Ouftr_lelli şifalar dilerim
Bende bu günlerde hep hastalık haberleri aldım
Bir arkadaşın babası kısmi felç geçirdi 10 gündür teşhis koyamadılar
Başka samimi bir arkadaşımın arkadaşının 17 yaşındaki oğluna kemik kanseri teşhisi konmuştu üzüldüm ya daha çocuk
Allah ım şifa versin tez vakitte...Kizlar arkadaşım canim ya çok sevindi ben kalkarken de uzuldu.
Gozuyle yazi yazabiliyor sesli olarak hoporlere yansıyor biz konusuyoruz o yaziyor sesli duyuyoruz sonra.
Ben alışveriş yapip bir miktarda nakit verdim.
Fizik tedavi icin doktor geliyormuş ona 150tl oduyorlarmis her hafta.
Şuan sanirim en acil ihtiyaçları bu.
Ben azicikda olsa hani elimden gelen ne yapabilirsem yapicam Artık.
Canım ya hemen whatsapdan yazmış bana eve gelene kadar : dua et bana geldiğin icin teşekkür ederim canim yazmis.
Allahım nolur şifasını ver amin.
Dua edin kizlar sizde nolur.
merhaba canım ben becerememistim yapmayı ama kuaför malezemler satan yerden almıstım malzemeleri onlarınki daha az acıtan oluyo hatta tanıdık kuafor varsa marka sorabılırsen markadan markaya bile değişiyorgünaydın..
dün harcama yapmadım şükür..
bugün pazar günümüz..öğle arasında halledeceğiz k validemle..30tl harcanır..
bugün eşimin maaşı yattı..kirayı öder aidat ve kredi kartlarını..onun maaşından pek bir şey kalmayacak bize...
olsun..benim maaştan kalanlar var..idareli olmak ciddi kazanç..
20gündür de eşimle uzak olunca ne kafe ne dışarda yemek ne de gezme yapmadığımız için böyle bir giderimiz olmadı en az yakıt dahil 450tl kardayız...
şüükürler olsun..
ayrıca dün kollarımı üst bacak kaş bıyık özel bölge ağdamı kendim yaptım ..mis oldu..tek sorun bi şeylerin ağda olması..onun içinde kuaför malzemesi satan yerlerden kuaförlerin sedyeye örttüğü bikaç kullanımlık örtülerden alcağım...o zaman daha rahat olur..bir de kuaför ağdaları daha kolay acısız almamı sağlayacak inşaallah...
Amin canimAllah ım şifa versin tez vakitte...
senin de hayrın iyililklerin fazlasıyla sana dönecektir eminim..
kalbine sağlık huzur...
Ne iste calisiyorsunuz? Cok fazla gider varİyi geceler
Maaşlar yattı.
Bu ayki giderim:
1400 öğrenim kredisi
1000 araba kredisi
350 bes
150 temizlik
150 lazer epilasyon
150 saç boyası
Hepsi 1 hafta içinde olacak şeyler
Ne iste calisiyorsunuz? Cok fazla gider var
merhaba canım ben becerememistim yapmayı ama kuaför malezemler satan yerden almıstım malzemeleri onlarınki daha az acıtan oluyo hatta tanıdık kuafor varsa marka sorabılırsen markadan markaya bile değişiyor
Çok gider derken? Keyfi 450 lira giderim var. Normalde öyle kıyafet alan dışarda yiyen eğlencelere giden bir insan değilim
selam kızlar.. nasılsınız.. bende birikim adına birşey yok malesef.. bulantılarım da aynı şiddette devam ediyor.. sadece gün sayıyorum şu 3-4 ay selametle geçse de normal hayata dönsem.. sevgiler..
aynı yanlışlık biz de de var..Biz hiç bişey yapmadık, açıkçası bize özel günleri dibine kadar değerlendirmeyi seviyorum ama, böyle tüketim çılgınlıklarına uymak işime gelmiyor.
Soyağacıma baktım, 1800 lerin başından itibaren aynı şehirdeyim, baya yerlisi sayılırmışım, yanlız yanlışlıklar var mesela 1861 doğumlu dedemin dedesi sağ gözüküyor.
Sonraki haftalar harcama durumunuz azsa olabilecek harcamalar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?