Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlısı Allah büyük..Sıkmayın canınızı..Çalışmayı düşünüyorsanız Allah kerim..Bir kapı kapanır bir kapı açılır inş..

Suan isten cikarilanlari, isyerlerinin,fabrikalarin kucultmeye gittigini falan cok duyuyorum
Noldu ama anlamadim.
Neden böyle kucultmeye yada isci cikarmaya gidiliyo bilen var mi?

Canım hayirlisi olsun.

Ekürim saglık olsun.
Tasarruf öncelikli zaten napalım elimizden geldigi kadar.

marketten geldim kizlar simdi kuzumun bezi bitmisti bez aldim sampuan aldim 50 lira verdim artik disari cikmasam daha iyi her cikis bana pahaliya patliyor bende ne yemek yapim blemiyirum yenegi tapmasi deilde ne yapicam diye dusunmesi yoruyor benide oglumun kumbarasini acacagim. bakalim kac lira var icibde tahmmini 300 filan vardir ceyrek yada gram almayi dusunuyorum

Suan isten cikarilanlari, isyerlerinin,fabrikalarin kucultmeye gittigini falan cok duyuyorum
Noldu ama anlamadim.
Neden böyle kucultmeye yada isci cikarmaya gidiliyo bilen var mi?
turkiyenin durumuyla alakali galiba 15 temmuzdan sonra bi cok is yeri kapandi cevrenden biliyorum

ohh ne guzel afiyet olsun. en iyisini yapiyorsunuz ben ne yap bilmiyorum ya

ohhh güle güle harca canım
daha neler öğreneceğiz birbirimizden

Kent kartimin vize tarihi dolduğu için açtım parası 10 tl arti içine de 20 tl yükledim bu hafta beni idare eder diye umuyorum. 2 tl yol parası 15 tl yemek parası şimdilik. Ama akşam 10 da bitecek dersim daha harcamam olur diye düşünüyorum.

Gün geçmiyor ki para harcamadan. Kredi kartım kesildi 60 tl ona odeyecegim.

Kızlar sıgara masrafınız varmı ? Ve ne kadar haftalık olarak

ah ah kredi kartı limitim yok limitleyemiyorum kendimi

Ay ne guzel ya ben hesapladım da benım haftalık 45 tl sıgara masrafım var 50 tl de oyle markete fılan umarım harcamıyorumdur . Uzun zamandır maasımdan oglum ve kendım ıcın 1300 tl alıyordum ve gıysı gezmek ıcmek derken hepsını harcıyorduk. Umarım kıvırırım bu ısı

Bu topiğe takılırsan düzene giresin dizginlersin canım kendini..Valla burası beni çok etkiliyor okuduğum zamanlar..
Hoşgeldin bu arada:))Geçen yıldan birinci sınıf annelerinden hatırladım canım seni..Ne apıoyrsun bu yıl nasıl geçiyor)=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…