Küçük Düşün Büyük Olsun!

valla ben evlendim evleneli soğanı robottan geçiyorum difrize atıyorum cnm.Blendr püre yapar ama normal robootta çekersen hic sıkıntı olmuyor.Su,acıma vs.En nefrett ettğim sey soğan doğramak.Daha soyarken ağlamaya baslıyorm..Superfreshin dogranms soğanı var aynen.Bende sıkısınca aldım bikac kez.Valla sağlıksız gelmiyor bana içine koruyucu atmıyorm sonuçta,kendi suyuyla donuyo:KK23:

Dolapta yagda sakladıklarını veya brz kavurup öldürüp sakladıklarını da duymuştum, en azından hafta içi için yapılabilir

birkaç poşete iç içe koysan koku olmaz herhalde
robotlar pire haline getiriyor hızından dolayı bir de ipli el robotları var ipini çekiyorsun o kuvvetle bıçaklar dönüyor
bende yok ama onu kullananlar çok memnun daha iri doğruyor sanırım

humm anladım cnm.Ben de arzumun robotu var büyük,gayt memnunum aman püre bile yapsa ben takmam okadr:=)=)yemeğin içinde erir nasılsa diye:)Ben cok takıntılıyım bu mutfak konularında ya:KK43:Hala bulaşık eldivensiz is yapamıyrum,soğan doğramaktan nefret ediyorm koci sosyetik diyo bana evde o yüzden:skandal:

Aynen ya ben de soğan konusunda çok muzdaribim. Soğanı görsem ağlamaya başlıyorum o derece. Ben de hep düşündüm fazla fazla doğrayıp buzluğa atmayı ama hiç hayata geçiremedim

tsk ederim kizlar du bakalm bi cozum bulcam insAllah

gunaydin kizlar bise daniscam size benim icin sogan dogramak tam bi iskence blenderdan gecirincede pure gbi oluyo bide aci suyu cikiyo soganlik hali kalmiyo.bi tanidikta gormustum hazir dogranmis buzlukta saklanan soganlar varmis.sizin fikriniz nedir?ben taze olsn diye oyle almak istemiyorum ama en azndan bi 10 gun yetecek dograyip dondurucuda saklasak nolur? cok koku yaparmi? sagliksiz olurmu? nedir fikriniz?
Öyle yapanları duydum doğrayıp buzluğa atıyormuş nasıl olur bilemedim suyu çıkmıyor mu acaba o şekilde küçücük dene istersen bir kere bak nasıl oluyor

Günaydın Kızlar
Biz döndük çok şükür. Az harcanmalı çık güzel bir tatil yaptık.
Kart yine 6 bine dayandı. Bir gün kesip atıcam o olacak :oha:

Ayy dr. Sinir oldum
Ilk defada böyle aksi bi dr. denk geldim.
Dvit. Ve çinkoyada bakılmasını istedim zaten başka bi dr. Baska bisi icin baktırmam gerekenlerin kagidini vermisti bana ama ozel hastaneydi cok fazla rakam cikinca ven bunu dev. Hastanesinde yaptiririm demistim.

Adam diyoki o doktoruna soyle kendi isini yapsin bunlar onun alani degil dedi.

Tovbeestg.

Niye dr. Dövüyorlar şimdi daha iyi anladim.

Yani ben vücudumda çinko dvit oranını merak ediyorum bir hastalığın habercisi olabilir bakmadi adam.

Ayy sınır oldum.

Sizin istediklerinize göre yazmıyoruz biz diyor.

Iyide benim kan değerlerimi vitamin değerlerimi öğrenmek hakkım degil mi?

Kafasına göre 3-5 test yazdi yolladi.
Söve sove kan verdim.

Yol parası 10tl (annemle 2mizin git gel)
Orda su ve çay içtik 3tl.
15tl hamsi aldim.
Oğluma kir pidesi aldım 10tl.
Harcadım geldim.

Dönerken dükkanları gezdik.
Ayy nevresimler 139tl başlıyor dediler taksitli satış yapan yerler herkes uçmuş
Elektrikli cezve sordum kahve icin 190tl dedi.
Oha yani nettekinin 2 katı fiyatı be.

Yol parası 10tl (annemle 2mizin git gel)
Orda su ve çay içtik 3tl.
15tl hamsi aldim.
Oğluma kir pidesi aldım 10tl.
Harcadım geldim.

