Kizlarrrrr ben bugin minigimi gordum.
Kalbi pıt pıt tam 7 haftalik
Hersey guzel dedi.
Testler verdi yarin sabah onlari yaptiricam.
Bir de cok erken degil mi? Bana ne hissediyorsun dedi cinsiyetle ilgili yani oyle bir soru beklemiyordum.
Bir oglum var esim kiz istiyor ama Allahdan hayirlisi dedim.
Guldu hem dinliyoruz kalp atisini hemde bakiyor ultrasona bende esin gibi kiz dusunuyorum dedi .
Ayy cok erken sanki ya neye istinaden dedi anlayamadim.
Ay yazık kız eşineAyy kizlar cinsiyet diyince bak aklima geldi
Esim hep kiz istiyor biliyosunuz artik
Internetde babanne teorileri var cinsiyetle ilgili.
O teorilerden birinde diyor ki es anneyle kilo aliyorsa bebek erkektir.
Esim gecen sabah dediki ya bu gomlek artik bana dar geliyor ben kilo aldim dedi.
Ooooo kizi unut sen baba anneyle kilo aliyosa bebek erkek dedim.
Gobegini icine cekiyo ben yeni kilo almadim ki hem, hep dar geliyordu ben bisi demiyordum sana diyor.
Ayyy yazik kiyamam inaniyo bi de hemen gercekligine.
Ya ben simdi buna napim
Allahim esimin gonlundekini nasip et demimde napim.
Sen gel istersen ama ben evde yokum eşimle alışverişte olacağız de benceKızlar bugün için arkadaşım gelecekti. Dün oğlu hastalanmış tamam dedim haftaya beklerim. Bende hazırlık yapmıştım. Akşam mesaj atmış cuma gelicem .cuma müsait değilim haftaya bekliyorum dedim ben haftayada gelirim cumada gelicem diyor. 2 gün arayla bişiyler hazırlayamıcam 3 4 kişi gelecekler. Cumada alışverişe gidicex eşimle haftaya eşim erken gidecek öğlen 2 3 e kadar evde şimdi. Tekrar yazdım. Salı günü bekliyorum diye yok cuma gelicem diyor adamı evden mi kovalayayım. Hazır eşim evdeyken kıyafet fln alacaktık. Birde böyle inatlaşmasına sinir oluyorum. Bu arkadaşım bunu hep yapıyor. Onunla birlikte diğerleride ona uymak zorunda kalıuor.
Bugün saç boyası aldım. 1 yıl sonra saçımı boyuyorum.
Amin canim insAllah.Maşallah canım.. Çok sevindim... hayırlısı olsun sağ sağlim kucağına al inşallah fıstığını...
Bana da kız gibi geliyor... Rabbim hayırlı evlat etsin , eli ayağı düzgün olsun inşallah...
Valla nasil laz anlamadim :)Ay yazık kız eşineinşallah gönlünüze göre olsun eşin çok hevesli kıza baksana
bana hemen herkes erkek olacak öyle hissediyoruz diyorlar.. sağlıklı olsun da ilk çocuk kız da olsa erkek de olsa hiç farketmez:)Lellii bana da hep kız gibi geliyor, elecda da kız gibi geliyordu...
Zelalke seninde oğlun olacakmış gibi hissediyorum
Allah hepsini hayırlı evlatlar eylesin sağlıkla neşeyle gelsinler..
bak sen de erkek hissetmişsinZelalke nin bende erkek hissediyorum.
Lelli sizinde gönlünüze göre versin bir oğlan var kız olur inş
not aldım alacam inşallah o banttan.. baya sıkıntı çekiyorum çünkü..Benim bulantılar tamamen geçmedi ama epey azaldı. Kusmalar kesildi çok şükür. Aç kalırsam ve süre uzarsa bulantı oluyor.
Nezle durumu için breathright burun bandı kullanabilirsin. Epey faydası oluyor.
Ikimizde birbirimize benziyoruz.
Ama ikimizde zitlasiyoruz.
Yani iki inatci
Iki kararsiz
Iki dedigi dedik bir arada :)
Mesela evden cikiyoruz yolda bir karar veremiyoruz nereye gitsek.
O bana atiyo topu ben ona.
Ben küsüyorum o barissin diye bekliyorum o da ben barisim diye.
Boyle boyle 14 sene oldu.
Ama merhametli, duygusal yanlarimiz benziyor.
Ayni seylere duygulaniyoruz
Ayni seylere sasiriyoruz.
Ayni renkleri seviyoruz.
Ben ona gore daha ani cikisliyimdir ama o daha alttan alandir.
