Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aramız limoni değil, ona göre sorun yok, geldiğinde aşırı ilgili neşeli beni ayağa kaldırmaya çalışıyor. Ama ben yıkık bitmiş durumdayım.
Canım eşin fazla çalışıyor sanırım
Birbirinize zaman ayıramıyorsunuz
Sen gerekli ilgiyi görmediğini düşündüğün için üzgünsün
Eşinde büyük ihtimal benim işim bu bizim için çalışıyorum sen sorun çıkarıyorsun diye düşünüyor
Telefon ile sorunlar dahada büyüyebiliyor eşler arasında
Göz göze konuşmak lazım böyle konuları
İçini karartma
Hemen ayrılık düşünme bence
Çözülmeyecek sorun değil
Nasıl yaparsın bilmiyorum ama
Eşinin empati yapmasını sağla
Senin söylemenle idrak edemiyor belliki ama kendisini aynı şekilde düşünürse anlaması daha kolay olur
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kizlar benim balkona bakan capraz arsayida muteahhit almis.
Obaa daha sesten durulmaz.
Bu da demek oluyor ki babam tez vakitde evi verecek.
Belki seneye bile olabilir bu.

Aklima ne geldi bugun.

Yine ölsem de unutmayacagim bisi.
Buyuk kaynim bizim bosanmaya kadar gelen olaylarimizda esime akil veriyordum
Akli da su ben annem icin 20 tane kari bosarim diyordu.
Yani boşa!

Simdi duydum ki o kaynim calisamaz durumda hastaymis.
Eltim ise girmisti onun sigortasiyla tedavi oluyormus.
Cocuklarinin karisinin eline bakiyormus.

Allah okadar buyuk ki
Benim cocugumla ortada kalmami istedi evvel zamaninda.
Kardesine boyle akil veriyordu

Bu sigortasi emeklisi bile olmayan adam simdi 1 karisini doyuramiyor 20tane bosicakti ya.

Ya daha neler gorucem ben.
Bana kim ne ederse cikti hepsinden.
Kim olursa bu.

Allah var gam yok.

Onu bi becerebilsem
Çok kızgın üzgün kırgın ve sinirliyim.
Telefondan başka çarem yok, ztn bir araya gelemememiz problem, ztn ayrı şehirlerdeyiz..
Herşeyi olduğu gibi bıraktım, su akar yolunu bulur..

Aramız limoni değil, ona göre sorun yok, geldiğinde aşırı ilgili neşeli beni ayağa kaldırmaya çalışıyor. Ama ben yıkık bitmiş durumdayım.

çok takmamaya çalış bence uzattıkça uzar maalesef. genelde erkekler hiç sorun yok gibi yapar biz ise kafamıza takarız yıllar geçse unutmayız. sonuçta senin de ondan önemli gördüğün kişi ve fikrine ondan daha çok önem evrdiğin insanlar vardır. onları düşün ve içini rahatlat. ne diyim başka. genelde evliliklerde olan şey.

Onu bi becerebilsem
Çok kızgın üzgün kırgın ve sinirliyim.
Telefondan başka çarem yok, ztn bir araya gelemememiz problem, ztn ayrı şehirlerdeyiz..
Herşeyi olduğu gibi bıraktım, su akar yolunu bulur..
Çok yorulmuşsun ondan böylesin en azından kırıcı konuşmayın bu süre içerisinde
Birde bence şöyle bi şey var
Eşine istediğin bir şeyi olumsuz cümlelerle anlatırsan
Yani yapmıyorsun etmiyorsun şeklinde
O zaman hiç yapmıyorlar
Olumlu konuşur yaptığı bir şey sonucunda ne kadar mutlu olacağını dile getirirsen
O zaman yapıyorlar
Mesela ev işi diyelim
Bana hiç yardım etmiyorsun yoruluyorum falan diye söylenirsen ya yapmaz ya yarım yamalak söylenerek yapar
Ama ufak birşeyde yapsa sağol sevgilim falan diye konuşursan güler yüz gösterirsen zamanla daha fazlasını yapıyorlar

Asıl trajedi bu ztn. Benim eşimle hiç böyle dertlerim olmadı çünkü o her zaman yardımcım, her zaman beni ön planda tuttu her zaman çabaladı ve her zaman aktifti ilgiliydi odağı bendim. Böyle konuşmalara hiç gerek duymadım tam tersi neden yaptın askımm dinlenseydin,... yapsaydın..., diye engel olmaya çalıştım.
Eşim dört dörtlük sınav kağıdı verip adın yazmayan, kağıdını teslim etmeyen öğrenciler gibi oldu.

Başarılı ama kendi kendini yıkıyor.

Bir arada olmadığımız için ben bunu çok öğrenemedim. Hakkımızda hayırlısı, uzadıkça uzadı ama dağıtacak ortamda yok. Ben giderdim gitmiyorum çünkü evde çok sigara içiyorlar bana dokunuyor, birazda inat ettim, haftayada yok haftaya da gitmicem, İyice acıdan kavrulacağız. Yıkıldım, enkazdan çıkmaya çalışıyorum..

