Kuzu o kadar şeyi nasıl sakladın :)Özlemisim cok tatli telaslar.
Oglumun kiyafetlerine baktikca onlari sevdim.
Annem ya neler ormus ozamanlar iyiki saklamisiz.
Yelek suveter hirka almaya hic gerek yok.
Cogu sari, yesil, sutlu kahve falan.
Emzik bile saklamisim :)
Aslinda ben anneme tasidim ozaman diger evindeydim annem kilere kaldirmis.Kuzu o kadar şeyi nasıl sakladın :)
Ben 4. Aya girer girmez bi kaç parça hatıra ayırıp diğerlerini verdim bile :)
Gerçi benim evim küçük kullanmadığım hiç birşeyi evde tutmuyorum
Eşim yakında benide atacaksın diye söylenir hep :)
Baya işini görür masrafı azalttın :)Aslinda ben anneme tasidim ozaman diger evindeydim annem kilere kaldirmis.
Ay bi doktuk oda doldu.
Citcitli badyler ayakli pijamalari saymim bile.
10ar tane var.
Bi yikansa mis.
Canim saol ona bakim ozaman.Baya işini görür masrafı azalttın :)
Kuzu babynest güzel gözüküyor cezbediyor ama fazlaca yer kaplıyor ve biz hiç kullanmadık
Reflü yatağı kiraz yastığı ile birlikte tek satılıyor ben ebebekten almıştım 80 lira gibi birşeye çok işime yaradı
Hem kusarsa sıkıntı yaşamıyorsun hemde gaz sancısı için iyi
Aklına bişey gelirse sor ben yazarım bildiğim kadarıyla
Alma benc bazen insan salla salla bunalıyor ama :) ben yanlız olduğum içinCanim saol ona bakim ozaman.
Evim kucuk hani bana süs gosterisden ziyade isimi gorecek seyler lazim.
Peki bende su tarz ana kucagi var. Saklamistik.
Eki Görüntüle 2114176
Bir tane elde tasinan alicam.
Kendi Sallananlardan( yani pilli sarjli) almak musriflik olur dimi?
Evde salincakda var.
Ileride mama sandalyesi alirim ancak.
Sirf lazim olur diye alip kullanmazsam pisman olucam.
Canim evet hem elde hemde oto koltugi olanlardan.Alma benc bazen insan salla salla bunalıyor ama :) ben yanlız olduğum için
Benim olduğum şehirde tek bir akrabam bile yok senin yardımcıların var o kadar bunalmazsın
Elde taşınan derken hem puset hem araba koltuğu (1 yaşa kadar) kullanılanilenler varya ben ondan aldım işimi görüyor
Genelde arabada kullanıyorum arada evde bağlayıp yanıma alıp yemeğimi falan yapıyorum
Dışarda genelde slingle geziyoruz ben hala araba almadım mesela
Hava ısınınca bi baston araba alıcam
Oyun halısınıda 2. Ayda kullanmaya başladık
Uzanmayı tutmayı dönmeyi oyun halısı sayesinde öğrendi
Koyunca 15-20 dk oyalanıyor bende ev işlerini yapıyorum
Bence parasını hakediyor :)
Ben bir yaşına kadar başka oyuncak almam sanırım
Mama sandalyesinide daha bu ay alıcam mesela 5.aydayız
6.ayda anca kullanılabiliyor zaten
Onuda chıcco yükseltici olanlardan alıcam elde taşınıyor
Çanta gibi oluyor katlanınca
Her sandalyeye monte edilebiliyor
Çok şanslısın aynı şartlara sahip olmayı nasıl isterdimCanim evet hem elde hemde oto koltugi olanlardan.
Ben ayrica oto koltugu almicam.
Bi dunya para zaten bir yere gitsek oglum buyudu o onde olur ben bebeyle arkada.
Arkada da emniyet kemeri var zaten.
Oglumda da almamistim.
