Küçük Düşün Büyük Olsun!

dimi ne güzel haberler. Gör bak senin ev işin de olacak. Baya düşecek fiyattan, siz de alacaksınız insallah :) buraya ev aldim diye güzel haberini de yazacaksin insallah

Selam birikimci hatunlar :)

Bugün 20 tl kuaföre ağdaya verdim

Eczaneden devit3 ampul aldım 4 tane bir de niyaderme gece kremi aldım küçüçük krem 25 tl toplam da 35 eczaneye verdim.

BİM'den de 2 süt 4 sıcak çikolata ve kumbara aldım 10 tl de orda harcadım toplam 65 tl gitti.

Açılan kumbara istiyordum çok pahalılar baktım da açılmayan kumbaram var.Dün BİM'e çocuk kumbarası gelmiş açılan 3.5 tl aldım.Aylık içindekini alıp gram altın alabilirim.Açılmayan dursun iyice biriksin.

kızlar ne kadar da güzel dileklerde bulunmuşsunuz.. çok teşekkürler hepinize.. tek tek alıntıladım ama elektrik kesilince hepsi gitti.. hepinize ayrı ayrı kucak dolusu sevgiler... iyiki varsınız..
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar
bugün sinemaya gittik 23 tl harcadık bir de hediye almam gerekti 35tl
başka harcamam yok

tr_lelli hayırlı olsun çok sevindim rüyanda görmüştün zaten inşallah süreç sorunsuz ilerler

InsAllah kizlar sevinemedim bile istediğim gibi.
Şimdiden basladi vır vır
Is çözülmeden once hemen vercem diyordu şimdi yok 5 sene bekliycem yok öyle böyle diyo ayyy sınır oldum akşam aksam.

Tek güvencem tapusuz yerlere girilirse burada bu ev böyle kalmaz birakmazlar yani
Bekleyip görecegim.

Lelli aslinda birden hemen verilmesi gerekiyor cunku iclerinde bir kisi yanlis bir uygulama oldugunu dusunurde mahkemeye verirse tekrar imar durdurulabilir sadece insaat izni alanlar devam eder aradan siyrilir belki boyle konusursaniz ikna olur.
Sorunlu bolgelerde malesef imar sorunu ortadan kolay kolay ortadan kalkmiyor kuyrugunu kovalayan kedi kopek gibi ayni seyi yasayip duruyolar.

Bizde bugün kızımın geçen hafta özel bir okulun sınavına girmişti demiştim ya oraya görüşmeye gittik güzel bir puan almış kuzum %80 bi bursluluk verdiler 31binden 6.200 e düşüyorlar yemekte dahil 8.50 dediler ama şu tayin işleri belli olmadan bisey demedik bide bi özel okul sınavı daha var bide oraya girsin diye bekliyoruz özele vermesekte güzel bi eğitim alabilmek için güzel yönlendirmeniz lazım fıstığımı buarada bugün kızlara verdiğimiz sözleri tuttuk sinamaya girdiler yemek yediler arabaya yakıt bide eşim İşyerinde gözlüğünü kaybetmişti atasunda %40 indirim varmış cam ve çerçevelerde hep bilgisayarla çalışıyor gözlüksüz başı ağrıyor denk geldi iyi oldu masraflı oldu ama uzunca bi süre merkeze gitmeyiz ay sonuna kadar market alışverişi de yapmayız bi pazar parası o da dolaptan bakliyattan idare ederiz biraz uzun oldu ama anca özetledim herkese iyi geceler

Kızı uyutcam derken kendim uyuyakalmışım.
Şimdi dizi zamanı. Fi nin yeni bölümü yayınlanmış

Haber izliyoruz operasyon başladı allah yardımcımız olsun

Haber izliyoruz operasyon başladı allah yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun. Yardımcımız olsun.
Takip ediyorum

E Esmaelif39 canım burs kazandı bu yıl fiyat düşürdüler falan seneye nasıl olacak tekrar sınavlamı belirlenecek ücret. Bilmediğime soruyorum.
Nedense şu özellerin çok iyi eğitim verdiğini düşünemiyorum. Çevremde çok dershaneden bozma özel okul var çok saçma geliyor afım başı özel okul kolej falan. Ama çok çok iyi eğitim veren yılların özel okullarına diyeceğim yok tabiki.

Amin zeynepcim inşallah bize gerek kalmadan kolaylıkla biter dua edelim milletçe çok önemli bu çünkü

Z zynpzeynep evet buyil verilen fiyat 4yil gecerli ortaokul sonuna kadar bursu devam ediyor bizde her özel okul sınavına girmesini istemiyoruz kurumsallasmis ve Türkiye genelinde şubeleri olanları takip ediyoruz tayinci olduğumuz için bugünde sorduk gittiğimiz yerde bu bursun geçerliliğini özellikle

Amin zeynepcim inşallah bize gerek kalmadan kolaylıkla biter dua edelim milletçe çok önemli bu çünkü
Öyle canım. Dua ediyorum zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Fiyat aynı ve sürekli sınav olmayacaksa iyi
Geçen afişte gördğm merak ettim. Bu yıl 8 seneye 20 yaparlar onların insiyatifinde. Başlamış çocuk yok olmaz para yetmiyor denmez geleveğinle oynamak gibi bişiy.
İyi bir özel okulsa güzel yolu açık olsun başarısı daim olsun inş.

Amin inşallah işte düşünüyoruz illa özel olucak diye zorlamiyoruz devlet okulana gitse heryerde yapabilir kızım için özel sadece ingilizce için önemli yoksa zeki bir öğrenci anne baba olarak elimizden geleni yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…