Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben hiç büyük d.günü yapmadım annem babam kv olarak kutladık. Bu yıl arkadaşları da olsun istiyor gün içinde küçük bir kutlama yapıcam. Balonlarla süslerim. Bir de 3 yaş bayrağı bişiy takarım.

M maviduvar1 bende hep yanıma alayım derim ama her seferin de unuturum. Gerçi alsam da 10 dk sonra sıkılır çantama koyarım. Pek takı vs de takamam. Küpeler maksimum 1 saat kolye 10 dk sonra çıkar. Kaşıntı tutuyor beni.severim alırım ama kullanmam.

Ben unutma ihtimaline karşılık arabada da bulunduruyorum bir tane. Güneş varken gözümü açamıyorum hiç.
Takıyı da çok severim. Takıyorum şıkır şıkır

Takabilsem keşke bende seviyorum. Hoşuma gidiyor alıyorum.
Alyansımı bile takamam. Eskiden takardım. Bu huyum oğlum doğduğundan beri var.

tr_lelli hiç görüşemedik seninle. Takip edemedim 2 gündür de.

Kızlar günaydın kumbaralar ne alemde? Ben de 70-80 gibi bişey olmuştur herhalde. Bozukluk falan ne bulursam atıyorum tam olarak ne zamana kadardı hedef?

Kuzu doğum günü pastası mı istermiş çok tatlı ya

Günaydın

Kızlar bisi sorcam ben yillardir nevresim falan almadigimdan bi haberim tekstil dunyasindan.
Nevresim %100 pamuklu olmalı tek bildiğim o

Peki ben hazir da bakiyorum fakat istediğim model diktirmek istiyorum.
Çift kişilik takım icin 90tl fiyat verdi bi yer.
Iyimi fiyati.
Kazık falan değil dimi.
Piyasadan haberim yok.

Son düzenleme:
Bu ara biraz enerjim düşük çok aktif yazamadım ama okuyorum.

Ev icin (gıda, deterjan vs yani) bisi almıyorum
Esim su ve ekmek aliyor aksamlari gelirken.

Evdekileri tüketmeye calisiyoruz.
Sadece haftaya kahvaltılık ve meyve alicam okadar.

Caydanliklari iade yollicam birinde cizik var (esim fark etti)diğeride istediğim renk gelmedi.
Kettle iyi cikti.
Yine bir hayatdaki şansım durumu oldu yani.

Alıştım artik.
Heves etmiyorum biseye.

Onlar iade olunca buradaki zuccaciyeye bakicam.

Biraz dışarı çıksam iyi olacak haftaya çarşı pazar gezsem sanki kafam dagilir.

Dün bi ablam ve bir arkadaşım aradi.
Görüşelim diyorlar arkadaşımın cocuklari beni cok seviyorlar illa x teyzeme gidelim diyorlarmis yani anlicaniz davet bekliyorlar.

Ama hiç kimseyi ağırlayasım yok.
Keyfim yok.
Böyle olunca kimseyle görüşmek istemiyorum ben.

Bana oluyo böyle arada.

iyi bi yerden alcaksan takimlar zaten en az 100 canim.o bile yok yani baya artti fiyatlari

Ay bende pazen nevresim takımı istiyrm:)Böyle dallı güllü olanlardan:)90 tl iyi bence fiyat,runnerlar bile 40-50 tl ye satılıyor

yerim onu benim bidigimla akranmis minik canavarlarin listesi kabarik bizimki gecen gun tuttturdu 6 aydir ilkkkez istedi gerci benden degil baba kisisinden 160 tl ye thomas ve arkadaslari çufçufunu aldirtttti.hicde izlemez cizgi film nerden gorduyse anlamadim. Boyalar hamurlar favorisi. Ikea nin bir boyasi var parmak boya gibi ondan alacagim bende. Sonra bizde kucuk bir pasta ufletip kestirdik beyfendi aksam sabah uflemek istiyor sonraki gun kinder sut dilimine mum koyup uflettik o derece mum ufleme aski tutttu. Birde ufleyebilse ice dogru nefes cekiyor adeta cok baska bjr sevgi. Uzun ve saglikla yasasin tum yavrular.simdiden kutluyorum bende bacim.

