- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Bu sene benimde dikkatimi çekiyor, mandalina çok pahaliMerhaba hanımlar
pazara gittim
1 kilo salatalık 3 tl
1 kilo mandalina 4 tl ödedim
mandalinanın mevsimindeyiz daha ucuz olması gerekmiyor mu ya hep 4-5 lira
ucuzu da kalın kabuklu kötü mandalinalar
pazarda fiyatlar uçuk
eve dönerken de markete uğrayabilirim bakalım
Kabuklarini rendeliyorum saklama poşetlerine koyup yada plastik kaba buzluga koyuyorum.
yok hiç ucuz meyve yok şu andaBu sene benimde dikkatimi çekiyor, mandalina çok pahali
Muz ve mandalina aynı fiyattan satılıyor
Mevsiminde ucuz meyve olmayacak mi
doğalgaza da zam varmış bu ay bir yerde okudum metreküp fiyatı zamlanmış bayaValla haklisiniz kizlar.
Hani pazar uygundu o da pahali geldi bana bu hafta
Yine marketlere göre iyi tabi.
Artık domates ve salatalık almicam bir sure.
Zaten tadı yok.
Belki cherry domates alirim o da tadimlik.
Sebze zaten pek yemiyorlar arada yarim kilo kendime göre aliyorum.
Buzluga bakliyata devam.
Ben yılbaşından sonraki zamları merak ediyorum.
Ilaca %16 zam geldi bile.
Hastada olmayın heee napsak direk ölelim.
Çiftciden alinan fiyatla bize gelen fiyat arasinda cok fark var ondan.yok hiç ucuz meyve yok şu anda
portakal mandalina elma hepsi 4 lira civarında
muz 5 lira
insanlar ne alıp yiyecek nasıl beslenecek acaba
aynen öyle aracılar kazanıyor yoksa çiftçinin kazandığı yokÇiftciden alinan fiyatla bize gelen fiyat arasinda cok fark var ondan.
Parayi aracilar kazaniyor.
Mandalin memlekette cok ucuz.
Babam duymuş çiftciler yakiniyormus mandalin portakal hic para etmedi diye.
Istanbul da kilosu 4 lira.
Yazin da karpuz ayni sekildeydi
Tanidiklarin karpuzu hep tarlada kaldi hic para etmedi . Ama büyük şehirlerde hep pahaliydi.
Adam buyuk karpuzun tanesini veriyor 1liraya
Bizda istanbulfa kilosunu 1 liraya aliyoduk
Tesekkurler. Ben gunluk takmaya istiyordum ne zamandir. is yerinee kullanmak icin. indirim varken de aldim. zaten baska almam. bunlar yeter bana
Huyluysan tam sana gore canim. Incecik ve yumusacik. Fiyat biraz yuksek gelebilir. Ben genelde sezon sonu indirimlerinden aliyorum. Atlet seklinde, kisa kollu veya uzun kollu hepsinden var bende.Bir bakayım ben azcık huyluyum, altıma giyemem, ancak dizlere kadar ince çorap kalın çorap giyiyorum, kazaklarımın içine de pamuklu atletler giyiyordum, termal bir tane atlet aldım, bir de senin dediğini araştırayım
Bende otomatik vites düşünüyorum yada zaman ne getirir bilemem iş açmayı da istiyorum eğer ben sizin gibi biriktirebilirsem 30 binlik araba bana yeterEvet biz o donem 20bin tl para biriktirdik bu yontemle fakat yuksek model bir araba aldik.
Yani bizim bütçemize göre yüksek oldu.
40bin tl lik bir arabamız vardi 102bin tl araba aldikbu sebeple o 20bini kullandık bir de kredi çektik 2 senede bitsin diyede 2000tl olarak ödüyoruz.
O sebepden artik okadar biriktirmiyoruz.
Çünkü aya -3000tl olarak basliyoruz (telf taksitlerimiz var 3 ay daha)
Geriside gıda, faturalar derken ancak iyi geliyor O donem kredimiz 800tl idi cok rahat birikiyordu.
Şuan 350bes+200gün şeklinde her ay birikiyor 550tl olarak.
Huyluysan tam sana gore canim. Incecik ve yumusacik. Fiyat biraz yuksek gelebilir. Ben genelde sezon sonu indirimlerinden aliyorum. Atlet seklinde, kisa kollu veya uzun kollu hepsinden var bende.
Hatta su anda 2.urunde %40 indirim varmis. Sitesinden bakabilirsin.
Bugün şoka gittim
çaydanlık gelmiş büyük boy ihtiyacım da vardı 33 liraya aldım
Bizede 103 TL gelmiş benimde 3 petek yakiyorum iyi gelmiş sizinki kuzey cephe olduğu için fiyat böyle geliyor galibaBana yine doğalgaz 200tl geldi.
Aynı 3 petek yandı sabah aksam 40-45°de
Hey Allahim.
Binadaki rekor yine bende.
Çok sıkıldım bu durumdan.
Geceleri kapatsam belki düşecek fiyat ama yapamıyorum oglum üzerini cok acıyor
Bize sıkıntı diil de oglum icin kapatamam.
Ben bu kış sadece doğalgaza 1000tl den fazla ödicem gibi gorunuyor.
Geçen ayda 213tl gelmisti.
Temizletmeyi dusunuyorum petekleri(peteklerin her tarafı ısınıyor neye yaricaksa artik)bakım fark olcak mi.
Canım faturalar otomatik öğrendiğinden saklamadım.doğalgaza da zam varmış bu ay bir yerde okudum metreküp fiyatı zamlanmış baya
gelsin bakayım bekliyorum önceki ayla karşılaştıracağım
lelli sana gelmişti doğalgaz müsait olduğunda bakar mısın artış var mı
Sanirim ya bu evi cozemiyorum.Bizede 103 TL gelmiş benimde 3 petek yakiyorum iyi gelmiş sizinki kuzey cephe olduğu için fiyat böyle geliyor galiba
Umarım olur neden olmasin.Bende otomatik vites düşünüyorum yada zaman ne getirir bilemem iş açmayı da istiyorum eğer ben sizin gibi biriktirebilirsem 30 binlik araba bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?