- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
eline saglik canim kumbralari 1marttami patlaticaz insAllah ben kurban icin katki olsun diye biriktiriyorum cok merak ediyorum yaDün kumbaraya 20tl attim.
Bugün otur sıfır.
Oturma odamı supurdum sildim toz aldim.
Y.odami supurdum sildim toz aldim.
Oğlumun odasına geçicem simdi.
Oda oda ilerliyorum bakalim
Kurufasulye ıslatmıştım akşamdan onu hasladim.
Çorba, kuru ve pilav yapicam aksama.
Soğuk havaların en kral yemeği soğan ve turşuyla mis mis.
Dün akşam wc ve banyonun kalebodurlarini komple sildim.
Mutfağı da toparlar çıkarım yemek faslından sonra.
Sonra kendime kahve yapicam.
himmm demekkki oralardan:) ben hep birikim topiklerindeyim canım.. ben de seni oralardan biliyorum..
hemen bakıyorum mm güzel bir haber verdin bacimSelam kızlar
Bugünden itibaren 10 gün izinliyim. Evde mis gibi kahvaltı ediyorum.
Diyete son gaz devam.
Maaş farkım yatmış bugün. Döviz alayım dedim. Baktım bayağı artmış. Düşer mi yoksa daha da artar mı acaba
Güle güle harca canımM maviduvar1 bacım benimki taa 23 ünde yatmış maaş farkı hemde iyi geldi hedefimiz gerceklestiricem oley
Yok valla o kadar tutmaz 15 falan tutar, ben ptt kargo ile gönderiyorum devamlı hem en hesaplısı hem de güzel dağıtım yapıyorlar tavsiye ederim.Kızlar bişiy kargo göndermem lazım eşim 100 tl tutar dio. 2 tane atkı çok uzak olmayan yere 100 tl tutar mı ya. Ne en fazla 10 15 tutar diyorum
Yakın zamanda kargo göndren arkadaşlar ne kadar tutar. Yani bir yarfım kampanyasıymış katılnak istedim ama inş. Eşimin dediği gibi tutmaz
Ben geç cevap vermişim herkes ptt kargo demiş zaten :))Bana en yakın ptt zaten.
Ancak oradan göndrebilirim.
Sağol canım
Bende iki hafta izin aldım. Oh mis... Ozlemisim öğlene doğru kahvalti. Istedigim zaman uzanıyorum. Nasıl özlüyor insan evini. Bugünde anneme gittim. Orada yedik ictik. Benimde evi bastan asagi temizleyesim var.Güle güle harca canım
Arabamın bakımı gelmişti. 650 tl gitti.
Çok lazımmış gibi güneş gözlüğü aldım. 200 tl.
Markete uğradım. 70 tl
Yarın evimde oturacağım uslu uslu
Teşekkürler canım.Yok valla o kadar tutmaz 15 falan tutar, ben ptt kargo ile gönderiyorum devamlı hem en hesaplısı hem de güzel dağıtım yapıyorlar tavsiye ederim.
Bebekken yaptırmadığım için pişmanım 3 yaşında.Benim oğlum 5aylıkken oldu, ameliyat sonrası 1 saat ağladı sonra çok şükür geçti gitti, bebekken yaptırmak en kolayı sanırım. Oğlun kaç yaşında canım
Şaka maka güneş gözlüğü istiyorum yazın pahalı oluyor. Bir tane var ama RayBan in bir modeli var istiyorum ama 450 den aşağıya inmiyor yada prada istiyorumGüle güle harca canım
Arabamın bakımı gelmişti. 650 tl gitti.
Çok lazımmış gibi güneş gözlüğü aldım. 200 tl.
Markete uğradım. 70 tl
Yarın evimde oturacağım uslu uslu
Aynen çeşitli rahatsızlıklardan dolayı Dr kar uygun görmedi bizimde kaldı yaş 7 de olucak bakalım gözümde buyuyorBebekken yaptırmadığım için pişmanım 3 yaşında.
Ben evcimen bir insanım aslında. Gezmeyi de seviyorum ama evde durmak beni mutlu ediyor... yarın da evdeyim. Cumartwsi tatile gideceğiz bir aksilik olmazsa. Dönünce yine bir kaç gün evde olacağım.Bende iki hafta izin aldım. Oh mis... Ozlemisim öğlene doğru kahvalti. Istedigim zaman uzanıyorum. Nasıl özlüyor insan evini. Bugünde anneme gittim. Orada yedik ictik. Benimde evi bastan asagi temizleyesim var.
