Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende kuuzmu ve arkadaşını götüreceğim yarın sanırım.
Hangi film yorum yapın lütfen çocuklar içinse eğer izlediğiniz.

Daha filmine gittik. Bence +18 bir film. Ben bile başlarda kalksam mı diye düşündüm.

Selamlar
37 sinema
10,5 patlamış mısır
50 tl hediye bebek kıyafeti
40 lira market alışverişi yaptık.

Kumbarama da 4 lira falan atcam

tahmin edebiliyorum canim Allahim kolaylik versin cumlemize eski konunu okumustum az cok hatirliyorum olanlari.Allah buyuk canm biz iyi niyetimizi koruyalm O karsimiza iyi seyler cikarir insAllah

Ahhh arkadaşlar ahh ne cok ortak derdimiz varmis..Bazen o kadar umutsuzluga düşüyorum ki bendee anlatamam..ilerde evlatlarima bu sekilde davranmamaya yemin ediyorum. tr_lelli bende ailemden maddi anlamda destek görüyorum kizima kiyafet harclik yazlik yiyecekler bazen alisveriş falan yaparlar.evim sobali odun komure cok para vermeyiz genelde yardimci olurlar..

ama gel görki babam sanki benim sorunlarimi görmezden geliyor gibi.Hıc sormaz bi derdin sıkıntın var mi diye..Evimin durumu malum bi cok kez dile getirdim.ailemin 3 katli bi apartmani var bi katinda kardesim oturuyor.o binada baya yasinda ama tadilatla harika bi hale getirdi kardeşim.Benim bu sobali evde ne sıkıntılar içinde oldugumu bildigi halde geç oraya tadilat yap otur demiyor.Sözde bi kati benim ama simdi zor zamanimda ihtiyacim var benim yaa..Tamam cok şukur rabbime ac degil acikta degilim ama artik birazda olsa rahat etmek kafamdaki bazi sorunlardan kurtulmak istiyorum.

Oraya tasinmak istedigimi dile getirmek istiyorum ama bunu dile getirmek beni utandiriyor resmen esimde buranin ordan ne farki var diyor ama tadilat yapsak cope gitmiycek en azindan benim deyip uzun yillar oturabilcemm.

Ayy ne yazdim yaa ama bu konuda cok dertliyimm coooookk..

Neden daire vermek istemiyor ama seninde hakkın bu.
Gerçi ben mecbur kalmasam banada vermiyordu.
Ben esimin Ailesi yüzünden eşimden ayrılma noktasına gelince mecbur kaldi dairede oturtmaya.
Defalarca yüzüme vurdu.
Annem olmasa kira bile isterdi.
Annem cok arkamda durdu hala öyle.
Bana laf söylemetdi hep korudu beni.

İnşallah Allah ıslah eder ne diyim.

Benim babam şunun cok farkında ama ona bisi olsa bizden başka kimsesi yok kimse bakmaz ona.

Bizim ona mecbur olmamazi istiyor.
Yani ona muhtaç olalim.
Tapusunu falan vermez yani.

Yani bu daire konusunu hic dile getirmedim oda getirmedi ki bu evde cok sıkıntı çektigimi biliyor yanii..Bi arkadasimda aglamayan bebege mama vermezler sen iste dedi bilmiyorum yaa bazen utaniyorum ona kiziyorum beni istemek zorunda biraktigi icin..Bazen diyorum vermek zorundami istee cok karmasigimm yaa coook..Benimde Allahtan annem var birde babannem iyikiii

Benim babam da aksi inatci.
Yaşlandikca daha da artti bu durum.
Seker hastasi tansiyon kalp romatizma hersey var. sağligi pek yerinde degil.
Tutturmus biraz da kredi çekip lüks araba alacagim diye.
Annem krediye israrla karsi ciktigi halde dinlemiyor bizi.

İyi akşamlar kızlar

Bi ara benim babam da 51000 ne araba almıştı.Satacakmış kendine kötü bir araba alıp biraz da kredi çekecekmiş tarla alacakmış şehrin diğer ucundan.Sebze falan ekecekmiş.Zaten haftaiçi çalışıyorsun bi haftasonu için ne gerek var.Neyse fizik doktoru dikkat etmen lazım yoksa sakat kalabilirsin demiş de tarla fikrinden vazgeçti.İnş düzelir sağlığı da ne gerek var şimdi tarlaya falan

Ayy hicc moralinizi bozmayın bu kadar olmuş eminim dahası da olacak

Bu arada aynı sabira benim de çok ihtiyacım var hemde öyle böyle değil bazı şeyler canımi sıkıyor huzursuzum modum düşük aman işte herkesin bir derdi var rabbim sağlık versin huzur versin hepsi oluyor inanın siz kalbinizi bozmayın o kadar yürekten istediğinize biz sahidiz

Canım şansını dene.
Neden senin mutluluğunu istemesinlerki.
Daha huzurlu olacaksan neden olmasin.

Benimkide vermez lelli tapu falann.yuzume vurur mu yasamadan bilemem vurmazda demem diyemem..

Insallah herkes verince babanda vermek zorunda kalir..
Sende daha fazla sıkıntıda kalmazsin zira seni cok iyi anliyorum evine bi aksesuar bile alirken ne gerek var bu eve diyorsunn..bir yaninda almani istiyor heves ediyorsunn..Rabbim yolumuzu açik etsin insallah hepimizinn...

