- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
merhaba arkadasımHERKESE günaydın arkadaşlarım :)
yeni bi hafta yeni bir gün ...
yeni ay :)
bu yıl ciddi anlamda düzeni bi şekilde günlük ajanda kullanmaya başladım ...
maddi manevi ne yapmama gerekir yazıyorum gerçekleşince üzerin,i fosforlu kalemle çiziyorum..
mesela namazlar mesela günlük harcamam ,kitap okundu mu Kur an okundu mu ders çalışıldı mı hepsinin kaydını tutuyorum ayrıca her gün bir şükür sebebi de yazıyorum ki kıymet bilmeye devam edeyim ..isyana düşmeyeyim..
para durumları biraz sıkıntı eşimin maaşının yatmamasından dolayı ...ancak önceki ay harcamadığımızdan durum stabil..
bundan sonra da dikkat etmeliyim ki güzel geçinebililelim..
ayrı bi yerde 500tl kötü gün param var şükür ki ..
her bir insanın kendine ait bir miktar birikimi olmalı...kötü günlerde ortaya çıkarp tüm aileyi rahatlatabilmeli :)
her gün bir misafirim var bu haftalarda..prarik tarif menü istiyorum sizlerden kızlar... :)
canını sıkma cnım bnım biraz ruhunu dınlendir cok geriliyoruz bu tarz konularda insanda inanılmaz bi stres yapıyo korundugun ayın tadını cıkar dusun bu ay noluyo oldumu olmadı mı dıye dusunmeyeceksın kendıne vakit ayır alısveris dısında seni mutlu edicek bi suru sey vardır emınımkızlar ben geldim drdan.Asılama iptal11 yumurta olusmus.Yasal olarak 3 yumurtadan sonra asılama yasakmış.Benim yumurtalıklar coşmuş Heves etmiştik ama dr korunma verdi..Cogul gebelik riski cok fazla dedi Kendimi alısverise vermesem barii Bu moral bozukluğuna
Suan oturup bi kutu baklava yiyesim var:)Nutella sevmem ama kasık kasık yiyesim varcanını sıkma cnım bnım biraz ruhunu dınlendir cok geriliyoruz bu tarz konularda insanda inanılmaz bi stres yapıyo korundugun ayın tadını cıkar dusun bu ay noluyo oldumu olmadı mı dıye dusunmeyeceksın kendıne vakit ayır alısveris dısında seni mutlu edicek bi suru sey vardır emınım
Bak o olur begenmezsem iade ederim.Canım ben bu modeli n11 den almıştım iade var orda biliyosun
Günaydın hanımlar
hayırlı haftalar herkese
Hafta dr konrtolleri,iğneler eşliğinde ilerliyor..Valla kan aldırırken cıglık cıglıga bağıran ben heraksm evde karnımdan kendime iğne vuruyorm:)Analık böyle bisey demekki:)Saf hormon aldığımdan koku hassasiyetim ve acıkmalarım birde sıcak basmalarım var.Hayırlısı bugun dananın kuyruğu kopacak:)Benim yumyumlar fazla reaksiyon göstermiş ilaca,3 ten fazla yumurta olduysa asılama iptal dedi drYasakmıs,cogul gebelik riskine karsı.Hakkımızda hayırlısı
Dün 28 tl markette
14 tl de gratiste harcadım.Ucuz diye aldugum agda bantları hic yaramıyormuş.Gratiste 9.90 olan bantlardan almayın
Kumparaya 40 tl atabildim henüz
Canım benim hayırlısı böyleymiş. Yumurta çok olunca yapmıyorlar mı diye soracaktım.kızlar ben geldim drdan.Asılama iptal11 yumurta olusmus.Yasal olarak 3 yumurtadan sonra asılama yasakmış.Benim yumurtalıklar coşmuş Heves etmiştik ama dr korunma verdi..Cogul gebelik riski cok fazla dedi Kendimi alısverise vermesem barii Bu moral bozukluğuna
Cok sagol cnm.Selam canlar nasilsiniz?
tr_lelli , cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun.
Ben simdi uzun bi arada sonra baliklama daldim tekrar Konunun icine.
Son bir senede kenarda paran varsa, o kadar garantidesinnin dogrulugunu glrdüm. Iyi kötü birseyler vardi kenarda en azindan acil faturalar, yeme icme islerine yaradi. Bu ay gene Cok kötü, önümüzde ki ay da muhtemelen zorlayacak bizi ondan sonrasi Insallah hersey yolunda gider.esimin Ilk maasiyla baYagi bi planlamalar yapmamiz lazim.
.. ve Ben Bu sefer daha dikkatli olmak istiyorum,kenara acil durumlar icin mutlaka bi birikim yapicam ve ne olursa olsun hic dokunmayacagim. Buna kötü gün parasi diye düsünmek istemiyorum, acil ihtiyaclar icin kullanilabilecek bi miktar kendimi güvende hissetmeme neden olur.
Simdilik para koyamam kenara ama büyük ölcüde tasarrufa gitmeyi düsünüyorum. Isinma, elektirik, su faturalarimiz icin hep ekstra ödemeler yaptik , Sanki durumda cok zorladi bizi.
Mutfak alisverisi son zamanlarda cok fazlalasti, zamansizliktan, cabuk olsun diye hazir ürünleri cok aldim son zamanlarda burdan baslamam lazim.
