Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben de dün kaç gündür yufka bekliyordu, nihayet gece yarısı yapıp dolaba atabildim. ohh dedim. vakit yok

kızlar bende daha maaşımı alamadım. maaş var patrondan para dileniyoruz sanki yahu. yarın ev kredi ödememiz var. eşim diyor bırak işi, ben de bebek gelene kadar çalışayım diyorum aralıkta gelecek derken mart oldu belli olmuyor.evde beklemek daha zor olur.

neyse işte eşimde nihayet hesap yapmayı öğrendi.bugün aylık hesap çıkarmış bana diyor 300 dolar al koy. dedim nerde ancak yeter. bende birkaç gün dikkat edeyim harcamalarıma en iyisi. bu ara bayağı saldım :) size takılayım

Benim hic is yapasim yok
Dunden lahana sarmam var sulu bir yemek yapmam lazim.

Ancak ev toplayip camasir astim bugun.

Supurge yapmam lazim dun yapamadim.

Annemler alisverise gitmisti bana 4 dilim biftek, kiyma, tavuk but, cecil peynir almislar.
Ogluma doner ekmek almislar.
Yarim kilo kadarda cevizli baklava almislar.

Dun aksamda mandalina ve gozleme getirdi annem.
Kucuk bidon pekmez almislar bi de yiyim diye.

Ay kasapdan bisi almiyorum sagolsunlar.

Bu ay kahvaltilikda almam.
Sadece meyve alirim.

Sut yogurt su gibi ufak tefegide esimden istiyorum.

Ay bizimkiler saklı alıyoEsim söyleniyo annemler markete flan gidince bize de alıyolardıorda burda erzak yok evde mi diyosn diyo.Ben de artık dedim annemlere almayın arada kalıyorm diye.Kıyamam artık direk nakit veriyolar gizlidenOnu da kociye söylemiyorm paran mı yok ,ben neciyim falan diyo.Gurur mu yapıo napıo.5 senedir alışamadı bi

Benim esimin haberi olmuyor ki
Yani ben dersem biliyor yoksa anlamaz.
Kartim bende ya ne aldim ettim anlamaaz o
Onlar bende o karismaz.
Ben aldim desem ben aldim sanar.

Benim esimin haberi olmuyor ki
Yani ben dersem biliyor yoksa anlamaz.
Kartim bende ya ne aldim ettim anlamaaz o
Onlar bende o karismaz.
Ben aldim desem ben aldim sanar.
bizimkiler geçerken bıraktığı için(gündüz çalıştığımdan) adam görüyo :))Annem babam alsa nolcak ama gel anlat.

bizimkiler geçerken bıraktığı için(gündüz çalıştığımdan) adam görüyo :))Annem babam alsa nolcak ama gel anlat.
O da var dimi biz bir aradayiz ya.
Gunduz esim yok gormuyor.

Oglum gecen anneme cikmisti bisi icin yollamistim annem ayran, meyve, meyve suyu bi suru bisi koymus eline posetle oglumun esim diyoki sen bakkalami gittin bu saatde diyor

Ananebakkal :)

bana da bazen yemek yolluyor babamla dükkandan aldırıyorm esime ay ne rahat oluyor :)Ama bu sene olmaz artık kardeşimin doguımu var bu ay kısmetse.Anam 40 gün ortada yokAllah uzun ömür versin hepsine valla özellikle analarımızn hakkını ödeyemeyiz.31 yasına geldim hala arkamda dolanıyo kadıncagız

Benim eşimde böyle. Bişiy alsınlar bana babam ayakkabı meraklısıdır alır kızım ayakkabı aldım sana tatlı aldım sana annemde evden verir. İhtiyavın varsa bana söyle alırım niye söylemedin der. İyi de haberim yok aldığından. Hele başlarda baya trip atıyordu bana şimdi biraz daha alıştı ama erzağa hala kızıyor.

Ahh ahh aynı model bende de var.Biz Bursalıyız.Babam 7 sülaleye zeytin yapar.Seviyo adam.Bayagı gider parayla alır kurar,hani öyle zeytinliğimiz falan yok yani:)Kutu ktu götürür bi misafirliğe gidrken.Biz napıoruz.Heray parayla zeytin alıyorz:)Oda parayla alıomuıs ne gerek varmış.Yahu evladıyım ben.Ama iste takıntılı.Hic unutmam yeni evliyim.Kvdelerdeyiz.Çanta beğendim demişim.Ertesi gün aksm saati kapı çaldı,kayınpederim.Koci indi asagı,hadi demiş gidelim alalım beğendiği çantayı.Yok demiş gerek yok,alırım ben demiş gerisin geri yollamış adamıYukarı çıkınca da fırça yemiştim.Bidha o oldıu bisey beğendim demiyorm insanların içinde.

Amin canim öyleler vallahi.

Eksikleri karşılayamıyoruzda veriyorlar gibi düşünüyorlar. Ne yapayım çok meraklı madem herşeyi kendi yapmaya yapsın.
Geçen kursa giderken annem 50 tl verdi ağzımdan kaçırdım. Annemden aldım param var verme dedim off bir kızdı ertesi gün yatağmın kenarına koymuş para. Sen mi istedin diyor. Yaw ayrıca isterim isterim annem o benm ama inat

Selam canlar nasilsiniz?

Bu gün izin günüm ama Hic birsey yapamadim. Hava da kapali Onur da etkisi var.kizim Bu gün hasta, o halde benimle arkaslarina dogum gün hediyesi secti kuzum ya. Yuvadan aldigimda iyiydi, sonra halsizlesti. Cebimde ki son 30 liraya iki cocuk icin hediye ayarladim, biraz bozuklugum kaldi sadece. Maas pazartesi geliyor ve cepte para kalmadi, son eksikleri Dün almistim ki haftasonu idare edelim diye... bakalim..
Bu aksam menüde pizza var, kizima da Ev sevdigi corbasini yaptim.Bu gün evimiz cok sessizdi, bütün ögleden sonra uyudu kuzum, alisik degilim bu sessizlige,insallah yarina toparlanir. Güzel bir aksam dilerim hepinize:)

Subat 15 den sonra haftalık 100 tl yetiyor bana, sıvıyağ un şeker pirinc aldırdım eşime yüklü olanlar onlardı.
Ben de manav ufak tefek market de harcıyorum

Çok geçmiş olsun.

Subat 15 den sonra haftalık 100 tl yetiyor bana, sıvıyağ un şeker pirinc aldırdım eşime yüklü olanlar onlardı.
Ben de manav ufak tefek market de harcıyorum
Haftaya başlıcam bende. İnş.yapabilirim 100 tl ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…