- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
Kızlar görev emri geldi bize yakında Evi kapatıp annemlere gidiyorum ne yazıkki
Amin inşallahRabbim yar ve yardımcınız olsun, tüm askerleriizi Allah'ım korusun
sagol canim Allah razi olsun 14 subati beklim diyorum karta puan falan olursa 100tlde ordan duser du bakalmTaksitli alinca o kadar fiyat farki koyuyorlarsa taksitli almakta mantikli degil o zamn.
Telefonda ihtiyac sonucta. bence dedigin sekil mantikli gorunuyor simdiden hayirli olsun cnm
Evet çok zor durumdayız. Manevi olarak çöktük. Ben annemlere gidicem buzdolabı filan yiyecek dolu herşey ne olacak nasıl olacak bilmiyoruz. Nereye gidilecek belli değiltuce_tuce zor zamanlar canım umarım kısa sürede sona erer
Kızlar yatılı misafirim vardı 2 gündür
Dün akşam gönderdim
Pazar günü 50 tl kıyma 2 tl ekmek parası verdim
Dün para harcamadım
Bu günde allah kerim
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum sanırım kumbaradaki parayida bunun için biriktiriyorum bu sefer kacirmayayimBende takip edicem 200tl aşağı yok nette..
Tanesi 2.5tl den alıp takım yaparim diye dusunuyorum
Kullandığın m3 e bak canım. Aynıysa vergilerden dir muhtemelen.Selam kızlar Rabbim bütün askerlerimize yardım etsin.
Zor günler geçiriyoruz.
Arkadaşlar gelicekler menüyü hazırladım bekliyotum bir göz atayım dedim. Su faturası gelmş aman Allahım 70 tl gelmiş. Nasıl bir zam bu nedir bu böyle 40 tl den 70 e çıkar mı.
Eşin gidiyor mu?Evet çok zor durumdayız. Manevi olarak çöktük. Ben annemlere gidicem buzdolabı filan yiyecek dolu herşey ne olacak nasıl olacak bilmiyoruz. Nereye gidilecek belli değil
Evet gidiyor haber bekliyoruz gidiş içinEşin gidiyor mu?
Gidiyorsa Allah tez vakitte kavuştursun. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Evet gidiyor haber bekliyoruz gidiş için
Benim genelde bardaklarim desenli hic soyulma solma olmadi.Merhaba hanımlar
tuce_tuce Allah yardımcınız olsun Rabbim askerlerimizi korusun
tr_lelli bende lavın sade modelinden var o çiçeklilerin makinede yıkayınca rengi solmuyor mu güvenip de alamamıştım zamanında
bugün para harcamayacaktım ama arkadaşla öğlen çay içtik hiç sevmiyorum küçücük bardak çaya 3 lira vermeyi bazı yerlerde 4 hatta
3 lira harcadım daha harcamam sanırım
Ben de ihtiyaçlarımı alicam.Aynen öyle bende öyle düşünüyorum sanırım kumbaradaki parayida bunun için biriktiriyorum bu sefer kacirmayayim
Amin canım inşallah Allah herkese yardımcı olsunHayırlısıyla gidip gelmesi nasip olsun
Dualarımız eşin ve tüm askerlerimiz için
Acil servis heran hazır arkadaşlar malesef olası ihtimallere karşı. Izinler durduruldu. Rabbim ülkemizi korusun inşEşin gidiyor mu?
Gidiyorsa Allah tez vakitte kavuştursun. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?