- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Benim var malesef.haftalik en az 50 sigaraya gidiyor.birakmak istiyorum aslinda saglik olarakta cok etkiliyor bende kronik astim bronsit var oksurerek uyaniyorum nefes alirken gogsum batiyor.dr keisnlikle birakacaksin dediKızlar sıgara masrafınız varmı ? Ve ne kadar haftalık olarak
Hıc sorma sekerım bı gaza geldım kı arkadasın dedıgı gıbı ekmek alasım yok :)Bu topiğe takılırsan düzene giresin dizginlersin canım kendini..Valla burası beni çok etkiliyor okuduğum zamanlar..
Hoşgeldin bu arada:))Geçen yıldan birinci sınıf annelerinden hatırladım canım seni..Ne apıoyrsun bu yıl nasıl geçiyor)=
Betul fena degıl..Aynen dediğim gibi etütte de hallediyor..Birinci sınıfın devamı gibi.Bizimkilerde yavaş gidiyor..Olsun öğretmenler bilir işini..okuması iyi şimdilik..Etütte de ekstra test falan yapıyorlar..Bizde basamak değerlerindeyiz dün akşam baktım..Ödevi de onunla ilgiliydi..Bu sene daha kolay geçer inş..hayırlısı:)Hıc sorma sekerım bı gaza geldım kı arkadasın dedıgı gıbı ekmek alasım yok :)
Buarada ıyıyız fena degıl, ege okumayı baya bozdu cok yuvarlayarak okuyor basında beklıyorum hala , dun rehberlıge fılan gıttım ogretmenınden cekınıyormus fılan bakalım baya bı ugrastıracak bızı elımde bır suru dokuman ve kıtapla dondum eve . Sızınde sorunsuz gecıyormus cok sukur derslerlede cok yıpranmıyorsunuz etutte halledıyormusunuz guzel valla cocukta bu durumda kendı basının caresıne bakıyor . Ama 1. sınıf gıbı degıl 2. sınıf daha rahat ama. buarada matematıkten hangı konudasınız sanırım bız yavas gıdıyoruz bu sene. Bız 2 gundur basamak degerını ıslıyoruz
tüp bebeğe niyetlenince bıraktım. eşim kullanmıyordu zaten.Nasil biraktin.ben kullaniyorum malesef gunluk sigara almaya gidince baska seyleride alip cikiyorum:/
Bir an once hem sagligim hemde kumbisim icin birakmaliyim
Ben hic sigara kullanmadımKızlar sıgara masrafınız varmı ? Ve ne kadar haftalık olarak
Benımde tup bebegım var 6.5 yasındatüp bebeğe niyetlenince bıraktım. eşim kullanmıyordu zaten.
Ben dun vatson da kalici ruj sordum 48 tl deyince kenardan kenardan kactim:)off bende ekonomi bölümünde dolaşıp dolaşıp harcama yapıyorum yaaa
20 den fazla olan rujuma bir yenisini ekledim bugün itibariyle.
biraz pişmanlık yaşasamda benimde hastalığım bu çok seviyorum rujlarımı
Ben almıştım maybiline kalıcı ruj 20 tlye filan gelmişti indirimde..pahalıymış O gerçekten..Ben dun vatson da kalici ruj sordum 48 tl deyince kenardan kenardan kactim:)
etma! Eylema! (Az karadeniz sivesi)off bende ekonomi bölümünde dolaşıp dolaşıp harcama yapıyorum yaaa
20 den fazla olan rujuma bir yenisini ekledim bugün itibariyle.
biraz pişmanlık yaşasamda benimde hastalığım bu çok seviyorum rujlarımı
Ayniii beğn.Ben dun vatson da kalici ruj sordum 48 tl deyince kenardan kenardan kactim:)
benimkilerde tutar inşallahBenımde tup bebegım var 6.5 yasındabende o donem kullanmamıstım sonra dogumdan sonra basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?