Dua topiginde..Hangi grupta bende okumak istiyorum
Allah yardımcınız olsun. Allah esirgesin tum askerlerimizi. Dualarimiz sizinle topiginde var.Yok canım belli değil afrin
Kalpli olan güzel ama çay bardağını almistim onun.Bilmiyorum ki bı bakacağım hoşuma gitmezse almam bende ama ihtiyacım var bardağın kalmadı yıkarken çamaşır suyu koyuyorum ondan mıdır nedir hep kirildilar bakicaz artik
Birde kalp li olan var galiba onada bakicam olmadı başka yerden bakarim
En doğrusu cnm...Hakkınızda hayırlısı olsn inşallahbabyloading87 Allahım adaletine bıraktım ben. Yinede kötü duruma düşsün zorda kalsın istemem iyi olsun ama benden uzak olsun yeter.
Allah esiniizi ve tüm askerlerimizi korusunKızlar görev emri geldi bize yakında Evi kapatıp annemlere gidiyorum ne yazıkki
Amin inşallahAllah esiniizi ve tüm askerlerimizi korusunTüm dualarımz onlarla..Tez zamanda kavuşursunuz inşallah
Hangi marka alacaksınız bilmiyorm ama kardeşim de ıphone 7 vardı,kırıldı diye 8 aldı ufak bi kamera dışında değişikliği yok,telefon hakkaten riskli,okadar para veriyorsn,tüm gün elinde bi düsüyo,çöp oluyor okadar para.Bana da fotog.makinası almak daha mantıklı geliyor..gunaydin kizlar her gun yeni bi tantanayla uyaniyorum. telefonum 4 seneyi gecti sarj zor oluyo arada kapaniyo kamera kendinden gecti.anlasilan degisme zamni geldi.. bide foto makinasi almaya cok heves ediyodum profesyonel. esimde iyi bi telefon al diyo ayrica makinaya gerek kalmaz gibi dusundm bnde ama cok asiri pahali bana gore yaa telefona asla o parayi vermem diyodum hep.ama fotograf makinasi alsam ona verrm diyorum telefon yarin bigun bozulcak bu sefer uygun bi alim dicem makina hevesimde kursagmda kalcak.biriktirdgm altinlarla telefon alcam sanirim ya hic icimden gelmiyo almak ama bi yandan da almak istiyorum esim yine biriktirirsn diyo. hazir cok masrafimiz yokken alalm diyo.yaklask kaskosuz 4100 tl.
Bı bakayım da begenmezsem almam başka yerde de pahalı oluyor ya a101 inde eski kalitesi kalmadı eskiden daha güzel şeyler geliyordu şimdi hep plastik geliyor bizde kv düdüklü alcaz bana çatal kaşık alcaz hiç eksik bitmiyor kiKalpli olan güzel ama çay bardağını almistim onun.
Bende lav'ım bi klasik modeli varya hani mavisi ve pembesi var çiçek sıralı onu bekliyorum.
Gelsin hemen alıcam.
Gunaydin kizlargunaydin kizlar her gun yeni bi tantanayla uyaniyorum. telefonum 4 seneyi gecti sarj zor oluyo arada kapaniyo kamera kendinden gecti.anlasilan degisme zamni geldi.. bide foto makinasi almaya cok heves ediyodum profesyonel. esimde iyi bi telefon al diyo ayrica makinaya gerek kalmaz gibi dusundm bnde ama cok asiri pahali bana gore yaa telefona asla o parayi vermem diyodum hep.ama fotograf makinasi alsam ona verrm diyorum telefon yarin bigun bozulcak bu sefer uygun bi alim dicem makina hevesimde kursagmda kalcak.biriktirdgm altinlarla telefon alcam sanirim ya hic icimden gelmiyo almak ama bi yandan da almak istiyorum esim yine biriktirirsn diyo. hazir cok masrafimiz yokken alalm diyo.yaklask kaskosuz 4100 tl.
Hangi marka alacaksınız bilmiyorm ama kardeşim de ıphone 7 vardı,kırıldı diye 8 aldı ufak bi kamera dışında değişikliği yok,telefon hakkaten riskli,okadar para veriyorsn,tüm gün elinde bi düsüyo,çöp oluyor okadar para.Bana da fotog.makinası almak daha mantıklı geliyor..
canim taksit telefonda olmuyo kredi gibi yaparak satiyolar o da 1500 falan koyuyo ustune 10 12 taksitte. ben de mantiklimi bilmiyorum ama soyle plan yaptim kendimce Allah izin verrse her ay 10 gram almaya niyetlenmistm ya.Gunaydin kizlar
Taksitle alma imkanin yok mu elindeki birikmisi ellemeden alabilsen keske
Lav ürünleri iyi canimBı bakayım da begenmezsem almam başka yerde de pahalı oluyor ya a101 inde eski kalitesi kalmadı eskiden daha güzel şeyler geliyordu şimdi hep plastik geliyor bizde kv düdüklü alcaz bana çatal kaşık alcaz hiç eksik bitmiyor ki
Bekliyorum nehir ürünleri geldiğinde elim dardı alamadım bakalım bu ara gelirse hemen gidip alicam ins tşk ederimLav ürünleri iyi canim
Bir de çatal kasikda nehir urunleri
Bende takip edicem 200tl aşağı yok nette..Bekliyorum nehir ürünleri geldiğinde elim dardı alamadım bakalım bu ara gelirse hemen gidip alicam ins tşk ederim
Taksitli alinca o kadar fiyat farki koyuyorlarsa taksitli almakta mantikli degil o zamn.note 8 almayi dusunuyorum arkadasm 400 lirayada ayrica kasko yapiyorlar her turlu dusme kirilma vs garanti kapsaminda.eger yapamiyolarsada yuzde 65ini veriyo paranin. tabi bu durumda telefon 4500 oluyo ay carpintim geldi
canim taksit telefonda olmuyo kredi gibi yaparak satiyolar o da 1500 falan koyuyo ustune 10 12 taksitte. ben de mantiklimi bilmiyorum ama soyle plan yaptim kendimce Allah izin verrse her ay 10 gram almaya niyetlenmistm ya.
subatta alcagm 10grami almayip parasini+
kardesimden 1000 borc+
10gram bozdurcm. en az altin bozdurarak boyle alabiliyorum.tabi 2 ay birikim yapmamis olucam nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?