- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
Yaslarının büyük olduğunu tahmin etmiştim.Yaslılar bazen öyle düşünmeden hareket edebiliyor cnm.Samimiyettiinize de güvenmiş olabilrler.Bidaha görüşmemezlik yapmazdım ben olsm.Yemem bisey evinde bidahkine.Ugrasmayın derim hazırlıkla.Cok ince düşünmek insanı yıpratmaktan başka biseye yaramıyor.Kizlar alinti yapamadimtr_lelli @beren_naz @tuce_tuce @chericherilady inanin hic bur fikrim yok. esimin buyuk teyzesi, bunu yapinin kayinvalidesi cok yasli ve hasta. Ztn icimiz sizlar diye gittik beni hic gormemisti evden cikamiyor.
Hep iyi misafirperver ve fedakar anilirdi.
Buyuk bir sorun var ama bilmedigi sey benim kimseyle sorunum yok olamaz.
Esim ben kardesimle konusurum dedi. Hatta aradilar kendimi zor tuttum dedi. Kardesinin orda kotu olmasini istemiyoruz. Ona destekler esimin ailesine her ay gidiyorlar cok yakinlar. Esim annesine soylese hasta olacak simdi gerek yok bir sure sonra soyleyecegiz ama ustune basa basa aciz dedi yemek yapiyoruz dedi benim kotu oldugumu arabaya ac bindigimi soyledi ilk gittigimiz yer hazirlik yapti dedi oburunu anlatmadi. Esimin ailesi iyidir catissakta beni ezmezler esim genelde benim gorduklerimi gorur benden once o konu acti ztn. Bir daha gorusmek zor, belki bana gelmek isterler ama kabul etmem esimde gik demez.
Canım bana sormamışsın ama ben de cevaplamak istedim 1 yaşında oğluş. İyi ki almışım dediğim ürünler : reflü yatağı ( kustu mu ,hemen yatırsam bişey olur mu diye hiç düşünmüyorsun) uyku tulumu (kış için 2.5 tog değerli aldım ) tabi hareket etmeye başladıktan sonra kullanmak mantıklı , öncesinde zaten üstlerini açamıyorlar, emzirme yastığı, yatak koruma( hareketlendikten sonra çok çarpıyorlar biliyosun) oyun halısını her bebek sevmiyor ama oğluş sevmişti baya oyalanıyordu, sudokrem kullanıyorum gayet memnunum, mama önlüğü De silikon tarzda olanlardan al, suya tut akıyor gidiyor 2 dk da da kürüyor.aklıma gelenler şimdilik bu kadarAyyy canimmm ne iyi ettin yazdin
Bak aklima takilan bisiler var sen musait olunca yazarsin.
Reflu yatagi, babynest, oyun halisi bu ucu kafama takildi gerekliler mi?
Sen reflu yatagi icin begenmissin sanirim.
Gaz yapmayan biberon ! direk kafamda ampul cakti aklima gelmezdi sormak hemen not aldim.
Donence bende kullanamadim atmistim.
Oglumdan kalan battaniyeler iyi durukda bir de renk olarak kizada gider erkegede 2 ince , 1 polar, 1 pelus var.
Bez stoklamada kesinlikle haklisin .
Prima alip molfixle devam etmistik biz molfix en iyi gelen olmustu.
Pisik icin hematen, bepanten ve sudocrem arasinda bakiniyordum.
Agizbezi evet en cok kullanilan.
Yakalikda cok kullanmistim ben.
Ben bi ss alim sagol canim.
Canim ne demek hepinizin bilgisine ihtiyacim var.Canım bana sormamışsın ama ben de cevaplamak istedim 1 yaşında oğluş. İyi ki almışım dediğim ürünler : reflü yatağı ( kustu mu ,hemen yatırsam bişey olur mu diye hiç düşünmüyorsun) uyku tulumu (kış için 2.5 tog değerli aldım ) tabi hareket etmeye başladıktan sonra kullanmak mantıklı , öncesinde zaten üstlerini açamıyorlar, emzirme yastığı, yatak koruma( hareketlendikten sonra çok çarpıyorlar biliyosun) oyun halısını her bebek sevmiyor ama oğluş sevmişti baya oyalanıyordu, sudokrem kullanıyorum gayet memnunum, mama önlüğü De silikon tarzda olanlardan al, suya tut akıyor gidiyor 2 dk da da kürüyor.aklıma gelenler şimdilik bu kadar
Bu trendyol bunu hep yapiyo ama 30tl hediye ceki iyi olmusgünaydın hanımlar
dün trendyoldan aldığım gözlük geldi,sectiiğim modelle alakası olamayan bir model yollamışlar.Hemen mail attım iade ettim.Özür için 30 tl hedie çeki yolladılar:)gözlük bedavaya geldi:)
Orta harcamalı bi hafta oluyor.Bim ve A101 e gittim sadece 8-10 tllik işlemler oldu.
Eczanden gebelik testi aldm 2 tane 5 tl aksm.Sabah yaptım silik çizgi var ama test mimliymiş galiba.Pozitif cıkarıyormıs.Kısmet bata ddaha var bakalım.
