- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Esimden zorla 27 lira aldim kumbaraya attim. Gecenlerdede bnden 100 lira almisti bugun 150 lira olarak geri aldim. Iyice cirkeflestim ben ya
Valla onda kalsa carcur ediyor ne koparirsam o kar deyip aldimÇirkeflik iyidir bu durumlarda
Maddi ve somur bir mal almadım ama hizmet satın aldım ağda die söylemiyim demiştimSen ne aldın
İyi yapmışsınızEsimden zorla 27 lira aldim kumbaraya attim. Gecenlerdede bnden 100 lira almisti bugun 150 lira olarak geri aldim. Iyice cirkeflestim ben ya
Ben o flamingo modeli bi sevemedimŞubat'ın birinde a101 e lav in ürünleri geliyor kahve yani bardak ve çay bardağı alicam ihtiyacım var
Bilmiyorum ki bı bakacağım hoşuma gitmezse almam bende ama ihtiyacım var bardağın kalmadı yıkarken çamaşır suyu koyuyorum ondan mıdır nedir hep kirildilar bakicaz artikBen o flamingo modeli bi sevemedim
Fena itici ya
Allah yardimciniz olsunKızlar görev emri geldi bize yakında Evi kapatıp annemlere gidiyorum ne yazıkki
Yok canım belli değil afrinAllah yardimciniz olsun
Bir an evvel gorevini bitirip kavusursunuz insallah
Ne kadar kalacagi belli mi esinin
Hayirlisi olsun hakkinizdaYok canım belli değil afrin
Allah yardımcınız olsun canim,Kızlar görev emri geldi bize yakında Evi kapatıp annemlere gidiyorum ne yazıkki
Amin inşallahHayirlisi olsun hakkinizda
Allahim tum askerlerimizi korusun insallah
Amin inşallh canımAllah yardımcınız olsun canim,
içini ferah tutmaya calis
Rabbim hepsine güç kuvvet versin, askerlerimizi korusun
Kızlar görev emri geldi bize yakında Evi kapatıp annemlere gidiyorum ne yazıkki
Evet çok sıkıntılı Allah hepimize yardımcı olsunsağ salim dönsünler inşallah.
Sıkıntılı bir süreç herkes için
Allah yardimcisi olsun esinin ve tum askerlerimizin.Allahim tüm hainlerin planlarini baslarina gecirsin kendi kazdikladi kuyulara dussunler.O kadar uzuluyorumki mehmetciklerimize zaten bu konuda cok hassasim hemen aglarim Rabbim yardimcisi olsun onlarin sizlerin ailelerinin.gurur duyuyoruz onlarla.Evet çok sıkıntılı Allah hepimize yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?