Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar kizlar bende ipin ucu kacmisti bundan sonra hepden kacar.
Benim dr. Muayineleri 100tl.
Her ay vericem.
Tahlilleride bakalim devlet hastanesindemi yaptiririm duruma gore artik.
Sezaryen 3000tl yapiyor.

Cok erken hepsini dusunmek icin ama bir butce olusturmaya calisiyorum kabataslak.

Cunku planli biri olmak bunu gerektirir.

Dogmamis cocuga don bicmek benim gorevim.

Kızzz ne çocuğu ne sezeryanı girmeyeli değişikliklermi var :))))) benim kızım hala gelemedi hergün bekliyorum herşeyi hazır kendisi yok

Anne olmak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek demek, annem hep söyler:) sende de onu gordum
Canım sen bu planlı yaşam tarzinla çocuğun askerlik çağına kadarki zamanı hrsaplayacaksin diye korkuyorum ama :)

Ayy hesaplamazmiyim :)

Uni okucaksin kisa donem yapacaksin askerlik
Ozel uniyide kazanabilirsin yari burslu diye konusuyoruz oglumla.
:)

Hayırlı olsun canım güle güle kullan güzel günlerde inş
Emzirme atletini unutma listene ekle canım

Hayırlı olsun canım güle güle kullan güzel günlerde inş
Emzirme atletini unutma listene ekle canım
Sagol canim

Daha lisetem uzun
Emzirme sutyeni
Gogus pedi
Gogus ucu kremi
Hasta bezi diye giderr.
Tabiki saglikla gelsinde hepsi alinir benimkiler tatli telaseler.

Beybininkileride listeliyorum o 6 aydan sonraya insAllah

benim bulundugum sehırde ozel hastanenin kartı var mesela canım ben aldım 500lira odeyıp aldm bi sene kullanıyosun her muayene 15lira tahlil röntgen hepsi dahil.sınırsız.hamıleler içinde 600.bide dogum vs vs bu kartla yuzde 20ındırımlı.boyle bıse arastırabılırsn canım

İyi geceler herkese geçen annem ve kardeşim sinemaya gitmişti.Orda yolda birine ceza kesmişler plakayı almışlar bugün bana da trafik cezası gelmiş 108 tl ters yönde seyir diyor.Kardeşim de orası normal yoldu bi yanlışlık var bunda diyor.Bu cezalara itiraz oluyor mu biliyor musunuz ilk trafik cezam boştan yere ödeyeceğim.Erken ödeyince de indirim oluyor bunlarda ama haksız yere neden ödeyim çok sinir bozucu

Guzelmis acaba hangi hastanelerdr var.
Saol cnm bi bakim tahlil fiyatlarindan hic haberim yok.

Nerden para alacaklarini sasirdilar.
Pek bilgim yok ama bence bi hakkini kullan yani itiraz et

Gunaydinn..

Zaten uykuyu cok seviyordum simdi yatakla yapisigim resmen.
Uzandigim yerde uyuyakaliyorum.
Dun azicik oglumun yatagina uzanim dedim uyuyakalmisim cocuk gelmis basima anne uyucam diyo.

Gun icinde islerimi hallediyo olmak cebime kaliyor.

Bugun yemek yapip evi supurmem gerek.
Gun baslasin bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…