- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
valla ben evlendim evleneli soğanı robottan geçiyorum difrize atıyorum cnm.Blendr püre yapar ama normal robootta çekersen hic sıkıntı olmuyor.Su,acıma vs.En nefrett ettğim sey soğan doğramak.Daha soyarken ağlamaya baslıyorm..Superfreshin dogranms soğanı var aynen.Bende sıkısınca aldım bikac kez.Valla sağlıksız gelmiyor bana içine koruyucu atmıyorm sonuçta,kendi suyuyla donuyo![]()
Dolapta yagda sakladıklarını veya brz kavurup öldürüp sakladıklarını da duymuştum, en azından hafta içi için yapılabilir
birkaç poşete iç içe koysan koku olmaz herhalde
robotlar pire haline getiriyor hızından dolayı bir de ipli el robotları var ipini çekiyorsun o kuvvetle bıçaklar dönüyor
bende yok ama onu kullananlar çok memnun daha iri doğruyor sanırım
humm anladım cnm.Ben de arzumun robotu var büyük,gayt memnunum aman püre bile yapsa ben takmam okadr:=)=)yemeğin içinde erir nasılsa diye:)Ben cok takıntılıyım bu mutfak konularında yaHala bulaşık eldivensiz is yapamıyrum,soğan doğramaktan nefret ediyorm koci sosyetik diyo bana evde o yüzden
![]()
Aynen ya ben de soğan konusunda çok muzdaribim. Soğanı görsem ağlamaya başlıyorum o derece. Ben de hep düşündüm fazla fazla doğrayıp buzluğa atmayı ama hiç hayata geçiremedim
tsk ederim kizlar du bakalm bi cozum bulcam insAllah