- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Kizlar kizlar bende ipin ucu kacmisti bundan sonra hepden kacar.
Benim dr. Muayineleri 100tl.
Her ay vericem.
Tahlilleride bakalim devlet hastanesindemi yaptiririm duruma gore artik.
Sezaryen 3000tl yapiyor.
Cok erken hepsini dusunmek icin ama bir butce olusturmaya calisiyorum kabataslak.
Cunku planli biri olmak bunu gerektirir.
Dogmamis cocuga don bicmek benim gorevim.
Anne olmak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek demek, annem hep söyler:) sende de onu gordumKizlar kizlar bende ipin ucu kacmisti bundan sonra hepden kacar.
Her ay vericem.
Sezaryen 3000tl yapiyor.
Cok erken hepsini dusunmek icin ama bir butce olusturmaya calisiyorum kabataslak.
Hamisim yani cift cizgiyi gordum fakat daha kontrole gitmedim canim.Kızzz ne çocuğu ne sezeryanı girmeyeli değişikliklermi var :))))) benim kızım hala gelemedi hergün bekliyorum herşeyi hazır kendisi yok
Ayy hesaplamazmiyim :)Anne olmak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek demek, annem hep söyler:) sende de onu gordum
Canım sen bu planlı yaşam tarzinla çocuğun askerlik çağına kadarki zamanı hrsaplayacaksin diye korkuyorum ama :)
Hayırlı olsun güle güle kullan canımLelli hayirli olsun
Ben bugun mutfak masasi aldim evlendigimden beri bostu yarin gelecek cok mutluyum heyecanliyim.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan güzel günlerde inşKizlar cok erken ama ben bugun sali pazarina gittim.
Pijama takimi, terlik, corap, ic camasiri aldim.
Ne olur ne olmaz hic temize yoktu zaten evde..
Genelde 20-25 tl takimlar.
15tl vardi ama cok inceydi almadim.
Uzun gecelik ve dugmeli pijama takiminida 3. Ayda falan alicam.
Ben tezcanliyim biraz.
Bir de hersey yolunda giderse insallah hamislik yaza geliyor koca gobusle gezemem pazar carsi ben darlanirim.
Sadece bebek icin en son alis veris yapicam.
Ufak tefek ya da kendi ihtiyaclarim icin alicam hepsini dursun kenarda.
200tl yakin harcadik ama annemde bisiler aldi toplam bukadar harcadik. Birazini zaten annem verdi ben 100tl yakin harcamisim.
2 tkm pijama
5 corap
2 terlik
5 tane alt camasir
1 tane kalin sabahlik aldim.
Bi 100tl daha biriktirip yine gidicem.
Cok guzel toparlayici kulotlar korseli atletler var almaliyim dursun kenarda ilerde lazim olacak.
Hele bebek kiyafetleri kendimizi zor tuttuk annem alalim dedi dur bi dedim cok erken.
Sagol canimHayırlı olsun canım güle güle kullan güzel günlerde inş
Emzirme atletini unutma listene ekle canım
benim bulundugum sehırde ozel hastanenin kartı var mesela canım ben aldım 500lira odeyıp aldm bi sene kullanıyosun her muayene 15lira tahlil röntgen hepsi dahil.sınırsız.hamıleler içinde 600.bide dogum vs vs bu kartla yuzde 20ındırımlı.boyle bıse arastırabılırsn canımKizlar kizlar bende ipin ucu kacmisti bundan sonra hepden kacar.
Her ay vericem.
Sezaryen 3000tl yapiyor.
Guzelmis acaba hangi hastanelerdr var.benim bulundugum sehırde ozel hastanenin kartı var mesela canım ben aldım 500lira odeyıp aldm bi sene kullanıyosun her muayene 15lira tahlil röntgen hepsi dahil.sınırsız.hamıleler içinde 600.bide dogum vs vs bu kartla yuzde 20ındırımlı.boyle bıse arastırabılırsn canım
Nerden para alacaklarini sasirdilar.İyi geceler herkese geçen annem ve kardeşim sinemaya gitmişti.Orda yolda birine ceza kesmişler plakayı almışlar bugün bana da trafik cezası gelmiş 108 tl ters yönde seyir diyor.Kardeşim de orası normal yoldu bi yanlışlık var bunda diyor.Bu cezalara itiraz oluyor mu biliyor musunuz ilk trafik cezam boştan yere ödeyeceğim.Erken ödeyince de indirim oluyor bunlarda ama haksız yere neden ödeyim çok sinir bozucu
benimki hospıtal park dıye gecıyo buyuk anadolu hastanesi canım.ıstanbulda da vardırGuzelmis acaba hangi hastanelerdr var.
Saol cnm bi bakim tahlil fiyatlarindan hic haberim yok.
Esimde medicalpark kart indirimi vardi bir ara.benimki hospıtal park dıye gecıyo buyuk anadolu hastanesi canım.ıstanbulda da vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?