Küçük Düşün Büyük Olsun!

O zmn cok fazla faiz odemezmisiniz. Cunku kk gibi degil eksi hesap ne kdr uzun kalirsa hem kredi notu duser hemde faizi cok olur

Çok iyi o zaman
Yıllık ücret var mı peki
Merkez bankasını bulamam buşunduğum yerde nerdee küçükcük biryer bankada bile makina varmıdır emin değilim gidip konuşurum. Uzun süre tutar dolması ama atarım ara ara. Dolar alıyorum oğluma
Sağolun kızlar

is bankasini bilmiyorum da canim bizim kumbramiz vardi epey bozukluk vardi.merkez bankasina goturdum hemen butunluyolar saymana falan gerek yok makinalari var.tek sartlari ayri ayri olmasu 50 kuruslqr bi poset 1lira bi poset gbi

Merhaba hanımlar
bugün harcamam yok
doğalgaz gelmiş 130 tl
yemek yerken dolgulu dişimin köşesi kırıldı kaplama yapılması gerekecek bir ara diş doktoruna gitmem lazım
hiç sevmiyorum doktor işlerini masraf çıktı yine neyse sağlık olsun

Markete gittik
3 çeşit peynir patates nestle nin çokokremi tahin pekmez 65 tl ödedik bu ay 510 tl etti harcama daha 2 gün var

Ay eşim geç gelmek zorunda kaldı yemeği geç yedik . Mutfakta kahve içtik. Babamlar 2 parsel arsa aldılar çok ciddi para ödediler. Şimdi perşembe kalan parselin parasını ödeyecekler . Eşim babamı aradı baba sıkılma Tuğçe’nin altınlarını yollayalım size diye . 40 bin tl eder ama bu babamın borcunun devede kulak hali. Babam para hazır gerek Yok ama ev yaptırırken lazım olursa alırız dedi anlaştık. Altınlar duruyor öylece . Şimdi dizi izliyoruz yarın benim sabah dişçide randevum var eşim normalde izinliydi ama izni Çarşamba ya kaydı üzüldüm biraz . Benimle gelirdi iyi olurdu neyse

tr_lelli canım yataşın kaz tüyü yorganlarına göz gezdir . Ben elyaf hiç kullanmıyorum anneme aldırmadım da bana sağlıksız geliyor

Istikbalin kullanıyorum yıllardır çok memnunum

Hesabina bakarsan cok yuklu miktarlara ulasmis olabilir ona gore bakarsin
Her ay faiz kesiyor zaten üzerine eklemiyor anlayacağın . Bugün seni düşündüm sana yazacaktım araya bir iş girdi kaldı öyle

benim de yeğenimin ve kızımın var işbankası kumbarası Z zynpzeynep istediğin vakit götürüyorsun, ekstra hiç bir ücret yok, asla evde açamıyorsun (bu süper bir özellik bence ), hesaptan da şimdiye kadar bir şey kesmediler bizim. Yengem yeğenim için vadeli hesaba çevirdi, ben altın hesabı yapacağım ama bir türlü vakit olmadı gidemedim. Biz kızıma nakit gelen hediyeleri ve 1 lira üstü bozuklukları (1,5,10,25 kuruşları bağış kumbarası yaptık oraya atıyoruz) bir de bayram harçlıklarını hep bu kumbara yoluyla biriktirdik ve bankaya yatırdık en azından dokunulmamış oluyor. Bence güzel bir uygulama bir de nostaljik :)

tr_lelli teşekkür ederiz tatlım, güle güle kullan :)

Her ay faiz kesiyor zaten üzerine eklemiyor anlayacağın . Bugün seni düşündüm sana yazacaktım araya bir iş girdi kaldı öyle

O oran bilesik faiz oldugu icin gitgide artar canim, ama tam net bsyler soyleyemiyorum bakip bilmek lazim.

Sen nasilsin. Ben brz iyiyim ama yine cok basim donuyor bugunde sogukta kaldik dondum hala isinamadim.

Sen nasilsin. Ben brz iyiyim ama yine cok basim donuyor bugunde sogukta kaldik dondum hala isinamadim.
Hiç iyi olmaya çalışıyorum ya en son konuştuğumuz dan sonra birşey değişmedi bende . BiraZ organik pekmez al canım sabahları ağzına al . Ben öyle yapıcam evde var ama içmiyorum artık içmek için çaba göstermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…