Mercimek köftesi cepte yani.Akşam çaya alırım, annemle börek sarıcaz ve o gün mercimek köftesi yapıcak
Amaa onun dışında aklımda hiç bişey yok. Dört çeşit flnda benim yapmam lazım, bir gün önceden tuzlu bir kurabiyem var, ondan yapabilirim. Üç çeşit ne olabilir hadi bana bi el atıverin tecrübeli ev hanımları dolu burası
Akşam çaya alırım, annemle börek sarıcaz ve o gün mercimek köftesi yapıcak
Amaa onun dışında aklımda hiç bişey yok. Dört çeşit flnda benim yapmam lazım, bir gün önceden tuzlu bir kurabiyem var, ondan yapabilirim. Üç çeşit ne olabilir hadi bana bi el atıverin tecrübeli ev hanımları dolu burası
Kızlar bana da akıl verin. Yarın akşam şehirdışındn misafirlerim geliyor. Akşam yemek saatine gelecekler.
Fırında somon yapıcam. Soğanlı sarımsaklı.
Közlenmiş domates çorbası yapayım diyorum.
Bana bol bol zeytinyağlı ve salata lazım. Ne yapayım?
Mercimek köftesi cepte yani.
Banyolu börek var kolay o olabilir
Yoğurtlu makarna salatası olur
Islak kek olur
Elmalı kurabiye ya da elmalı tart olur.
Patatesi hasliyorum Ben eziyorum içine pulbiber karabiber rendeleyip kavurdugum havuç,kup kup dogradigim kornişon turşu dereotu koyup yoğuruyorum.
Yuvarlayıp ortasını çukur yapıyorum ortasına sarımsaklı yoğurt ve biberli kızgın yag dokuyorum
Canım oğluşun Doğum gününde bi salata yaptık çok beğenildi, tavuk haşlanıp didiklenecek içine ceviz turşu mayonez yoğurt karıştırılacak,üstünü De kapya biber küçük küçük doğranıp kenarları süslenecek ortası da mısırla süslenecek bi de dereotu kullanabilirsin süs kısmı için. Hem göze hem de mideye hitap ediyor
Benim misafirlerim hafataya gelecek, tarif atabilirsen çok mutlu olurum.
Balığa yeşil salata gider, marul severlerse taze soğan havuç bol limon zeytinyağı
Dolabında yazdan bişeyler varmı?
Belki ordan bişey çıkar
Buzlukta bişey kalmadı. Vişne ve kızılcık var, komposto yapcam.
Akşam tarif atarım. Ama eğer unutursam bana hatırlatır mısın
Tabiki
O zaman patlıcan salatası mı yapsan ki, yada fırında kaşarlı mantar kolay olur
Teşekkürler canım.Allah gönlüne göre versin.evim olsa yapacağım ilk şey kiler .. raflı düzenli her şeyin fazlasını oraya koymak istiyorum..
hayırlı olsun..
bereketli olsun kilerin ardiyen :)
Çanta fiyatları süper inmiş.Öğle tatilinde dışarı çıktım harcadım geldim yaa
iç çamaşırcıda indirim varmış eşime atlet aldım şahinler markasının 16dan 10a düşmüş 50 lira oraya gitti
yolda yürürken çanta dükkanı kapatıyormuş 60-70 likleri 25e, 30-40liklari 10 liraya düşürmüşler
ihtiyacım yoktu ama aldım bir tane bordo günlük çanta 10 liraya kendime hediye verdim
sonra tatbaka uğradım yine kuruyemiş fiyatlarına zam gelmiş 250şer gram fıstık ve badem aldım 32 tl tuttu 2 avuç şey
toplam 92tl uçtu gitti yahu
yaa evet dışarı dizmişler 10 liralıkları diğerleri hoşuma gitmedi baktım bu aldığım tek kalmış köşede herhalde 25liralıktır diye düşündüm sordum o tek kaldı 10 lira diyince kendime sevgililer günü hediyesi alayım dedimÇanta fiyatları süper inmiş.
Kizlar arkadaşım canim ya çok sevindi ben kalkarken de uzuldu.
Gozuyle yazi yazabiliyor sesli olarak hoporlere yansıyor biz konusuyoruz o yaziyor sesli duyuyoruz sonra.
Ben alışveriş yapip bir miktarda nakit verdim.
Fizik tedavi icin doktor geliyormuş ona 150tl oduyorlarmis her hafta.
Şuan sanirim en acil ihtiyaçları bu.
Ben azicikda olsa hani elimden gelen ne yapabilirsem yapicam Artık.
Canım ya hemen whatsapdan yazmış bana eve gelene kadar : dua et bana geldiğin icin teşekkür ederim canim yazmis.
Allahım nolur şifasını ver amin.
Dua edin kizlar sizde nolur.
Canım bez ihtiyacı karşılamıyormuş sanirim annesine sormadım ama etrafındaki herkes devlet katılıyordur dedi.Canım Rabbim Şafi ismiyle muamele etsin inşallah arkadaşına... Hasta bezi raporla karşılanıyor paket başı 10 lira fazladan veriyordum ben... 2 ayda bir yazılıyor bez 8 paket alabiliyorsun. Ama raporu vs çıkmadıysa açılmamış 4 paket L beden bez var bende istersen yollayabilirim onları..
Kizlar arkadaşım canim ya çok sevindi ben kalkarken de uzuldu.
Gozuyle yazi yazabiliyor sesli olarak hoporlere yansıyor biz konusuyoruz o yaziyor sesli duyuyoruz sonra.
Ben alışveriş yapip bir miktarda nakit verdim.
Fizik tedavi icin doktor geliyormuş ona 150tl oduyorlarmis her hafta.
Şuan sanirim en acil ihtiyaçları bu.
Ben azicikda olsa hani elimden gelen ne yapabilirsem yapicam Artık.
Canım ya hemen whatsapdan yazmış bana eve gelene kadar : dua et bana geldiğin icin teşekkür ederim canim yazmis.
Allahım nolur şifasını ver amin.
Dua edin kizlar sizde nolur.
AminnnnnAllah şifa versin terelelli......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?