Dönerken dükkanları gezdik.
Ayy nevresimler 139tl başlıyor dediler taksitli satış yapan yerler herkes uçmuş
Elektrikli cezve sordum kahve icin 190tl dedi.
Oha yani nettekinin 2 katı fiyatı be.
O yüzden ben gitti gidiyordan n11 den aldım küçük ev aletlerini tüm aldıklarımdan 1000 tl ye yakın kar etmiştim işte . Dışarıda çok pahalıya geliyordu

O yüzden ben gitti gidiyordan n11 den aldım küçük ev aletlerini tüm aldıklarımdan 1000 tl ye yakın kar etmiştim işte . Dışarıda çok pahalıya geliyordu
Ben çok guvenemiyorum
Geçen aldığım caydanliklari biri farklı renk geldi digeride çizik geldi mesela.
Tamam iade edebiliyorum ama ugrasiyosun iste git gel.

Normalde gercekden netten almak cok ama cok uygun.

Scheferin tenceresine baktim mesela 3lusu 200tl idi.
Nette 4lusu 185tl ayni model aynisi.

Ben çok guvenemiyorum
Geçen aldığım caydanliklari biri farklı renk geldi digeride çizik geldi mesela.
Tamam iade edebiliyorum ama ugrasiyosun iste git gel.

Normalde gercekden netten almak cok ama cok uygun.

Scheferin tenceresine baktim mesela 3lusu 200tl idi.
Nette 4lusu 185tl ayni model aynisi.
Ya hangi siteden aldığına dikkat etmek lazım . Birde mesela gitti gidiyor dan alıyorum ya satıcı yorumları filan okuyorum. Birde bunların yıldız sistemi var yıldızlarına bakıyorum

Ayy dr. Sinir oldum
Ilk defada böyle aksi bi dr. denk geldim.
Dvit. Ve çinkoyada bakılmasını istedim zaten başka bi dr. Baska bisi icin baktırmam gerekenlerin kagidini vermisti bana ama ozel hastaneydi cok fazla rakam cikinca ven bunu dev. Hastanesinde yaptiririm demistim.

Adam diyoki o doktoruna soyle kendi isini yapsin bunlar onun alani degil dedi.

Tovbeestg.

Niye dr. Dövüyorlar şimdi daha iyi anladim.

Yani ben vücudumda çinko dvit oranını merak ediyorum bir hastalığın habercisi olabilir bakmadi adam.

Ayy sınır oldum.

Sizin istediklerinize göre yazmıyoruz biz diyor.

Iyide benim kan değerlerimi vitamin değerlerimi öğrenmek hakkım degil mi?

Kafasına göre 3-5 test yazdi yolladi.
Söve sove kan verdim.

Lelliii, ben seni çok iyi anlıyorum.
Aylardır bel ağrısı çekiyorum, bişeyin yok istersen 1 ay fizik vereyim diyor,gönderiyordu.
D vitamini kullanmaya başladım ve net olarak hayatımda hiç bişey değiştirmedim.
Hiç bel ağrım kalmadı. Hiç hemde. Kemiklerim oyuluyor diyordum, gerçekmiş :D
O zamanda 5 tüp kan vermiştim.
Geçen yıl sindirim sorunları yüzünden acillik oldum, hem b12 hem d vitamini eksikliği yaparmış, Oda çözüldü, inanılmaz şekilde düzene girdim.
Bu son gittiğim dr bel ağrımı ve sindirim sorununu çözdü hala başım dönüyor :D :D
Bunu da bi dahaki gittiğim çözer 3-5 seneye :D
Sağlık ocaklarında yaptır, ama kanları nereye gönderdiklerini sor, çünkü iyi bir yerde yapılmıyorsa yine boşa kan verirsin

Ya hangi siteden aldığına dikkat etmek lazım . Birde mesela gitti gidiyor dan alıyorum ya satıcı yorumları filan okuyorum. Birde bunların yıldız sistemi var yıldızlarına bakıyorum
n.11 den alıyorum ben hep
Gelisde iade de sıkıntı çıkarmıyorlar cok sukur.
Sorularda cvp veriyorlar
Fakat böyle 1-2 defa üründe sorun yasadim.
Çaydanlık çizik geldi.
Örtü almistim yatak ortusu naylon bisi geldi oysa pamuk yazıyordu.
Iade ettim.

n.11 den alıyorum ben hep
Gelisde iade de sıkıntı çıkarmıyorlar cok sukur.
Sorularda cvp veriyorlar
Fakat böyle 1-2 defa üründe sorun yasadim.
Çaydanlık çizik geldi.
Örtü almistim yatak ortusu naylon bisi geldi oyda pamuk yazıyordu.
Iade ettim.
Bak birde gitti gidiyora bak orası da çok güzel bence

