Canim hayirli olsunKızlar slm biz evlerden birini sattık yurtdışına taşınıyoruz yakında kısmetse. Eşyaları depoya koyduk şimdilik annemde kalıyoruz. Burdaki borçları falan kapattık, parayı da euroya çevireceğiz. Tabi kuş kadar kalacak. Bizim paranın yurtdışında hiç değeri yok yazık. Bir süre birikim yapamam pek ama dikkatli harcama yapmaya alışırım bu da önemli. Bir de yurtdışına eşya ve kıyafet götürmeyeceğiz. Birkaç bavul bir şey gidecek. Yani giysiler ayıklanacak verilecek. Mutfak banyo eşyası anneme kalacak. Büyükbaş parçaları kiralık eve koyup mobilyalı kiraya vermeyi düşünüyorum bakalım.
Saol canimGeçmiş olsun
Canim sıkma canini sakın.Saolasın cnm.Aynen yapmıyorlar cogul gebelik riskinden ötürü..Hayırlısı akısına bırakcaz zaten bikaç ay alck normale dönmesi vücudun.Tatil fikrine sıcagımmm
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah ayarlayabilirsek allah nasip ederse gideceğiz bakalım. Kafaya koydukM maviduvar1 bencede doğru karar vermişsin canım gezmek hele başka bir kıta süper olur bence
Size şimdiden iyi tatiller
Sağolasın canım. Aslında hep vardı ama işler güçler yüzünden kısmet olmadı. Eşime güzel bir teklif geldi, bana da üniversiteden teklif geldi aynı şehirde tamamen tesadüf. Şaşırdık ve ani kararla bir anda gidelim dedik. Bebişleri de anaokuluna vereceğiz iki yaşından itibaren, birkaç dil öğrensinler. Biraz yurtdışı deneyimi iyi olur dedik. Bakalım.Canim hayirli olsun
Boyle bir fikriniz varmiydi?
Bir andami karar verdiniz.
HERKESE günaydın arkadaşlarım :)
yeni bi hafta yeni bir gün ...
yeni ay :)
bu yıl ciddi anlamda düzeni bi şekilde günlük ajanda kullanmaya başladım ...
maddi manevi ne yapmama gerekir yazıyorum gerçekleşince üzerin,i fosforlu kalemle çiziyorum..
mesela namazlar mesela günlük harcamam ,kitap okundu mu Kur an okundu mu ders çalışıldı mı hepsinin kaydını tutuyorum ayrıca her gün bir şükür sebebi de yazıyorum ki kıymet bilmeye devam edeyim ..isyana düşmeyeyim..
para durumları biraz sıkıntı eşimin maaşının yatmamasından dolayı ...ancak önceki ay harcamadığımızdan durum stabil..
bundan sonra da dikkat etmeliyim ki güzel geçinebililelim..
ayrı bi yerde 500tl kötü gün param var şükür ki ..
her bir insanın kendine ait bir miktar birikimi olmalı...kötü günlerde ortaya çıkarp tüm aileyi rahatlatabilmeli :)
her gün bir misafirim var bu haftalarda..prarik tarif menü istiyorum sizlerden kızlar... :)
M maviduvar1 sen gezmeyi seversin ..en mantıklı karar da bu :)
biz insanlar çalışıyoruz bir maaş alıyoruz aslına o maaş karşılığında saatlerimizi ,sağlığımızı satıyoruz...iş stresi iş arkadaşlarının bin türlü sıkınıtısı; hepsi bizi olumsuz etkiliyor...bir maaş alıyoruz onu da kredilere veriyor çoğu insan..ömür boyu borç altında sıkıntıya düşüyor insan..
dünyayı gezmek görmek ne büyük keyif..farklı kültürlerle tanışmak insana insan olduğunu hisseettiriyor..
hayalim önce Türkiye gezimizi tamamlamak sonra yurtdışı balkanlar falan..
ha en sabırsızlandığım hayalim bahçeli bir müstakil ev.....bahçesinde kamelyamda eşimle kahve içtiğimi,çocuklarımında bahçede oynadığı meyve topladığı ağaca tırmandığı bir tablo sürekli gözümün önünde....
