- 21 Ağustos 2015
- 32.004
- 97.132
- 598
- 38
ahaha aynenAyyu cok hosss ya
Ayni bizz
Ben sling kullandığım için lazım olmadı
Hem kışa denk geldik
Ama yazın ağırlaşır slingle taşımak zor olur havada sıcak olacak baston arabalardan alırım travel sistemler çok ağır kullanışsız ve pahalı
Bende sirt cantasi istiyorum su el cantalarida hos ama sirtada takiliyormus sanirim
Ben buyuk kocaman cantalarla gezmekden hoslanmiyorum arabada yedek canta birakirim ya da bebek arabisina koyarim
Eki Görüntüle 2114840
Kanz marka benim baston puset 350 lraya almıştım 3.5 sene önce
Hala sağlam
O kadar da yer gezdik
Karadeniz dağlarına bile çıktı
Kesinlikle baston derim
Travel alıp dünyalar para verip bastona dönen çok arkadaşım var
Eminonu taraflarina gecebilsem cok uygun seyler bulurum ben aslinda.
Genelde uygun seyleri buluyorum bana denk geliyor.
E-5 uzerinde idilbaby fabrika satis magazasi var.
Civil yakinimda
Lcw yakin.
Sansliyim birazcik o yonden
Metroda dibimizde olunca bebislede rahat gezeriz.
Travel sistem ablam almıştı çok ağır bagaja sığmıyor bana kullanışsız geldigünaydın kızlar
canım onu bilmiyordum bastonlar kaç aylıktan itibaren kullanılıyor, tavsiye edebileceğin marka model varmı şimdiden bakayım araştırayim ben.
Ayy cok saol canim Allah razi olsun haberlesirizben sirkecide çalışıyorum. çoğu bebek ihtiyacımı havuzlu handan aldım. alacağın bişi varsa söyle hallederim :) sık sık Eminönü turladığım oluyor :))))
Canim esimle giderken kullanirimdatr_lelli kuzu attığın çanta modeli baya popüler bende çok bakmıştım ama sonra nıkedan sırt çantası aldım
Ben bakim aslinda gercekden temiz kullanilmissa almak isterimBirde tutumluanneye bakabilirsiniz kızlar bende hiç kullanmadığım sıfır ürünleri yarı fiyatına buradan satmıştım
Böyle çok üye var
tr_lelli kuzu attığın çanta modeli baya popüler bende çok bakmıştım ama sonra nıkedan sırt çantası aldım
Bende baktim pek bi cesit goremedim.Aaaa nıke dan bakıcam da bir fıtsat bulamadım nssıl iyimi kullanışlımı bölümleri çokmu resim varsa atabilirmisin. İnternette görüyorum ama almafım emin olamadığım için
Ben bakim aslinda gercekden temiz kullanilmissa almak isterim
Esim kiziyor ama neden 2-3 defa kullanilmis seylerse almim diyorum esime.
Bu cok iyi ya.Benim de kıyafetler bile yepyeni arkadaş verdi kardeşim verdi dolap fulll dolu. Daha bir sürü şey verdiler oyun halısını bile birisi verdi.
Bu cok iyi ya.
Benimde cevremde kiz bebesi olan arkadaslarim var kiz olursa verirler kesin.
Erkek olursada abisinden kalanlar ve aliriz artik.
Oyun halisi, puset ve baston bebe arabasi masrafli olan.
Onada soyle masraf yonunden bakiyorum hani alicam misal oyun halisi puseti 6 ay sonra yepisyeni bende baskasina vericem.
O sebepden fuzuli goruyorum.
Ama alicaz artik bana verecek tanidigim yok.
Aslinda imece usulunu seviyorum.
Misal ben teyzeme oglumun montlarini vermistim o bana geri yolladi kullaninca tertemiz kullanilir yine kiyamadim baskasina vermeye dedi.
Yani boyle olunca iyi oluyor.
Yaaa siz cok tatlisiniz Allah razi olsun canim dusunmen yeter.Kesinlikle iyi oluyor. Senin bebiş büyümüş olursa veririm ben canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?