapmak, oynamak, koşmak
İleride güzel hatırlanacak anılar biriktirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?