Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vay sen hosgelmissin :) ne güzel anlatmışsın..

Hoşbuldummmm :) Aminnn inşAllah hepimizin lellim

Bir gün elektriklerimiz kesildi, otomatik ödeme talimatındaydı, bankada para olmadığı için çekilmemiş ve tabii ben bebekle evde elektriksiz kalakaldım. Normalde de borçla evlenme, üzerine borçla araba alma vs derken zaten sıkıntılı süreçlerden geçiyorduk filan ama hiç bu kadar olmamıştı. Evde kızımın hediye parası vardı ve bankaya yatıracaktık kumbara hesabına. Aldım borcu kızımdan, taktım kangurusuna gittim yatırdım faturayı eve geldim, kızın üstünü çıkardım bir baktım elektrikler hala yok. Sonra yeniden giydir hazırlan çık bir baktım ki bir fatura daha var eve döndüm para aldım yeniden gittim hallettim eve geldim. Lohusalık da geçmiyor bende bir türlü Oturup bir güzel hüngüüüür hüngüüüür ağladım :) şimdi gülüyorum tabi, böyle de uzun uzun yazıyorum ama belki benim gibi hissedip, yolu buralara düşen arkadaşlar olur. O gün hakikaten dedim, sorumluluğu al koala bu tamamen sizin ailecek dikkatsizliğinizden ve aslında para yönetememenizden, bu durumdan ancak kararlı olunarak çıkılabilir. Oturdum bir güzel araştırmaya başladım, bir kaç Özlem Denizmen videosu izle, bir kaç tasarruf yöntemlerine ilişkin köşe yazısı oku yok olmaz diyorum ben biliyorum pek çoğunu, yetmez bu kadarı... sonra hooop "küçük düşün büyük olsun!" :) ve hakikaten bağımlılık yaptı! yetmedi anneme, abime, kayınvalideme, arkadaşlarıma bir bir anlatır oldum. O yüzden ne kadar teşekkür etsem az size. Kimse bana inanmadı önce, sen işe dön bir an evvel filan dediler ama fatura 12,90 lira düşünce, bir de ben artan hamur işini buzluğa koyup, yemekleri dökülmeyecek şekilde yapmaya başladıkça bir haller oldu çevreme de :)))))

Biz birlikte güçlüyüz, bu tartışmasız!

Allahım hepimize önce sağlık versin ve sonrasında da bu kararlılığımız daim olsun inşAllah...

Hoşbuldumm, yalnız değilim bu besbelli :)

Minik cadımdan fırsat buldukça buradayım, sevgiler

Merhaba arkadaşlar kurumun isteği üzerine ilk yardım eğitime gittim haftasonu 9:30 16:00 arası 2 gün gitti dinlenemedim de.Dün çıkışta annemlerle kebapçıya gittik 65 tl orada harcadım 5,5 yol parası 21.25 tl öğle arasında yemek yedim bu akşam çıkışta alışveriş merkezine gittik gratiste indirim varmış yüzde 40. 226,25 tl orada harcadım greyderde ayakkabı da 40 tl indirim vardı 320 e bot aldım kendime vitrinde görür görmez hoşuma gitti değişik giyerim dedim anneme 40 tl cüzdan 20 tl ve 25 tl ye pantolon 70 tl ye hırka , kendime elbise aldım 120 den 70 e düşmüş.30 tl iki adet milli piyango bileti aldım.25 tl ye taç ve küpe aldım.77 tl yemek yedik 2 tl da bahşiş bıraktım.yrn 295 tl ilk yardım sınavı için para yatıracağım 997 tl harcamışım eğitim bana baya tuzluya geldi :)) yarın da 295 tl sınav ücreti yatıracağım sınavı kazanırsam kurum geri bana ödeme yapacak kazanmazsam yanıyor para inş kazanırım :) kış lastiği alınacak 1300 civarı imiş yarın kk na 5 taksit yaptıracağım para birikmiyor bu aralar hep gidiyor.

