- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
git bnce canim benim boyle seylerde gorusum yarin bise olurda gidemessem ya seklindedir tabi her seyin bi olcusu var ic sesimizi de dinlemeliyizBen çok pis lanet bisi oldum ya
Dün esime hafta sonu uludaga gidersek nekadar harcariz? Diye sordum
(Öyle bi niyetimiz var gunubirlik )
Mazot,kahvaltı,teleferik falan rahat 500tl gider dedi.
Gitmesek mi ben o parayla eksik olanlarımı alsam ki dedim.
Güldü hatun en sonunda sıyırdı dedi.
Yaa bu ara okadar bisilerden kısıyorum ki ihtiyaçlarım alınsın diye.
Çünkü beni şuan mutlu eden onlar.
Bir de uzun araba yolculuklarından bu yaz çok sıkıldım.
Üst-üste karadeniz turu-antalya-memleket falan arabayla bir yere gidesim yok.
Çok bunaldim o yolculuklarda darlandım.
Uludağada çıkasım var :)
Zalımsın hayat.
Bu çok iyi haber oldu.Evet çok sıkı rekabet var farkındayım canım.Şimdi fişime baktım evet online alışverişlerde de geçerliymiş.Zaten ben de online alışveriş için kullanacaktım.
Ya kayamam da bi nefes almış olurdukgit bnce canim benim boyle seylerde gorusum yarin bise olurda gidemessem ya seklindedir tabi her seyin bi olcusu var ic sesimizi de dinlemeliyiz
Evet biz kalmalı gitmedik daha ama yemek yemeğe faln gidiyorz cok güzel biyer..Huzur verici..Baktım orayada fiyat almak lazim
Çevresi çok hostu.
Ya kayamam da bi nefes almış olurduk
teleferigi oglum cok seviyor kartepeye nezaman gitsek binmeden dondurmez bizi.
Bakalım gidelim dersem gider esim kiyarsam paraya :)
Banyodaki peteği kapatsam eşim hemen donar buz tutarAnkaranın ayazı malumBizim wcde bile petek var,Yani tmm duştan çıkınca iyi oluyo flan ama wcye de peteğe gerek yok yanİ:))))Kocam da biraz hassas,ben düsürüyorm o yükseltyio kombiyi,surda 3-4 ay vercz,hasta olsak dr a200 muayeene vercz daha mı iyi diyo O da haklı..
Ahh ahh bende de var o yaradan,zamanla alısıyo insan ama hic gecmiyoher ay reglde aynı çöküss..Allahım tüm isteyenlere tez zamanda versin insallahhh
Bizim eşimin ailesi bilmiyr istediğimzi,demedik hic.O psikolojiyi kaldıramam birde.Erkekler içine atıyor,benim esimde bana demez ama ben anlarım,eskiden çocuk olunca derdi,simdi çocuk olursa diyor mesela..Evi değiştirelim diyorz,çocuk olursa yetmez flan diyor..Zor gerçekten.Azosperm mi var sizde?Hannup flan denemiş myidiniz?Keci boynuzu özü flan iyi geliyor diyorlalr..Hayırlısı hakkımızda cnmBanyodaki peteği kapatsam eşim hemen donar buz tutarBenim eşim de ben hasta olayım hemen artırır kombiden sıcaklık seviyesini ben de üstüme battaniye alıp kısıyorum.Azıcık artırsam zaten herhalde 500 600tl fatura gelir En iyisi ona çaktırmadan kısmak.Valla canım ben de alışmıştım ama kv sağolsun bu aralar burnumdan getiriyor.Görümcem hamile zaten sorunlar vardı arada görüşmeme kararı aldık eşimle iyi oldu yoksa görümcemi karnı burnunda hiç göresim yok.Ailesi durumu biliyor ama hiç anlayış yok.Daha şimdiden böyle doğum yapınca kv görümcemle görüşmediğimiz halde gözüme sokar sürekli bebeği.Bir süredir moraller sıfır bu yüzden.Eşim benim kadar takmıyor.Zaten erkekler çok da takmıyor biliyorsun canım,olsa da olur olmasa da diye düşünüyorlar.Ama biz kadınlar için durum çok farklı asıl olan bize oluyor, çok yıpratıcı bir süreç.Kv umreye gitti eşime bitkisel birşeyler getirmiş azospermi için.1 ay oldu hala vermedi kızı hamile çünkü o yüzden.