Lelliii, ben seni çok iyi anlıyorum.
Aylardır bel ağrısı çekiyorum, bişeyin yok istersen 1 ay fizik vereyim diyor,gönderiyordu.
D vitamini kullanmaya başladım ve net olarak hayatımda hiç bişey değiştirmedim.
Hiç bel ağrım kalmadı. Hiç hemde. Kemiklerim oyuluyor diyordum, gerçekmiş :KK70:
O zamanda 5 tüp kan vermiştim.
Geçen yıl sindirim sorunları yüzünden acillik oldum, hem b12 hem d vitamini eksikliği yaparmış, Oda çözüldü, inanılmaz şekilde düzene girdim.
Bu son gittiğim dr bel ağrımı ve sindirim sorununu çözdü hala başım dönüyor :KK70: :KK70:
Bunu da bi dahaki gittiğim çözer 3-5 seneye :KK70:
Sağlık ocaklarında yaptır, ama kanları nereye gönderdiklerini sor, çünkü iyi bir yerde yapılmıyorsa yine boşa kan verirsin
Saglik ocagina bir sorcam dvit ve cinkoya bakiliyormu.
Yahu ben vücudunu tanıyorum bi bakin nolcak sanki maaşından kesiyorlar cebinden veriyor
Yani bunların eksikliği her türlü hastalığın haberci olabilir.
Sac dokulmem var mesela soyledim çinkoya bakması lazimdi.

Uleyn vercem parayı chek-up yaptircam sonunda parasıysan deeelmiiiğğ dicem.

Bak birde gitti gidiyora bak orası da çok güzel bence
n.11 de acayip indirimli tencereler var iste garanti verseler çizik mizik yollamicaz diye sırayla alırdım onlardanda.
Guvenemiyorum.
Dükkanlarda da pahali.
Olmadı satıcıyla konusucam özellikle dikkat edilsin diye
Ya da yine iade

n.11 de acayip indirimli tencereler var iste garanti verseler çizik mizik yollamicaz diye sırayla alırdım onlardanda.
Guvenemiyorum.
Dükkanlarda da pahali.
Olmadı satıcıyla konusucam özellikle dikkat edilsin diye
Ya da yine iade
Bence al ya birde iyi düşün kötü gelecek diye düşünme . Öyle düşününce kötü geliyor çünkü olumlu düşünelim:halay:

Saglik ocagina bir sorcam dvit ve cinkoya bakiliyormu.
Yahu ben vücudunu tanıyorum bi bakin nolcak sanki maaşından kesiyorlar cebinden veriyor
Yani bunların eksikliği her türlü hastalığın haberci olabilir.
Sac dokulmem var mesela soyledim çinkoya bakması lazimdi.

Uleyn vercem parayı chek-up yaptircam sonunda parasıysan deeelmiiiğğ dicem.

Ben ilaçlarım 1 ayı doldursun diye bekliyorum chek up yaptırıcam burada bir hastahanede 500 + 280 beyin mr dediler ben mr almam sanırım, ztn en son ne zaman devlet hastahanesine gittim bilmiyorum, çalışınca ne vaktim uyuyor ne beklemek istiyorum.

Aksam D&R a girdim bikac kitap,yegene oyun kartı puzzle 49 tl
kumaş aldım pazen avmde 1 mt masa örtülük 17 tl
market 39 tl migrstan emaye bakraç aldım 19.90 yoğurt mayalamalık 39 un içinde o da var..
gecen hafta iyidi ama bu hafta şirazem kaydı,daha kumbaraya bisey atmadım:bicak:

Olur valla seve seve arkadaş olurum sana ama ben çikolata yemiyorum hiç öyle canım istemez:halay: en çok doritos ve patosun acılısını alıyorum eşimde ruffles sadece . Eve gelince yoğurtlu sos yapıyorum allahım şahane oluyor ya zeyneppppp:oha:o_O
Tmm o zaman bende son bir paket var buakşam vedalaşayım daha yemek yok. Kararlıyım almıcam.

gunaydin kizlar bise daniscam size benim icin sogan dogramak tam bi iskence blenderdan gecirincede pure gbi oluyo bide aci suyu cikiyo soganlik hali kalmiyo.bi tanidikta gormustum hazir dogranmis buzlukta saklanan soganlar varmis.sizin fikriniz nedir?ben taze olsn diye oyle almak istemiyorum ama en azndan bi 10 gun yetecek dograyip dondurucuda saklasak nolur? cok koku yaparmi? sagliksiz olurmu? nedir fikriniz?
Ben çalışırken pratik olsun ve sürekli gözüm yanmasın diye doğrayıp yağda kavururdum cam kavanoza koyunca 15 gün kadar gidiyor öyle kullanırdım canım.
Dondurucuda denedim ama en iyi çözüm kavurup koymak

Back
X