Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın kızlar

canım onu bilmiyordum bastonlar kaç aylıktan itibaren kullanılıyor, tavsiye edebileceğin marka model varmı şimdiden bakayım araştırayim ben.

Bende sirt cantasi istiyorum su el cantalarida hos ama sirtada takiliyormus sanirim
Ben buyuk kocaman cantalarla gezmekden hoslanmiyorum arabada yedek canta birakirim ya da bebek arabisina koyarim
Eki Görüntüle 2114840

sırta takıldımı o sırta takılma kollarının rahatsız etmemesi lazım bu modeli ben de çok gördüm. bakalım biraz baktım da tam kafam göre bişey bulamadım.

iyiki okumuşum yaa valla kafam karışıktı sayenizde biraz daha iyi fikir edindim. travel sistem denildi. nerdeyse alacaktım. çok süper oldu sizlerden bilgi almak

ben sirkecide çalışıyorum. çoğu bebek ihtiyacımı havuzlu handan aldım. alacağın bişi varsa söyle hallederim :) sık sık Eminönü turladığım oluyor :))))

günaydın kızlar

canım onu bilmiyordum bastonlar kaç aylıktan itibaren kullanılıyor, tavsiye edebileceğin marka model varmı şimdiden bakayım araştırayim ben.
Travel sistem ablam almıştı çok ağır bagaja sığmıyor bana kullanışsız geldi
Birde cidden iyi birşey alayım dersen çok pahalılar

Baston arabaların çok uygun fiyatlı olanlarıda var yüksek fiyatlı olanlarıda
Ama genel özellikleri çok hafif olmaları ve az yer kaplamaları
Şimdilik şunlara baktım
peg perego pliko mini
Mclaren Qest
Chicco liteway plus
Bebe Confort Loola

Birde tutumluanneye bakabilirsiniz kızlar bende hiç kullanmadığım sıfır ürünleri yarı fiyatına buradan satmıştım
Böyle çok üye var

tr_lelli kuzu attığın çanta modeli baya popüler bende çok bakmıştım ama sonra nıkedan sırt çantası aldım

Merhaba hanımlar
dün marketten muz,salatalık,kabak,domates aldım 13 lira ödedim
bugün bime gelen plastik ürünlerden yağdanlık ve buzdolabının sebzelik kısmı içim mutfak düzenleyicilerden alacaktım sabahtan talan etmişler sadece yağdanlık kalmış
öğle arasında başka bime bakacağım başka yerlerde 3.5-4 lira buraya 2.5tan gelince alayım dedim

ben sirkecide çalışıyorum. çoğu bebek ihtiyacımı havuzlu handan aldım. alacağın bişi varsa söyle hallederim :) sık sık Eminönü turladığım oluyor :))))
Ayy cok saol canim Allah razi olsun haberlesiriz
ben anadolu yakasindayim gecemiyorum canim istedikce.

tr_lelli kuzu attığın çanta modeli baya popüler bende çok bakmıştım ama sonra nıkedan sırt çantası aldım
Canim esimle giderken kullanirimda
Misal avm gidicem ya da asiya vs sirt cantasi daha iyi.
Hem bebek hem elde canta zor olur
Gerci ben nereye annem oraya
O asiya doktora avm hepsine gelir benle tek yollamaz

Kizlar peynirci babaya gittik.
55tl harcadim
Aho peyniri (yoresel)
Kuymaklik tel peynir
Kars eski kasar
Cilek receli
Kornison tursu
suzme yogurt aldim.

Donerken granitlere baktik annem bana hediye olarak granit set alacak ama geneli kaplamaydi bende begenmedim.

Lcw girdik

Ogluma alt esofman birde kalin ici pamuklu ustler 19.90a dusmus seneye giyer diye buyuk beden 2 tane aldim.
80tl lcw verdim hepsine

Oglumun goz muayinesi persembe cumaya ozel 15tlmis donerken onu ogrendim sevindim ya 50tl nere 15tl nere.
Ona disarda yemek ismarlarim farkiyla
Bayadir disarda yemedi hosuna gider hem.

Birde tutumluanneye bakabilirsiniz kızlar bende hiç kullanmadığım sıfır ürünleri yarı fiyatına buradan satmıştım
Böyle çok üye var
Ben bakim aslinda gercekden temiz kullanilmissa almak isterim
Esim kiziyor ama neden 2-3 defa kullanilmis seylerse almim diyorum esime.

Aaaa nıke dan bakıcam da bir fıtsat bulamadım nssıl iyimi kullanışlımı bölümleri çokmu resim varsa atabilirmisin. İnternette görüyorum ama almafım emin olamadığım için

Ben bakim aslinda gercekden temiz kullanilmissa almak isterim
Esim kiziyor ama neden 2-3 defa kullanilmis seylerse almim diyorum esime.

Benim de kıyafetler bile yepyeni arkadaş verdi kardeşim verdi dolap fulll dolu. Daha bir sürü şey verdiler oyun halısını bile birisi verdi.

Benim de kıyafetler bile yepyeni arkadaş verdi kardeşim verdi dolap fulll dolu. Daha bir sürü şey verdiler oyun halısını bile birisi verdi.
Bu cok iyi ya.
Benimde cevremde kiz bebesi olan arkadaslarim var kiz olursa verirler kesin.
Erkek olursada abisinden kalanlar ve aliriz artik.

Oyun halisi, puset ve baston bebe arabasi masrafli olan.

Onada soyle masraf yonunden bakiyorum hani alicam misal oyun halisi puseti 6 ay sonra yepisyeni bende baskasina vericem.
O sebepden fuzuli goruyorum.

Ama alicaz artik bana verecek tanidigim yok.
Aslinda imece usulunu seviyorum.

Misal ben teyzeme oglumun montlarini vermistim o bana geri yolladi kullaninca tertemiz kullanilir yine kiyamadim baskasina vermeye dedi.

Yani boyle olunca iyi oluyor.

Ben de bugün eminönünden peynir muffin kalıbı kahve falan aldum. 40tl. Dün de süt alırken sanırım 5 lira eksik vermiş. Bulamadım 5 liracıkımı :))))))))))))

Kesinlikle iyi oluyor. Senin bebiş büyümüş olursa veririm ben canımmm.

Kesinlikle iyi oluyor. Senin bebiş büyümüş olursa veririm ben canımmm.
Yaaa siz cok tatlisiniz Allah razi olsun canim dusunmen yeter.

Yani soyle aslinda alamayacak durumdan ziyade hani insan diyorki 6 ay kullancagim seye okadar verecegime baska sey alirim.

Hele bebek arabalarina 2bin 3bin tl verenleri duyunca sok oluyorum.

Cocugun giydigi haram yedigi helal derler ya.
Gercekden oyle

Aliyosun bi hevesle hemen buyuyolar az oz alicam kesin.

Misal oglumun oyuncaklari duruyor hala kutuda kaldirdik.
Yikicam dezenfekte edicem kizda olsa erkekde oynicak yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…