- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Bu arada vertigo icin epley manevrasina baktim omurga sorunlarimda var bana uygun degilmis.
Bazen nasil yasiyorum bende anlamiyorum
Ayyy canım benim ya, ne kadar sıkıntı yaşamışsın tabii ki tövbe edersinçok düşmüş değerlerin, d vitamini zaten kas ağrılarından depresyona her şeyde etkili ama yine de sen ihmal etme, başka alternatifler yok mu? ya da yakın bir şehirde filan gidemez misin?
Ayrıntılı tetkik yaptırman gerek belli ki ya da sen kendini daha iyi bilirsin bir dönem de geçiriyor olabilirsin? Psikosomatik mi değil mi onu bir netleştirmek lazım. Eğer psikosomatikse kendine iyi gelecek şeyler yapmalısın, sorun odaklı değil çözüm odaklı bakmak gibi ya da hangi yöntem iyi gelecekse o yolu denemekte fayda var
Numarali derken kucukken gordugum tedavi ile gozluksuz yasama gectim daha sonra lisede gorememe basladi ve tekrar gitmistim gozluk vermemisti.
Yani su an bsy kullanmiyorum. Neyim oldugunuda hatirlamiyorum gozlugu okulda tahta goremedigim icin kullanmistim.
Oyle pis bi belirtiki b12 eksikligide bas donmesi yapiyor b12 haplarinin da yan etkisi.. gozlerimdende olabilir.. veya bir suru seyden..bilmiyorum..
Ne oldugunu cozemiyorum.. ve cok geriliyoeum.
Ikeanin tülune taktim bu araBen ikeadan almıştım yıllar önce. Çok ama çok memnunum. Kışın başka bişey kullanmıyoruz.
vertigo da olabılır bnce de bi kulak burun bogaza gidin gecmiş olsunNumarali derken kucukken gordugum tedavi ile gozluksuz yasama gectim daha sonra lisede gorememe basladi ve tekrar gitmistim gozluk vermemisti.
Yani su an bsy kullanmiyorum. Neyim oldugunuda hatirlamiyorum gozlugu okulda tahta goremedigim icin kullanmistim.
Oyle pis bi belirtiki b12 eksikligide bas donmesi yapiyor b12 haplarinin da yan etkisi.. gozlerimdende olabilir.. veya bir suru seyden..bilmiyorum..
Ne oldugunu cozemiyorum.. ve cok geriliyoeum.
Altın bozunca yerine koyulmuyort cnm,biz de ilk zma n borçlar flan 25 tane küçük altın bozduk.5 sene oldu yerine koyulmadı dahaBizde de eşim düğün zamanımızda banka kartından eksiye düşmüş 5000 malesef . Bizde ilk altın bozdurup kapatalım altını yerine yavaş yavaş koyalım dedik . Sonra vazgeçtik aynen sizin dediğiniz yöntemle ayda 500 tl yatıra yatıra kapatmak istiyorum. Acaba doğru bir yöntem mi diye düşünmeden edemiyorum
Olsun senin daha tatlı telaşların var simdiiiyi çok şükür.. durgun bi dönem.. ne birikim var ne birşey..
efsuni06 dün a101e gittim tabi direk sordum
Daha kasiyerin beni dinleme seklinden hic haberi olmadığını anladim.
Benn hic duymadım bize oyle bir bilgi gelmedi dedi.
Ama a101 ve englsh home kurucusumu yöneticisimi aynı kışıymış onu biliyorum sadece dedi.
Bi de nasil bir kampanyaymis ki diye icerigini bana sordu :)
vertigo da olabılır bnce de bi kulak burun bogaza gidin gecmiş olsun
4 mevsim aldık biz çeyizde English home dan hala kullanıyorm.Hafif,makine da da yıkanıyor.Bize yetior,Yine hazır ama kışlık almıştık ona alışamadım daha agır,makinaya gitmiyor..Kizlar sizi çok rahatsız ediyorum ama
Hazır yorgan kullanan var mi?
Kullanıcı yorumları önemli benim icin.
Kışın sıcak tutacak, yıkanacak, yıkanınca toplamayacak hazır yorgan bakiniyorum.
Taçı önerdi arkadaşlarım ama zilyon tane çeşidi modeli var
Yok bambu bilmem nesi.
Yok mikrofiber yok ben anlamam ki.
Orta halli fiyat ve sıcak tutan ne alabilirim?
