Karisi yandi valla cins.ikizler diye boşa dememişler
Ay lelli çok güldümAyy kizlar cinsiyet diyince bak aklima geldi
Esim hep kiz istiyor biliyosunuz artik
Internetde babanne teorileri var cinsiyetle ilgili.
O teorilerden birinde diyor ki es anneyle kilo aliyorsa bebek erkektir.
Esim gecen sabah dediki ya bu gomlek artik bana dar geliyor ben kilo aldim dedi.
Ooooo kizi unut sen baba anneyle kilo aliyosa bebek erkek dedim.
Gobegini icine cekiyo ben yeni kilo almadim ki hem, hep dar geliyordu ben bisi demiyordum sana diyor.
Ayyy yazik kiyamam inaniyo bi de hemen gercekligine.
Ya ben simdi buna napim
Allahim esimin gonlundekini nasip et demimde napim.
Amin canim sagolAy lelli çok güldümallah sağlıklı sıhhatli gonlunuzdekini nasip etsin
Kizlarrrrr ben bugin minigimi gordum.
Kalbi pıt pıt tam 7 haftalik
Hersey guzel dedi.
Testler verdi yarin sabah onlari yaptiricam.
Bir de cok erken degil mi? Bana ne hissediyorsun dedi cinsiyetle ilgili yani oyle bir soru beklemiyordum.
Bir oglum var esim kiz istiyor ama Allahdan hayirlisi dedim.
Guldu hem dinliyoruz kalp atisini hemde bakiyor ultrasona bende esin gibi kiz dusunuyorum dedi .
Ayy cok erken sanki ya neye istinaden dedi anlayamadim.
Canim bos oldugunda benim pofidik acmalardan yapip buzluga koyabilirsin biri gelince cikar isit ilk gunki gibi oluyor.
Makarna salatasi, islak kek, banyolu borek yada tavada yufka boregi
Patates canaginda sarimsakli yogurt
Kremali milfoy
Hepsi basittir bunlarin
Aiy saol canim Allah razi olsunaayyyy canımm ya o pıtpıt kalp atışını yesinler bal gibi tatlı bir kızın olsun inşallahh
Karisi yandi valla cins.
Al ikizler tepe tepe kullan dicimm.
:)
Isin ilginci 20ekim dogum gunum
10 ekimde esimin dogum gunu
Sezaryen olacagi icin bilemedim.
Birde burada 8. Hafta diyor usg 7 haftalik dedi.
Bakalim nolcak tarih.
Ekim terazi bebesi olacagi kesin.
Bende esimde teraziyiz ayrica terazi burcunu seviyorum :)
Benim bulantılar tamamen geçmedi ama epey azaldı. Kusmalar kesildi çok şükür. Aç kalırsam ve süre uzarsa bulantı oluyor.canım bulantılar hala devam ediyor.. üstüne hamilelik nezlesi diyorlar ondan oldum sanırım.. burnum tıkanıyor ama boş.. nefes almakta zorluk çekiyorum bu sebeble. geceleri tıkanıklık için bile çok uyanıyorum.. yani netten baktım aynı belirtiler için hamilelik nezlesi diyorlar.. cuma kontrole gideceğim bunu da sorarım bakalım neymiş..
teşekkürler sorduğun için .. sende durumlar nasıl, düzene girdi senin bünye sanırım..
bilgi alışverişi yaparız ne güzel:) annem dün arıyor kızım diyo cinsiyet de belli olsun bebeğin herşeyini hazırlayacağım diye.. yataktır, beşiktir bi sürü şey saydı.. aman aman dedim sakın benden habersiz birşey alma.. zaten park yatağı falan var.. ekstra işe yaramayan sırf hevesle alınmış birşey olmasın dedim.. ben bakıp ben beğeneceğim inşallah, ama ödemeleri annem yapacakmış ilk bebek diye bize düşer diyo adettendir, herşeyini karşılayacam diyor... canım yaaa.. herşeyi tabiki aldırmam ama hevesini de kırmadan birşeyler aldırırım artık..
Gormedim canim gorsem yazardim.lelliii ya ben de geçen burada yazdım o poğaçayı nasıl yapıyorsun mayalımı ? dolaba koyunca tadı kaçmaması için formulun ne... kremalı milföy nasıl banyolu börek ne kız ilk kez durdum döktür tarifleri bakeeem
Ikimizde birbirimize benziyoruz.benim eşim de terazi :))))) benim yükselenimde terazii, yaa çok iyi niyetliler ama iki kararsız nasıl oluyor canım anlat bi bakim :))))
Hahahha evet olumlu yanlarini dusunsun.Yoo bence sansli
Iki tane esi var ama biri digerinin kiymetini anlamasi icin
Kizlarrrrr ben bugin minigimi gordum.
Kalbi pıt pıt tam 7 haftalik
Hersey guzel dedi.
Testler verdi yarin sabah onlari yaptiricam.
Bir de cok erken degil mi? Bana ne hissediyorsun dedi cinsiyetle ilgili yani oyle bir soru beklemiyordum.
Bir oglum var esim kiz istiyor ama Allahdan hayirlisi dedim.
Guldu hem dinliyoruz kalp atisini hemde bakiyor ultrasona bende esin gibi kiz dusunuyorum dedi .
Ayy cok erken sanki ya neye istinaden dedi anlayamadim.
Isin ilginci 20ekim dogum gunum
10 ekimde esimin dogum gunu
Sezaryen olacagi icin bilemedim.
Birde burada 8. Hafta diyor usg 7 haftalik dedi.
Bakalim nolcak tarih.
Ekim terazi bebesi olacagi kesin.
Bende esimde teraziyiz ayrica terazi burcunu seviyorum :)
Ayy kizlar cinsiyet diyince bak aklima geldi
Esim hep kiz istiyor biliyosunuz artik
Internetde babanne teorileri var cinsiyetle ilgili.
O teorilerden birinde diyor ki es anneyle kilo aliyorsa bebek erkektir.
Esim gecen sabah dediki ya bu gomlek artik bana dar geliyor ben kilo aldim dedi.
Ooooo kizi unut sen baba anneyle kilo aliyosa bebek erkek dedim.
Gobegini icine cekiyo ben yeni kilo almadim ki hem, hep dar geliyordu ben bisi demiyordum sana diyor.
Ayyy yazik kiyamam inaniyo bi de hemen gercekligine.
Ya ben simdi buna napim
Allahim esimin gonlundekini nasip et demimde napim.
Sağol kuzu insAllah.Yaaa ne kadar masum
Rabbim gönlünüze göre versin insallah cnm
Sağol canim Allah razi olsun.tr_lelli sağlıkla gelsin inşallah. Tekrar hayırlı olsun canım
ah ah benım esım ıkızler arkamı donene kadar adam degısıyoKarisi yandi valla cins.
Al ikizler tepe tepe kullan dicimm.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?