Canım eşin fazla çalışıyor sanırımAramız limoni değil, ona göre sorun yok, geldiğinde aşırı ilgili neşeli beni ayağa kaldırmaya çalışıyor. Ama ben yıkık bitmiş durumdayım.
Canım eşin fazla çalışıyor sanırım
Birbirinize zaman ayıramıyorsunuz
Sen gerekli ilgiyi görmediğini düşündüğün için üzgünsün
Eşinde büyük ihtimal benim işim bu bizim için çalışıyorum sen sorun çıkarıyorsun diye düşünüyor
Telefon ile sorunlar dahada büyüyebiliyor eşler arasında
Göz göze konuşmak lazım böyle konuları
İçini karartma
Hemen ayrılık düşünme bence
Çözülmeyecek sorun değil
Nasıl yaparsın bilmiyorum ama
Eşinin empati yapmasını sağla
Senin söylemenle idrak edemiyor belliki ama kendisini aynı şekilde düşünürse anlaması daha kolay olur
Hakkınızda hayırlısı olsun
Aramız limoni değil, ona göre sorun yok, geldiğinde aşırı ilgili neşeli beni ayağa kaldırmaya çalışıyor. Ama ben yıkık bitmiş durumdayım.
Çok yorulmuşsun ondan böylesin en azından kırıcı konuşmayın bu süre içerisindeOnu bi becerebilsem
Çok kızgın üzgün kırgın ve sinirliyim.
Telefondan başka çarem yok, ztn bir araya gelemememiz problem, ztn ayrı şehirlerdeyiz..
Herşeyi olduğu gibi bıraktım, su akar yolunu bulur..
Çok yorulmuşsun ondan böylesin en azından kırıcı konuşmayın bu süre içerisinde
Birde bence şöyle bi şey var
Eşine istediğin bir şeyi olumsuz cümlelerle anlatırsan
Yani yapmıyorsun etmiyorsun şeklinde
O zaman hiç yapmıyorlar
Olumlu konuşur yaptığı bir şey sonucunda ne kadar mutlu olacağını dile getirirsen
O zaman yapıyorlar
Mesela ev işi diyelim
Bana hiç yardım etmiyorsun yoruluyorum falan diye söylenirsen ya yapmaz ya yarım yamalak söylenerek yapar
Ama ufak birşeyde yapsa sağol sevgilim falan diye konuşursan güler yüz gösterirsen zamanla daha fazlasını yapıyorlar
çok takmamaya çalış bence uzattıkça uzar maalesef. genelde erkekler hiç sorun yok gibi yapar biz ise kafamıza takarız yıllar geçse unutmayız. sonuçta senin de ondan önemli gördüğün kişi ve fikrine ondan daha çok önem evrdiğin insanlar vardır. onları düşün ve içini rahatlat. ne diyim başka. genelde evliliklerde olan şey.
Diğer mesajda gitmem demişsin ama ben senin yerinde olsam giderdimAsıl trajedi bu ztn. Benim eşimle hiç böyle dertlerim olmadı çünkü o her zaman yardımcım, her zaman beni ön planda tuttu her zaman çabaladı ve her zaman aktifti ilgiliydi odağı bendim. Böyle konuşmalara hiç gerek duymadım tam tersi neden yaptın askımm dinlenseydin,... yapsaydın..., diye engel olmaya çalıştım.
Eşim dört dörtlük sınav kağıdı verip adın yazmayan, kağıdını teslim etmeyen öğrenciler gibi oldu.
Başarılı ama kendi kendini yıkıyor.
Diğer mesajda gitmem demişsin ama ben senin yerinde olsam giderdim
Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum
Bizimde eşimle aramızda bizden kaynaklanan hiçbir sorun yaşamadık
Ama alakasız 3. kişiler nedeniyle tartışmalarımız oldu
Bir dönem ayrı şehirde hatta ayrı ülkelerde yaşadık bizde
Çok zor gerçekten
Ama gitme imkanın varsa gidip sarılmak en güzel çözüm
Canımmm seslendiğini duydum hemen geldim . Biz aynıyız deli gibi beklemek korktu devam . Ama yazdıklarını okudum inanamıyorum bu olanlara off şuan çok üzgünüm sana özelden yazacağım canım arkadaşımtuce_tuce nasılsın görüşemedik uzun zaman oldu
Benim için geleneksel hediye alma günleri başladı
Eşime levi's kot pantalon alacağım, benim kocam öyle herşeyi giymiyor
Üzerine de mavi jeans tshirt aldım, sezon başı diye sanırım fiyatlar uygun ve bol çeşit, kendime de 2 adet alıp kenara attım.