Amin canim amin.
Yani etrafta duyuyoruz mutlaka borcu olan düzlüğe çıkan ev sahibi olan vs.

Ama yaşanmış şeyler,başımıza gelenler bizi daha güçlü yapiyor.

Yani gercekden cok borç içinde olduğumuz zamanlarda bile bana komsularim (diğer evimdeyken) her gün geziyorsunuz arabanız var ev var annen hep taşıyor sana falan diyorlardı.
Faturalarım ödenmiyor faiz geliyordu
K v zaten sıkıntılarım malûm oysa surekli ağlıyordum.

Antidepresan kullaniyordum.

Ben gezmiyordum oysa anneme bırakıyordu esim aksam alıyordu.
en fazla sahile iner bir tur atar gelirdik çay bile icmeden.

Yani ordayken tatile bile hic gitmedim demek bir de buradaki gibi gezeymişim neler derlerdi diyorum.

Dışardan herkes oyle sanıyordu ben de anlatmazdım.

He he der gecerdim.

Hâlâ öyleyim ama cok sükür o zamanlar geride kaldi.

Geçmez diyoruz geçiyor.
Allah saglik versin herşey olur zamanla.

Iyi ve yorgun canim sen nasilsin
?

Hoşgeldin bebişim

Iyiyim hosbuldum bende cook yorgunum. Dun aksamki tantana esim uyandiginda bitti

Sonra hemen konserve taze fasulye corba tursu ile sofra kurdum kek yaptim ama keke bugun bsy olmus cope attim cok agirlasmis

Bugunde kardesimle ve annemle kartepeye gittik esimi terminale biraktik biz yasadigimiz sehre donduk eve geldim birsuru utu yaptim en sevdigim ev isi dolapta hersey utulu oldugunda cok mutlu oluyorum
Simdi yrn icin yemek hazirlayip yatmaliyim ama hic uykum yok

Unu cok gelmiş olabilir çöküyor un cok olunca

Hos geldin, ben bir yilda hem buyuk masraflari istedigim gibi halledip hem de para biriktirince anladimki dikkat etmek cok onemli
Ustelik hala mecburi esnek davranmam gereken yerler var.

Kizlar mağazalarda indirim var mi?
Nasil fiyatlar?

Lelli boynerde montlar cok indirimli 80 120 tl arasi sahane montlar var
Ben almadim cunku oyle montum var ben sabah erken cikiyorum kar montu alicam daha kalin oda sezonda cok pahali

Lelli boynerde montlar cok indirimli 80 120 tl arasi sahane montlar var
Ben almadim cunku oyle montum var ben sabah erken cikiyorum kar montu alicam daha kalin oda sezonda cok pahali
Bende 1 tane siyah alicam hala alamadim.
Bakmam lazim.
Kotonda beğendiğim 189tl idi.
Düşmemiş sitede müzayede bakmali.
Sagol cnm

Bu saat oldu oğlum hala uyumadı
Yahu sen daha iki aylıksın bu kadar uzun süre nasıl uyumadan durursun kuzuu
Bu ara böyle
Uyku yok
Zaman yok
Birikimde yok
Şimdilik haybeye topiği darlıyorum
Yaaa olurmu öyle.
Bizde tırt.
Bebede uyur umarim dinlenirsin sende

Bende 1 tane siyah alicam hala alamadim.
Bakmam lazim.
Kotonda beğendiğim 189tl idi.
Düşmemiş sitede müzayede bakmali.
Sagol cnm

Gorunce aklima sen geldin
Boyner koton satmiyormu belki orda bulabilirsin?

Yaaa olurmu öyle.
Bizde tırt.
Bebede uyur umarim dinlenirsin sende
Gün gelicek dolmuş kumbara resmi senşn deyiminle bilenzik resimleriyle dolacak topik :))
Oğlum karnımdaykende sabaha kadar tekmelerdi ben bu duruma alışsam iyi olacak
Üniversiteyi bile ikinci öğretim okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…