Küçük Düşün Büyük Olsun!

git bnce canim benim boyle seylerde gorusum yarin bise olurda gidemessem ya seklindedir tabi her seyin bi olcusu var ic sesimizi de dinlemeliyiz

Evet çok sıkı rekabet var farkındayım canım.Şimdi fişime baktım evet online alışverişlerde de geçerliymiş.Zaten ben de online alışveriş için kullanacaktım.
Bu çok iyi haber oldu.
Ben magza gezmeye useniyorum.
Bir de mağazalarda kalmıyor falan a101 girer girmez direk onu sorucam :)

git bnce canim benim boyle seylerde gorusum yarin bise olurda gidemessem ya seklindedir tabi her seyin bi olcusu var ic sesimizi de dinlemeliyiz
Ya kayamam da bi nefes almış olurduk
teleferigi oglum cok seviyor kartepeye nezaman gitsek binmeden dondurmez bizi.
Bakalım gidelim dersem gider esim kiyarsam paraya :)

Ya kayamam da bi nefes almış olurduk
teleferigi oglum cok seviyor kartepeye nezaman gitsek binmeden dondurmez bizi.
Bakalım gidelim dersem gider esim kiyarsam paraya :)

Bence gidin canım
insana değişiklik iyi geliyor.
sonuçta hesabını kitabını bilen insansın
Benim için artık birikim yapabilmek , ihtiyacımı alabilmek ve ailemle gezmek şeklinde hayat felsefem
ihtiyacım olmayanı almak, gereksiz alışveriş yapmak , doğal kaynaklarımızı boşa harcayıp boşa para vermektense
Hayatta zevk alacağımız şeyleri yapmak istiyorum
Bu dünyaya da bir daha gelemiyoruz

minikkoala canım merhaba etiketini görünce hemen geldim çok teşekkür ediyorum bizde bir gelişme Yok. Hala bekliyoruz aynı sürekli haberlere bakıyorum

Banyodaki peteği kapatsam eşim hemen donar buz tutarBenim eşim de ben hasta olayım hemen artırır kombiden sıcaklık seviyesini ben de üstüme battaniye alıp kısıyorum.Azıcık artırsam zaten herhalde 500 600tl fatura gelirEn iyisi ona çaktırmadan kısmak.Valla canım ben de alışmıştım ama kv sağolsun bu aralar burnumdan getiriyor.Görümcem hamile zaten sorunlar vardı arada görüşmeme kararı aldık eşimle iyi oldu yoksa görümcemi karnı burnunda hiç göresim yok.Ailesi durumu biliyor ama hiç anlayış yok.Daha şimdiden böyle doğum yapınca kv görümcemle görüşmediğimiz halde gözüme sokar sürekli bebeği.Bir süredir moraller sıfır bu yüzden.Eşim benim kadar takmıyor.Zaten erkekler çok da takmıyor biliyorsun canım,olsa da olur olmasa da diye düşünüyorlar.Ama biz kadınlar için durum çok farklı asıl olan bize oluyor, çok yıpratıcı bir süreç.Kv umreye gitti eşime bitkisel birşeyler getirmiş azospermi için.1 ay oldu hala vermedi kızı hamile çünkü o yüzden.

Bizim eşimin ailesi bilmiyr istediğimzi,demedik hic.O psikolojiyi kaldıramam birde.Erkekler içine atıyor,benim esimde bana demez ama ben anlarım,eskiden çocuk olunca derdi,simdi çocuk olursa diyor mesela..Evi değiştirelim diyorz,çocuk olursa yetmez flan diyor..Zor gerçekten.Azosperm mi var sizde?Hannup flan denemiş myidiniz?Keci boynuzu özü flan iyi geliyor diyorlalr..Hayırlısı hakkımızda cnm

Kv sürekli üstüme geliyordu.Her ay regl günümü sorup duruyordu.Sürekli laf çarpıyordu.Oğluna konduramıyordu tabi.Öğrenince de sanki birşey mi değişti değişmedi.Dayanamadım söyledim en azından artık hiç takip etmiyor regl günlerimi.
Azospermi için denemediğimiz karışım kalmadı.Ağustosta eşim tese ameliyatı oldu sonuç 0.Doktor bizi çok umutlandırmıştı.Çok yıprandık, aramız çok kötüydü eşimle o dönem.Evi terketme noktasına gelmiştim.Çok zor bir durum.Son zamanlarda kadınlar kulubünde çok arttı azospermi.Allah düşmanımın başına vermesin çok zor.Ağustostan beri hormonlardan nevrim döndü.Adet düzenim bozuldu.Hormonlardaki değişim psikolojiyi çok etkiliyormuş zaten.2 ayda 1 regl görüyorum.Doktora da gidemedik bir türlü.Allah sonumuzu hayır etsin.

Akısına bırakmaktan başka care yok cnm..Bizde de hersy norml dedi dr,sıkıntı yapmayon dedi,1,5 sene sonra hsg istedi gördükki benim tüplrden bırı tıkalıymış..1 sene de öyle geçti iste.Yazılı bir zaman var,onun önüne geçemiyorz maalesef..Biz 1 asılama daha deneyip,sonra yaza tüpe gecelim diyorz..Hayırlısı artık hakkımızda

canım çok teşekkür ederimm güzel dileklerin için..

zelalke canım bu arada hayırlı uğurlu olsun canım bebişin..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
allah razı olsun canım.. amin inşallah..

Selam kızlar dün sünnet çok güzel geçti. Özenmişler.darısı başımıza.
Akşam ne yemek yapsam bilemedim.
Harcama yok ama çok sıkıştık. Kış bize yaramıyor.
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin. Azospermi için keçiboynuzu kaynatılıp suyu içiliyordu öule bir karışım denediniz mi. İbrahim saraçoğlunun bir tarifi.
Hormonlar içinde hayıt otu deneyin.

Dün eşim tüm gün evde yoktu . Akşam temizlik yaptım 2 saat evimiz tertemiz. Rüyamda hamileydim ama bebeği istemiyorduk ay çok korktum. Kombi 2 gündür yanmıyor şu ana kadar 83 tl harcamışız. Ayın 5 inde faturamız gelir bu ayı 100 tl ile kapatırız sanırım.Ama bu ay 3 çeyrek altın koydum geçen aydan 1 tane daha vardı etti 4. Şuan elimizde 200 tl kaldı bu iki haftayı atlatmak istiyorum elimdeki ile cidden altın bozdurmak istemiyorum. Çok plansız şeyler çıktı 300 tl havaya gitti resmen aman sağlık olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…