Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağlık giderlerin mecburi hiç gözüne gözükmesin

Yaz çıkana kadar yağ deterjan şeker alma, kış indirimlerinden alırsın, o bütçeyle oğluna alışveriş yapabilirsin, kışa doğru da son 1-2 pakette yenilerini alırsın, şimdiden kendine yük etme bence

Aslinda canim arabanin kredisi bitmis olsaydi hic takmicaktim.
Ama daha 1. Senesi bitti.
1 yil daha var.
Her ay 2000tl oraya gidiyor yani kenarda dursa fistik gibi birikim.

Saglik olsun artik.

Karta en az yuklenmeyle halletmeye calisasim var.
Bakalim nasil olacak.

Olsun bir yıl az bir süre, sonra rahatlarsınız inşallah
Şimdiden bunları takıp üzme kendini bebek rızkıyla gelir

Canım her ay test yaptırmazsın bence
Muayene paran olur sadece
Nisanda 80tl +2li test var.
Sonraki ay (bildigim kadariyla) yine 80 +seker yuklemesi oluyor.
Yaptirilirsa 3lu test var.
Yine gerekirse renkli usg var galiba. (Bunu istiyorum herdeye detayli bakiliyor)

Yani hepsi para.

Dogumda henuz konusmadim ama 2000tl altinda sezaryen yok.

Saglik olsun cok sıkısmamak adina biraz dikkat edesim var.

Olsun bir yıl az bir süre, sonra rahatlarsınız inşallah
Şimdiden bunları takıp üzme kendini bebek rızkıyla gelir
Ayyy tabiki canim gelmez mi.
Ben yillardir buranin imar iznini bekliyorum.
Hepiniz biliyorsunuz bebegin bereketiyle geldi bile imara acildi

Biz henuz kafamiza gore biriyle anlasamadik beklicez.
Yoksa bugun verebiliriz izin cikti.

Kesinlikle bebegimin bereketi bu.
40senelik buranin sorunuydu bu.
Surekli soylenti vardi sadece yillardir.

Sonra esimin sozlesmesi oldu yine.
Babam artik eskisi gibi degil daha destek bize kardesime araba alacak simdi.
Bana oyle destek.

Yani ben hep bebegimin sansi onun kismeti o huzur getirecek diye odakladim kendimi.

kızlar slmmm
telefona bi uygulama indirdim,harcama yöneticiisi.Valla bayıldım.Sakız alsam yazıyorum:)600 le başladım suan 298 bakiye kaldı.18.03 de yüklemişim.Ama genel giderler flann hepsi ödendi.Ayı çıkarırım ins.Kalan nakiti kumbaraya atma niyetim var,malum doğuma yarım altın takcm.

Ya bende indirdim ama unutuyorum, olmadı yazamadım

En çok baban açısından seviniyorum hem size iyi, hemde onun kalbi yumuşamış daha iyi diye
Oğlun öğrendimi, onun tepkisini merak ediyorum

fişleri atma cnm.Aksamları toplu yazarsın.Valla insan ne aldığını görünce durduruyo kendini:)Birde 5 günde 600 den 298 e inince dedimm nooluyo Büyük kalemlerde vardı içinde ama yine de durmam lazım

Oda olabilir, ben de tüm harcamaları kartımdan visa geçiyorum, hem kayıtlı oluyor, hem de 5 10 kuruş eksikler ve 5 kuruş altı eksikler markete kalmıyor üstüste fazla para verince böyle düşündüm. Visa geçemeyeceğim yer pek olmuyor, yol ücreti toplu, yemekler evden. Kalan kısmı hatırlayabiliyorum. Ama oranları görmek için program kullanabilmek isterdim, fiş yönetimini deneyeceğim

En çok baban açısından seviniyorum hem size iyi, hemde onun kalbi yumuşamış daha iyi diye
Oğlun öğrendimi, onun tepkisini merak ediyorum
Yok canim daha soyleyemedik.
Karnim cikana kadar soylemicem.
Tepkisinden korkuyorum.