R rtv bnce de dile getirmelisin arkadasim senin yerinde olsam soylerdim oturtmassa kendi utansin.seni oturtcagi yerin kirasina ihtiyaci olur onu anlarim ama ihtiyaci yoksa vermemesine anlam veremiyorum insanlarn

Aiy benim gibi varmış demek sizlerde de.
Yani gercekden bazen şaşırıyorum

Ama özellikle bize karşı böyle babam
Surekli kucuk hesaplar yapiyor.
Yani anlatsam size yok artık dersiniz.

Benim evim, kesem ayrı neticede esimde ne aldığıma karışmaz.

Mutfak deterjan falan hep bendedir.
Ne alsam o yenir.
Esime kalsa en pahali markete girer en pahalılarını alır cikar.

Ben bildiğiniz üzere indirim takip ederim.
Babama sorsanız herşeyin en iyisini o alir.
En pahalisini alır ondan başkası okadar alamaz hep o alabilir cunku onun parası vardır baska kimsenin yoktur.
Sanki eltim benimle aşık atiyor.

Evime geliyor Mutfakda kahve yapıyorum siviyagimi görüyor bim sole marka bu marka yağ mi alınır diyor cık cıkliyor ben yudumdan biryagdan baska sokmam evime diyor.

Rinso deterjanimi görüyor omo alsana pahalımı geldi diyor..

Zeytini gordu git de bizde ye zeytin gör diyor.

Anneme söylüyorum kizim o normal degil duyma sen diyor.

Bir dönem tedavi olması lazimdi.
Psikolojik tedavi, kişilik bozukluğu var.

Yani herşeyin iyisini o alır sen alamazsin.
Senin aldığın markada olsa yine onun aldığı iyidir.

Duymim diyorum gözüme sokuyor.

Yani birilerini eziklemek hoşuna gidiyor.
Bundan zevk aliyor.

Bıktım artik.

R rtv bnce de dile getirmelisin arkadasim senin yerinde olsam soylerdim oturtmassa kendi utansin.seni oturtcagi yerin kirasina ihtiyaci olur onu anlarim ama ihtiyaci yoksa vermemesine anlam veremiyorum insanlarn
Hayir arkadaşim emeklisi var anneminde var.Ayri yetten kendi baktigi tarlasi var dedemden kalmaa iki büyük tarlayida senelik kiraliyor..tabiki paranin fazlasi göz cikarmaz ama aylik 500 lira olmamasida onu fakir etmez..

Amin canim.
Ya tapusunu vermesin onada raziyim mecbur oturcam zaten bari yeni evde oturim.

Inan aynıyım bu eve 1 çöp bile almam diyorum.
Aldıklarimida yeni evimde kullanırım diye alıyorum kaldiriyorum.
Heves iste.

Reactions: rtv
gecen arkadasimla konusuyoruz ayni sizler gibi kayinpederinin 3 katli evi var en kati dukkan bi katinda arkadasim oturuyo durumlari iyi,kayinpederi kira almiyomus onlardan.ama evleri baya kucukmus misafir falan cagirmiyo pek sigilmaz diye.e dedim satin ustune kredi yada birikmisinizle yeni ev alin.diger kardeslerin bu evden ayrica evleri varmis.kimsenin evlerde hakki yok suan yani.kayinvalidesi demiski o evler bizim guvencemiz yarin bi gun bakan olmazsa oralarin kirasiyla bakiciya baktirirz demis. cok sasrdm ya evlatlarida ailelerine o kadar duskun ki. ve 2.sok arkadasim ben olsam ben de oyle dusunurdum dedi.iyice sasirdim..
ben olsam cok uzulurdum annem yasliligi icin bana guvenmiyo vs diye

Evet saçmalamış eltiniz
Ben kimseyle dalga geçmem ama zaten zeytinyağı kullanıyorum
Sadece kızartma için yudum
BİM’den dost yoğurt falan almadım hiç
Yememden içmemden tasarruf yapmam. Fairy kullanırım mesela .Bu kişiden kişiye değişir . Bazı insanlar markayı önemsemez bazı insanlar da durumları yoktur die marka alamaz . Bazıları da tasarruf için. Eltiniz öyle diyince siz nasıl karşılık veriyorsunuz peki? Benimkiler uzakta olduğundan sıkıntı olmuyo ama yakın olsalar illa olurdu çok zor insanlarla geçinmek çok

Karşı dairem boşalınca bana dediki (orasi daha büyük ama bakimsiz)
Ben mutfak dolabını yaptırıyorum sende diğer yerleri yaptır gel burda otur dedi.

Amacı ne biliyormusunuz evin tadilatini bana yikmak.

Bedavadan evim yenilensin hesabi

Çünkü oraya geçsem buranın kirasını yine o alacak.

Kaybı yok yani bedavadanda evi tamir edilcek.
Ben burayı biraz tadilat yaptim iyi durumda.

Ben de yıkılacak zaten ne para harcicam dedim.
Ben harcıyorum ya diyor.
Sen harciyorsan kirasını alıyorsun ben kirami aliyorum dedim sustu.

Boyacı abi bile sasirdi.
Bu hesabı yapmasına o senin kızın olmaz oyle sen yaptircaksin dedi.
Yaptirmam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…