Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi günlerde
Güle güle kullanın

Kızlar umarım iyisinizdir..

tr_lelli en kısa sürede gelirsin inşallah canım

Vergileri ödedim kızlar bugün... Tahminimden çok daha fazla çıktı 3930 tl ödedim... şükür ki şu an borcumuz falan kalmadı

5000 tl kredi çektik demiştim eşim 4800 getirmişti bana 800 lira kaldı onunla da tapu masrafı emniyet vs pazartesiden sonra kalanları hallederim inşallah.. Arttırabilidiğimi de zulaya atıcam inşallahh

Günaydın hanımlar
Ayı 215 tl kumbaryla kapıyorum.Buay bukadar atabilmişim
Ama stoklar bitti evde,zeytinyagı gram kalmamış.Kocinin işyerinden verdikleri sıvı yağgları açtım.Zeytinyagı almam lazım acil.
Difrizin son poşetlerini kullanıyorm.Bugun kendime 1 poşet bakla,kociye de kıymalı bezelye pişirdim.Kurbandan kalan etinde sonunu gecen hafta misafire yaptım.Kıyma ve et de alınacak
Nisan ayı bayağı masraf açacak gibi bizePazara çıkıp sebze alacağım.Markette cok pahalı.Dün brokoli alayım dedim bozulmuş bi pakete 14 tl demiş Migros.400 gr sey
Dondurulmuıs aldım 6.95 e bende.
Herkese iyi haftasonları

Selamm kızlarcım.

Bakin ne ogrendim hamislikde tirnagimiza oje sürersek tırnak hava almazmış bebege cok zararliymis.
Bebek bogulurmu ki durun bakım daha neler ogrencem.
2gun yoktum bu sebepden araştırma üzerindeydim

Sizi çoks özledim be.

Bugün evimi temizledim yarın düğünde en sevilen gelin, elti, yenge ben olicimm.
Cunku su kenafir gözlü elti ve sevimsiz görümce gelmicekmis.

Yani ben ve kaynanam muhteşem ikili olarak temsil edicizz düğünü gerisini ben anlatımım siz dusunun

Beni dürtüyolla

merhaba kızçeler,

hoşgeldin tr_lelli canım vallahi ben de topikten uzak kalınca özlüyorum.

bugün beyim çalışıyor kızla 3 büyüklerde (şok bim a101) alışveriş avına gittim :):):)

toplam 44₺ harcayıp geldim. bu arada bim’de muhallebilik kadayıf gördüm aldım hemen çok pratik geldi bana.

bim’in çizkekini deneyen var mı?

3buyukler? Kimler bi dakka bi dakka :)

Canım biminki değilde a101 chescakesi cok guzel.
Kahvaltılık reyonunda olan frambuazlisi olay derim.
Bi ara acayip yiyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…