Canim babama biz cok saskiniz.
Ama hani inan (tovbeestg.) Ölcek mi bu adam hayrola bile dedik annem kardesimle falan.
Cunku ne istersek yapiyo.
Tamam diyo.
Kartini veriyor.
Bize iyi davraniyor.
Bagirmiyor, disari cikmiyor, arkadaslariyla bile gorusmuyor.

Degismezse bir daha cok guzel.
Degisirsede kendi bilir.
Ben kendimi gectim annem icin seviniyorum.
Ona cok uzuluyordum.
Hep onunla ayni evde cok zor zamanlar yasadi.

Dun bana geldi aksam ustu esim daha gelmemisti.
Dolapla ilgili mevzu actim.
Yan arsayida almislar ben size yuk olmak istemiyorum ya ben ödim ya da yaptirmayalim dedim.

Heveslendin olsun yapilsin 2 sene de olsa oturursun dedi.
Sizin masrafiniz var bu sene sen isine bak dedi.

Annemede sor kıza hangi bezi istiyorsa alip kenara koyalim demis aydan aya masrafi olmasin demis dün aksam.

Anne daha erken bi durun dedim.

o konular beni de düşündürüyor, ev kredimiz var araba kredimiz var, araba kredisi bitene kadar nasıl yetişeceğiz bilmiyorum inşallah bizim de kısmetiyle gelir belki de geç gelmesinde bu hayır var biraz toparladık kenara attık az bişey. nisanın 15 inde işi bırakmayı düşünüyorum sanırım nisan sonuna kadar kızımız gelecekmiş.biraz evde dinlenir hazırlık yaparım en azından. 3-5 kuruş daha kazanayım diyor insan ama dinlenmek de gerek.

ben de excelde yazıyorum takip ediyorum daha iyi oluyor ama o programda güzelmiş telefonda olması daha pratik

ben de excelde yazıyorum takip ediyorum daha iyi oluyor ama o programda güzelmiş telefonda olması daha pratik
Excelde bende denemiştim daha önce.yok ona üşendim bi süre sonra.Telde daha pratik.Mesala kumbaradakini de saymıyorm.Birikime yazıyorm hatta 1tl faln atarsam yazmıyorm ki sürpriz olsun:)O kadarda süprizli bi insnım

bu ay eve ıvır zıvır mutfak ıvır zıvırı 70 tl harcamışım çokmu ya, gıda market yapmadım bu ay pek bu ayda ona harcadım para.ama ihtiyacım olan şeylerdi. Bir de çerez tabaklarımı yenilemek istiyorum. yapsammı bilemedim.

Canim sen bana bakma ben biraz felaket tellaliyim
Evhamliyim.
Yani bebek ya nesi olcak ki hastalanmadigi surece doyur uyut yedir icir.
Ne masrafi olur el kadar seyin.
Bezi mamasi kiyafeti ancak..

Ben kenara bisi atamadim ya bu ara onun gerginliginden.
Zulam yerinde sayiyor.

Sonrada aman borcum olmasinda kenarda paramda olmasin bir sure napim idare ederim diyorum.

Allah yardim eder canim.

Oglumu buyuturken esimin kendi isiydi kardesleriyle
Borc borc odenmeyen faturalar.
Yinede okadar kiyafetler falan almisiz ki
Hele esimin aldigi oyuncaklar her akdam aliyordu.

Annem bakarken dediki gecen ozaman kartinda yoktu senin nasil aldin bunlari dedi.
Hic hatirlamiyorum.
Her bayram kiyafetini alirdim.
Pantolonlari cesit cesit.
Okadar coklarmis ki bakarken niye almisim ki bukadar dedim.

Rabbim rizkinida verir elbet.

Su donemler biraz can sıkıcı benim iciN testlerde fiyatlar hastaneler arasi acayip oynuyor.
150tl yakin oynadi 2 hastane arasi fiyat.
Az parami ya 2 ay muayine param o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…