Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli şifalar dilerim
Bende bu günlerde hep hastalık haberleri aldım
Bir arkadaşın babası kısmi felç geçirdi 10 gündür teşhis koyamadılar
Başka samimi bir arkadaşımın arkadaşının 17 yaşındaki oğluna kemik kanseri teşhisi konmuştu üzüldüm ya daha çocuk

Ouf
Ya hastaliklarmi çoğaldı dünyanın sonumu geliyor anlamadim.

Rabbim şifa versin..

Ben o makineler arasında gördukce arkadaşımı cok kotu oldum.
Bir de panik atak var bende nefes alamıyorum sanki aklima geldikce.

Saçlarını kesmişler erkek trasi sacimida kestiler yazdi gözüyle
Sarışın mavi gözlü bembeyaz bir kadin.
Insan ne diceni bilemiyor
Bisi desem uzermiyim.
Iyi bisi desem nasil desen moral olsa diye kalıyorsun .
Konuşamadım dua et yazdi hep

İyi geceler

Maaşlar yattı.

Bu ayki giderim:

1400 öğrenim kredisi
1000 araba kredisi
350 bes
150 temizlik
150 lazer epilasyon
150 saç boyası

Hepsi 1 hafta içinde olacak şeyler

Herkese selam..Günaydınlar..
tr_lelli canım ya akadaşın için çok üzüldüm..RAbbim acil şifalar versin inş..
Rabbim sağlıkdan ayırmasın..İnş tez vakitte düzelir..
Benimde bu aralar bir sıkıntım var..
Kombi..Kış başında bir arıza çıkartmıştı bize zaten..250 tl ödedik yaptırdık..Her sene bir arıza bıktık artık!!
Demirdöküm milenyum serisi bizim kombi..Zamanında da araştırıp tavsiye üzerine bu kombiyi almıştık.. ve 12 yıl önce 1100 tl ye almıştık..Beyaz eşya da iyisini alırız ki bizi senelerce idare etsin diye..
Eşim diyor artık bu kombiye masraf yapmam yazık dedi..şimdiki arızası içinde 400 tl istiyorlar..
Eşim daha geçen ki arızada demişti değiştirelim diye ama ben idare edelim biraz daha dedim yaptırdık almadık.
Bende çok pişmanım..Şimdi kombi araştırmasına girdik..Araşatırdığımız kadarıyla viessman, buderusyada vaillant aklımızda şimdilik..Tavisyelerinizi bekliyorum..Hem sağlam olsun hem tasarruflu olsun istiyoruz.. hemde güzel ısıtsın..

Allah ım şifa versin tez vakitte...
senin de hayrın iyililklerin fazlasıyla sana dönecektir eminim..
kalbine sağlık huzur...

günaydın..
dün harcama yapmadım şükür..
bugün pazar günümüz..öğle arasında halledeceğiz k validemle..30tl harcanır..
bugün eşimin maaşı yattı..kirayı öder aidat ve kredi kartlarını..onun maaşından pek bir şey kalmayacak bize...
olsun..benim maaştan kalanlar var..idareli olmak ciddi kazanç..
20gündür de eşimle uzak olunca ne kafe ne dışarda yemek ne de gezme yapmadığımız için böyle bir giderimiz olmadı en az yakıt dahil 450tl kardayız...
şüükürler olsun..
ayrıca dün kollarımı üst bacak kaş bıyık özel bölge ağdamı kendim yaptım ..mis oldu..tek sorun bi şeylerin ağda olması..onun içinde kuaför malzemesi satan yerlerden kuaförlerin sedyeye örttüğü bikaç kullanımlık örtülerden alcağım...o zaman daha rahat olur..bir de kuaför ağdaları daha kolay acısız almamı sağlayacak inşaallah...

kızlarr günaydın
dünün harcama rekoru galiba bendeAksam sevgililer günü kutladık dısarda,230 tl hesap geldi.Ay içime oturdu.Üzüldüm.Kocide saçmalama senede bir falan dedi ama günah ya.Seneye evdeyim nett

merhaba canım ben becerememistim yapmayı ama kuaför malezemler satan yerden almıstım malzemeleri onlarınki daha az acıtan oluyo hatta tanıdık kuafor varsa marka sorabılırsen markadan markaya bile değişiyor

Esim dun icin bana yüzük almış o hic es gecmez.

Ya dolu dolu sevinemedim 5 tasida cok istiyordum.

Arkadaşımıda o halde görünce o gün çok gereksiz geldi.
Ne boş şeyler icin dünyalık heveslerine düşmüşüm dedim.

Esimde o başka o baska.
Arkadasin içinde elimizden geleni yapıcaz dedi.
O da ofistekilere söyledi.
Az da Olsa katkilari olacak mutlaka.

Hayat devam ediyor tabiki ama keşke hastalıklar olmasa tamam zaten ölucez bir gün ama canlar yanmasa çocukların anne babaları o halde olmasa olmasak.
Annesi ben ölünce kim bakacak dedi cok uzuldum.
Bakıcı olsa bile nekadar bakar bir anne kadar olabilir mi?

Buraya yazıp sizide belki cok sıktım hakkınızı helal edin ama aklimdan çıkmıyo insan gorunce daha cok etkileniyor.

Biz hiç bişey yapmadık, açıkçası bize özel günleri dibine kadar değerlendirmeyi seviyorum ama, böyle tüketim çılgınlıklarına uymak işime gelmiyor.

Soyağacıma baktım, 1800 lerin başından itibaren aynı şehirdeyim, baya yerlisi sayılırmışım, yanlız yanlışlıklar var mesela 1861 doğumlu dedemin dedesi sağ gözüküyor.

selam kızlar.. nasılsınız.. bende birikim adına birşey yok malesef.. bulantılarım da aynı şiddette devam ediyor.. sadece gün sayıyorum şu 3-4 ay selametle geçse de normal hayata dönsem.. sevgiler..

bende son 2 ay normale dönmüştüm
sabırla geçmesini beklemekten baska çözüm yok sanırım.
yat dinlen genelde çok yemek yemediğin için enerjide harcama

aynı yanlışlık biz de de var..
dedemin babası sağ yazıyor ..babannem 1990da vefat etmiş 1997 yazıyor mesela..
ama geçmişimi görmek mutlu etti..
biz de 1800lerden beri aynı köydeyiz

Sonraki haftalar harcama durumunuz azsa olabilecek harcamalar bence.

Aynen. Lazer epilasyon 2 - 3 ayda bir gidiyorum. Saçımı da normalde kendim boyarım, bu sefer renk değiştireceğim için kuaföre gidiyorum.

Temizlik de şimdi yaptırmayan yok bence.

O kadar kıyağımız olsun kendimize.

Normalde makyaj yapan bir insan değilim ben. Kozmetiğe çok çok az para harcarım. 5-6 ayda bir rimel ve göz kalemi.

Kıyafet de yılda iki kere alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…