Aksm kvdemleri yemeğe aldım.Bayagıdır almıyordum et,corba ,pilav,kereviz,enginar yaptım.Hepsi evden enginar flan difrizden hatta:)Bi tatlı ve içecek aldık.
kumbaraya 30-40 tl attım bu hafta.Bakalım ne çıkacak martta:)
İnşallah ailenize uyum sağlayacak bir eşi olur kardeşininKesinlikle oyle canim.
Suan bekar hani evlenince esi ya da bize karsi tutumu nasil olur bilmem ama bana kiz kardes kadar yakin.
Derdimi anlatabiliyorum.
Kendine ne alsa banada alir.
Ince dusuncelidir.
Isten gelirken bile arar bisi lazimmi diye.
Aksamin saat kaci olursa olsun su lazim desem kirmaz beni gider.
Yani ayagi tasa degmesin insAllah kendi kalbi kadar iyi temiz bir insan cikarsin Rabbim karsisina
Isi rast gitsin.
Hep dua ederim.
Bizim tek sanssizligimiz babam.
Bize cok yapti simdi simdi biraz artik hasta hissediyorda kendini yası ilerledi biraz duruldu.
Artik hır gür cikaramiyor.
Bizimle iyi gecinmeye calisiyor
Cunku biliyor ki basina bisi gelse bizden baska kimsesi yok mecburiyetden yani.
Napalim herkesin sinavi farkli.
Allah ıslah etsin.
Yaslarının büyük olduğunu tahmin etmiştim.Yaslılar bazen öyle düşünmeden hareket edebiliyor cnm.Samimiyettiinize de güvenmiş olabilrler.Bidaha görüşmemezlik yapmazdım ben olsm.Yemem bisey evinde bidahkine.Ugrasmayın derim hazırlıkla.Cok ince düşünmek insanı yıpratmaktan başka biseye yaramıyor.
Aynen cnm:)Bu trendyol bunu hep yapiyo ama 30tl hediye ceki iyi olmus
humm hazırlık yapmış niye öyle bisey yapmski,ozman bosver görüşme cnm.Hayir hayir yasi buyuk olan teyze baska, birde benim yaslarimda gelin ve oglu var yani art niyet ortada apacik belli
Kizlar fikrinize ihtiyacim var.
Bahsetmistim ya saggy hali pismanligimi.
Oturma odamdaki saggy halilari aticam.
Bir sure yani yazin nisan gibi sererim misal ekime kadar bu tarz hali alip kullanicam yikanabilen.
Mutfagima aldim cok memnunum.
Bunlarida yatak odama aldim.
Bunun aynisindan oturma odama alim mi?
Sizce uymus mu? Ya da olur mu?
Bunun 4m2 alicam bu sadece model renk olarak gorun istedim.
Fikir verirmisiniz?
Canim cok kullanisliValla alınabilir
Bende halı yerine salon takımı alınca ince kilim tarzı şeylere bakacağım
Canim benimkide soguk bunu ben yatak odasina aldim size gosterim diye koydum burda normalde 4m2 saggy var suanLelli uymuş canım. Al bu tonlarda.
Yıkanabilir olunca çok iyi ama bizim ev çok soğuk oluyor o nedenle koca koca kışlık halı seriyoruz.
Ben supurge ve bazi elektronik esyalar konusunda hic sansli degilim malesefKızlar selam
Akşam alışverişe gittik eşimle. 93 lira multinetten gıda alışverişi yaptık. Başka bir marketten de 71 lira temizlik malzemesi aldım.
Kumbaraya bu aralar bakamıyorum 2-3 tl haricinde.. pek bişey çıkmasını beklemiyorum kumbaradan açıkçası..
Tv nin kulandası ve laptop bozuldu.. Laptop beklemede kalacak birkaç ay... kumanda için Servisi aradım 250 lira istediler.. Bu ay çatı için 2350 verdik son taksit bitti çok şükür.. o yüzden kumanda için tlf a program yükledim ordan idare ediyoruz.. en azından bir ay daha idare edersek bir dahaki aya alırız... Olmuyor kumandasız..
Birikim falan yapamayacağız sanırım 2-3 ay ondan sonra inşallah toparlarız.. Alınacaklar listem bayağı kabardı bu aralar... Sürekli erteliyorum..
Elektrik süpürgesi , telefon , laptop , tv kumandası listemdekilerin en pahalı olanları.. Aylara bölerek almam lazım
Benim evdeki süpürgem bosch runn eşim onu inşaata götürdükten sonra garip garip sesler çıkartıp ısınmaya başladı. Toz çekmişler temizlesem de içini pek işe yaramadı... servise verip en az 250ben -350 arası filtre parası mı ödemeliyim ? Yoksa yenisini mi almalıyım ? Hala düşünüyorum açıkçası !? Kızlar süpürge tavsiyeniz var mı ?
Ayyu cok hosss yayoutube para mevzularında en beni anlatan video:
Hamisim yani cift cizgiyi gordum fakat daha kontrole gitmedim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?