Kv sürekli üstüme geliyordu.Her ay regl günümü sorup duruyordu.Sürekli laf çarpıyordu.Oğluna konduramıyordu tabi.Öğrenince de sanki birşey mi değişti değişmedi.Dayanamadım söyledim en azından artık hiç takip etmiyor regl günlerimi.Bizim eşimin ailesi bilmiyr istediğimzi,demedik hic.O psikolojiyi kaldıramam birde.Erkekler içine atıyor,benim esimde bana demez ama ben anlarım,eskiden çocuk olunca derdi,simdi çocuk olursa diyor mesela..Evi değiştirelim diyorz,çocuk olursa yetmez flan diyor..Zor gerçekten.Azosperm mi var sizde?Hannup flan denemiş myidiniz?Keci boynuzu özü flan iyi geliyor diyorlalr..Hayırlısı hakkımızda cnm
Akısına bırakmaktan başka care yok cnm..Bizde de hersy norml dedi dr,sıkıntı yapmayon dedi,1,5 sene sonra hsg istedi gördükki benim tüplrden bırı tıkalıymış..1 sene de öyle geçti iste.Yazılı bir zaman var,onun önüne geçemiyorz maalesef..Biz 1 asılama daha deneyip,sonra yaza tüpe gecelim diyorz..Hayırlısı artık hakkımızdaKv sürekli üstüme geliyordu.Her ay regl günümü sorup duruyordu.Sürekli laf çarpıyordu.Oğluna konduramıyordu tabi.Öğrenince de sanki birşey mi değişti değişmedi.Dayanamadım söyledim en azından artık hiç takip etmiyor regl günlerimi.
Azospermi için denemediğimiz karışım kalmadı.Ağustosta eşim tese ameliyatı oldu sonuç 0.Doktor bizi çok umutlandırmıştı.Çok yıprandık, aramız çok kötüydü eşimle o dönem.Evi terketme noktasına gelmiştim.Çok zor bir durum.Son zamanlarda kadınlar kulubünde çok arttı azospermi.Allah düşmanımın başına vermesin çok zor.Ağustostan beri hormonlardan nevrim döndü.Adet düzenim bozuldu.Hormonlardaki değişim psikolojiyi çok etkiliyormuş zaten.2 ayda 1 regl görüyorum.Doktora da gidemedik bir türlü.Allah sonumuzu hayır etsin.
canım çok teşekkür ederimm güzel dileklerin için..Merhaba kızlar
Cevap yazamadım ama takip ettim topiği ben de.
Önceliklezelalke canım hayırlı uğurlu olsun minik fasulye, sağlıkla kavuşun birbirinize inşAllah
tuce_tuce tatlım bir gelişme var mı, dualarımız mehmetçiklerimizle Onlar bizim gücümüz, umudumuz, Allah binlerce defa razı olsun onlardan, içinde de eşinden.. Ben asker ailelerinin de bir o kadar kutsal bir görevi olduğuna inanıyorum, Allah size kolaylık, ferahlık versin
@tr_lelli nevresimler hakkındaki geri bildirimlerini ben de bekliyorum canım. Ben English Home nevresimlerini kullanıyorum, 5 yıl oldu gayet güzel çıktılar ama sanki önceden tasarımları, desenleri daha güzeldiBir de bizim yatağımız standart ölçülere göre büyük olduğundan ben de yatağı aldığım markadan temel renklerde ayrı çarşaflar almıştım evlenirken, çok faydasını gördüm sonrasında. Sadece nevresim ve yastık kılıfı alarak halledebiliyorum böylelikle. Bir takım alayım diyorum ben de, bakınıyorum.
Kumbarada ben de varım ama bizim az olacak malum benim gelirim yok, eşimin de tam sınırda yetiyor. O nedenle hedefim marta kadar 1 gr altın alacak kadar biriktirmek25 lira kağıt attık bir de 4.5 lira bozukluk. Geçen gün de bir tanıdığımız kızım için 50 lira vermiş bez parası onu da bu kumbaraya attım (normalde iş bankası kumbaramız var ama bir türlü götüremedik 3 aydır o yüzden dolu)sanırım böyle böyle gram alabilirim.
Dün a101'e gittim, kıza bir battaniye aldım 11 liraya, bir de yumuşatıcı alayım dedim 3.25'e aldığım abc yumuşatıcı 4.5 lira olmuş almadımeti bor deterjan kullanıyorum çamaşırlara 2 yıl oldu neredeyse çok memnunum, o 5 kiloluğu 2.ürüne %50 ye girmiş tanesi 16.5 liraya geliyordu aslında uygundu stok yapabilirdim de bu defa da 10 kg olacak, evde de var dedim vazgeçtim ama aklım da kaldı.
Bu arada elektrik faturamızı önceki taktiklere aynen devam ederek 13 lira daha düşürdüm! yani aslında 50 günlük bir çabayla- gelen zamma rağmen- 25,90 lira indirmiş oldum gururlu ve mutluyumŞimdi en zor kısmına geldik, korumaya. Misafirim olduğu zamanlar dışında çok dikkat ediyorum eşim de sürekli takılıyor bana sürekli fiş çekme, ışık kapatma, saat kontrol etme halindeyim ya Pişman değilim, yine olsa yine yaparım :)
Günaydın herkese.
allah razı olsun canım.. amin inşallah..zelalke canım bu arada hayırlı uğurlu olsun canım bebişin..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Şükür cnm sen nasılsın?nasılsınız kızlar??
iyi çok şükür.. durgun bi dönem.. ne birikim var ne birşey..Şükür cnm sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?