Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaslarının büyük olduğunu tahmin etmiştim.Yaslılar bazen öyle düşünmeden hareket edebiliyor cnm.Samimiyettiinize de güvenmiş olabilrler.Bidaha görüşmemezlik yapmazdım ben olsm.Yemem bisey evinde bidahkine.Ugrasmayın derim hazırlıkla.Cok ince düşünmek insanı yıpratmaktan başka biseye yaramıyor.

günaydın hanımlar
dün trendyoldan aldığım gözlük geldi,sectiiğim modelle alakası olamayan bir model yollamışlar.Hemen mail attım iade ettim.Özür için 30 tl hedie çeki yolladılar:)gözlük bedavaya geldi:)
Orta harcamalı bi hafta oluyor.Bim ve A101 e gittim sadece 8-10 tllik işlemler oldu.
Eczanden gebelik testi aldm 2 tane 5 tl aksm.Sabah yaptım silik çizgi var ama test mimliymiş galiba.Pozitif cıkarıyormıs.Kısmet bata ddaha var bakalım.
Aksm kvdemleri yemeğe aldım.Bayagıdır almıyordum et,corba ,pilav,kereviz,enginar yaptım.Hepsi evden enginar flan difrizden hatta:)Bi tatlı ve içecek aldık.
kumbaraya 30-40 tl attım bu hafta.Bakalım ne çıkacak martta:)

Canım bana sormamışsın ama ben de cevaplamak istedim 1 yaşında oğluş. İyi ki almışım dediğim ürünler : reflü yatağı ( kustu mu ,hemen yatırsam bişey olur mu diye hiç düşünmüyorsun) uyku tulumu (kış için 2.5 tog değerli aldım ) tabi hareket etmeye başladıktan sonra kullanmak mantıklı , öncesinde zaten üstlerini açamıyorlar, emzirme yastığı, yatak koruma( hareketlendikten sonra çok çarpıyorlar biliyosun) oyun halısını her bebek sevmiyor ama oğluş sevmişti baya oyalanıyordu, sudokrem kullanıyorum gayet memnunum, mama önlüğü De silikon tarzda olanlardan al, suya tut akıyor gidiyor 2 dk da da kürüyor.aklıma gelenler şimdilik bu kadar

Canim ne demek hepinizin bilgisine ihtiyacim var.
Hem cok unuttum
Hem benim zamanimda dicem artik 13 sene oldu bukadar cesit yoktu kiyafetde dahi.

Reflu yatagini cok duydum merak edip inceledim uygunda bisi bunu alabilirim.
Oyun halisinda kararsizim.
Dogunca bakicam abisi gibi uslu bebek
olursa durur gibi dusundum.
Ama ucuz bisi alirim onuda cok ayrintili bisi almam.

Uygun bir de baston bebek arabasina ihtiyacim olacak.
Oglumdan sakladigim araba agir hantal bisi hafif bisi istiyorum ama tutup da 600tller 1000tller asla vermem.

Ben aşıya, avm, hastaneye vs giderken ya esimle ya taksiyle gidip gelirim yani bebek arabasi sadece markete parka aksam sahile falan inersek lazim olacak.
Cok paralar bayamam.

Bakiyorum sitelere inceliyorum.
Cok sagol canim

Bu trendyol bunu hep yapiyo ama 30tl hediye ceki iyi olmus

İnşallah ailenize uyum sağlayacak bir eşi olur kardeşinin
Benim kardeşim daha küçük sayılır 21 yaşında çocukluktan beri gelen bir sevgilisi var bakalım ev almadan evlenmem diyor bi on yıla evlenirler heralde :)
Hepimizin sınavı farklı kuzu babanda düzelmiş bak buna şükür
İnşallah sorun yaşamazsınız artık
Benim 4 4 lük diyebeileceğim bi ailem var bizim sınavımızda hep sağlıktan yana oluyor
Rabbim acılarını göstermesin o daha zor

Hayir hayir yasi buyuk olan teyze baska, birde benim yaslarimda gelin ve oglu var yani art niyet ortada apacik belli

Kizlar fikrinize ihtiyacim var.

Bahsetmistim ya saggy hali pismanligimi.
Oturma odamdaki saggy halilari aticam.
Bir sure yani yazin nisan gibi sererim misal ekime kadar bu tarz hali alip kullanicam yikanabilen.

Mutfagima aldim cok memnunum.

Bunlarida yatak odama aldim.

Bunun aynisindan oturma odama alim mi?
Sizce uymus mu? Ya da olur mu?
Bunun 4m2 alicam bu sadece model renk olarak gorun istedim.
Fikir verirmisiniz?

Boyut begendiremedim foruma acilmiyor sanirim yukaridaki

Valla alınabilir
Bende halı yerine salon takımı alınca ince kilim tarzı şeylere bakacağım

Kızlar selam

Akşam alışverişe gittik eşimle. 93 lira multinetten gıda alışverişi yaptık. Başka bir marketten de 71 lira temizlik malzemesi aldım.

Kumbaraya bu aralar bakamıyorum 2-3 tl haricinde.. pek bişey çıkmasını beklemiyorum kumbaradan açıkçası..

Tv nin kulandası ve laptop bozuldu.. Laptop beklemede kalacak birkaç ay... kumanda için Servisi aradım 250 lira istediler.. Bu ay çatı için 2350 verdik son taksit bitti çok şükür.. o yüzden kumanda için tlf a program yükledim ordan idare ediyoruz.. en azından bir ay daha idare edersek bir dahaki aya alırız... Olmuyor kumandasız..

Birikim falan yapamayacağız sanırım 2-3 ay ondan sonra inşallah toparlarız.. Alınacaklar listem bayağı kabardı bu aralar... Sürekli erteliyorum..
Elektrik süpürgesi , telefon , laptop , tv kumandası listemdekilerin en pahalı olanları.. Aylara bölerek almam lazım

Benim evdeki süpürgem bosch runn eşim onu inşaata götürdükten sonra garip garip sesler çıkartıp ısınmaya başladı. Toz çekmişler temizlesem de içini pek işe yaramadı... servise verip en az 250-350 arası filtre parası mı ödemeliyim ? Yoksa yenisini mi almalıyım ? Hala düşünüyorum açıkçası !? Kızlar süpürge tavsiyeniz var mı ?

Lelli uymuş canım. Al bu tonlarda.
Yıkanabilir olunca çok iyi ama bizim ev çok soğuk oluyor o nedenle koca koca kışlık halı seriyoruz.

Lelli uymuş canım. Al bu tonlarda.
Yıkanabilir olunca çok iyi ama bizim ev çok soğuk oluyor o nedenle koca koca kışlık halı seriyoruz.
Canim benimkide soguk bunu ben yatak odasina aldim size gosterim diye koydum burda normalde 4m2 saggy var suan
Yazin sercem alacagimi.
Kil tuy yapismiyo sevdim.

Ben supurge ve bazi elektronik esyalar konusunda hic sansli degilim malesef
Fantkm dikey kullaniyorum onunda kablosu yaniyo borusu kiriliyor hep.

@Mi_a kankim almisti supurge memnundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…