Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhabalar yeniden...İsim bitince ofise geçmedim direkt eve geldim bugun. Oglumla evde yemeğimizi yedik. Onu gönderdim. Evi supurdum bulasik makinasını yerleştirdim. Pazardan biraz ayırdığım süt vardı onunla sutlac yaptım. Akşam için biraz karniyarik ve makarnam var. Yanına bir de Kıymalı Havuçlu pırasa yemeği yapacağım. Yarın akşam için de nohut ıslattım. Bayagi bayat ekmek birikmiş yarın sabah onları yumurtaya bulayip kizarttirim.
Hazır evdeyken kileri gözden geçirdim. Kisliklarimi kontrol ettim. Ay sonu biraz bakliyat takviyesi yapacağım.
Bugün başka yerdeki duruşmaya özel araçla değil otobüsle gittim. 16 tl ödedim. Sabah fen lisesinde okuyan kucuk oğlumun ingilizce kitapları gelmiş vermesi için ona 150 tl verdim. Su kitaplar bitse de rahatlasam. Daha da var mecbur ne kadarsa alacagiz. Onlar yalnizca okusunlar bize yeter. Akşam icin de ekmek alırız. Bugün de böyle geçer.

Hıc sorma sekerım bı gaza geldım kı arkadasın dedıgı gıbı ekmek alasım yok :)
Buarada ıyıyız fena degıl, ege okumayı baya bozdu cok yuvarlayarak okuyor basında beklıyorum hala , dun rehberlıge fılan gıttım ogretmenınden cekınıyormus fılan bakalım baya bı ugrastıracak bızı elımde bır suru dokuman ve kıtapla dondum eve . Sızınde sorunsuz gecıyormus cok sukur derslerlede cok yıpranmıyorsunuz etutte halledıyormusunuz guzel valla cocukta bu durumda kendı basının caresıne bakıyor . Ama 1. sınıf gıbı degıl 2. sınıf daha rahat ama. buarada matematıkten hangı konudasınız sanırım bız yavas gıdıyoruz bu sene. Bız 2 gundur basamak degerını ıslıyoruz

Betul fena degıl..Aynen dediğim gibi etütte de hallediyor..Birinci sınıfın devamı gibi.Bizimkilerde yavaş gidiyor..Olsun öğretmenler bilir işini..okuması iyi şimdilik..Etütte de ekstra test falan yapıyorlar..Bizde basamak değerlerindeyiz dün akşam baktım..Ödevi de onunla ilgiliydi..Bu sene daha kolay geçer inş..hayırlısı:)

Yanlış yazmışım açtırma parası yoktu ya geçen sene vardı ilginç ki bu sene yokmuş 10 tl cebimde kaldı akşam eve gidince kumbaraya atarım artik

Elektrik faturamız geldi 52tl.
Onuda ödersek bu ay ödencek bi borc kalmadi
Ne elden ne kredi hic borc yok.
Ay ne guzelmis kredisiz,borcsuz hayat.
Kendimi hic huzursuz hissetmiyorum.
Borc varken esim bana yansitmasa bile icten ice dusunuyodum hep.

Kredi kartini duzene sokup kumbarayada baslarsak super olacak.
En azindan arabayi degistirene kadar bir kac ay daha rahat oluruz.

Ben dun vatson da kalici ruj sordum 48 tl deyince kenardan kenardan kactim:)

etma! Eylema! (Az karadeniz sivesi)

Benim 2rujum var epi topu
İkiside pembe biri mat biri likit.
Bende gecen niye hic rujum yok acaba diye ic sesimle konustum.
Rujlar 30tl falandi bi yerde bakmistim parama kiyamadigimdan yokmus meger.

Kozmetik anlaminda kıtım ben.
Esim parfüm falan almasa parfumumde olmicak sanirsam.

Bbkrem,vucut losyonu-spreyi,el kremi, roll on ,rimel,eyeliner,kalem harici pek biseyim yok(birer tanedir olanda bitince yenilerim)
Ama oje seviyorum o konuda bonkörüm malesef.

Hatta günün rengi

#ojesizevdençıkmayanlarkulübünün en birinci üyesiyim.

Bu arada takıyada para vermiyorum takı sponsorum #kardeşim.

Ben dun vatson da kalici ruj sordum 48 tl deyince kenardan kenardan kactim:)
Ayniii beğn.
Hı,ho,efendim? Dalan diyip sessizce uzaklasiyorum.
Kıpkırmizida gözum var ama nerde surceksem artik
Alir surmen falan riske girmim.
Ucuk pempe guzel belli belirsiz.

Benımde tup bebegım var 6.5 yasında bende o donem kullanmamıstım sonra dogumdan sonra basladım
benimkilerde tutar inşallah bir hafta sonra sonuç belli olacak. sigaraya başlamam ya bi daha umarım hazır bırakmışken. ama bir arkadaşım var dokuz ay hamileliği boyunce tek hayali doğurup sigarasını yeniden tüttürmekti

Selam canlar
Buraya ugramak Iyi geliyor ,Iyi ki varsiniz

Kisliklardan konusulmus.Bu sene 30kavanoz menemen ve domates yapabildim .önceki gün birisini acip tükettik bile cok güzel olmus.Daha fazla yapmak istiyordum ama bizim Burda bir ay anca ucuzduc domatesler sonra pahali oldu.
Buzlukta bir kac poset yesil fasulye ve dolmalik Biber var baslada birsey yapamadim.
Tursu olarak,bir bas karnabahar,dolapta duran bir kac Biber ve havuctan olusan bir tursu yapabildim.lahanali ve esimin sevdigi biberli bir tursu daha yapmak istiyorum.
Bu sabah ne zamandir alipta yemeedigimiz kirmizi erikten recel yaptim bir kücük kavanoz cikti.

Dolapta bayat ekmek birikmisti,Icine beyaz peynir,mozeralla kalan bir adet yumura ,dereotu ve sütü karistirip üstüne döküp firina verdim.
Dolabi düzeltip ne var ne eksik yazdim.
Eksik listesini cüzdandaki 5 liramla alamayacagimi görünce, cüzdandaki parayi kumbaraya attim 5lira 50kurus kumbaraya gitti.
Aslinda 70lira vardi toplamda ama haftasonu harcandi maalesef.harcanmasaydi alisverisi o parayla yapicaktim.neyse kizim sagolsun diyorum her coktigimizda babayla bir olup beni saf disi birakiyorlar.
Eksik alisveris arti kizimin Fotografini cektirmistim Onun parasini. Ödemem lazim.En Az 50 Lira banka da eksim olur .Gecen ay gezip tozduk ve acildik haliyle bu aYa yansidi.o yüzden bu ay cok dikkatli harcamam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…