Cok sukur annem var kardesim var esim oyle , babam cok bakmaz ama oyalar yani mecbur kalinca.
Mesela kardesim cok yardimci oluyor misal oglum kursa birakilcak alincak hafta sonu onunla paslasiyoruz o aliyor birakiyor birlikde yemek yiyorlar oglumla.
Boyu kadar oldu oglum dayisinin arkadasi gibi.
Aksamlari esime baktircam
Ogluma cok bakti.
Ayaginda sallar , mamasini yedirir, oynatir, uyutur
Annem zaten en buyuk sansim diyorki bir dahaki yaz terasa salincagini atariz yurutecini koyariz ben bakarim orda diyor
Ahhh onlar olmasa naparim ben.
Allah basimdan eksik etmesin.
Canım ben daha önceki hamileliğimde alıp saklamıştım. Yine onu kullanırım.Canim sen dogum sonrasi korse aldin mi?
Alirsan benimlede paylasirmisin?
Canım bebek seninle arkada seyahat ederken mutlaka oto koltuğu içerisinde olsun. Allah korusun sen kötü bir kaza geçirdin. Sonuçlarını biliyorsun. Bebek kucağında olacak şekilde arabaya binme lütfen.Canim evet hem elde hemde oto koltugi olanlardan.
Ben ayrica oto koltugu almicam.
Bi dunya para zaten bir yere gitsek oglum buyudu o onde olur ben bebeyle arkada.
Arkada da emniyet kemeri var zaten.
Oglumda da almamistim.
Cok sukur annem var kardesim var esim oyle , babam cok bakmaz ama oyalar yani mecbur kalinca.
Mesela kardesim cok yardimci oluyor misal oglum kursa birakilcak alincak hafta sonu onunla paslasiyoruz o aliyor birakiyor birlikde yemek yiyorlar oglumla.
Boyu kadar oldu oglum dayisinin arkadasi gibi.
Aksamlari esime baktircam
Ogluma cok bakti.
Ayaginda sallar , mamasini yedirir, oynatir, uyutur
Annem zaten en buyuk sansim diyorki bir dahaki yaz terasa salincagini atariz yurutecini koyariz ben bakarim orda diyor
Ahhh onlar olmasa naparim ben.
Allah basimdan eksik etmesin.
beren_naz itiraz edebiliyorsun ama itiraz etsen de önce cezayı ödüyorsun diye biliyorum
Ama sen yinede kesin bilgi al derim
yedirenk79 neden gelmediki kızın ?
Umarım kısa sürede kavuşursun bebeğine
Canım haberleri takip etmeye çalışıyorum.Zeynepcim merhaba mesajını gördüm de geldim. Ben annemlerdeyim canım eşim sınırı geçti 10 gün oldu ama biz perişanız sanki yıllar geçmiş gibi çok uzun geldi. Görüşemiyoruz telefon çekmiyor günde 12 saat haber izliyorum . Zor zamanlar çamur yağmur soğuk bir sürü bir sürü sorun sayamıyorum sana . Bol bol dua ediyorum dua topiklerindeyim bu aralar . Evden çıkmıyorum genelde . Annem bazen zorluyor araba kullan beni markete götür vs işte zorla çıkıyorum o zaman. Böyle böyle zaman geçirmeye çalışıyoruz eşimde bende .tr_lelli hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende günde 12 saat izliyorum okuyorum canım amin inş Allah herkesi korusunCanım haberleri takip etmeye çalışıyorum.
Rabbim hepsini korusun inş.
Amin canım.aminnBende günde 12 saat izliyorum okuyorum canım amin inş Allah herkesi korusun
Emxiklerin tarihleri oluyor canım.Özlemisim cok tatli telaslar.
Oglumun kiyafetlerine baktikca onlari sevdim.
Annem ya neler ormus ozamanlar iyiki saklamisiz.
Yelek suveter hirka almaya hic gerek yok.
Cogu sari, yesil, sutlu kahve falan.
Emzik bile saklamisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?