hawar geçmiş olsun canım, kesinlikle bir doktora daha götürmenizi öneriyorum. Yaşadığınız şehirde özellikle çocuklarla çalışan bir doktor varsa onu tercih edin derim. Çocukluk çağında göz muayenesi çok önemli, hipermetrop çok çok nadir çocuklarda görülüyor genelde 40 yaş üzerinde görülen bir hastalık o. ben de çok küçük yaşta gözlük kullanan biriyim, erken teşhis çok önemli çünkü göz tembelleşmeye meyilli bir organ hakikaten gözlüğe çabuk adapte oluyor göz, içinde kalmasın en fazla bir muayene ücreti ödemiş olursunuz. Sık düşer ya da bir yerlerini çarpar mı kızçen?
kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim nasılsınız yatırım işi yok araba aldık 40bine bikaç ay eksilerdeyiz o yüzden hiç giresim gelmedi siteye
Kizlar biz ogluma soyleyemedik bebegi.
Biraz daha soylememicem.
Ama 2 seferdir gelip karnimi opuyor :)
Sen kardes mi istiyorsun oyy bebek olsa oyle opsen diyorum hayir diyor istemiyorum diyor.
Ama gobegimden opmesi falan yaaa keske istese istekli olsa
Daha mutlu olurdum
Ama haberi olmadigi kesin yani bilincli opmuyor cunku evde konusmuyoruz bebekle ilgili.
Soylemicem ben dekuzum bebeiş ne kadarlık ?
hayırlı olsun hayırla gelsin inşaallah..
çocuklar sabırsız olduğundan karın iyice belli olunca son aylara doğru söylemek gerekir diye okumuştum pedagoglardan..
yakın arkadaşımın kızı 29 aylık ..kendisi 21haftalık gebe.. :) oda hissediyor mu ne öpüp duruyor..ama haberi yok henüz...
amin canım geçmiş olsun sanadaGötürdüğümüz son yer göz hastanesi
Dr da öyle dedi hipermetrop çocuklarda çok görülmez göz kasları kendini kasıp bu sorunu halleden dedi 0,50 numara gözlük yazdı
Evet çok çarpar sağa sola
Bacaklarında hep morluk vardır
Gözlüğü aldık ama bende pek taksın istemiyorum kazımda çok hevesli engelli oldum deyip duruyor
Bu hafta sağdan soldan sorayım da bir dr ya daha götüreyim
Arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
lelli hamilemisinnnnSoylemicem ben de
Henuz dr gitmedim cnm cumartesi gidicem ama sata gore 6 haftalik :)
Yazmışın zaten.Soylemicem ben de
Henuz dr gitmedim cnm cumartesi gidicem ama sata gore 6 haftalik :)
Evet canimamin canım geçmiş olsun sanada
lelli hamilemisinnnn
Cok haklisin canim.kızlar merhabalar.. bende durumlar bildiğiniz gibi hala bulantılar devam ediyor..
birikim adına pek bir şey yok bu hafta kumbara açılacak bakalım ne çıkacak, ondan da pek bir şey çıkacağını sanmıyorum.. bir çeyrek alabilirsem o da yeter:)
daha öncede söylemiştim size, yeğenimin park yatağı, puseti ne bilim buna benzer birçok şeyini yengem benim için ayırmıştı.. eşime bu hafta onları alalım dedim.. yerimiz var onlara da ayak bağı olmasın daha fazla dedim.
ben de ilk çocuk diye heyecana kapılıp kullanmayacağım şeyleri eve yığmak istemiyorum açıkçası.. hem bulantılarım bitsin hem de cinsiyet belli olsun o zaman yavaştan alışveriş yaparım.. benim de en büyük destekçim annem ve kızkardeşim olur bana lazım birçok şeyi alırlar o yönden şanslıyım çok şükür..
Canım askerlikten dolayı derken.günaydınlar :)
maaşımdan harcamamaya kararlıydım ve idareli harcadım..
harcıyoruz..
eşimin artık maaşı yok askerlikten dolayı..
hesapta 2bin tl kaldı..
maaşa 3 gün kaldı..
artık tek maaşa düştüğümden ona göre harcama yapıyoruz. ayrıca askerlik öncesi gelen giden yemek hazırlık derken 500tl daha gider gibi görünüyor...
şimdi gelir gider bir daha hesaplamam gerek..mart ayı geldi malum..ne yapmışım hedeflere ne derece ulaşmışım bi bakayım :)
bereketli olsun arkadaşlar ömrümüz paramız...
Canım en güzelini düşünmüşsün ilk heycanla çok saçma sapan şeyler alınıyot.kızlar merhabalar.. bende durumlar bildiğiniz gibi hala bulantılar devam ediyor..
birikim adına pek bir şey yok bu hafta kumbara açılacak bakalım ne çıkacak, ondan da pek bir şey çıkacağını sanmıyorum.. bir çeyrek alabilirsem o da yeter:)
daha öncede söylemiştim size, yeğenimin park yatağı, puseti ne bilim buna benzer birçok şeyini yengem benim için ayırmıştı.. eşime bu hafta onları alalım dedim.. yerimiz var onlara da ayak bağı olmasın daha fazla dedim.
ben de ilk çocuk diye heyecana kapılıp kullanmayacağım şeyleri eve yığmak istemiyorum açıkçası.. hem bulantılarım bitsin hem de cinsiyet belli olsun o zaman yavaştan alışveriş yaparım.. benim de en büyük destekçim annem ve kızkardeşim olur bana lazım birçok şeyi alırlar o yönden şanslıyım çok şükür..
sanada hayırlı olsun canım benim epeydir giremiyordum hamişler olmuş girmeyeli:)kızlar merhabalar.. bende durumlar bildiğiniz gibi hala bulantılar devam ediyor..
hayırlı olsun canım benimEvet canimhamislelli
Sagol canim bu sene hizliyiz biz dimisanada hayırlı olsun canım benim epeydir giremiyordum hamişler olmuş girmeyeli:)
hayırlı olsun canım benim
Ben gecelik begenemedim.Çatlak kremi bilmiyorum hiç kullanmadım
Çatlak olmadı bende.
Lansinoh göğüs kremi
Fito krem ( sağlıkocağı yazar)
Birde pijamada bulunsun ama sezeryan için gecelik çok işime yaradı. Alttan giymek zorladı beni.
Bebek içinde pişik kremi bulgar göçmenlerinin bir kremi vardı adını unuttum mutlaka bulunsun. Birde saf zeytinyağı .evde var krem isteyen olursa yazarım 5 6 tl bişiy.
Ben 2 takim yarim dugmeli aldim ama emzirmek zor is onlarla.bi de kızlar doğuma hazırlık için kendime pijama takımları falan almam lazım.. uygun iç çamaşırları, göğüs kremi tarzı şeyler.. tabı bunlarda marka falan da araştırmak gerek.. ha bi de çok önemli bi konu daha var, çatlaklar için ne krem kullanılmalı, ve ne zaman başlanılmalı.. benim henü karnım çıkmadı ki zaten zayıfladım 2 kilo verdim.. sanırım karın büyümeye başlar başlamaz bi de kremler mi ne kullanmak gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?