Bizde de eşim düğün zamanımızda banka kartından eksiye düşmüş 5000 malesef . Bizde ilk altın bozdurup kapatalım altını yerine yavaş yavaş koyalım dedik . Sonra vazgeçtik aynen sizin dediğiniz yöntemle ayda 500 tl yatıra yatıra kapatmak istiyorum. Acaba doğru bir yöntem mi diye düşünmeden edemiyorum
Aynen öyle. Biz 1 lira ve 50 kuruşları büyük kumbaraya atıyoruz. Onları sayması kolay ama diğer küçükler için de kızımın kumbarasını kullanıyoruz. Nasılsa onları makine sayıyor.
Bizimki işbankası kumbarası.
is bankasini bilmiyorum da canim bizim kumbramiz vardi epey bozukluk vardi.merkez bankasina goturdum hemen butunluyolar saymana falan gerek yok makinalari var.tek sartlari ayri ayri olmasu 50 kuruslqr bi poset 1lira bi poset gbi
Kumbarayı alırken ücret ödüyormuyuz.
tsk ederimmAynen öyle.
Her şeyi tartıyorlar. Ayarı düşük olanları da 24 ayara çevirip öyle hesaplıyorlar.
Sayıları aklımda kalmadı ama benim 150 gram 22 ayar bileziğim vardı , 24 ayarlık olsalardı 140 gram a tekabül edecekti.
Her şeyi 24 ayar gibi hesapladılar
Altın bozdursam yerine konulmuyor canımO zmn cok fazla faiz odemezmisiniz. Cunku kk gibi degil eksi hesap ne kdr uzun kalirsa hem kredi notu duser hemde faizi cok olur
Istikbalin kullanıyorum yıllardır çok memnunumKizlar sizi çok rahatsız ediyorum ama
Hazır yorgan kullanan var mi?
Kullanıcı yorumları önemli benim icin.
Kışın sıcak tutacak, yıkanacak, yıkanınca toplamayacak hazır yorgan bakiniyorum.
Taçı önerdi arkadaşlarım ama zilyon tane çeşidi modeli var
Yok bambu bilmem nesi.
Yok mikrofiber yok ben anlamam ki.
Orta halli fiyat ve sıcak tutan ne alabilirim?
Altın bozdursam yerine konulmuyor canım
Her ay faiz kesiyor zaten üzerine eklemiyor anlayacağın . Bugün seni düşündüm sana yazacaktım araya bir iş girdi kaldı öyleHesabina bakarsan cok yuklu miktarlara ulasmis olabilir ona gore bakarsin
Şimdi kızlar iş bankası çocuk kumbarasına istediğimiz bozuklukları atıyoruz 0.5 kuruş 25 kuruş 1 tl 10 tl vs sonra bankacı açıp kendimi sayıyor.5 kuruşlar için iyi olabilir elimde dünya kadar 5 kuruş var. Ve istediğimiz zaman mı götürüyoruz.
elenaferrante bilgi verirmisin canım işbankası kumbarası değil mi
Her ay faiz kesiyor zaten üzerine eklemiyor anlayacağın . Bugün seni düşündüm sana yazacaktım araya bir iş girdi kaldı öyle
Her ay faiz kesiyor zaten üzerine eklemiyor anlayacağın . Bugün seni düşündüm sana yazacaktım araya bir iş girdi kaldı öyle
Şuan sabit faiz ödedikçe faiz oranı düşüyor banka ile görüştük teO oran bilesik faiz oldugu icin gitgide artar canim, ama tam net bsyler soyleyemiyorum bakip bilmek lazim.
Hiç iyi olmaya çalışıyorum ya en son konuştuğumuz dan sonra birşey değişmedi bende . BiraZ organik pekmez al canım sabahları ağzına al . Ben öyle yapıcam evde var ama içmiyorum artık içmek için çaba göstermem lazımSen nasilsin. Ben brz iyiyim ama yine cok basim donuyor bugunde sogukta kaldik dondum hala isinamadim.
Simdi icim rahat etti o zmn sorun yok bencede altinlar dursunŞuan sabit faiz ödedikçe faiz oranı düşüyor banka ile görüştük te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?