Bir adet sesli Kuran-ı Kerim cepte
3 adet daha hediye bulmam gerekiyor.
Parfüm olabilir.
Tost makinesi, nevresim yada kıyafet te olabilir.
2 annenin de anneler günü ve doğum günü peşpeşe. Ayrı almak içime sinmez, ama karar vermek çok zor.
O zaman umarım gönlünü alırBu sefer hiç çözülmeyecek ben altında ezilicem o rahatlıcak bana hak adalet demese bende fedakarlık yapıcam demese yine sorun yapmıcam ama bu sefer gerçekten çok kırgınım
Öncelikle geçmiş olsun.Çalısıyormuydun bilmiorm ama ben olsam izin alır giderim esimle konuşmaya.Evlilik bu yani arkdas yüzünden evlilik mi bitermişMerhaba
Bana ve eşime bugün ayrıca dua edebilirmisiniz
Şu an ayrılık aşamasındayız. Bir sorunumuz yoktu, ailelerle de sorun yok
Fakat bir arkadaşı yüzünden çıkan kıvılcım ortalıgı yaktı kavurdu.
Haklı haksız yok iki tane yıkılmış insan var. Beni anlamıyor. Mesafeler uçurum oldu okyanus oldu
Ztn olduramadık, yuva kurmayı beceremedik, bir araya gelemedik.
Varmış bi hayır..
Bir arada olmadığımız için ben bunu çok öğrenemedim. Hakkımızda hayırlısı, uzadıkça uzadı ama dağıtacak ortamda yok. Ben giderdim gitmiyorum çünkü evde çok sigara içiyorlar bana dokunuyor, birazda inat ettim, haftayada yok haftaya da gitmicem, İyice acıdan kavrulacağız. Yıkıldım, enkazdan çıkmaya çalışıyorum..
Öncelikle geçmiş olsun.Çalısıyormuydun bilmiorm ama ben olsam izin alır giderim esimle konuşmaya.Evlilik bu yani arkdas yüzünden evlilik mi bitermiş
Bazen erkekkler gec görüyor olayları,sen haklıymışsın diyrlar ama is isten geçmiş oluyor.Bence git konuş kocanla.Yada o gelsin.Telefonla olmuyor çünkü.Uzak akrabana bile bisey yazıyorsun yüzyüze olmayınca iyi bisey mi dedi kötü bisey mi anlaşılmıyor,konu saçma sapan yerlere gidiyor.Umarım tez vakitte düzelir hersey cnm..
evet ayrı yerlerde olunca bu konu daha zor oluyor, aynı evde olunca bir şekilde ortam yumuşuyor aynı yatakta yatıyorsun falan aynı masada yemek yiyorsun, ondan dolayı olay unutuluyor üstü örtpas ediliyor. inşallah düzeltirsiniz. insan neleri unutuyor evlilikte aslında çok ufak bir konu bu :) en yakın zamanda aranızın düzeldiğini yazman umuduyla dualarımız seninle
ztn mesele bu az görüşmenin hepten ortadan kaldırılması, hemde bencillik yüzünden hemde anlayışsızlık yüzünden
Allah allah arkadaş mı karar veriyormuş buna.Sen ver bize su arkadasın gbtsini bi:)Ne demek sevenlerin arasına girmek.Yolarız valla:)Şaka biyana yasayan bilir yavrum tabi,biz ne desek bos..İns tez zamanda güzel haberlere verirsin bize....Mübarek günde dualarımızdasınÇalşıyorum ama haftasonu gitmeyeceğim, ztn arkadaşının isteği beni sürüklemek, gidersem iki öpücük bir sarılma yine konu dağılacak hafataya bir daha aynı şeyi yasıcaz, ayrıca çıok yoruldum tükendüm ve beni anlamasını istiyorum açıklama istiyorum yöntemim pek iyi değil biliyorum ama yoruldum..
Ben de ne almışım ne almışım mutfak ağzına kadar dolu,gecen 4lü baharatlık attım .2 sene önce bayıla bayıla aldım 80 tlye.Horozlu bisey.Modaydı pek.Resmen acıdım ama attım.Kapakları flan gitmiş.Terek yaptrmıstım kociye,resmen boşaldı 2 ayda ciçek vazo falan koyuyorm o derece:)Diyeceğim alma,pisman olacaksın o verdiğin paralarakızlar bu ara çokmu para harcıyorum nedir, kendimi alışverişe verdim. mutfak ıvır zıvırı almak hoşuma gidiyor habire alıyorum birşeyler off biri beni tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?