Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kumbarama 1.5 tl attım. Kış bizde ağır şartlarda geçiyor kursum 2000 bizi fena vurdu üstelik daha gitmem gereken günler var yol parası ve tüm gün orada olacağım için ekstra para götürmem gerekecek. Kursun yeri yakınken iyi di eve dönebiliyordum şimdi baya uzağa taşındılar. Pek de kimseyi tanımıyorum evden yiyecek gidecek gibi bir yerde değil öğlen orda vakit geçiremem mecbur dışarı çıkıcam ekstra ekstra masraflar olucak. Belki o paralardan biraz arttırabilirim. Bu kumbarada pek hedefim yok 50 60 tl yaparsam ona da şükür.

Canım başarılıysa her yerde başarılı olur zaten. Benim yeğenimde özele gitti şimdi şyi bir liseyi kaxandı. Ama özele değil devletede gştseydi bunu başarabilirdi.darısı bizim çocuklarımıza.
Evlatlarımız iyi yerlere gelsinler inş.onlar için varız.

Bizde tam bu konuda düşünüyoruz işte gittiği heryerde başarılı olabilecek bir çocuk sınavda matematik ve fenden ful çıkarmış 3 yanlış Türkçeden 1yanlış sosyalden yapmış şuanda devlet okulunda buyıl %50 olmazsa seneye %100 tayinciz gittiğimiz yerde güzel bir okulun olduğu semtten ev tutarsak iyi bir okula gider hem kardeşi de seneye ilk okula başlıycak onuda düşünmeliyiz hem de bizde onlar için eğitimleri için birikim yapabiliriz diyoruz

Tebrikler kuzuya kaçıncı sınıftı? Ben ozel okul yanlısı degilim. Arkadaşlarımın cocuklari var. Ilkokuldan beri ozeldeler. Egitim olarak belki aynılar. Sonucta cocuk iyiyse hic farketmiyor. Birazda imkanlar ölçüsünde ozel ders faydalı. Gecen sene biz de lise sınavına girdik. Cok iyi bir puan aldik aslinda 483 ama cocuklarin orta ogretim puani belirleyici oldu. Ozel okullar o yönden avantajlı oldular. Bu sene artık not ortalaması sınavda etkili olmayacakmış.

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Biz daha yeni kalktık.
Kahvaltı yapcaz, sinemaya gideceğiz. Tahminim harcamalı bir gün olacak. Ama sinemaya gitmeyeli iki yıl oluyor

Günaydın
Erbaşlar uyuyor ben de çamaşır katladim.
Şimdi cayi aticam ocaga.

Geçen haftadan bi zuccaciyeci abimiz var ona 27tl borcum vardi.
Mop icin uç, yer örtüsu ve süzgeç falan almistim.

O borcumu vericem bugun.

Hamsi alırım birazda.

Meyve, sebze var evde pazar var ama cikmam.
Bisi lazim degil.

Dün akşam mutfak dolaplarını,buzdolabının uzerini sildim
Camı kaldi silinecek.

Bugün temizliğe devam

Günaydın Kızlar
Bir yere kahvaltıya gidecektik baktım yağmur çok atadım kusura bakmayın ben gelemiyeceğim dedim açık alan yağmurlu kapalı yerleşe uzun süre çocuklar durmaz birde misafirim gelecek yemek falan yapmam lazım bir organizasyonu iptal etmeyi hiç sevmiyorum ama rahat edemeyeceksem gitmenizde bir mantığındaki yok
Kahvaltı yaptık evi toğşadım bir süpürge tutup yemeğe girişmem lazım birde toz almak lazım

Ben yemeğimi akşamdan yaptım rahatım.
Sabah da buzluktan közlenmiş biber patlıcan çıkardım.

Biz de kahvaltıyı yayıla yayıla yaptık. Birazdan dışarı çıkacağız.

Buyıl 4.sınıf işte orta okula geçeceği için bizde eğitim sistemine çocuğumuzu harcatmak istemiyoruz dediğiniz gibi özel okullarda tam anlamıyla ticarethane tek artıları ingilizce ve artı yabancı dil sizin evladınıza da maşallah guzel puan almış Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah

Herkese iyi pazarlar kızlar
Buzdolabını tamir ettirdik. Çok Şükür garantinin bitmesine 2 ay daha varmış bu yüzden ücret odemedim.

4 kg yufka aldım. Börek yapıp pişirip buzluğa atacağım misafir gelince hazır iyi oluyor

2 tepside şeker pare yapıp serbetlemeden kaldıracağım

İyi düşünmüşsünüz

yine becerikliliğin tutmuş
ellerine sğlık
budolbına para ödememene sevindim inan

Günaydın herkese
Biz daha yeni kalktık.
Kahvaltı yapcaz, sinemaya gideceğiz. Tahminim harcamalı bir gün olacak. Ama sinemaya gitmeyeli iki yıl oluyor
Bende kuuzmu ve arkadaşını götüreceğim yarın sanırım.
Hangi film yorum yapın lütfen çocuklar içinse eğer izlediğiniz.

Ev için haftalık alışverişi eşime yaptırdım yırttım bu haftadan. Kahvaltılıklar sebze meyva vs.
Akşama sebzeli balık planladım.
yarın için kuzuma köfte hazırladım.
kendim için lahana çorbası düşünüyorum hafta içi ara ara yerim.
her gün küçük kumbraya 10 tl atacağım sigara içiyormuş gibi
kaç tl sigara bilmiyorum ama 10 tl civarıdır herhalde :)
Bir ara 7 8 yıl önce falan her gün sigara içiyormuşum gibi aylık parayı biriktirip evin peşinatına kullanmıştım.
Ciddi birikmişti 5 yılda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…