Küçük Düşün Büyük Olsun!

eline saglik canim kumbralari 1marttami patlaticaz insAllah ben kurban icin katki olsun diye biriktiriyorum cok merak ediyorum ya

:) ben hep birikim topiklerindeyim canım.. ben de seni oralardan biliyorum..
himmm demekkki oralardan

hemen bakıyorum mm güzel bir haber verdin bacim

M maviduvar1 bacım benimki taa 23 ünde yatmış maaş farkı hemde iyi geldi hedefimiz gerceklestiricem oley
Güle güle harca canım
Arabamın bakımı gelmişti. 650 tl gitti.
Çok lazımmış gibi güneş gözlüğü aldım. 200 tl.
Markete uğradım. 70 tl
Yarın evimde oturacağım uslu uslu

Yok valla o kadar tutmaz 15 falan tutar, ben ptt kargo ile gönderiyorum devamlı hem en hesaplısı hem de güzel dağıtım yapıyorlar tavsiye ederim.

Yemeğimizi yedik koltuğa uzandık eşim uyuyor bende tv izliyorum . Bölük parası 50 tl vereceğiz bugün. 2 gün evvelde yine bir sigorta için 60 tl vermiştik paralar böyle böyle gidiyor offf. Neyse birazdan kahve çay tatlı meyve Faslı başlayacak

Güle güle harca canım
Markete uğradım. 70 tl
Bende iki hafta izin aldım. Oh mis... Ozlemisim öğlene doğru kahvalti. Istedigim zaman uzanıyorum. Nasıl özlüyor insan evini. Bugünde anneme gittim. Orada yedik ictik. Benimde evi bastan asagi temizleyesim var.

İyi akşamlar hanımlar
bugün markete ve pazara uğradım
muz,pırasa,salatalık,havuç ve 2 kilo süt aldım 12.5 lira ödedim

Güle güle harca canım
Markete uğradım. 70 tl
Şaka maka güneş gözlüğü istiyorum yazın pahalı oluyor. Bir tane var ama RayBan in bir modeli var istiyorum ama 450 den aşağıya inmiyor yada prada istiyorum

Bende iki hafta izin aldım. Oh mis... Ozlemisim öğlene doğru kahvalti. Istedigim zaman uzanıyorum. Nasıl özlüyor insan evini. Bugünde anneme gittim. Orada yedik ictik. Benimde evi bastan asagi temizleyesim var.
Ben evcimen bir insanım aslında. Gezmeyi de seviyorum ama evde durmak beni mutlu ediyor... yarın da evdeyim. Cumartwsi tatile gideceğiz bir aksilik olmazsa. Dönünce yine bir kaç gün evde olacağım.

Şaka maka güneş gözlüğü istiyorum yazın pahalı oluyor. Bir tane var ama RayBan in bir modeli var istiyorum ama 450 den aşağıya inmiyor yada prada istiyorum
Ben ağustosta Raybanı 250 ye almışrım indirimden. Cidden çok güzel ve çok pahalı gözlükler var. Ben o kadar para vermem. Gözlükçüm yeni modeller Mart’ta gelecek, uğra dedi. Allah bilir ne kadar olacak

Aynen çeşitli rahatsızlıklardan dolayı Dr kar uygun görmedi bizimde kaldı yaş 7 de olucak bakalım gözümde buyuyor
5 düşünüyorum ben. Çünkü annem babam çok yaşlı. Erken olcak ama annem istiyor.

Kızlar geçmişe bakamadım
Bugün 3 gram aldım üstüne 40 tl eşim eklemiş
Kumbaramada 6 tl attı.
Oğlum doğum günü için liste verdi.hergün bugün doğum günüm mü pasta yicez mi diye soruyor kuzum.
7 tl de yumak aldım. Başka masraf yok.

ne bilim parayi bayildigima sezlongta adam oturup kirinca yazin tatile en kotusunu goturur olmustum.yinede rayban vazvecemedigim helede damla modeli pilot yani birde kemik klasigi yesilcamli olucak ama siyahta gozlerim yoruluyor rengime kahve gidiyor ama en rahat etttigim yesil cami. Diger markalarda da fark var mi bilemem. Atasundan 130 tl ye basit bir gozluk almistim valllla harika cikmisti tüm tabularimi yikan gozluktur.

hayrlisi olsun kuzuya. Listesinde neler istiyor

Kitap. Dergi istiyor canım. Ama 25 30 tane gösterdi
Kitapların arkasında serinin diğer kitapları oluyor ya onlardan.
Okumadığı dergilerden almayı düşündüm.
Bir de boya istiyormuş değişik renklerde değişik değişik kalemler olsunmuş.
Bir de kepçe kamyon istiyormuş.
10 15 kitap alırım. Listeyi tamamlamaya kalkarsam batarım.
Bir de çantalı pastel boya ile istediği değişik kalemlerden bulursam alırım.
Kepçe kamyonu da babası alsın.
Lego almayı düşünüyordum ama onun da isteklerini geri çevirmem. Lego başka zamana kalır. Şimdiden ayırayım bütçe kumbarasına.

Atasun dan aldım geçen yıl çok güzel çıktı. Oğluma alırken indirim var falan derken 150 tl ye aldım. Ben pek gözlük kullanamıyorum. Fazlalık geliyor bana. Arada aksesuar olsun diye takarım. Güneşte gelse takamıyorum.o yüzden pek pahallı bişiy almıyorum. Güzel çıktı. Çok memnun kaldım

Ben denizde en eski gözlüğümü kullanıyorum. Çünkü tuz mahvediyor. Geçen yıl denizde kullandığım gözlüğüm geçenlerde resmen ayrıldı orta yerimden. Gerçi çok kaliteli birşey de değildi
Raybandan benim aldığımda damla modeldi

Benim gözlerim çok hassas. Kışın bile yanımdan ayırmam gözlüğümü. Yazın hele gözlüksüz gözümü açamıyorum Bile.
Gözlük benim için küpe gibi kolye gibi bir aksesuar oldu artık

Benim büyük kiziminda yakin zamanda dogum günü var babamla annem bugün bot almişlar hem karne hem dogum günü hediyesi olsun demişler ama bizimki ikna olmamiş yaninaa birde otuncak sıkıştırmış.Bu sene büyük bir dogum günü planlamiyorum yaa..bi pasta alip ya benim evde yada annemlerde hep birlikte üfleyip yeriz diye düsünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…