- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
arkadasımın dogumda yanındaydım canım alımda kalanları söylim;Ben 2 takim yarim dugmeli aldim ama emzirmek zor is onlarla.
Tam dugmeli alicam onlari yedek gotururum.
Kan vs. oluyor kirleniyor.
Terlik aldim.
Alt camasir aldim.
Corap aldim.
Emzirme sutyeni ve atlet alicam.
Gecelik begenemedim malesef.
Tam dugmeli pijamayada denk gelemedim.
Bulursam zulalarim.
Lierac çatlak kremi kullandım canım çatlak Yok ama ondan mı yoksa genetik mi bilemiyorum. Karnın çıkmaya başlayınca kullanırsın. Göğüs kremi lansinoh başarılı. Pijama olarak elbise tarzında 1 tane mutlaka al hastaneye yattığında açıklık kontrolü ve Doğum sonrası için rahat oluyor. Emzirme sütyeni al dışarda takabileceğin. Göğüs pedi al ama çok alma duruma göre devamını alırsın. Depend külot bezlerden alırsın,hasta bezi yerine.Yine merak ettiğin olursa sorarsın canımbi de kızlar doğuma hazırlık için kendime pijama takımları falan almam lazım.. uygun iç çamaşırları, göğüs kremi tarzı şeyler.. tabı bunlarda marka falan da araştırmak gerek.. ha bi de çok önemli bi konu daha var, çatlaklar için ne krem kullanılmalı, ve ne zaman başlanılmalı.. benim henü karnım çıkmadı ki zaten zayıfladım 2 kilo verdim.. sanırım karın büyümeye başlar başlamaz bi de kremler mi ne kullanmak gerek..
Canim o hasta bezi konusunda tereddutlerim vardiarkadasımın dogumda yanındaydım canım alımda kalanları söylim;
mesela pıjamayı uzun kollu almıs kısın diye koluna taktılar serumu basından geçirmek vs falan zor oldu.
tek kullanımlık kullan at külot gibi bezler var çok işe yarıyo mutlaka al bnce
bide yanında bebişe cok kıyafet götür biz yeter diye 3 takım aldım cok bıle dedık 1 saatte 3 kere kustu habire üst değişildi kıyafete gerek oldu.
birde bebişin kıyafetlerini takım takım keselere koy.ve birini bılgılendır yada ustune yaz sunda su var falan dıye. arkadaşım dememişti bebeği içerden verince hemsire anıden kıyafetini falan ıstedi cantayı actık ıkı saat ugrastık ne neyın ustuydu ne gıycekti dıye.
zelalke sana da fikir olsn cnım
Canim sahinlerin magzasinda var yok gizli emzirme bolmeli yok bilmem biseyli 300tl dedi.Lelli bende öyle buluyordum çeyiz mağazasında tesadüf buldum
Tediye loya ya bak ben haftaya bakar markasını yazarım sana yandan kol kısmından düğmeliydi sağ sol emzirmek için kullanışlu bir gecelikti.
Diğerleri evde normal gecelikti zaten
Kuzu arkadaşım yeni doğum yaptı, o da külot bezlerden almış, dr istemedi hasta bezi aldırdı bize. Bi de sezaryen kesisi yüzünden ilk günler eğilip o külot giyilemiyor, aklında bulunsun istedim.ben de arkadaştan dolayı öğrenmek durumunda kaldımCanim o hasta bezi konusunda tereddutlerim vardi
Mesela oglumda sezeryan oldum ama cok kan geldi ustum basim batti oyle diyim.
Hasta bezi kullaniyordum.
Gecen annemle gezerken o bahsettigin kulot tarzi bez gorduk annem kullanissiz olur dedi aldirmadi bana.
Ama kullanisli oldugunu okudum bazi yerlerde.
Bu da sezaryen olacak hazirlikli gitmeliyim cunku esim alip halledemez annemde benimle kalir.
yok canım kesınlıkle al bnce. hemsireler yürütün dedi mesela bı ıkı yurudukten sonra kanama oldu. battı hep kesınlıkle kullanıslı bence.aklıma geldıkce yıne soylerim.yukarda arkadasn yorumunu okudum kesi için canını acıtabılır evet canım bunu da dusunCanim o hasta bezi konusunda tereddutlerim vardi
Mesela oglumda sezeryan oldum ama cok kan geldi ustum basim batti oyle diyim.
Hasta bezi kullaniyordum.
Gecen annemle gezerken o bahsettigin kulot tarzi bez gorduk annem kullanissiz olur dedi aldirmadi bana.
Ama kullanisli oldugunu okudum bazi yerlerde.
Bu da sezaryen olacak hazirlikli gitmeliyim cunku esim alip halledemez annemde benimle kalir.
Yaaa olurmu hep gelKuzu arkadaşım yeni doğum yaptı, o da külot bezlerden almış, dr istemedi hasta bezi aldırdı bize. Bi de sezaryen kesisi yüzünden ilk günler eğilip o külot giyilemiyor, aklında bulunsun istedim.ben de arkadaştan dolayı öğrenmek durumunda kaldımseni seviyorum arada dalıyorum pat diye kusura bakma
Cook yakın arkadasimin her saniyesinde yanındaydım, doktor açıp kapatabilecegi bisey istiyor sanırım. Bi de ayaklar uyusukken onu giydirmesi çok ZorYaaa olurmu hep gel
Annemde dikis yuzunden ve cikarirken bulasmasi vs zor dedi acikcasi.
Ben hasta bezi goturmustum oglumda.
Ben ikisindende goturim en iyisiCook yakın arkadasimin her saniyesinde yanındaydım, doktor açıp kapatabilecegi bisey istiyor sanırım. Bi de ayaklar uyusukken onu giydirmesi çok Zorarkadaşım kullanamadı hiç, bi de hastanede yanımızda yok diye 2 katı fiyata sattılar
guiding1 canim arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz insallah.
teşekkür ederim canım..sanada hayırlı olsun canım benim epeydir giremiyordum hamişler olmuş girmeyeli:)
hayırlı olsun canım benim
ahh evet 2018in ilk hamişleri :)Sagol canim bu sene hizliyiz biz dimizelalke
Canım askerlikten dolayı derken.
Eşin askeremi gitti yoksa gitmişti şimdiki durumlardan mı çağırdılar.
anammm çok taze....Soylemicem ben de
Henuz dr gitmedim cnm cumartesi gidicem ama sata gore 6 haftalik :)
Sağolasin canim inşallah daha nar tanesiymisanammm çok taze....
çok güzellll hayırla sağlıkla gelsin miniğimiz
Allah kavuştursun canım hayırlısıyla gitsin gelsin.askere gidecek inşaallah mart 15 gibi..
Çatlak kremi bilmiyorum hiç kullanmadım
Çatlak olmadı bende.
Lansinoh göğüs kremi
Fito krem ( sağlıkocağı yazar)
Birde pijamada bulunsun ama sezeryan için gecelik çok işime yaradı. Alttan giymek zorladı beni.
Bebek içinde pişik kremi bulgar göçmenlerinin bir kremi vardı adını unuttum mutlaka bulunsun. Birde saf zeytinyağı .evde var krem isteyen olursa yazarım 5 6 tl bişiy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?