idolum boyle kadinlar.bende pek denize de girmesem kuma falan duser deger ya en kotusunu takarim en cizigi falan. Ama resimlerde ay ne cirkin derim sonrada

Ben unutma ihtimaline karşılık arabada da bulunduruyorum bir tane. Güneş varken gözümü açamıyorum hiç.
Takıyı da çok severim. Takıyorum şıkır şıkır
cok severim boylelerini. Bende de yok o ruh. Oglandan sonra cidden olan da gittti cunku boynumu mincikliyor elimi ani tutup cekiyor olanlar ya ona ya bana zarar veriyor. Bakalim buyusunlerde gerisi bos

Çok teşekkür ederim canım... sosyal medyada görüyorsun beni. Şimdi takmıcam da ne zaman takacağım modunda abartmadan uyumlu şekilde kullanmaya çalışıyorum.
En eski gözlüğü kullanıyorum. Gerçekten tuz mahvediyor
Yaeın bir aksilik olmazsa yurtdışına çıkacağız. Ekonomik tatil yapmanın yollarını kapmış bir olarak tüm hazırlığımı yaptım. Bavul hazırlarım akşama

Günaydın kızlar.
Bende yaz gelmeden yazlık almaya başladım. Bi sneaker, iki tişört aldım şimdilik.
Sneaker ı baya indirimli aldım, %30 kadar.
Bir tane de gözlük bakıyorum, rayban ın bi modeli. Onun için takipteyim, indirime girerse alacağım.
Gözlük, kolye, yüzük hiç kullanamayanlardandım ama ne olduysa bir yıldır huyum suyum değişti. Evden takısız çıkmayınca kendimi kötü hissediyorum. Psikolojik bir süreçten geçtim onun etkisinden galiba.

Aslinda kolay daa bizim ozel durum olunca anestesi altında oldu sünnet 29 aylikken . Gun boyu hastanede kaldık allahım gelen bakıyor bu kadar ses bu bebeden mi çıkıyor diye :) anesteziye bile direniyor benim oğlum :)
Hatta cikamaya yakin ameliyathaneden doktor geldi hersey yolunda diyince sarildim onaaa ... bizden telefon istedi birkaç resmi olsun diye malum yerini bile cekmislerr yaaaa hatıra kalir dedi gülerek:)

iyi bi yerden alcaksan takimlar zaten en az 100 canim.o bile yok yani baya artti fiyatlari
Canım bir dükkana diktiricem pamuk olduğunu biliyorum taç falan değildir ama sanirim metre isi dikiyorlar iste.
Ay bende pazen nevresim takımı istiyrm:)Böyle dallı güllü olanlardan:)90 tl iyi bence fiyat,runnerlar bile 40-50 tl ye satılıyor
Canım baktıklarım öyle iste
English home tarzı hatta adresi atarim dilersen sende bak.

Oo şimdiden iyi gezmeler bacım minik bey ne yapıyor . Geçen Erzurum dönüşü uçak hep Rus ve yabancı kayakçılar la doluydu aklıma geldiniz.

Canım bir dükkana diktiricem pamuk olduğunu biliyorum taç falan değildir ama sanirim metre isi dikiyorlar iste.

Atarsan cok sevinirim,bende anneme sordım onun evin orda terzi var dibinde hemen.SOrmus pazen eni dar olur cok kumaş gider ona demiş..

Trendyolda dün Rayban indirimi vardı,bilginiz olsn:)

Özdilekten 80 tl ye almıştım indirimden ama %100 pamuk birde desenleri şahaneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…