Kızlar bugün için arkadaşım gelecekti. Dün oğlu hastalanmış tamam dedim haftaya beklerim. Bende hazırlık yapmıştım. Akşam mesaj atmış cuma gelicem .cuma müsait değilim haftaya bekliyorum dedim ben haftayada gelirim cumada gelicem diyor. 2 gün arayla bişiyler hazırlayamıcam 3 4 kişi gelecekler. Cumada alışverişe gidicex eşimle haftaya eşim erken gidecek öğlen 2 3 e kadar evde şimdi. Tekrar yazdım. Salı günü bekliyorum diye yok cuma gelicem diyor adamı evden mi kovalayayım. Hazır eşim evdeyken kıyafet fln alacaktık. Birde böyle inatlaşmasına sinir oluyorum. Bu arkadaşım bunu hep yapıyor. Onunla birlikte diğerleride ona uymak zorunda kalıuor.
Bugün saç boyası aldım. 1 yıl sonra saçımı boyuyorum.
ah ah benım esım ıkızler arkamı donene kadar adam degısıyoama cok becerıklı aılesıne duskundur nazar degmesın pratık zeka ve beceri ıkızlerın en guzel ozelııgı bnce ben de aslanım
Arabayi saga cekip nereye gitsegin 10dk polemigini yaptigimiz oluyor :)süpermiş yaaaa... ama gerçekten çok merhametliler.en çok o bana atıyor topu ben ona demene güldüm :)))))) bizim de sürekli sorar ne yapsak şunumu yapsak şunumu alsak şunumu yesek vs vs mesela bir defa tablo alacağız 1 gün gün boyunca gezdik şu diyorum yok bunumu alsak diyor tekrardan. :))))))
canım ben de dün eşimle konuştum.. bulantılarım azalınca bebek için hazırlık yapmaya başlayalım diye.. çocuk odamız boş sadece benim bekar evinden tek kişilik bazalı yatağım var.. ona uygun nevresim takımı alırım.. oturma odamdaki halıyı çocuk odasına alıp oturma odasına daha spor bi halı alırız dedim.. bebek benim odamda kalır ilk yıl park yatağı falan odamda olur ama bi dolap almak lazım onu da çocuk odasına koyarız ve diğer alınacakları.. şimdilik kaba taslak bunları düşündük.. doğumdan sonra dolapmış eksiklermiş falan uğraşmak istemiyorum e ağırlaşmadan da halletmek daha iyi olacak.. bakalım hayırlısıyla biraz toparlansam başlayacağım inşallah..Annemle bankaya gittim onun para isini hallettik 30bin parasi var suan kardesime araba bakiyoruz.
Oglumun 2 gunluk raporunu okula biraktim.
Markete ugradim krem peynir ve zeytin aldim.
16tl.
3 tane simit aldim 4tl.
Canim simit istedi bu sabah krem peynirle.
1 simidi yedim gitti.
Artik saglikli beslenmem gerek simdilik kilo almadan gidiyorum ama dikkat etmem lazim.
Mutfagimi toparladim evi topladim.
Mutfakda ufak tadilatlar var bebek olana kadar halletmek istiyorum.
Simdilik hala burdayiz buranin verilmesi edilmesi daha baya zaman alir.
Kullaniyorum mecbur yaptiricam.
Ocagin yeri degisip buzdolabinin yeri degisecek.
Ust modulde degisiklik yapilacak raflar yetmiyor bana.
Esime dedim icinde oturuyoruz neticede kira falan vermiyoruz yaptiralim.
Zaten pek bisi tutmaz.
Esim 3 ay sigara icmese karsilar ama icmeden durabilir mi hic.
Cok kiziyorum sigara masrafina.
Y.odasina tül ve avize siparisi vericem bir de. Onlarin parasini ayirdim.
Olur onlar canım halledilir.canım ben de dün eşimle konuştum.. bulantılarım azalınca bebek için hazırlık yapmaya başlayalım diye.. çocuk odamız boş sadece benim bekar evinden tek kişilik bazalı yatağım var.. ona uygun nevresim takımı alırım.. oturma odamdaki halıyı çocuk odasına alıp oturma odasına daha spor bi halı alırız dedim.. bebek benim odamda kalır ilk yıl park yatağı falan odamda olur ama bi dolap almak lazım onu da çocuk odasına koyarız ve diğer alınacakları.. şimdilik kaba taslak bunları düşündük.. doğumdan sonra dolapmış eksiklermiş falan uğraşmak istemiyorum e ağırlaşmadan da halletmek daha iyi olacak.. bakalım hayırlısıyla biraz toparlansam başlayacağım inşallah..
Ben hic sıkıntıya gelemem.Alıntıları yapamadım kızlar
Kadınlar gününüz kutlu olsun
Kırmak istemiyorum kıxlar arkadaşımo ama kendim sinir oluyorum zaten sağolsun geldimi 1 de gelir akşam 10 da gider. Diğer arkadaşlar vaktiyle kalkarlar. Ben kimsenin evinde çok oturamıyorum. O yüzden yadırgıyorum.
Haftaya gel dicem çünkü yarın evde yokum.
İnş. Canım.Ben hic sıkıntıya gelemem.
Umarim halledersin canim arkadasinin kalbini kirmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?