dimi ne güzel haberler. Gör bak senin ev işin de olacak. Baya düşecek fiyattan, siz de alacaksınız insallah :) buraya ev aldim diye güzel haberini de yazacaksin insallahSelam hanımlar
Bu topikte iki gündür hep mutlu haberler var, çok şükür
Öncezelalke nin bebisi şimdi de lelli'nin evi. Mutluluk paylaştıkça mi çoğalıyor ne. Hayırlı olsun dilerim.
Yarın biz de bir müteahhit ile görüşüp iki ay önce begendigimiz bir ev için konuşacağız. O zaman emlakçı ile gezmistik evi, begenmistik ama fiyatı yüksekti. Haftaici bir arkadaşım bu müteahhitden bahsetti. Bizim begendigimiz ev olduğunu görünce pek sevindim. 15bin TL düşmüşler fiyatı, biraz daha birşeyler yapabiliriz demiş. Heyecanla yarın olmasını bekliyorum.
Aklıma şey geldi burada bir arkadaş yazmıştı 2-3 ay önce. Begendigimiz evi birkaç ay sonra 30bin TL indirim ile aldık diye. İnşallah bizimki de hayirlisiysa öyle olur. Dualarınızda yer verin bana da
Bizdede yapiyorum az da yapiyrm kaliyor kalan her yemegi bir gun sonra yemiyor kaliyor gunlerce Allah affetsin bazen atiyorum ya
Aynen suan benim iki oglumda kucuk yemiyolar pek :)Bebegim olcak insallah biraz daha buyuyunce ailemiz belki yemekler artmaz
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar ne kadar da güzel dileklerde bulunmuşsunuz.. çok teşekkürler hepinize.. tek tek alıntıladım ama elektrik kesilince hepsi gitti.. hepinize ayrı ayrı kucak dolusu sevgiler... iyiki varsınız..
amin insallah. Cok teşekkür ederim..Tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen suan benim iki oglumda kucuk yemiyolar pek :)
InsAllah kizlar sevinemedim bile istediğim gibi.
Şimdiden basladi vır vır
Is çözülmeden once hemen vercem diyordu şimdi yok 5 sene bekliycem yok öyle böyle diyo ayyy sınır oldum akşam aksam.
Tek güvencem tapusuz yerlere girilirse burada bu ev böyle kalmaz birakmazlar yani
Bekleyip görecegim.
Allah yardımcınız olsun. Yardımcımız olsun.Haber izliyoruz operasyon başladı allah yardımcımız olsun
Amin zeynepcim inşallah bize gerek kalmadan kolaylıkla biter dua edelim milletçe çok önemli bu çünküAllah yardımcınız olsun. Yardımcımız olsun.
Takip ediyorum
E Esmaelif39 canım burs kazandı bu yıl fiyat düşürdüler falan seneye nasıl olacak tekrar sınavlamı belirlenecek ücret. Bilmediğime soruyorum.
Nedense şu özellerin çok iyi eğitim verdiğini düşünemiyorum. Çevremde çok dershaneden bozma özel okul var çok saçma geliyor afım başı özel okul kolej falan. Ama çok çok iyi eğitim veren yılların özel okullarına diyeceğim yok tabiki.
Z zynpzeynep evet buyil verilen fiyat 4yil gecerli ortaokul sonuna kadar bursu devam ediyor bizde her özel okul sınavına girmesini istemiyoruz kurumsallasmis ve Türkiye genelinde şubeleri olanları takip ediyoruz tayinci olduğumuz için bugünde sorduk gittiğimiz yerde bu bursun geçerliliğini özellikleAllah yardımcınız olsun. Yardımcımız olsun.
Takip ediyorum
E Esmaelif39 canım burs kazandı bu yıl fiyat düşürdüler falan seneye nasıl olacak tekrar sınavlamı belirlenecek ücret. Bilmediğime soruyorum.
Nedense şu özellerin çok iyi eğitim verdiğini düşünemiyorum. Çevremde çok dershaneden bozma özel okul var çok saçma geliyor afım başı özel okul kolej falan. Ama çok çok iyi eğitim veren yılların özel okullarına diyeceğim yok tabiki.
Öyle canım. Dua ediyorum zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun.Amin zeynepcim inşallah bize gerek kalmadan kolaylıkla biter dua edelim milletçe çok önemli bu çünkü
Amin inşallah işte düşünüyoruz illa özel olucak diye zorlamiyoruz devlet okulana gitse heryerde yapabilir kızım için özel sadece ingilizce için önemli yoksa zeki bir öğrenci anne baba olarak elimizden geleni yapıcazÖyle canım. Dua ediyorum zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Fiyat aynı ve sürekli sınav olmayacaksa iyi
Geçen afişte gördğm merak ettim. Bu yıl 8 seneye 20 yaparlar onların insiyatifinde. Başlamış çocuk yok olmaz para yetmiyor denmez geleveğinle oynamak gibi bişiy.
İyi bir özel okulsa güzel yolu açık olsun başarısı daim olsun inş.
Genel anlamda sordum canımHangi açıdan sordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?