Gecenlerde pogoca yapmistim iki tepsi, Bu sefer beceremedim güzel olmamisti ama atmak istemedim. Evde kiymam vardi , icine baharat, yumurta ve pogocalari ufalayip süt bile islayip ekmek köftesi yogurdum. Ve hepsini kizarttim birazini yedik , kalanida buzluga attim. Hem Cöpe gitmedigi icin mutluyum hem de lezzetli oldugu icin mutluluyum.
Onun harici cok kilo aldim ve Kilo vermem lazim ve kiyafet kesinlikle almicam, Kilo verip zaten Yeni olan kiyafetlerime girmeyi düsünüyorum Insallah.
Sene sonuna almamak icin caba göstericem.
Bakalim, ne kadarini yapabilicem.
merhaba arkadasım
ben de oldu bitti not alma işlerine plan yapma işlerine meraklıyımdır hepte yapmısımdır
şimdi bi defterim var yılbasından beri neye harcadıgımı vs yazıyorum onun arka kısmını da okumalarıma ayırıcam inşAllah uanda reglim. ramazan-ı şerife 70 gün kalmıs inşAllah o zamana kadar okuyabıldıgım kadar okuyup bayramda da hatim etmek istiyorum. daha evvel 2 kere hatim ettim ama daha sonra hep okuduklarım yarım yarım kaldı basa döndüm tekrar kaldıgım yeri bilmeden bu sefer düzenli olmaya hevesliyim Rabbimde kabul eder inşAllah
Evet o güven cok baska birsey. Bi iki kere borc aldik ne kadar zoruma gitti anlatamam. Hic Bu kadar kötü hissetmemistim kendimi.Cok sagol cnm.
Ay kenarda para olmasi güven ya.
Insan rahatliyor dusununce bile..
Dikkat edince verirsin canim kilo.
Ben hep kilo aldigik donemlerde bellerim bir kac parca onlari giyerim hep kilo verene kadarda almam hic bisi
Bende ay calissam napardim diyorum bazen :)Evet o güven cok baska birsey. Bi iki kere borc aldik ne kadar zoruma gitti anlatamam. Hic Bu kadar kötü hissetmemistim kendimi.
Suan üstümde uniformam gibi olan tek pantolonum var, yikayip yikayip giyiyorum.hem saglik hem de kendimi iyi hissetmeme icin yapmaliyim.
ınsAllah canım bı heves bugun hazırlık yaptım bakalm adetımın bıtmesını beklıyorm bugun bıde cok asırı basım agrıyo ya bıraz uyucam gecer umarımcanım çaban daim olsun inşaallah..
kesinlikle işaret koy ki okudukların bi hatim oluşturabilsin..
söz uçar yazı kalır...yazıınca unutulan şey hatırlanıyor...bir de işareledikçe insan dah abüyük hevesle yapmaya çalışıyor...
kırtasiye ürünlerine ayrıca hayranımm çok severim ama artık kullanmıp bitirmeden yenisini almıyorum şükür olsun.... :)
Saolasın cnm.Aynen yapmıyorlar cogul gebelik riskinden ötürü..Hayırlısı akısına bırakcaz zaten bikaç ay alck normale dönmesi vücudun.Tatil fikrine sıcagımmmCanım benim hayırlısı böyleymiş. Yumurta çok olunca yapmıyorlar mı diye soracaktım.
İptal oldu yazmışsın. Korun moralini çok yüksek tut.tatile gitme imkanınız var mı belki iyi gelir. Ben olmuyor olmuyor diye kurduğum günlerde tatil için rezerve yapmıştım. Tatile kadar da unutucam kapatıvam bu defteri demiştim aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım.
Hormonlardan dolayı mı olmuyordu. Belki bu arada bünyen dinlenir.
Soğan kürü hayıt otu hormonlarını dengeler.sıkıntı stres çok yıpratıuor
Rabbim tez vakitte nasip etsin hayırlısıyla.
Kızlar geçen paylaşmışınız tasarruf yöntemlerini
Deney de 50 tl haftalık. O nasıl oluyor. Bizde mümkün değil olmuyor. Sıkıntı bizdemi anlamıyorum
Çay az kalmıştı peynir kaşar çay 75 tl tuttu.
2.5 tl patates şoktan 11 tl de muz manavdan.bu hagta mümkünse en azından haftsonuma kadar birşey almak istemiyorum.
Geçmiş olsunAiy 4den beri ayaktayiz esim erkenden cikti evden oglan grip okula gitmedi.
Esimlerin sirket arabasi calinmis.
Adam gece 4 de ise cikacak adam almaya bakiyo araba yok.
Esimi aradi esim sorumlu oldugundan esim hemen arabayi takip etti kitledi telefondan.
Arabalarda arac takip var.
Adam kilidi kirmis duz kontak yapmis 3-4 sokak asagida birakmis.
Sanirim kontak yerini falan sokmus arac takibi fark etmis birakmis.
Kaportasi falan vurukmus.
Polisi falan yonlendirdi esim o da kalkti gitti.
Yaa yemin ederim herkes kudurmuş.
Adam gece 12 de eve geliyor 12.30da arabayi caliyorlar.
Adam 4 de fark ediyor.
Adamlari esim aracin o an oldugu adrese yonlendirdi gece 4 de gidip baktilar millet gorup noluyo diye inmis
Ee calinirken kimsemi gormemis duymamis kilit patlatmislar.
Allah kotu insanlardan, şeerden, haset insanlarda bizi malimizi mulkumuzu sevdiklerimizi korusun.
Bir daha uyuyamadim.
Oglumda miz miz
Hic keyfim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?