Ben ağustosta Raybanı 250 ye almışrım indirimden. Cidden çok güzel ve çok pahalı gözlükler var. Ben o kadar para vermem. Gözlükçüm yeni modeller Mart’ta gelecek, uğra dedi. Allah bilir ne kadar olacakŞaka maka güneş gözlüğü istiyorum yazın pahalı oluyor. Bir tane var ama RayBan in bir modeli var istiyorum ama 450 den aşağıya inmiyor yada prada istiyorum
5 düşünüyorum ben. Çünkü annem babam çok yaşlı. Erken olcak ama annem istiyor.Aynen çeşitli rahatsızlıklardan dolayı Dr kar uygun görmedi bizimde kaldı yaş 7 de olucak bakalım gözümde buyuyor
ne bilim parayi bayildigima sezlongta adam oturup kirinca yazin tatile en kotusunu goturur olmustum.yinede rayban vazvecemedigim helede damla modeli pilot yani birde kemik klasigi yesilcamli olucak ama siyahta gozlerim yoruluyor rengime kahve gidiyor ama en rahat etttigim yesil cami. Diger markalarda da fark var mi bilemem. Atasundan 130 tl ye basit bir gozluk almistim valllla harika cikmisti tüm tabularimi yikan gozluktur.Ben evcimen bir insanım aslında. Gezmeyi de seviyorum ama evde durmak beni mutlu ediyor... yarın da evdeyim. Cumartwsi tatile gideceğiz bir aksilik olmazsa. Dönünce yine bir kaç gün evde olacağım.
Ben ağustosta Raybanı 250 ye almışrım indirimden. Cidden çok güzel ve çok pahalı gözlükler var. Ben o kadar para vermem. Gözlükçüm yeni modeller Mart’ta gelecek, uğra dedi. Allah bilir ne kadar olacak
hayrlisi olsun kuzuya. Listesinde neler istiyor5 düşünüyorum ben. Çünkü annem babam çok yaşlı. Erken olcak ama annem istiyor.
Kızlar geçmişe bakamadım
Bugün 3 gram aldım üstüne 40 tl eşim eklemiş
Kumbaramada 6 tl attı.
Oğlum doğum günü için liste verdi.hergün bugün doğum günüm mü pasta yicez mi diye soruyor kuzum.
7 tl de yumak aldım. Başka masraf yok.
Kitap. Dergi istiyor canım. Ama 25 30 tane gösterdine bilim parayi bayildigima sezlongta adam oturup kirinca yazin tatile en kotusunu goturur olmustum.yinede rayban vazvecemedigim helede damla modeli pilot yani birde kemik klasigi yesilcamli olucak ama siyahta gozlerim yoruluyor rengime kahve gidiyor ama en rahat etttigim yesil cami. Diger markalarda da fark var mi bilemem. Atasundan 130 tl ye basit bir gozluk almistim valllla harika cikmisti tüm tabularimi yikan gozluktur.
hayrlisi olsun kuzuya. Listesinde neler istiyor
Ben denizde en eski gözlüğümü kullanıyorum. Çünkü tuz mahvediyor. Geçen yıl denizde kullandığım gözlüğüm geçenlerde resmen ayrıldı orta yerimden. Gerçi çok kaliteli birşey de değildine bilim parayi bayildigima sezlongta adam oturup kirinca yazin tatile en kotusunu goturur olmustum.yinede rayban vazvecemedigim helede damla modeli pilot yani birde kemik klasigi yesilcamli olucak ama siyahta gozlerim yoruluyor rengime kahve gidiyor ama en rahat etttigim yesil cami. Diger markalarda da fark var mi bilemem. Atasundan 130 tl ye basit bir gozluk almistim valllla harika cikmisti tüm tabularimi yikan gozluktur.
hayrlisi olsun kuzuya. Listesinde neler istiyor
Benim gözlerim çok hassas. Kışın bile yanımdan ayırmam gözlüğümü. Yazın hele gözlüksüz gözümü açamıyorum Bile.Atasun dan aldım geçen yıl çok güzel çıktı. Oğluma alırken indirim var falan derken 150 tl ye aldım. Ben pek gözlük kullanamıyorum. Fazlalık geliyor bana. Arada aksesuar olsun diye takarım. Güneşte gelse takamıyorum.o yüzden pek pahallı bişiy almıyorum. Güzel çıktı. Çok memnun kaldım
Benim büyük kiziminda yakin zamanda dogum günü var babamla annem bugün bot almişlar hem karne hem dogum günü hediyesi olsun demişler ama bizimki ikna olmamiş yaninaa birde otuncak sıkıştırmış.Bu sene büyük bir dogum günü planlamiyorum yaa..bi pasta alip ya benim evde yada annemlerde hep birlikte üfleyip yeriz diye düsünüyorum..5 düşünüyorum ben. Çünkü annem babam çok yaşlı. Erken olcak ama annem istiyor.
Kızlar geçmişe bakamadım
Bugün 3 gram aldım üstüne 40 tl eşim eklemiş
Kumbaramada 6 tl attı.
Oğlum doğum günü için liste verdi.hergün bugün doğum günüm mü pasta yicez mi diye soruyor kuzum.
7 tl de yumak aldım. Başka masraf yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?