Hiç iyi olmaya çalışıyorum ya en son konuştuğumuz dan sonra birşey değişmedi bende . BiraZ organik pekmez al canım sabahları ağzına al . Ben öyle yapıcam evde var ama içmiyorum artık içmek için çaba göstermem lazım
Örnek vereyim 5000 tl ye ayda 120 faiz alıyor. Sonra 3000 kalınca 70 tl faiz kesiyor . Aman yapacak birşey Yok altınlardan bozdursam ha koyduk ha koyacağız derken gidiyor galiba o işe hiç bulaşmayacağımSimdi icim rahat etti o zmn sorun yok bencede altinlar dursun
Sorun moral seviyen benceEvde var hic sekersiz ztn yiyordum ben sebze meyveye kolay ulasiyorum cok sukur dikkat ediyorumda. Ama sorun ne bilmiyorum. Iyi olcam insallah..
Sorun moral seviyen bence
Gözün numaralı ise numara yükselmiş olabilir bak o baş dönmesi yapıyorSu an daha iyiyim illaki etkisi vardir ama fiziksel olarak yanlis giden bsyler olduguna eminim. Cunku d vitamini sayesinde bel agrim gitti resmen depolarimi yemisim haberim yok. Goz dr una gidicem en son ondan suphelendim
Gözün numaralı ise numara yükselmiş olabilir bak o baş dönmesi yapıyor
Bu gün kuaföre gidecektim atadım bu gün işim var açmıyacağım dedi
Bende bıyığımı kendim aldım kaşımıda toparladım biraz 15 tl yide kumbaraya attım yoksa para atacağım yoktu
Lens kullanıyor musun esila birde kulağında sorun olabilirSurekli pc ve telefondayim ve evet numaraliydi
Gözün numaralı ise numara yükselmiş olabilir bak o baş dönmesi yapıyor
Aaa cidden mi ya bana da böyle birşey olmuştu başım dönüyordu çok gariptim o zaman şimdi düşünüyorum da nasıl düzeldi sorun neydi diye bulamadımE Esila09 geçmiş olsun. Evet yapabilir aslında ama yalancı miyopi de olabilir, normalden daha sık pc kullandıysan. Benim gözlerim ileri derecede bozuk, bende de baş dönmesi oldu tez dönemimde. Herhalde numara ilerledi dedim gittim yalancı miyopi dediler, ilerlememiş ama ilerlemiş gibi semptom gösterdi. Damla ve ekran kısıtlamasıyla düzeldi
Lens kullanıyor musun esila birde kulağında sorun olabilir
E Esila09 geçmiş olsun. Evet yapabilir aslında ama yalancı miyopi de olabilir, normalden daha sık pc kullandıysan. Benim gözlerim ileri derecede bozuk, bende de baş dönmesi oldu tez dönemimde. Herhalde numara ilerledi dedim gittim yalancı miyopi dediler, ilerlememiş ama ilerlemiş gibi semptom gösterdi. Damla ve ekran kısıtlamasıyla düzeldi
Aaa cidden mi ya bana da böyle birşey olmuştu başım dönüyordu çok gariptim o zaman şimdi düşünüyorum da nasıl düzeldi sorun neydi diye bulamadım
yaa çok garip değil mi? Ben de çok şaşırmıştım ama sonra hakikaten düzeldi :)[/QUOTE
Cidden garip valla
Kulak burun Boğaz’a git bence birdeNumarali derken kucukken gordugum tedavi ile gozluksuz yasama gectim daha sonra lisede gorememe basladi ve tekrar gitmistim gozluk vermemisti.
Yani su an bsy kullanmiyorum. Neyim oldugunuda hatirlamiyorum gozlugu okulda tahta goremedigim icin kullanmistim.
Oyle pis bi belirtiki b12 eksikligide bas donmesi yapiyor b12 haplarinin da yan etkisi.. gozlerimdende olabilir.. veya bir suru seyden..bilmiyorum..
Ne oldugunu cozemiyorum.. ve cok geriliyoeum.
Numarali derken kucukken gordugum tedavi ile gozluksuz yasama gectim daha sonra lisede gorememe basladi ve tekrar gitmistim gozluk vermemisti.
Yani su an bsy kullanmiyorum. Neyim oldugunuda hatirlamiyorum gozlugu okulda tahta goremedigim icin kullanmistim.
Oyle pis bi belirtiki b12 eksikligide bas donmesi yapiyor b12 haplarinin da yan etkisi.. gozlerimdende olabilir.. veya bir suru seyden..bilmiyorum..
Ne oldugunu cozemiyorum.. ve cok geriliyoeum.
Aslında bir de geçenlerde kısmi vertigo geçirdim ben, aşırı yorgunluktan biraz da gergin bir dönemimdi. Acaba öyle bir şey olabilir mi E Esila09 ? Sadece sağ tarafa eğildiğimde oluyordu ve hayattan soğuttu beni. O dönem dahiliyeye gittim b12 ve d vitaminim eksik çıktı. Hatta d vitaminim 16'ydı. Günde 10 damla verdi doktor.
Epley manevrası yaptı kbb doktoru da vertigom iyileşti, kendime geldim. Şimdi de d vitaminiyle bacak ağrılarım ve depresif halim düzeldi.
Dikkat etmek lazım ama yoksa fiziksel çöküntüler psikolojik çöküntülere de sebep oluyor
Ben ikeadan almıştım yıllar önce. Çok ama çok memnunum. Kışın başka bişey kullanmıyoruz.Kizlar sizi çok rahatsız ediyorum ama
Hazır yorgan kullanan var mi?
Kullanıcı yorumları önemli benim icin.
Kışın sıcak tutacak, yıkanacak, yıkanınca toplamayacak hazır yorgan bakiniyorum.
Taçı önerdi arkadaşlarım ama zilyon tane çeşidi modeli var
Yok bambu bilmem nesi.
Yok mikrofiber yok ben anlamam ki.
Orta halli fiyat ve sıcak tutan ne alabilirim?
Benim d vitamini 5 cikti, neredeyse hic kalmamis. Cunku yaz tatilinde hic gunese cikmadim yazinda kremsiz cikmadim.
Inan bir haftada neler fark etti duzeldi
Ben yasadigim.sehirde nerde problemli bir dr varsa buluyorum iyiside ben gidince sapitiyo. Inanin basima gelenleri anlatsam o kdr da olmaz.dersiniz benimle.dalga geciyolar artik seni gorunce hastahaneler kapanicak diye. Illaki sikayetlerimin uzerine bsy biner, bacagimda kaslarda sorun yasadim, kurdesen oldum, agir igneden bayildim ayiltamadilar, elimde serumdan sinirler zarar gordu bir yildir elim mor, karaciger enzimlerim bozuldu bunlar ilk aklima gelenler.
O yuzden dr a gitmeye korkuyorum. Bayilmadan acile gitmem ztn tovbeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?