Diğer mesajda gitmem demişsin ama ben senin yerinde olsam giderdim
Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum
Bizimde eşimle aramızda bizden kaynaklanan hiçbir sorun yaşamadık
Ama alakasız 3. kişiler nedeniyle tartışmalarımız oldu
Bir dönem ayrı şehirde hatta ayrı ülkelerde yaşadık bizde
Çok zor gerçekten
Ama gitme imkanın varsa gidip sarılmak en güzel çözüm

Bu sefer hiç çözülmeyecek ben altında ezilicem o rahatlıcak bana hak adalet demese bende fedakarlık yapıcam demese yine sorun yapmıcam ama bu sefer gerçekten çok kırgınım

Canımmm seslendiğini duydum hemen geldim . Biz aynıyız deli gibi beklemek korktu devam . Ama yazdıklarını okudum inanamıyorum bu olanlara off şuan çok üzgünüm sana özelden yazacağım canım arkadaşım

Bu sefer hiç çözülmeyecek ben altında ezilicem o rahatlıcak bana hak adalet demese bende fedakarlık yapıcam demese yine sorun yapmıcam ama bu sefer gerçekten çok kırgınım
O zaman umarım gönlünü alır

Öncelikle geçmiş olsun.Çalısıyormuydun bilmiorm ama ben olsam izin alır giderim esimle konuşmaya.Evlilik bu yani arkdas yüzünden evlilik mi bitermiş
Bazen erkekkler gec görüyor olayları,sen haklıymışsın diyrlar ama is isten geçmiş oluyor.Bence git konuş kocanla.Yada o gelsin.Telefonla olmuyor çünkü.Uzak akrabana bile bisey yazıyorsun yüzyüze olmayınca iyi bisey mi dedi kötü bisey mi anlaşılmıyor,konu saçma sapan yerlere gidiyor.Umarım tez vakitte düzelir hersey cnm..

evet ayrı yerlerde olunca bu konu daha zor oluyor, aynı evde olunca bir şekilde ortam yumuşuyor aynı yatakta yatıyorsun falan aynı masada yemek yiyorsun, ondan dolayı olay unutuluyor üstü örtpas ediliyor. inşallah düzeltirsiniz. insan neleri unutuyor evlilikte aslında çok ufak bir konu bu :) en yakın zamanda aranızın düzeldiğini yazman umuduyla dualarımız seninle

Çalşıyorum ama haftasonu gitmeyeceğim, ztn arkadaşının isteği beni sürüklemek, gidersem iki öpücük bir sarılma yine konu dağılacak hafataya bir daha aynı şeyi yasıcaz, ayrıca çıok yoruldum tükendüm ve beni anlamasını istiyorum açıklama istiyorum yöntemim pek iyi değil biliyorum ama yoruldum..

ztn mesele bu az görüşmenin hepten ortadan kaldırılması, hemde bencillik yüzünden hemde anlayışsızlık yüzünden

kızlar bu ara çokmu para harcıyorum nedir, kendimi alışverişe verdim. mutfak ıvır zıvırı almak hoşuma gidiyor habire alıyorum birşeyler off biri beni tutsun

ztn mesele bu az görüşmenin hepten ortadan kaldırılması, hemde bencillik yüzünden hemde anlayışsızlık yüzünden

sizinki şuan sevgililik gibi aslında ayrısınız falan aynı evde değilsiniz ama aynı evde olsanız da anlamak ve sorunları konuşmak konusu bence biraz zor. bizim 8 yıldır aynı evde yaşıyoruz hala konuşamadığımız konular var. zamanla insan diyor boşver konuşmaya gerek yok :)

Allah allah arkadaş mı karar veriyormuş buna.Sen ver bize su arkadasın gbtsini bi:)Ne demek sevenlerin arasına girmek.Yolarız valla:)Şaka biyana yasayan bilir yavrum tabi,biz ne desek bos..İns tez zamanda güzel haberlere verirsin bize....Mübarek günde dualarımızdasın

kızlar bu ara çokmu para harcıyorum nedir, kendimi alışverişe verdim. mutfak ıvır zıvırı almak hoşuma gidiyor habire alıyorum birşeyler off biri beni tutsun
Ben de ne almışım ne almışım mutfak ağzına kadar dolu,gecen 4lü baharatlık attım .2 sene önce bayıla bayıla aldım 80 tlye.Horozlu bisey.Modaydı pek.Resmen acıdım ama attım.Kapakları flan gitmiş.Terek yaptrmıstım kociye,resmen boşaldı 2 ayda ciçek vazo falan koyuyorm o derece:)Diyeceğim alma,pisman olacaksın o verdiğin paralara

E Esila09 , Allah yardimcin olsun , Insallah Rez zamanda cözersiniz sorunlarinizi.
Bu gün eksikleri almaya ciktim, 60 civari ödedim. Uzun zamandir eve ivir, zivir anliyorum. Atiyorum ve yerine almiyorum ama GIda alisverisimiz cok tutuyor. Bi kac gün yemek yapamadim disaridan da yedik. Offf , düzen bi bozulunca yoluna koymasi zaman aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…