Allah ım nasip et sağlıkla hayırla inşaallah...
hepsının sevabı ayrı canım meali de anlamak uzere hatim edebilirsin cok sevap. ben de netten ındırdım takvımını.gunlere bölünmüş sekılde bı takvım hazırlamıslar.ınsAllah faydalı olurKızlar bende ajanda edindim
Adetim bittikten sonra her akşam bir yasin okumak esmalarımı düzenli yapmak istiyorum
Arapça okuyamıyorum türkçe mealden hatim olmaz diye kalkışmadım
Baxen türkçe meal okuyorum
Mesela su içmiyorum günde 8 bardak su içmek istiyorum
Çok az kitap okuyorum bu aralar. Kitap okumak istiyorum
Elimdeki bile bitmedi çok uzun zaman oldu.
Alışverişleri ne zaman ne aldığımı yazıyorum
Bende çeşit giymeyi sevmem
4 5 kazak işimi görüyor. 7 8 tane de kazağım var yeni bir gömlek mont ve bot aldım bu hafta.uzun süre kış masrafım yok.
Aiy 4den beri ayaktayiz esim erkenden cikti evden oglan grip okula gitmedi.
Esimlerin sirket arabasi calinmis.
Adam gece 4 de ise cikacak adam almaya bakiyo araba yok.
Esimi aradi esim sorumlu oldugundan esim hemen arabayi takip etti kitledi telefondan.
Arabalarda arac takip var.
Adam kilidi kirmis duz kontak yapmis 3-4 sokak asagida birakmis.
Sanirim kontak yerini falan sokmus arac takibi fark etmis birakmis.
Kaportasi falan vurukmus.
Polisi falan yonlendirdi esim o da kalkti gitti.
Yaa yemin ederim herkes kudurmuş.
Adam gece 12 de eve geliyor 12.30da arabayi caliyorlar.
Adam 4 de fark ediyor.
Adamlari esim aracin o an oldugu adrese yonlendirdi gece 4 de gidip baktilar millet gorup noluyo diye inmis
Ee calinirken kimsemi gormemis duymamis kilit patlatmislar.
Allah kotu insanlardan, şeerden, haset insanlarda bizi malimizi mulkumuzu sevdiklerimizi korusun.
Bir daha uyuyamadim.
Oglumda miz miz
Hic keyfim yok.
Saol canim aynen öyleGeçmiş olsun lelli millet kudurmuş ya.
Hepinize merhaba
Geçenlerde bi arkadaşımız instada bulduğu tasarruf ile ilgili bi kaç sayfa önermişti
Geriye gittim gittim bulamadım bi türlü
İçinizde hatırlayan varmı
Bulamazsam uyku uyuyamam
Saolasın cnm.Aynen yapmıyorlar cogul gebelik riskinden ötürü..Hayırlısı akısına bırakcaz zaten bikaç ay alck normale dönmesi vücudun.Tatil fikrine sıcagımmm
Canım daha önce bir hocaya sormuştum arapça okuyamadığım için mealden okuyup hatim edebilirsin demişti.ama başarılı olamadım hem bu şekilde hatim olmuyor gibi geldi hemde okuduklarımı anlamak için ayetleri tekrar tekrar okudum bitiremedim.çok uzun sürüyor yani okudum geç yapamıyorum.hepsının sevabı ayrı canım meali de anlamak uzere hatim edebilirsin cok sevap. ben de netten ındırdım takvımını.gunlere bölünmüş sekılde bı takvım hazırlamıslar.ınsAllah faydalı olur
vakti yok ki zaten canım ınan yuzlerce sayfa okumak yerıne bı tanesını anlayıp uygulasan yada uygulayabılsek daha kıymetli bence. böyle dusun bir tane bir tanedirCanım daha önce bir hocaya sormuştum arapça okuyamadığım için mealden okuyup hatim edebilirsin demişti.ama başarılı olamadım hem bu şekilde hatim olmuyor gibi geldi hemde okuduklarımı anlamak için ayetleri tekrar tekrar okudum bitiremedim.çok uzun sürüyor yani okudum geç yapamıyorum.
Aylar sürüyor.
tasarrufdeneyleri , proje1501, parayla_saadet_olmaz
Saolasın cnm aminBir fikirden ne kadar uzaklaşırsanız olması daha çabuklaşıyormuş.Rabbim sağlıklı çocuklar versin size inşallah :)
aminnnnÇok güzel yazmışsınız :) Rabbim hayalinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallah
şifa oolsun kuzumınsAllah canım bı heves bugun hazırlık yaptım bakalm adetımın bıtmesını beklıyorm bugun bıde cok asırı basım agrıyo ya bıraz uyucam gecer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?