- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ayy sağol canım söylemen yeterBu arada yakin olsaydik cidden sana yemek yapar getirirdim
Valla kuzum cidden getirirdim elime yapismazdi yani insanlik olmemis olsa gerek :)Ayy sağol canım söylemen yeter
Kiz valla bende genelde esimle tek yada iki cesit yapiyorum bugun boyle oldu bazende kahvalti yapiyoruz esimin yemek sorunu yok onu yemem bunu yemem diyeHayirli aksamlartr_lelli hayirli oslun canim sevindim insallah anlastiginiz gunlerde gelir
Bende aksama ciger yapiyorum birde salata
Kalabalik olsak cesit uaparim ama esim hemen bi rtabakla doyuyor.
Yemek kaliyor
O yuzden bugunluk boyle
Valla benim esim kotu alismis.Kiz valla bende genelde esimle tek yada iki cesit yapiyorum bugun boyle oldu bazende kahvalti yapiyoruz esimin yemek sorunu yok onu yemem bunu yemem diye
Çok sağol canim insallah o da cok yakinda hallolurHayirli aksamlartr_lelli hayirli oslun canim sevindim insallah anlastiginiz gunlerde gelir
Bende aksama ciger yapiyorum birde salata
Kalabalik olsak cesit uaparim ama esim hemen bi rtabakla doyuyor.
Yemek kaliyor
O yuzden bugunluk boyle
Kiz oylede zor Allah yardimcin olsunValla benim esim kotu alismis.
Corba icmez
Sebze yemez
Patlicaz yemez
Degisik yani
Hep et turevi sever
Ama alismasida gerekiyor
Benim esimde cok luzumsuz seyler aliyor bazen kendi basina ve tuhaf olan evdeki eksikler degil :)Eşime market siparişi verdim.
Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi deterjanı, kavurma, bebek bezi ve ıslak mendil al dedim. Acaba başka neler alıp gelecek
Kiz oylede zor Allah yardimcin olsun
Bizdede yapiyorum az da yapiyrm kaliyor kalan her yemegi bir gun sonra yemiyor kaliyor gunlerce Allah affetsin bazen atiyorum yaAmin canim
Ben mecburen yemek zorundayim ama onun yüzünden yapasim gelmiyor
Yemek uc gun surunuyor
Hangi açıdan sordun canımtr_lelli hayırlısı canım ev çıkıyor her yerde diyordun bak çıktı
M maviduvar1 nasıl gidiyor
Kızlar bu gün bir şey yapmıyacağım demiştim ama öyle olmadı kızlarımı parka götürdüm eşimin yengesi aradı buraya gelmiş başla bir şehirde oturuyorlar yarın size gelmek istiyorum dedi bende buyur gel dedim
Bende eve gelince temizlik yaptım gerçi toz almak kaldı Onuda birazdan yada sabah yaparım
Kızlar kek yaptım pişiyor şimdi
Canım hakkımızda hayırlısı olsun.Selam hanımlar
Bu topikte iki gündür hep mutlu haberler var, çok şükür
Öncezelalke nin bebisi şimdi de lelli'nin evi. Mutluluk paylaştıkça mi çoğalıyor ne. Hayırlı olsun dilerim.
Yarın biz de bir müteahhit ile görüşüp iki ay önce begendigimiz bir ev için konuşacağız. O zaman emlakçı ile gezmistik evi, begenmistik ama fiyatı yüksekti. Haftaici bir arkadaşım bu müteahhitden bahsetti. Bizim begendigimiz ev olduğunu görünce pek sevindim. 15bin TL düşmüşler fiyatı, biraz daha birşeyler yapabiliriz demiş. Heyecanla yarın olmasını bekliyorum.
Aklıma şey geldi burada bir arkadaş yazmıştı 2-3 ay önce. Begendigimiz evi birkaç ay sonra 30bin TL indirim ile aldık diye. İnşallah bizimki de hayirlisiysa öyle olur. Dualarınızda yer verin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?