- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 38
Evet canım çok iyi bir kremZdrave kremin adı canım...
Kuzu sen dediğim depend külottan alYaaa olurmu hep gel
Annemde dikis yuzunden ve cikarirken bulasmasi vs zor dedi acikcasi.
Ben hasta bezi goturmustum oglumda.
Buna bende inaniyorum.Birde çatlak kesinlikle genetik ve neme bağlı
Yapabileceğiniz tek şey vücudunuzu nemli tutmak
Onun dışında 1000 tl lik kremde kullansan uygun fiyatlıdanda kullansan bir etkisi yok
Benim hiç çatlağım olmadı
Biraz pilates yaptığım için (esneklik sağlıyor)
Birde her duştan sonra mutlaka komple nemlendiriciye batar çıkarım
Buna bende inaniyorum.
Ben bebe yagi kullanmistim oglumda catladim.
Teyzem hic bisi kullanmadi hic catlagi yok.
Genetikde olabilir annemde de catlak var.
Bunda yine catlamam sanirim yani insallah amin
Vazalin suruyorum suan zarari var mi bilmem.
Sen ne kullandin kanka?benim az catlagım var
hastanede kaldıgım dönem krem süremediğim için olmuştu.
Sen ne kullandin kanka?
Catlak bence hem genetik hemde derinin elastikiyetiyle alakali.Günaydın kızlar...
Kar yağmış sabah beyaz beyaz uyandık.. çok tutmamış ama olsun yine de çok güzel dışarısı.. hafif hafif tek tük yağıyor hala..
tr_lelli zelalke 2 seneyi geçti ben Doğum yapalı ama bir iki şey söyleyeyim yine de size...
Sezeryan olacaksa depent bez yerine cırt cırtlı bez kullanmak mantıklı en azından hastaneden çıkana kadar.. çünkü dr sık sık dikişleri kontrol ediyor.. Ben yanımda depent götürmüştüm ama hiç kullanmadım. hastane vermişti cırtlı bezleri , Doğumdan önce hastaneye sorun... can ped vermişlerdi ordan ama şimdi gitsem pamuklu olanlardan alırım yanıma.. canped yeşil muşamba gibi terleyince yapışmıştı hep..
Bebek tulumlarını tam takım olarak keselere koymuştum ben içlerine birer tane de bez olacak şekilde.. üstlerine de çengelli iğneyle Notlar yazmıştım.. “ Doğumda giydirilecek “ “yedek çiçekli takım “ vs gibi..
Hatta bavulumda her şey keselerdeydi ve üzerinde etiket vardı.. Eşim kalsın istemiştim yanımda bulması kolay olsun diye
Hastaneye lizöz götürmüştüm sabahlık yerine çok işime yaramıştı.. sıcak tutmuştu. Polar yoktu o zamanlar.. gecelik almamıştım , kısa kollu alt üst pijama benim çok işime yaradı. Bacaklarım açılmadan dr rahatla kontrol etti dikişleri.. kısa kollu olunca serum taktıklarında da kolaylıkla hareket ettim. Hastanede özellikle sabo tarzı terlik Harika olmuştu o kocaman ayaklarımla giremezdim herhalde ayakkabılaraŞimdi bi daha gitsem herhalde ilk yanıma alacağım şey patik ya da ev patiği tarzı sıcak tutan bişeyler olurdu , ayaklarım donmuştu o zaman
Emzirme yastığını hastaneye taşımıştık ama hiç bi işe yaramadan geri eve getirdik..
Göğüs ucu yarası hiç olmadı bende.. sezeryana girmeden 1 gece önce yarım soğan kesip koymuştuk göğsüme , sabah giderken de tahin yağı sürüp gittim.. ( tahin beklediğinde üzerine çıkan sarı yağı minik bi şişeye koydum ) sürekli tahin yağı sürdüm.. Lasinoh falan almıştım ama tahin yağı sayesinde hiç gerek kalmadı.. Doğal olduğu için sürekli onu kullandım. Emzirdiğim sürece...
Ayrıca kızlar krem kullandığım halde çatlaklar oldu bende hatta krem kullanmasam daha iyiymiş isilik gibi olmuştu krem sürdüğüm yerler..
Rabbim yuzunuze gulsun insallah gerek kalmaz hemen hamile kalirsin canimkızlar slm
drdan geldim.500 tl suladım geldim:)150 tl muayene,350 tl testlerr ohh miss
Test sonucuna iğneli asılamaya gecilcek buay.Ama tüplerimden birinde sıvı birikmesi var benim.Eğer bu asılama da tutmazsa sorunlu tüpü alcz dedi dr.Ozman yandık 4500 tlBenim kumbarada biriken para devede kulak kalıyor (
Saolasın canımRabbim yuzunuze gulsun insallah gerek kalmaz hemen hamile kalirsin canim
Rabbim inş. Tez vakitte nasip etsin.Saolasın canımAmin insallah
Catlak bence hem genetik hemde derinin elastikiyetiyle alakali.
Umarım bunda extra catlak eklenmez diye dua edicem bende.
Ama oglumda kabul yedigime hic dikkat etmedim gecenin bir yarisi dürümler receller yedim.
Resmen hunharca yedim.
Bunda dikkat edicem.
Mesela yemek yiyorum yaninda yogurt ekmek yemiyorum.
Bilgiler icinde saol cnm bak tahin yagini hic duymamistim evdeki tahinde biriken yag oluyor dimi.
Bir de ayva cekirdegi jelini duydum ben onu uygulucam.
Hatta bi kaba koyar hastaneye bile gotururum.
Catlak bence hem genetik hemde derinin elastikiyetiyle alakali.
Umarım bunda extra catlak eklenmez diye dua edicem bende.
Ama oglumda kabul yedigime hic dikkat etmedim gecenin bir yarisi dürümler receller yedim.
Resmen hunharca yedim.
Bunda dikkat edicem.
Mesela yemek yiyorum yaninda yogurt ekmek yemiyorum.
Bilgiler icinde saol cnm bak tahin yagini hic duymamistim evdeki tahinde biriken yag oluyor dimi.
Bir de ayva cekirdegi jelini duydum ben onu uygulucam.
Hatta bi kaba koyar hastaneye bile gotururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?