Geçmiş olsun canım.Selam arkadaşlar 1 haftadır gözüm kanlı akıntı falan oluyordu gözümde.Muhabbet kuşum var onu öpüyorum ondan mı oldu ne bugün göz doktoruna gittim enfeksiyon kapmış.Bir de gözüm bozukmuş astigmat olmuş sol 1.25 sağ 1 numara.Gözlük yaZdı aldım gözlüğümü iş çıkışı .göz damlası verdi günde 4 kez damlatacağım.430 tl gözlük parasını sağlık sigortam karşıladı.160 tl doktor muayenesinin 20 tl sini ben verdim kalanı sağlık sigortam karşıladı.Damla da 10.5 tl idi 2,5 katkı payı verdim.
Geçmis olsunSelam arkadaşlar 1 haftadır gözüm kanlı akıntı falan oluyordu gözümde.Muhabbet kuşum var onu öpüyorum ondan mı oldu ne bugün göz doktoruna gittim enfeksiyon kapmış.Bir de gözüm bozukmuş astigmat olmuş sol 1.25 sağ 1 numara.Gözlük yaZdı aldım gözlüğümü iş çıkışı .göz damlası verdi günde 4 kez damlatacağım.430 tl gözlük parasını sağlık sigortam karşıladı.160 tl doktor muayenesinin 20 tl sini ben verdim kalanı sağlık sigortam karşıladı.Damla da 10.5 tl idi 2,5 katkı payı verdim.
Yaaa siz cok tatlisiniz Allah razi olsun canim dusunmen yeter.
Yani soyle aslinda alamayacak durumdan ziyade hani insan diyorki 6 ay kullancagim seye okadar verecegime baska sey alirim.
Hele bebek arabalarina 2bin 3bin tl verenleri duyunca sok oluyorum.
Cocugun giydigi haram yedigi helal derler ya.
Gercekden oyle
Aliyosun bi hevesle hemen buyuyolar az oz alicam kesin.
Misal oglumun oyuncaklari duruyor hala kutuda kaldirdik.
Yikicam dezenfekte edicem kizda olsa erkekde oynicak yani.
Selam arkadaşlar 1 haftadır gözüm kanlı akıntı falan oluyordu gözümde.Muhabbet kuşum var onu öpüyorum ondan mı oldu ne bugün göz doktoruna gittim enfeksiyon kapmış.Bir de gözüm bozukmuş astigmat olmuş sol 1.25 sağ 1 numara.Gözlük yaZdı aldım gözlüğümü iş çıkışı .göz damlası verdi günde 4 kez damlatacağım.430 tl gözlük parasını sağlık sigortam karşıladı.160 tl doktor muayenesinin 20 tl sini ben verdim kalanı sağlık sigortam karşıladı.Damla da 10.5 tl idi 2,5 katkı payı verdim.
Cok haklisin puseti belki ucuz uygun bisi alirim ama oyun halisini almicam dogunca bakarimberen_naz geçmiş olsun.
tr_lelli ben de oyun halısı alıp kullanılmadan kaldıranlardanım. Bence oyun halısı, ev tipi puset, gibi pahalı ve yer kaplayan şeyleri çocuk büyüdükçe ihtiyacın olursa alırsın. Çocuğun karakterini görürsün sonuçta, lazım olacağını düşündüğün an alırsın.
Ben de keşke anakucağı tarzı bişey alsaydım diyorum. Çok pişmanım, kızım şimdi 22 aylık. Artık almayacağım
Tutumluanne iyidir ben de alıp sattım ordan. Aldığım şeylerin hepsi de gayet iyi çıktı. Benim eşimin hoşuna gitti artık lüzumsuz şeyleri elden çıkarınca. Ev tipi ana kucağını ordan aldım süper oldu. Tam bir ihtiyaç bence. Bu arada oyun halısı falan hiç almadım ben.Ben bakim aslinda gercekden temiz kullanilmissa almak isterim
Esim kiziyor ama neden 2-3 defa kullanilmis seylerse almim diyorum esime.
teşekkür ederimberen_naz geçmiş olsun gözlüklerini güle güle kullan
Sağlık siğortasına ne kadar ödüyorsun ben bu aralar yaptırsam mı diye düşünüyorum
minikkoala geçmiş olsun
beren_naz geçmiş olsun gözlüklerini güle güle kullan
Sağlık siğortasına ne kadar ödüyorsun ben bu aralar yaptırsam mı diye düşünüyorum
minikkoala geçmiş olsun
geçmiş olsun cnmSelam arkadaşlar 1 haftadır gözüm kanlı akıntı falan oluyordu gözümde.Muhabbet kuşum var onu öpüyorum ondan mı oldu ne bugün göz doktoruna gittim enfeksiyon kapmış.Bir de gözüm bozukmuş astigmat olmuş sol 1.25 sağ 1 numara.Gözlük yaZdı aldım gözlüğümü iş çıkışı .göz damlası verdi günde 4 kez damlatacağım.430 tl gözlük parasını sağlık sigortam karşıladı.160 tl doktor muayenesinin 20 tl sini ben verdim kalanı sağlık sigortam karşıladı.Damla da 10.5 tl idi 2,5 katkı payı verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?