"Sağlıklı yaşıyoruz" Facebook'ta ve instagram'de bulabilirsin.
Ben de ne almışım ne almışım mutfak ağzına kadar dolu,gecen 4lü baharatlık attım .2 sene önce bayıla bayıla aldım 80 tlye.Horozlu bisey.Modaydı pek.Resmen acıdım ama attım.Kapakları flan gitmiş.Terek yaptrmıstım kociye,resmen boşaldı 2 ayda ciçek vazo falan koyuyorm o derece:)Diyeceğim alma,pisman olacaksın o verdiğin paralara
Odalardaki çekmeceleri düzenledim bi dünya gereksiz evrak çıktı
Bayadır ayrıntılı düzenleme ayıklama yapamıyordum yavaş yavaş tüm evi elden geçirmeyi düşünüyorum
Hedefimde mutfak var ama gözümde gittikçe büyüyor
Kumbaraya 5 tl attım
Bi tek ekmek alınacak
Onuda eşime söyleyeceğim hiç istemesemde
Garip bir huyu var tek ekmek alınca ayıp olur diye tüm sepeti gereksiz şeylerle doldurup geliyor
Başlarda bende gülüyordum ama yok artık sinir bozucu oluyor :)Ahahahahahahaaa o da iyiymis yaaaa. Cok guldurdun beniii
Ben bu yil cok seyler attim, eledim.Odalardaki çekmeceleri düzenledim bi dünya gereksiz evrak çıktı
Bayadır ayrıntılı düzenleme ayıklama yapamıyordum yavaş yavaş tüm evi elden geçirmeyi düşünüyorum
Hedefimde mutfak var ama gözümde gittikçe büyüyor
Kumbaraya 5 tl attım
Bi tek ekmek alınacak
Onuda eşime söyleyeceğim hiç istemesemde
Garip bir huyu var tek ekmek alınca ayıp olur diye tüm sepeti gereksiz şeylerle doldurup geliyor
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun bol bolMerhaba
Bana ve eşime bugün ayrıca dua edebilirmisiniz
Şu an ayrılık aşamasındayız. Bir sorunumuz yoktu, ailelerle de sorun yok
Fakat bir arkadaşı yüzünden çıkan kıvılcım ortalıgı yaktı kavurdu.
Haklı haksız yok iki tane yıkılmış insan var. Beni anlamıyor. Mesafeler uçurum oldu okyanus oldu
Ztn olduramadık, yuva kurmayı beceremedik, bir araya gelemedik.
Varmış bi hayır..
günaydın arkadaşlarım :)
yaz için kendime kap ve iki şal almam gerek ancak hiç para harcamak istemiyorum..nerden baksam toplamda 500-600tl gidecek..o yüzden hiç alışveriş yapmak istemiyourm..
geçen gün uzun zaman sonra bi mağazaya girdim cidden öyle renkli janjanlı cezbedici modeller var ki anlatamam...
al beni al diyor ve bi dünya insan alıyor gereksizce...sırf vitrinler böyle çekici diye...a
akıllı olmamız gerek gözümüzü açmamız gerek....
kapitalist sistemde akıllı bir tüketici olmamız gerek...
direniyorum....:)
zaten sistemin verdiği şey bu yıl modası geçti at yenisini al mantığı oldukça doyumsuz olduk biz insanlar.o vitrinleri düzeltmenin mantığı da müşteri çekmek zaten ben de direniyorummmmm kendimi tutabilirsem
kızlar geçen yıldan bu yana dolar vardı elimde zarara girdim sonra 1 yılı geçti yeni ancak zararı toparladım. şimdi de bozdurdum yükseleceği tuttu ya bu nedir beni mi bekliyordu acaba
insan nasibinden fazlasını yiyemez dedikleri bu olsa gerek
Bende aynı durumdayım, 2 yıl önceye göre 1000 tl değerlenen dolar, son bir yılda 80 tl değer kazandırdı bana
Altın alıcam düşsün dedim, bozduğum gün alsam dolardan fazla kazanacaktım, altın da uçtu gitti
Ciğerci kapısında bekleyen kediler gibi bekliyorum
Kizlar benim doguma kadar zaruri hic bisi almamam lazim.
Nasil olacak bilmiyorum.
Kafamda hesap Yapmaya calisiyorum.
Nisanin sonlarinda yani mayis diyelim daha dogalgaz yanmaz 300tl geliyordu ordan kâr hadi diyelim.
Dolapciya karttan cektirdim 100-100 taksit yaptirdim 5 ay.
Her ay dr. Muayinem olacak 80tl.
Testlerde yine 250-300tl tutuyor.
Hadi uzerime bisi almicam lcw esofman pant 3 de tshrt alsam idare ederim.
Ogluma tshrt ve kapri sort alicam yaz icin gecen yilkiler olmaz boyu uzadi.
Bogazdan kisamam sadece sadece indirim takip edebilirim.
Yag ve deterjan stoklarim hic almasam seneyi cikartir bana.
(Yine indirim yakalarsam alirim ama)
Kart simdiden (dolap taksidinide ekleyince)
500tl oldu.
Bakalim kacla kapaticam ayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?