Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiz valla bende genelde esimle tek yada iki cesit yapiyorum bugun boyle oldu bazende kahvalti yapiyoruz esimin yemek sorunu yok onu yemem bunu yemem diye

Çok sağol canim insallah o da cok yakinda hallolur
M maviduvar1 saol canim.

Eşime market siparişi verdim.
Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi deterjanı, kavurma, bebek bezi ve ıslak mendil al dedim. Acaba başka neler alıp gelecek

tr_lelli hayırlısı canım ev çıkıyor her yerde diyordun bak çıktı
M maviduvar1 nasıl gidiyor

Kızlar bu gün bir şey yapmıyacağım demiştim ama öyle olmadı kızlarımı parka götürdüm eşimin yengesi aradı buraya gelmiş başla bir şehirde oturuyorlar yarın size gelmek istiyorum dedi bende buyur gel dedim
Bende eve gelince temizlik yaptım gerçi toz almak kaldı Onuda birazdan yada sabah yaparım
Kızlar kek yaptım pişiyor şimdi

22, 5 a 101 sen kefir yumurta soslu mısırereznolan varya bide sakız aldım
5,5 şok market Türk kahvesi ve margarin aldım
5,5 ta ilaç aldım bayağı harcamışım yine

Hangi açıdan sordun canım

Selam hanımlar
Bu topikte iki gündür hep mutlu haberler var, çok şükür
Önce zelalke nin bebisi şimdi de lelli'nin evi. Mutluluk paylaştıkça mi çoğalıyor ne. Hayırlı olsun dilerim.
Yarın biz de bir müteahhit ile görüşüp iki ay önce begendigimiz bir ev için konuşacağız. O zaman emlakçı ile gezmistik evi, begenmistik ama fiyatı yüksekti. Haftaici bir arkadaşım bu müteahhitden bahsetti. Bizim begendigimiz ev olduğunu görünce pek sevindim. 15bin TL düşmüşler fiyatı, biraz daha birşeyler yapabiliriz demiş. Heyecanla yarın olmasını bekliyorum.
Aklıma şey geldi burada bir arkadaş yazmıştı 2-3 ay önce. Begendigimiz evi birkaç ay sonra 30bin TL indirim ile aldık diye. İnşallah bizimki de hayirlisiysa öyle olur. Dualarınızda yer verin bana da

Bu arada kumbara olayı bana pek yaradı, çok şükür ve maşallah
Eşim bugün de 35 TL attı:))
Ben de bozukluk kalacak harcama olmadı bugün, onun için kendim hiç birşey atamadım hala.

Canım hakkımızda hayırlısı olsun.
Gönlünüzdeki neyse o olsun.

Babam camura yatiyor herkes vermeden vermem.
Yok 80m2 yaparlarsa vermem 100m2 den azsa vermem.
4 daireden azsa vermem.
Diğer arsalarla birleşmeden vermem.

Cart curt ya sabir.

Ay bu adam bi defada cinslik yapmasa ben sasirmicam nedense.

Bi sevinim dedim bin tane bahane siraladi.
Esimde sen ona bakma herkes verince mecbur vermeye dedi.
Yüzüm dustu cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…