Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim hayirli olsun
Boyle bir fikriniz varmiydi?
Bir andami karar verdiniz.

Saolasın cnm.Aynen yapmıyorlar cogul gebelik riskinden ötürü..Hayırlısı akısına bırakcaz zaten bikaç ay alck normale dönmesi vücudun.Tatil fikrine sıcagımmm
Canim sıkma canini sakın.
Kafan daha rahat strezsizken rahat olur insAllah.
Gerek bile kalmaz kendiliginden olur.

tr_lelli geçmiş olsun
mavimli hayırlı olsun

15 tl süt aldım kaynattım mayaladım
Bu önümüzdeki 2 ay dondurucudakileri tüketmem lazım
Dün karnıyarık çıkarıp yaptım bu günde barbunya
Yarın o yenir
Önürgün bezelye
Perşembe’de taze fasulye ya da konserve menemenlerden yararlanıp sote yaparım
Kullanmazsam yazık olacak o kadar hazırladım tüketmek lazım

M maviduvar1 bencede doğru karar vermişsin canım gezmek hele başka bir kıta süper olur bence
Size şimdiden iyi tatiller
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah ayarlayabilirsek allah nasip ederse gideceğiz bakalım. Kafaya koyduk
Koltuklar beklesin

Canim hayirli olsun
Boyle bir fikriniz varmiydi?
Bir andami karar verdiniz.
Sağolasın canım. Aslında hep vardı ama işler güçler yüzünden kısmet olmadı. Eşime güzel bir teklif geldi, bana da üniversiteden teklif geldi aynı şehirde tamamen tesadüf. Şaşırdık ve ani kararla bir anda gidelim dedik. Bebişleri de anaokuluna vereceğiz iki yaşından itibaren, birkaç dil öğrensinler. Biraz yurtdışı deneyimi iyi olur dedik. Bakalım.

Çok güzel yazmışsınız :) Rabbim hayalinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallah

hepsının sevabı ayrı canım meali de anlamak uzere hatim edebilirsin cok sevap. ben de netten ındırdım takvımını.gunlere bölünmüş sekılde bı takvım hazırlamıslar.ınsAllah faydalı olur

Geçmiş olsun lelli millet kudurmuş ya.

Hepinize merhaba
Geçenlerde bi arkadaşımız instada bulduğu tasarruf ile ilgili bi kaç sayfa önermişti
Geriye gittim gittim bulamadım bi türlü
İçinizde hatırlayan varmı
Bulamazsam uyku uyuyamam

tasarrufdeneyleri , proje1501, parayla_saadet_olmaz

Saolasın cnm.Aynen yapmıyorlar cogul gebelik riskinden ötürü..Hayırlısı akısına bırakcaz zaten bikaç ay alck normale dönmesi vücudun.Tatil fikrine sıcagımmm

Bir fikirden ne kadar uzaklaşırsanız olması daha çabuklaşıyormuş.Rabbim sağlıklı çocuklar versin size inşallah :)

hepsının sevabı ayrı canım meali de anlamak uzere hatim edebilirsin cok sevap. ben de netten ındırdım takvımını.gunlere bölünmüş sekılde bı takvım hazırlamıslar.ınsAllah faydalı olur
Canım daha önce bir hocaya sormuştum arapça okuyamadığım için mealden okuyup hatim edebilirsin demişti.ama başarılı olamadım hem bu şekilde hatim olmuyor gibi geldi hemde okuduklarımı anlamak için ayetleri tekrar tekrar okudum bitiremedim.çok uzun sürüyor yani okudum geç yapamıyorum.
Aylar sürüyor.

vakti yok ki zaten canım ınan yuzlerce sayfa okumak yerıne bı tanesını anlayıp uygulasan yada uygulayabılsek daha kıymetli bence. böyle dusun bir tane bir tanedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…