Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu arada vertigo icin epley manevrasina baktim omurga sorunlarimda var bana uygun degilmis.
Bazen nasil yasiyorum bende anlamiyorum

Yaaaa çok güldüm

Boyun fıtığım var benim de ona göre şekillendiriyorlar bu arada ya, sen bir görün aklında kalmasın bence

Istanbulda bir drum var, onun tavsiyesi ile gidebilirim ama ya ozel saglik sigortasi yaptirmaliyim yada 500 tl sadece gorusme olur.
Ilk isim goz druna gitmek.

Evet sadece fiziksel degil, ama ben fiziksel eksikliklerin arttirdigini once onlarin kalkmasi gerektigini dusunuyorum. D vitamini hem agir geldi hem iyi geldi. B12 yi gida ile alabiliyoruz ama d vitamini alternatifi yokki. Mecbur brz sabredicem. Bu arada kendimle de ilgileniyorum sevdigim aktiviteler, istedigim seyler onceligim.
Cok tesekkur ederim ilginize. Insallah gecicek iyi olucam..

Ben ikeadan almıştım yıllar önce. Çok ama çok memnunum. Kışın başka bişey kullanmıyoruz.
Ikeanin tülune taktim bu ara
Önceden ben bu tarzları hic sevmezdim noldu anlamiyorum.
Sanırım tek düze klasik şeylerden sıkıldım
Değişiklik ariyorum

E Esila09 insanin vücudunu iyi tanıması analiz etmesi gerek.
Sen anlamışsın artik az cok.

Bende tahmin ediyorum genelde.
Kafama takılan şeyler içinde cuma gunune randevu aldım.
Çinko dvit falan icin yaptırcan hepsini.

Resmen hastalık aranıyorum kendimde.

Gunaydin.

Bu ara hep yorgun halsiz hissediyorum.

Çok şükür koşturup islerimi hallediyorum ama aksama pert .

Dün arkadasim gidince hemen mutfağa daldım topla yika pişir.
Bugüne yemegim var yani rahatim.
Bi evimi süpürüp toz alırım tamam.

Para falan atamadım kumbaraya ancak eksik aliyorum.

Şubat geldi bes 350tl
Gün 200tl birikime cukka

efsuni06 dün a101e gittim tabi direk sordum

Daha kasiyerin beni dinleme seklinden hic haberi olmadığını anladim.
Benn hic duymadım bize oyle bir bilgi gelmedi dedi.
Ama a101 ve englsh home kurucusumu yöneticisimi aynı kışıymış onu biliyorum sadece dedi.

Bi de nasil bir kampanyaymis ki diye icerigini bana sordu :)

vertigo da olabılır bnce de bi kulak burun bogaza gidin gecmiş olsun

Altın bozunca yerine koyulmuyort cnm,biz de ilk zma n borçlar flan 25 tane küçük altın bozduk.5 sene oldu yerine koyulmadı dahaSonra kalanları takılarla beraber kasaya koyduk bankaya,öylelikle bıraktık altın bozmayı.Valla zaten bankalar cok sinsi,400 -500 tlden fazla limiti düşürmüyıor,her ay yatırıp aramak gerekiyor,2 kartım vardı 1ini öylelikle kapadım.Artık kar zarar karıştı ama neyse

a 101 kasiyerleri genelde kampanyaları bilmiyor, sen genel merkezi aramalarını iste.

vertigo da olabılır bnce de bi kulak burun bogaza gidin gecmiş olsun

teşekkür ederim,günde bir kez fln yarım saat oluyor, geçmezse gideceğim.

d vitamininin eksiğini ne zamandır yaşıyormuşum haberim yokmuş, dr geziyorum akıllarına bile gelmiyor, en sonunda çıktı. İnsan dikkatli bakınca pencerenin bütünü görüyor gerçekten

4 mevsim aldık biz çeyizde English home dan hala kullanıyorm.Hafif,makine da da yıkanıyor.Bize yetior,Yine hazır ama kışlık almıştık ona alışamadım daha agır,makinaya gitmiyor..

Bende kendimi şöyle çözuyorum.

Bir dönem yoğun saç dökülmesi yaşadım demir eksikliğim ve antidepresan bırakmaktan oldu.
Anladım ben kendimi zaten değerimde düşük cikti.

