- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Kızlar merhaba
Çok değişik bir sorum var size... salon takımım 18 yıllık. Artık değiştirmek istiyorum. Ancak perde ve belki de halı almayacağım. Sadece masa, tv ünitesi, koltuk takımı ve aksesuar.
Bir de yaz dönemi için bize 15-20 bine patlatacak farklı bir kıtada ( hayallerini kuruyoruz uzun zamandır) 15 günlük gezi planı var...
Siz olsanız bu paraya salonumu değiştirirsiniz. Yoksa seyahate mi çıkarsınız?
Ben ki gezmeyi çok seviyorum ama bu sefer kararsızım...
Bir tarafım belki bir daha böyle bir fırsat olmayacak. Oğlunda henüz küçük iken, annen baban sağlıklı iken, en önemlisi biz sağlıklı iken Git gör oraları diyor... salon sonraki yıl da değişir. Zaten oturma odan var. Salonu ne kadar kullanıyorsun ki diyor...
Bir tarafım salonun eski. Değişik bir yer için o kadar paraya değer mi diyor...
Fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...
İşte Budur yaselam M maviduvar1
bence gez....koltuk ,kanepe her neyse...hepsine sığıyor oturuyorsun...gez gör yeni kıtalar keşfet......
Bundan 6-7 yıl önce benim için de imkansızdı. Hatta hayalini bile kurmuyordum. Sonra bir şekilde başladık ve gerisi geldi.M maviduvar1 ben de oyumu geziden yana kullanıyorum.
Ben hiç yurt dışına çıkmadım. Çok hevesleniyorum ama imkanımız yok.
İşte Budur ya
Bu kadar mı güzel özetlenir... teşekkür ederim... hemen yarın rezervasyonlara başlıyorum...
Bundan 6-7 yıl önce benim için de imkansızdı. Hatta hayalini bile kurmuyordum. Sonra bir şekilde başladık ve gerisi geldi.
İnşallah sen de gidersin....
Çok teşekkür ederim canım...
Değil mi amaBence gez papatya. Koltuk vs bi sekilde halledilir hic dusunme gez..
Ohhhhh izin. Nasıl güzel ya. Benim mesai sınırım Yok ama öyle çok işim var ki. Koşup geliyorum işyerine. Canım durmuyor.Günaydın kızlar
Bu hafta izindeyim biraz dinlenme biraz gezme şeklinde geçecek
Bende salon takımımı değiştireceğim M maviduvar1
5 yıllık evliyim Ama biz çok ucuza almıştık
Bu eve de pek uymuyor
Yani kötü durumda
Sen gez bence eski mobilyalar daha dayanıklı zaten
Bizde güzel fotoğraflarını beğenelim
cnm bende oyumu geziden yana kullanıyorm:)Esya herzaman alınır,ama anı kolay yaratılmıyor:)Ohhhhh izin. Nasıl güzel ya. Benim mesai sınırım Yok ama öyle çok işim var ki. Koşup geliyorum işyerine. Canım durmuyor.
Aslında mobilyalarım sapasağlam. Sadece sandalyeler kötü durumda ama 18 yıllık. Modası geçti. Değişiklik istiyorum. Fakattttt tabi ki bekleyebilir
Sizden de bu gazı aldım ya hem para biriktirmeye devam hem de gezi programı yapmaya
Teşekkürler Kızlar
Canim ya Rabbim insAllah gonlune gore versin.Günaydın hanımlar
hayırlı haftalar herkese
Hafta dr konrtolleri,iğneler eşliğinde ilerliyor..Valla kan aldırırken cıglık cıglıga bağıran ben heraksm evde karnımdan kendime iğne vuruyorm:)Analık böyle bisey demekki:)Saf hormon aldığımdan koku hassasiyetim ve acıkmalarım birde sıcak basmalarım var.Hayırlısı bugun dananın kuyruğu kopacak:)Benim yumyumlar fazla reaksiyon göstermiş ilaca,3 ten fazla yumurta olduysa asılama iptal dedi drYasakmıs,cogul gebelik riskine karsı.Hakkımızda hayırlısı
Dün 28 tl markette
14 tl de gratiste harcadım.Ucuz diye aldugum agda bantları hic yaramıyormuş.Gratiste 9.90 olan bantlardan almayın
Kumparaya 40 tl atabildim henüz
Saolasn cnm AminEki Görüntüle 2119420 Eki Görüntüle 2119417 M maviduvar1 bence de gez en güzeli canım
babyloading87 hakkında hayırlısı olsun canım inşallah Sahihuban ne güzel hayaller inşallah olur birgün
Günaydın kızlar benim çocuklardan yazmaya fırsat bulamıyorum ama okuyorum.Kumbarayı yeni açtım 410 tl birikmiş tl olarak kalsın diğerleri gr falan zaten birikimim.Acil ihtiyaç parası yapacağım bunu.
Bu benim kumbara
Bunda kızımın onunda 120 tl si var
Saolasın kuzum,aminnnCanim ya Rabbim insAllah gonlune gore versin.
Rabbim yuzune gulsun.
Umarim hic ugrasmadan o melek duser icine kucagina alirsin.
Yok artık,yeni araçlar da düz kontak yok diye rahatız bideAiy 4den beri ayaktayiz esim erkenden cikti evden oglan grip okula gitmedi.
Esimlerin sirket arabasi calinmis.
Adam gece 4 de ise cikacak adam almaya bakiyo araba yok.
Esimi aradi esim sorumlu oldugundan esim hemen arabayi takip etti kitledi telefondan.
Arabalarda arac takip var.
Adam kilidi kirmis duz kontak yapmis 3-4 sokak asagida birakmis.
Sanirim kontak yerini falan sokmus arac takibi fark etmis birakmis.
Kaportasi falan vurukmus.
Polisi falan yonlendirdi esim o da kalkti gitti.
Yaa yemin ederim herkes kudurmuş.
Adam gece 12 de eve geliyor 12.30da arabayi caliyorlar.
Adam 4 de fark ediyor.
Adamlari esim aracin o an oldugu adrese yonlendirdi gece 4 de gidip baktilar millet gorup noluyo diye inmis
Ee calinirken kimsemi gormemis duymamis kilit patlatmislar.
Allah kotu insanlardan, şeerden, haset insanlarda bizi malimizi mulkumuzu sevdiklerimizi korusun.
Bir daha uyuyamadim.
Oglumda miz miz
Hic keyfim yok.
Canım ben bu modeli n11 den almıştım iade var orda biliyosunCanim bu siteye baktim ama iade goremedim.
Yok sanirim iade falan edemem ozaman begenmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?