Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam arkadaşlar 1 haftadır gözüm kanlı akıntı falan oluyordu gözümde.Muhabbet kuşum var onu öpüyorum ondan mı oldu ne bugün göz doktoruna gittim enfeksiyon kapmış.Bir de gözüm bozukmuş astigmat olmuş sol 1.25 sağ 1 numara.Gözlük yaZdı aldım gözlüğümü iş çıkışı .göz damlası verdi günde 4 kez damlatacağım.430 tl gözlük parasını sağlık sigortam karşıladı.160 tl doktor muayenesinin 20 tl sini ben verdim kalanı sağlık sigortam karşıladı.Damla da 10.5 tl idi 2,5 katkı payı verdim.

Geçmiş olsun canım.

Geçmis olsun

Kesınlikle canım ben de öyle düşünüyorum. Gereksiz masraf bencee

Geçmiş olsun çabuk geçsin inşallahh

beren_naz geçmiş olsun.

tr_lelli ben de oyun halısı alıp kullanılmadan kaldıranlardanım. Bence oyun halısı, ev tipi puset, gibi pahalı ve yer kaplayan şeyleri çocuk büyüdükçe ihtiyacın olursa alırsın. Çocuğun karakterini görürsün sonuçta, lazım olacağını düşündüğün an alırsın.

Ben de keşke anakucağı tarzı bişey alsaydım diyorum. Çok pişmanım, kızım şimdi 22 aylık. Artık almayacağım

Cok haklisin puseti belki ucuz uygun bisi alirim ama oyun halisini almicam dogunca bakarim

Ben bakim aslinda gercekden temiz kullanilmissa almak isterim
Esim kiziyor ama neden 2-3 defa kullanilmis seylerse almim diyorum esime.
Tutumluanne iyidir ben de alıp sattım ordan. Aldığım şeylerin hepsi de gayet iyi çıktı. Benim eşimin hoşuna gitti artık lüzumsuz şeyleri elden çıkarınca. Ev tipi ana kucağını ordan aldım süper oldu. Tam bir ihtiyaç bence. Bu arada oyun halısı falan hiç almadım ben.

Merhabalar hanımlar, 1 haftadır hasta yatıyorum kayınvalidem geldi 2 gün kızıma bakmaya dün yolculadım bugün de ayaklandım.

Kayınvalidem sağolsun alışveriş yapmış gelirken öyle olunca son zamanlarda hiç masrafımız olmadı.

Kumbaramız olduğu yerde sayıyor, bu ücretsiz izin sürecindeki maddi zorluk beni her gün 16283739.. defa işe dönmeye teşvik ediyor ama kızçemin bakım sürecini ayarlamadan da dönemiyorum. Düşüncelerdeyim ve bir yandan da şükürlerdeyim artık paramın da sağlıklı geçen her günümün de kıymetini bilir oldum. Açıköğretim okuyorum 2. üniversite, onun kaydını bile yaptıramadım, meğer ne rahatmışım eskiden de kıymetini bilemiyormuşum Neyse hastalık üzerine de biraz maddi sıkıntı içim sıkıldı.

Kızlar bize oyun halısı hediye gelmişti, daha doğrusu çok yakın bir arkadaşım ne alayım diye sormuştu -kendisi çocuk gelişimi alanıyla yakından ilgili- ben de ondan istemiştim. Kanz’ın müzikli olanlarından almıştı 7 aylık olana kadar tepe tepe kullandık, çok faydasını gördüm ben. Şimdi yakın bir arkadaşıma verdim yaşasın imece! Oyun halısını yine de bir düşünün derim. Hem uyaran ihtiyacını karşılıyor hem de gerçekten de belirli bir süreye kadar anne babaya kolaylık sağlıyor.

Bir de ben puset ve portbebeli bebek arabası aldım, hergün kar kış demeden sabah ve akşam yürüyüşe çıkarmıştım ama bizim semt buna müsait olduğu için çok kullandım. Yürüyüş yapılamayacak bir yerde oturuyorsanız gerçekten gereksiz olacaktır. Port bebeyi de özellikle evde çok kullandım ben, çünkü kızım kış bebeğiydi. mutfakta yanımda uyutuyordum portbebede bütün işlerimi yapıyordum. Bizim aldığımız modelde portbebe katlanıp bebek arabası oluyor, şimdi de o şekilde kullanıyoruz gayet hafif. şimdi 15 aylık oldu kızım, yeğenimin baston arabasını da bize verdiler, artık o daha pratik ve hafif geliyor bana açıkçası.

Benim en çok yararlandığım şeylerden biri de bebek kamerası oldu, biraz pahalı ama yine olsa yine kıyar alırdım, hala kullanıyoruz. 6 ayda odasını ayırdığımız için içimizin rahat etti kamerayla döndü mü, üstünü açtı mı, rahat nefes alıyor mu, kalkıp oturdu mu :)

Bir de reflü yatağı, Allah onu icat edenden razı olsun :)) reflü için zaten çok işe yarıyor ama ben alıp alıp tepsi gibi gezdiriyordum, yanımda uyuttuğumda güvenle uyuyordum hem uygun hem de gerçekten çok kullanışlı.

Unutmadan müslin örtü! banyodan sonra havlusunun içine kullandık, plajda kullandık, arabada pusetin içine kullandık. Annem dikti hazır almadım ben o yüzden boy boy diktik. 3 tane büyük havlu kadar, 3 tane yastık boyutunda yeterli oldu.

Aklıma geldikçe yazarım, bir de bulabilirsem kendi listemi paylaşacağım.

beren_naz geçmiş olsun gözlüklerini güle güle kullan
Sağlık siğortasına ne kadar ödüyorsun ben bu aralar yaptırsam mı diye düşünüyorum

minikkoala geçmiş olsun

Tşkler hawar çalıştığım kurumun vakfı canım dediğim sağlık sigortası.Baya bir maaşımızdan kesiliyor ama özel hastahanelerden yararlanıyoruz iyi oluyor.İmkanı çok güzel ama gene de vakit bulup zor gidiyorum hastahaneye.

yedirenk79 kızlar benim kullandığım model bu kendi sitesinde bulamadım
Tabi anne çantaları gibi ayrı bez kısmı biberon kısmı vs yok ama çok elzem değil bence işimi görüyor
https://www.flo.com.tr/sirt-cantasi-modelleri.html Buraya bakın bi

tr_lelli kuzu oyun halısı ve pusete tutumlu anneden bak bence
İstanbul kullanıcısı cok fazla elden alma şansın olur kargo olsa bile az tutuyor

geçmiş olsun cnm

günaydın kızlar
bu trendyol bbeni öldürecek.Kahve presi almıştım,bana hamur sıkma torbası yollamış!Sikayet var a yazdım artık.Bu 2 oldu.Gecen de yanlış model gözlük yollamıştı.
Kumbaraya 30 tl bozukluk attım sabah:)Kocinin arabadan cıktı.Torpido da birikmiş benzin ıvır zıvır alırken.Sadece 1likleri aldım :)kalanlarla arabayı yıkatıyor:)
Evde hic bisey kalmadı ağza atmalık yalnız,kartın kesilmesini bekliyorm.Kuruyemis falan almam lazım.Bim A101 gezmem lazım:)
Herkese mutlu haftasonlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…