Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende pilav var yanina kavurma koyucam.
Gönül sulu yemek yapmak isterdi fakat sarma ugrastirdi.
Sarmalari aksama birakmadim sardim
Yarin pisircem.

Kizlar ablamla pazara gittik her sey cok pahali geldi bana.bizim evde babam yapar o yuzden cok bilmiyordum fiyatlari kornison 5 tl.sasirdim
2 kilo kelek aldim 5 tl.
3 kilo tursuluk arnavut biberi 10 tl.
1 kilo acur 3tl
23 tl gomdum geldim elimde bir kac posetle

Kızlar ben 15 yıl boyunca günde en az 1 paket olmak üzere sigara kullandım. 5 yıl önce bıraktım. Topiğime bir göz atın. Neler yaşadığımı gün gün yazmıştım. İmkansız değil bırakmak

@elecda evet Oray'a da çok yazıyordum. Teşekkür ederim

malesef kis cok fena geliyirum diyor. cok pahali dun bende gittim tursumu kurali 3 hafta oldu ben daha uyguna almistim yapicak bisi yok oylede boylede aliyoruz mecburen

Oje bende seviyorum elleri daha bakimli gosteriyor.
Pazara gitmek hosuma gitti cok uzun zmanadir gitmemistim.pazardaki adama yanlislikla tezgahin sahibi sizmisiniz diyecegime tezgah baskani sizmisiniz dedim
Kizlar sizin haftalik pazar ne kadar tutuyor ablam kendi evine alisveris yalpti 50 tl tuttu.her hafta boyleymis bana hersey pahali gibi geldi.
Ipte 50 tane kuru patlican vardi 15 tl dediler almadim

Ben 5tl aldım
Nekadar pahali öyle
30-40tl hallediyorum pazar isini

Hamur mayalamistim
Lavas yapiyorum
Tandır ekmegine döndü masallah.
(İniyo sonra)
Sicak sicak tereyag ve cökelekle mis oluyo
Bosuna almiyoruz burda kilolari :)

Benimkiler pek seviyo

Ve ben ıhlamur sezonunu actım
Hapsirik,pıskirik basladik.

Ihlamurlari dedemin bahceden topluyorum.
Kışın hep ıhlamur iceriz biz çay pek icilmez.
Çaydan kâr olsun bari.

Hahah pazar havası çarptı sanırım . Güldürdün kız beni . Ada'mın cevabını merak ediyom ben

Cay fiyatlarını düşünürsek çok iyi ekonomi yöntemi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…