- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Canım başarılıysa her yerde başarılı olur zaten. Benim yeğenimde özele gitti şimdi şyi bir liseyi kaxandı. Ama özele değil devletede gştseydi bunu başarabilirdi.darısı bizim çocuklarımıza.Amin inşallah işte düşünüyoruz illa özel olucak diye zorlamiyoruz devlet okulana gitse heryerde yapabilir kızım için özel sadece ingilizce için önemli yoksa zeki bir öğrenci anne baba olarak elimizden geleni yapıcaz
İnşallah tek dilediğimiz o yöndetuce_tuce Allah yardımcınız olsun hepsini korusun inşallah çok sürmez gidenlerde sağsağlim dönerler
Bizde tam bu konuda düşünüyoruz işte gittiği heryerde başarılı olabilecek bir çocuk sınavda matematik ve fenden ful çıkarmış 3 yanlış Türkçeden 1yanlış sosyalden yapmış şuanda devlet okulunda buyıl %50 olmazsa seneye %100 tayinciz gittiğimiz yerde güzel bir okulun olduğu semtten ev tutarsak iyi bir okula gider hem kardeşi de seneye ilk okula başlıycak onuda düşünmeliyiz hem de bizde onlar için eğitimleri için birikim yapabiliriz diyoruzCanım başarılıysa her yerde başarılı olur zaten. Benim yeğenimde özele gitti şimdi şyi bir liseyi kaxandı. Ama özele değil devletede gştseydi bunu başarabilirdi.darısı bizim çocuklarımıza.
Evlatlarımız iyi yerlere gelsinler inş.onlar için varız.
Tebrikler kuzuya kaçıncı sınıftı? Ben ozel okul yanlısı degilim. Arkadaşlarımın cocuklari var. Ilkokuldan beri ozeldeler. Egitim olarak belki aynılar. Sonucta cocuk iyiyse hic farketmiyor. Birazda imkanlar ölçüsünde ozel ders faydalı. Gecen sene biz de lise sınavına girdik. Cok iyi bir puan aldik aslinda 483 ama cocuklarin orta ogretim puani belirleyici oldu. Ozel okullar o yönden avantajlı oldular. Bu sene artık not ortalaması sınavda etkili olmayacakmış.Bizde bugün kızımın geçen hafta özel bir okulun sınavına girmişti demiştim ya oraya görüşmeye gittik güzel bir puan almış kuzum %80 bi bursluluk verdiler 31binden 6.200 e düşüyorlar yemekte dahil 8.50 dediler ama şu tayin işleri belli olmadan bisey demedik bide bi özel okul sınavı daha var bide oraya girsin diye bekliyoruz özele vermesekte güzel bi eğitim alabilmek için güzel yönlendirmeniz lazım fıstığımı buarada bugün kızlara verdiğimiz sözleri tuttuk sinamaya girdiler yemek yediler arabaya yakıt bide eşim İşyerinde gözlüğünü kaybetmişti atasunda %40 indirim varmış cam ve çerçevelerde hep bilgisayarla çalışıyor gözlüksüz başı ağrıyor denk geldi iyi oldu masraflı oldu ama uzunca bi süre merkeze gitmeyiz ay sonuna kadar market alışverişi de yapmayız bi pazar parası o da dolaptan bakliyattan idare ederiz biraz uzun oldu ama anca özetledim herkese
Tebrikler kuzuya. Kaçıncı sınıftı?
Buyıl 4.sınıf işte orta okula geçeceği için bizde eğitim sistemine çocuğumuzu harcatmak istemiyoruz dediğiniz gibi özel okullarda tam anlamıyla ticarethane tek artıları ingilizce ve artı yabancı dil sizin evladınıza da maşallah guzel puan almış Allah emeklerinin karşılığını versin inşallahTebrikler kuzuya kaçıncı sınıftı? Ben ozel okul yanlısı degilim. Arkadaşlarımın cocuklari var. Ilkokuldan beri ozeldeler. Egitim olarak belki aynılar. Sonucta cocuk iyiyse hic farketmiyor. Birazda imkanlar ölçüsünde ozel ders faydalı. Gecen sene biz de lise sınavına girdik. Cok iyi bir puan aldik aslinda 483 ama cocuklarin orta ogretim puani belirleyici oldu. Ozel okullar o yönden avantajlı oldular. Bu sene artık not ortalaması sınavda etkili olmayacakmış.
İnşallahGünaydın hanımlar kahvaltı yapıldı
bugün arkadaşımla buluşacağım geçen buluşmamızda küpe kolye vs alıp çok harcamıştım bugün harcamayacağım
İyi düşünmüşsünüzHerkese iyi pazarlar kızlar
Buzdolabını tamir ettirdik. Çok Şükür garantinin bitmesine 2 ay daha varmış bu yüzden ücret odemedim.
4 kg yufka aldım. Börek yapıp pişirip buzluğa atacağım misafir gelince hazır iyi oluyor
2 tepside şeker pare yapıp serbetlemeden kaldıracağım
yine becerikliliğin tutmuşHerkese iyi pazarlar kızlar
Buzdolabını tamir ettirdik. Çok Şükür garantinin bitmesine 2 ay daha varmış bu yüzden ücret odemedim.
4 kg yufka aldım. Börek yapıp pişirip buzluğa atacağım misafir gelince hazır iyi oluyor
2 tepside şeker pare yapıp serbetlemeden kaldıracağım
Bende kuuzmu ve arkadaşını götüreceğim yarın sanırım.Günaydın herkese
Biz daha yeni kalktık.
Kahvaltı yapcaz, sinemaya gideceğiz. Tahminim harcamalı bir gün olacak. Ama sinemaya gitmeyeli iki yıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?