Bende kendimi şöyle çözuyorum.a 101 kasiyerleri genelde kampanyaları bilmiyor, sen genel merkezi aramalarını iste.
teşekkür ederim,günde bir kez fln yarım saat oluyor, geçmezse gideceğim.
d vitamininin eksiğini ne zamandır yaşıyormuşum haberim yokmuş, dr geziyorum akıllarına bile gelmiyor, en sonunda çıktı. İnsan dikkatli bakınca pencerenin bütünü görüyor gerçekten
Aynen öyle yapıcam canım yavaş yavaş ödeyip limiti düşürücemAltın bozunca yerine koyulmuyort cnm,biz de ilk zma n borçlar flan 25 tane küçük altın bozduk.5 sene oldu yerine koyulmadı dahaSonra kalanları takılarla beraber kasaya koyduk bankaya,öylelikle bıraktık altın bozmayı.Valla zaten bankalar cok sinsi,400 -500 tlden fazla limiti düşürmüyıor,her ay yatırıp aramak gerekiyor,2 kartım vardı 1ini öylelikle kapadım.Artık kar zarar karıştı ama neyse
Hic hazir yorgan almayinca bir bilene sormak lazım diye düşündüm4 mevsim aldık biz çeyizde English home dan hala kullanıyorm.Hafif,makine da da yıkanıyor.Bize yetior,Yine hazır ama kışlık almıştık ona alışamadım daha agır,makinaya gitmiyor..
Aynı benim gibisin biliyor musun temizlik hastası değilim . Ama halılarım beyaz tüm odalar ve sürekli siliyorum yıkamaya vermiyorum ki rezil olur halılar diye . Sonra stor almadım ki yıkaması zor diye.Hic hazir yorgan almayinca bir bilene sormak lazım diye düşündüm
Ben beyaz ve mutlaka mak. Yıkanan bisi almaliyim.
Ben neredeyse 2 ayda 1 uyku setlerimi yikiyorum (nevresimsiz kullanmadığım halde)
Bir de tabiki şöyle yorumlar okudum yıkanınca toplaniyo içindekiler gibi.
Kararsız kaldim.
Ben evime stor vs gibi perde yaptırmadım mesela yaptirmamda.
Ben öyle senede 1 defa temizlik yapacaksam onlara hasta olurum takmakdan kafama.
Söküp atıp yikicam mak. Takicam hemen.
O sebepden hep yıkamasi kullanımı kolay şeyleri seviyorum.
Halılarım mak. Sığsa onlarida yıkarım :)
Yeni ev olursa yıkanabilen halılardan almayı dusunuyorum.
Senede 2 defa yolluyordum halıları bu kış tuttum kendimi.
Titiz biri degilim takıntılıyım
Özellikle kokulara hassasiyetim var.
Ben de nevresimsiz kullanmam sevmem öyle otel gibi:)Kız benim bütün ev stor:)Ben de özellikle çalısıyorm ben tül mül yıkayamam dedim.Stor yaptım,amannn ne söylendi annem evlenirken:)Yeni gelin evi böyle mi olur,salona bari tül yapaydın diye:))Zebra benimkiler krem rengi kiiri göstermiyır ama biz 2-3 ayda bir çıkarıp siliyorz.Yemek masamı acıyruım yatırıyorum,storu aca aca siliyorm :)Benim de kocam az titiz sen gibi:)Halıları ben de veriyorm ya yılda 2-3 kez,cocuk yok ama evlenirken kimse uyarmadı beniHic hazir yorgan almayinca bir bilene sormak lazım diye düşündüm
Ben beyaz ve mutlaka mak. Yıkanan bisi almaliyim.
Ben neredeyse 2 ayda 1 uyku setlerimi yikiyorum (nevresimsiz kullanmadığım halde)
Bir de tabiki şöyle yorumlar okudum yıkanınca toplaniyo içindekiler gibi.
Kararsız kaldim.
Ben evime stor vs gibi perde yaptırmadım mesela yaptirmamda.
Ben öyle senede 1 defa temizlik yapacaksam onlara hasta olurum takmakdan kafama.
Söküp atıp yikicam mak. Takicam hemen.
O sebepden hep yıkamasi kullanımı kolay şeyleri seviyorum.
Halılarım mak. Sığsa onlarida yıkarım :)
Yeni ev olursa yıkanabilen halılardan almayı dusunuyorum.
Senede 2 defa yolluyordum halıları bu kış tuttum kendimi.
Titiz biri degilim takıntılıyım
Özellikle kokulara hassasiyetim var.
Ilk yeni hali tüy döker hem.Ben de nevresimsiz kullanmam sevmem öyle otel gibi:)Kız benim bütün ev stor:)Ben de özellikle çalısıyorm ben tül mül yıkayamam dedim.Stor yaptım,amannn ne söylendi annem evlenirken:)Yeni gelin evi böyle mi olur,salona bari tül yapaydın diye:))Zebra benimkiler krem rengi kiiri göstermiyır ama biz 2-3 ayda bir çıkarıp siliyorz.Yemek masamı acıyruım yatırıyorum,storu aca aca siliyorm :)Benim de kocam az titiz sen gibi:)Halıları ben de veriyorm ya yılda 2-3 kez,cocuk yok ama evlenirken kimse uyarmadı beniMutfagın halısı bile beyazzz
Yerde toz saç kırıntı görmeye tahammül edemiyorum.Aynı benim gibisin biliyor musun temizlik hastası değilim . Ama halılarım beyaz tüm odalar ve sürekli siliyorum yıkamaya vermiyorum ki rezil olur halılar diye . Sonra stor almadım ki yıkaması zor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?