Antidepresani bırakınca zaten yan etkileri epey var neticede hormonlar etkileniyor.

Çarpıntım ve nefes darlığım oluyor
Kalpde bisi yok yani çıkmadı ama b12 eksik bence ve panik atak tetikliyor.

Dvit bende de eksik diye dusunuyorum çünkü cabuk lekelenen hassas bir tenim var gunes korumasiz güneşe cikmiyorum.
Cinkoyuda merak ediyorum hepsini tek tek isticem bakılmasını

Aynen öyle yapıcam canım yavaş yavaş ödeyip limiti düşürücem

Yanlız kampanya için A101 in sitesine de baktım bir Bilgi yoktu Kızlar

4 mevsim aldık biz çeyizde English home dan hala kullanıyorm.Hafif,makine da da yıkanıyor.Bize yetior,Yine hazır ama kışlık almıştık ona alışamadım daha agır,makinaya gitmiyor..
Hic hazir yorgan almayinca bir bilene sormak lazım diye düşündüm

Ben beyaz ve mutlaka mak. Yıkanan bisi almaliyim.
Ben neredeyse 2 ayda 1 uyku setlerimi yikiyorum (nevresimsiz kullanmadığım halde)
Bir de tabiki şöyle yorumlar okudum yıkanınca toplaniyo içindekiler gibi.
Kararsız kaldim.

Ben evime stor vs gibi perde yaptırmadım mesela yaptirmamda.
Ben öyle senede 1 defa temizlik yapacaksam onlara hasta olurum takmakdan kafama.
Söküp atıp yikicam mak. Takicam hemen.

O sebepden hep yıkamasi kullanımı kolay şeyleri seviyorum.

Halılarım mak. Sığsa onlarida yıkarım :)

Yeni ev olursa yıkanabilen halılardan almayı dusunuyorum.

Senede 2 defa yolluyordum halıları bu kış tuttum kendimi.

Titiz biri degilim takıntılıyım

Özellikle kokulara hassasiyetim var.

Aynı benim gibisin biliyor musun temizlik hastası değilim . Ama halılarım beyaz tüm odalar ve sürekli siliyorum yıkamaya vermiyorum ki rezil olur halılar diye . Sonra stor almadım ki yıkaması zor diye.

Ben de nevresimsiz kullanmam sevmem öyle otel gibi:)Kız benim bütün ev stor:)Ben de özellikle çalısıyorm ben tül mül yıkayamam dedim.Stor yaptım,amannn ne söylendi annem evlenirken:)Yeni gelin evi böyle mi olur,salona bari tül yapaydın diye:))Zebra benimkiler krem rengi kiiri göstermiyır ama biz 2-3 ayda bir çıkarıp siliyorz.Yemek masamı acıyruım yatırıyorum,storu aca aca siliyorm :)Benim de kocam az titiz sen gibi:)Halıları ben de veriyorm ya yılda 2-3 kez,cocuk yok ama evlenirken kimse uyarmadı beniMutfagın halısı bile beyazzz

Ilk yeni hali tüy döker hem.
Ya stor zebra perde silmek nasil olur bilmemde yikarken gordum balkona bi yere atip fircaliyorlar sonra suzduruyorlar asıyorlar kışın falan zor dedim hic yanasmadim.

Gunesle kendini temizleyenleri varmis bak onlar dogruysa olabilir

Aynı benim gibisin biliyor musun temizlik hastası değilim . Ama halılarım beyaz tüm odalar ve sürekli siliyorum yıkamaya vermiyorum ki rezil olur halılar diye . Sonra stor almadım ki yıkaması zor diye.
Yerde toz saç kırıntı görmeye tahammül edemiyorum.
Koltuklar düzgün olacak.
Yataklar kapalı duracak.
Perdeler 2 ayda 1 yıkanacak
Dolap içleri silinecek
Her bulaşık akittigimda peşinden bulaşık mak. Buzdolabı fırın bi bez dolandiririm hemen uzerinden.

Yani sanki bunlar görev gibi bende.
Yapılması zorunlu gibi.
Öyle alıştırdım kendimi.

Ama kolay kirlenip tozlanmiyor ev iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…