- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
aminn cok tsk ederim evet tutanak tuttrdu ben de acemi oldgmdan kendi aramzda halledelm falan diye teklif edemedm.ama bizm aracta da cizik var kasko delinmeden 100 150 civarina halledicekler bizimkinde sigorta devreye girmicek yaniCok geçmiş olsun,böyle durumda en iyisi aranızda halletmek aynen..50-100 tllik işlem.Simdi trf sigortanz eger tutanak tutulduysa onun hasarını karsılıcak.Trfden dosya acılınca seneye zamlı tarifeden yaptıracaksınız.İnsanlar sanıyorki tutanak tutulunca bütün arabayı elden gecittirrim ben servise,öyle bi dünya yok aslında:)O yüzden tutanak tutalım diye diretiyorlarAllah beterinden saklasın...
trafik sigortası zaten karsı tarafa verdiğiniz zararı karşılıyor cnm.Suc sendeyse senin sigortan onun hasarını karsılar.Oyüzden dedim.aminn cok tsk ederim evet tutanak tuttrdu ben de acemi oldgmdan kendi aramzda halledelm falan diye teklif edemedm.ama bizm aracta da cizik var kasko delinmeden 100 150 civarina halledicekler bizimkinde sigorta devreye girmicek yani
Zelalke acaba hangi topikten tanıyorum seni nicname ile sanki bir gecmisim var gibime geldigünaydın kızlar.. hatırlıyorsanız tost makinası aldım, geçen hafta geldi ben de kutusunu açıp denedim ısınıyordu.. ilk defa dün akşam tost yapalım dedik. ilk tostu yaptık ki sonra makina soğudu ve ısınmadı.. ışığı da yanıyordu.. anlamadım neden öyle oldu.. ne kadar da beğenmiştim halbuki.. bugün faturasını mail adresimden çıkardım, bugün yetişemem ama yarın iade için göndereceğim.. bakalım ne dicekler.. canım sıkıldı durduk yere..
:) ben hep birikim topiklerindeyim canım.. ben de seni oralardan biliyorum..Zelalke acaba hangi topikten tanıyorum seni nicname ile sanki bir gecmisim var gibime geldimakine içinde geçmiş ola
he evet canim bn kaskoyu diyorsun zannettim pek anlamiyorum kusra bakma canimtrafik sigortası zaten karsı tarafa verdiğiniz zararı karşılıyor cnm.Suc sendeyse senin sigortan onun hasarını karsılar.Oyüzden dedim.
saolun Allah razi olsnGeçmiş olsunkronikuykucu
Est.canım ne kusuru:)Ben sigortacııyım:)Mesleki defarmasyon benimki:))he evet canim bn kaskoyu diyorsun zannettim pek anlamiyorum kusra bakma canim
Biz varya tarifi Yok kafayı yemek üzereyiz.bizim kuzenin eşide şimdi Reyhanlı da dün eşim söyledi. Gitmişler dedi ben çıldırdım allahım 2 çocuğu var hadi birşey olursa diyeCanım belki daha bile fazlasından haberin vardır. O yüzden bir de haber dinleyip moral bozma. Bizler bu kadar panik olmuşken asker ailelerini düşünemiyorum Rabbim yanınızda olsun.
Kendim temizlemiş gibi rahatladım valla .2 gün eve kapanıp temizlik yapmak istiyorum ama bizim ufaklıkla mümkün değil.Dün kumbaraya 20tl attim.
Bugün otur sıfır.
Oturma odamı supurdum sildim toz aldim.
Y.odami supurdum sildim toz aldim.
Oğlumun odasına geçicem simdi.
Oda oda ilerliyorum bakalim
Kurufasulye ıslatmıştım akşamdan onu hasladim.
Çorba, kuru ve pilav yapicam aksama.
Soğuk havaların en kral yemeği soğan ve turşuyla mis mis.
Dün akşam wc ve banyonun kalebodurlarini komple sildim.
Mutfağı da toparlar çıkarım yemek faslından sonra.
Sonra kendime kahve yapicam.
Bugun bizim menude kuru pilav cacik .. zaten büyük kizim iki aksamdir annemlerde kaliyor..Aksam baban almaya gelsin dedimm hayirrrrr diye bagardiiDün kumbaraya 20tl attim.
Bugün otur sıfır.
Oturma odamı supurdum sildim toz aldim.
Y.odami supurdum sildim toz aldim.
Oğlumun odasına geçicem simdi.
Oda oda ilerliyorum bakalim
Kurufasulye ıslatmıştım akşamdan onu hasladim.
Çorba, kuru ve pilav yapicam aksama.
Soğuk havaların en kral yemeği soğan ve turşuyla mis mis.
Dün akşam wc ve banyonun kalebodurlarini komple sildim.
Mutfağı da toparlar çıkarım yemek faslından sonra.
Sonra kendime kahve yapicam.
Içini ferahh tut..tum milletimizz askerlerimiz icin dua ediyor.Rabbim onlari koruyacak..Rabbim hepsinin yar ve yardimcisi olsun..Biz varya tarifi Yok kafayı yemek üzereyiz.bizim kuzenin eşide şimdi Reyhanlı da dün eşim söyledi. Gitmişler dedi ben çıldırdım allahım 2 çocuğu var hadi birşey olursa diye
Ben yaptimdaa pek ic acici ilerlemiyor..En son kizimaa 20 lira verdi babannem onu attik..baskada ben hiç atamadim.Kendim temizlemiş gibi rahatladım valla .2 gün eve kapanıp temizlik yapmak istiyorum ama bizim ufaklıkla mümkün değil.
Kumbarada yapamadım hala
Allah yardımcınız olsunKv ile konuştuk biraz. Ferahlık verdi içime kendimi sanki daha iyi hissediyorum gibi .görümcemle damat hiç arayıp sormuyor maşallah dilimin ucuna geldi söylemedim yine . Neyse akşama yoğurt çorbası Pırasa yapıcam. 3 parça ütüm var onu halledicem. Yarın temizlik günüm
Allah razı olsun canım benimAllah yardımcınız olsun
çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunIçini ferahh tut..tum milletimizz askerlerimiz icin dua ediyor.Rabbim onlari koruyacak..Rabbim hepsinin yar ve yardimcisi olsun..
Benim oğlum 5aylıkken oldu, ameliyat sonrası 1 saat ağladı sonra çok şükür geçti gitti, bebekken yaptırmak en kolayı sanırım. Oğlun kaç yaşında canımTamam canım sağolasın.
Bugün hiç harcama yapmadım.kumbaraya parada atmadım. Yarın gram alırım.2 tane gelir üstü yine kumbaraya gider.
Komşu oğlunu sünnet ettirmiş. 2 saatte getirdiler. Kolay bişiy herhalde geriliyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?