Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evde var hic sekersiz ztn yiyordum ben sebze meyveye kolay ulasiyorum cok sukur dikkat ediyorumda. Ama sorun ne bilmiyorum. Iyi olcam insallah..

Simdi icim rahat etti o zmn sorun yok bencede altinlar dursun
Örnek vereyim 5000 tl ye ayda 120 faiz alıyor. Sonra 3000 kalınca 70 tl faiz kesiyor . Aman yapacak birşey Yok altınlardan bozdursam ha koyduk ha koyacağız derken gidiyor galiba o işe hiç bulaşmayacağım

Sorun moral seviyen bence

Su an daha iyiyim illaki etkisi vardir ama fiziksel olarak yanlis giden bsyler olduguna eminim. Cunku d vitamini sayesinde bel agrim gitti resmen depolarimi yemisim haberim yok. Goz dr una gidicem en son ondan suphelendim

Su an daha iyiyim illaki etkisi vardir ama fiziksel olarak yanlis giden bsyler olduguna eminim. Cunku d vitamini sayesinde bel agrim gitti resmen depolarimi yemisim haberim yok. Goz dr una gidicem en son ondan suphelendim
Gözün numaralı ise numara yükselmiş olabilir bak o baş dönmesi yapıyor

Bu gün kuaföre gidecektim atadım bu gün işim var açmıyacağım dedi
Bende bıyığımı kendim aldım kaşımıda toparladım biraz 15 tl yide kumbaraya attım yoksa para atacağım yoktu

Benim 11 yıl olmuş kuaföre sadece saç ve pedikür için gidiyorum. Onun dışında her şeyi kendim evde hallediyorum. Öğrenciliğimden beri cezveli sir ağda ve yedeklerinden alıyorum 4-5 ay gidiyor. Manikürümü kendim yapıyorum, prof aletlerden de almıştım artık elim de alışmış herhalde kısa sürüyor.

hawar 15 lira cepte :)

Gözün numaralı ise numara yükselmiş olabilir bak o baş dönmesi yapıyor

E Esila09 geçmiş olsun. Evet yapabilir aslında ama yalancı miyopi de olabilir, normalden daha sık pc kullandıysan. Benim gözlerim ileri derecede bozuk, bende de baş dönmesi oldu tez dönemimde. Herhalde numara ilerledi dedim gittim yalancı miyopi dediler, ilerlememiş ama ilerlemiş gibi semptom gösterdi. Damla ve ekran kısıtlamasıyla düzeldi

Aaa cidden mi ya bana da böyle birşey olmuştu başım dönüyordu çok gariptim o zaman şimdi düşünüyorum da nasıl düzeldi sorun neydi diye bulamadım

Lens kullanıyor musun esila birde kulağında sorun olabilir

Numarali derken kucukken gordugum tedavi ile gozluksuz yasama gectim daha sonra lisede gorememe basladi ve tekrar gitmistim gozluk vermemisti.
Yani su an bsy kullanmiyorum. Neyim oldugunuda hatirlamiyorum gozlugu okulda tahta goremedigim icin kullanmistim.
Oyle pis bi belirtiki b12 eksikligide bas donmesi yapiyor b12 haplarinin da yan etkisi.. gozlerimdende olabilir.. veya bir suru seyden..bilmiyorum..
Ne oldugunu cozemiyorum.. ve cok geriliyoeum.

Aaa cidden mi ya bana da böyle birşey olmuştu başım dönüyordu çok gariptim o zaman şimdi düşünüyorum da nasıl düzeldi sorun neydi diye bulamadım

yaa çok garip değil mi? Ben de çok şaşırmıştım ama sonra hakikaten düzeldi :)

Kulak burun Boğaz’a git bence birde

Aslında bir de geçenlerde kısmi vertigo geçirdim ben, aşırı yorgunluktan biraz da gergin bir dönemimdi. Acaba öyle bir şey olabilir mi E Esila09 ? Sadece sağ tarafa eğildiğimde oluyordu ve hayattan soğuttu beni. O dönem dahiliyeye gittim b12 ve d vitaminim eksik çıktı. Hatta d vitaminim 16'ydı. Günde 10 damla verdi doktor.

Epley manevrası yaptı kbb doktoru da vertigom iyileşti, kendime geldim. Şimdi de d vitaminiyle bacak ağrılarım ve depresif halim düzeldi.

Dikkat etmek lazım ama yoksa fiziksel çöküntüler psikolojik çöküntülere de sebep oluyor

Benim d vitamini 5 cikti, neredeyse hic kalmamis. Cunku yaz tatilinde hic gunese cikmadim yazinda kremsiz cikmadim.
Inan bir haftada neler fark etti duzeldi
Ben yasadigim.sehirde nerde problemli bir dr varsa buluyorum iyiside ben gidince sapitiyo. Inanin basima gelenleri anlatsam o kdr da olmaz.dersiniz benimle.dalga geciyolar artik seni gorunce hastahaneler kapanicak diye. Illaki sikayetlerimin uzerine bsy biner, bacagimda kaslarda sorun yasadim, kurdesen oldum, agir igneden bayildim ayiltamadilar, elimde serumdan sinirler zarar gordu bir yildir elim mor, karaciger enzimlerim bozuldu bunlar ilk aklima gelenler.
O yuzden dr a gitmeye korkuyorum. Bayilmadan acile gitmem ztn tovbeliyim.

Bu arada vertigo icin epley manevrasina baktim omurga sorunlarimda var bana uygun degilmis.
Bazen nasil yasiyorum bende anlamiyorum

Ben ikeadan almıştım yıllar önce. Çok ama çok memnunum. Kışın başka bişey kullanmıyoruz.

Ayyy canım benim ya, ne kadar sıkıntı yaşamışsın tabii ki tövbe edersin çok düşmüş değerlerin, d vitamini zaten kas ağrılarından depresyona her şeyde etkili ama yine de sen ihmal etme, başka alternatifler yok mu? ya da yakın bir şehirde filan gidemez misin?

Ayrıntılı tetkik yaptırman gerek belli ki ya da sen kendini daha iyi bilirsin bir dönem de geçiriyor olabilirsin? Psikosomatik mi değil mi onu bir netleştirmek lazım. Eğer psikosomatikse kendine iyi gelecek şeyler yapmalısın, sorun odaklı değil çözüm odaklı bakmak gibi ya da hangi yöntem iyi gelecekse o yolu denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…