Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maşallah canım.. Çok sevindim... hayırlısı olsun sağ sağlim kucağına al inşallah fıstığını...

Bana da kız gibi geliyor... Rabbim hayırlı evlat etsin , eli ayağı düzgün olsun inşallah...

Ay yazık kız eşine inşallah gönlünüze göre olsun eşin çok hevesli kıza baksana

Sen gel istersen ama ben evde yokum eşimle alışverişte olacağız de bence yalan değil. Ben böyle ısrar edene böyle çözüm getirirdim.

Amin canim insAllah.

Z zynpzeynep o nasil bir arkadasmis isim var diyosun evde yokum diyorsun gelmek istiyor.
Degisikmis.
Bence biraz sert bir dille soyle

Lellii bana da hep kız gibi geliyor, elecda da kız gibi geliyordu...

Zelalke seninde oğlun olacakmış gibi hissediyorum

Allah hepsini hayırlı evlatlar eylesin sağlıkla neşeyle gelsinler..
bana hemen herkes erkek olacak öyle hissediyoruz diyorlar.. sağlıklı olsun da ilk çocuk kız da olsa erkek de olsa hiç farketmez:)

Zelalke nin bende erkek hissediyorum.
Lelli sizinde gönlünüze göre versin bir oğlan var kız olur inş
bak sen de erkek hissetmişsin

Benim bulantılar tamamen geçmedi ama epey azaldı. Kusmalar kesildi çok şükür. Aç kalırsam ve süre uzarsa bulantı oluyor.
Nezle durumu için breathright burun bandı kullanabilirsin. Epey faydası oluyor.
not aldım alacam inşallah o banttan.. baya sıkıntı çekiyorum çünkü..

süpermiş yaaaa... ama gerçekten çok merhametliler.en çok o bana atıyor topu ben ona demene güldüm :)))))) bizim de sürekli sorar ne yapsak şunumu yapsak şunumu alsak şunumu yesek vs vs mesela bir defa tablo alacağız 1 gün gün boyunca gezdik şu diyorum yok bunumu alsak diyor tekrardan. :))))))

ayyy ne uyuuuz bişi hiç sevmem böyle hareketleri..

Arabayi saga cekip nereye gitsegin 10dk polemigini yaptigimiz oluyor :)
Hep de yine ben bulurum oraya gidilir.
Bazen surdami yesek burdami yemek yesek derken ac geziyoruz kararsizlikdan en son ilk neresi cikarsa diyoruz.

Avm bile ne yiceni bana soruyo ben ne yesem diyor.
Uzerine bisi alamaz bana sorar.
Allahdan bende karasizim ama en son karari verebiliyorum.
Yoksa bizim evi dusun yani :)

Annemle bankaya gittim onun para isini hallettik 30bin parasi var suan kardesime araba bakiyoruz.

Oglumun 2 gunluk raporunu okula biraktim.
Markete ugradim krem peynir ve zeytin aldim.
16tl.
3 tane simit aldim 4tl.

Canim simit istedi bu sabah krem peynirle.
1 simidi yedim gitti.

Artik saglikli beslenmem gerek simdilik kilo almadan gidiyorum ama dikkat etmem lazim.
Mutfagimi toparladim evi topladim.

Mutfakda ufak tadilatlar var bebek olana kadar halletmek istiyorum.
Simdilik hala burdayiz buranin verilmesi edilmesi daha baya zaman alir.
Kullaniyorum mecbur yaptiricam.
Ocagin yeri degisip buzdolabinin yeri degisecek.
Ust modulde degisiklik yapilacak raflar yetmiyor bana.
Esime dedim icinde oturuyoruz neticede kira falan vermiyoruz yaptiralim.
Zaten pek bisi tutmaz.

Esim 3 ay sigara icmese karsilar ama icmeden durabilir mi hic.
Cok kiziyorum sigara masrafina.

Y.odasina tül ve avize siparisi vericem bir de. Onlarin parasini ayirdim.

canım ben de dün eşimle konuştum.. bulantılarım azalınca bebek için hazırlık yapmaya başlayalım diye.. çocuk odamız boş sadece benim bekar evinden tek kişilik bazalı yatağım var.. ona uygun nevresim takımı alırım.. oturma odamdaki halıyı çocuk odasına alıp oturma odasına daha spor bi halı alırız dedim.. bebek benim odamda kalır ilk yıl park yatağı falan odamda olur ama bi dolap almak lazım onu da çocuk odasına koyarız ve diğer alınacakları.. şimdilik kaba taslak bunları düşündük.. doğumdan sonra dolapmış eksiklermiş falan uğraşmak istemiyorum e ağırlaşmadan da halletmek daha iyi olacak.. bakalım hayırlısıyla biraz toparlansam başlayacağım inşallah..

Olur onlar canım halledilir.
Bende simdi iyi hissediyorken halledim.
Zaten ufak tefek seyler.

Buraya para harcamicam dedim yine harcaniyor idare ederdim ama bebek olunca bana pratiklik ve kullanim alani lazim.

Alıntıları yapamadım kızlar
Kadınlar gününüz kutlu olsun

Kırmak istemiyorum kıxlar arkadaşımo ama kendim sinir oluyorum zaten sağolsun geldimi 1 de gelir akşam 10 da gider. Diğer arkadaşlar vaktiyle kalkarlar. Ben kimsenin evinde çok oturamıyorum. O yüzden yadırgıyorum.
Haftaya gel dicem çünkü yarın evde yokum.

Ben hic sıkıntıya gelemem.
Umarim halledersin canim arkadasinin kalbini kirmadan

Ben hic sıkıntıya gelemem.
Umarim halledersin canim arkadasinin kalbini kirmadan
İnş. Canım.
Baklavalık yufka aldırdım börek yapıcam.
Şu haftalık 100 tl deneyini denicem bakalım başarabileceköiyim.
O nasıl olacaksa yarında bir sürü harcama var haftada ne 100 ler gidiyor ama inat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…