Ruya , Allah hayrini kabul etsin.
tr_lelli .ne güzel toparlamissin. Evin hanimi hasta olunca bütün düzen ucup gidiyor, cocuk hele kücükse perissnlik yaa. Ne güzel Annen yanindayda sirtin yere gelmez.
Ben iki gündür iyi gibiyim ama enerjim bir kac saatlik anlamadim gitti.
Dün yastiklarimi söküp havalandirdim, kiliflarini yikayip , kurutup doldurdum ve bazamin altini silip düzenledim. Bu gün de üstün körü topladim evi, pek enerjim yok ama iyi gibiyim yarindan sonra ise dönücem bakalim nasil olucak.
Ruya Allah kabul etsin
H&M'in ve Gebe mağazasının pantolonları da başarılı. Ben bu iki markadan aldıklarımı kullanıyorum.
Allah kabul etsin canimKızlar nasılsınız ?
Dün akşam annemin 52 sini okuttum çok şükür.. lokum , Pilav , ayran ve helva ikram edildi. Bir de havlu verdik herkese..
Şükür yetti herşeyRabbim bereketini veriyor..
Dün Bim de 32,5 ödedim. Başka da bir masrafım olmadı.. Bügün de dışarı çıkmayı düşünmüyorum.. Eşim şu an bankada krediyi almaya gitti. Bakalım yarın ya da ertesi gün gideriz artık vergileri ödemeye sonra da nasipse koşturmaya başlarım artık.. tapuydu , emniyetti vergi dairesi belediye
Bu hafta ödeme haftası olacak muhtemelen hatta belki bir dahaki haftaya bile sarkar işler.. Eşimden habersiz bir kaç ay içinde 1000 liraya yakın bir mebla kenara atma niyetim var inşallah hallederim.. Yavaş yavaş birikim yapmam lazım.. bir an evvel toparlanırız inşallah..
Hadi kolay gelsinmerhaba kızlar,
yarına misafirim var ev temizliyorum. kızçem çok hareketli günlerdir temizlik aşeriyorum resmen bir türlü yapamamıştım misafir vesile oldu :)
evim temiz oldu mu ben resmen mutlu oluyorum yaaaa yaşasın çamaşır suyuuuuu
kızım etkilenmesin diye mutfağı banyoyu geceden temizliyorum.
Evden ikramlık hazırlayacağım belki bi krem şanti alırım o kadar.
Hadi koala temizliğe döner :*
Teşekkürler canım
Sende yeni cicilerini güle güle kullan
Kızlar nasılsınız ?
Dün akşam annemin 52 sini okuttum çok şükür.. lokum , Pilav , ayran ve helva ikram edildi. Bir de havlu verdik herkese..
Şükür yetti herşeyRabbim bereketini veriyor..
Dün Bim de 32,5 ödedim. Başka da bir masrafım olmadı.. Bügün de dışarı çıkmayı düşünmüyorum.. Eşim şu an bankada krediyi almaya gitti. Bakalım yarın ya da ertesi gün gideriz artık vergileri ödemeye sonra da nasipse koşturmaya başlarım artık.. tapuydu , emniyetti vergi dairesi belediye
Bu hafta ödeme haftası olacak muhtemelen hatta belki bir dahaki haftaya bile sarkar işler.. Eşimden habersiz bir kaç ay içinde 1000 liraya yakın bir mebla kenara atma niyetim var inşallah hallederim.. Yavaş yavaş birikim yapmam lazım.. bir an evvel toparlanırız inşallah..
Şampuanlı suyla siliyorm ben camları,cok değil 1-2 damla damlatıyorm.Durulamaya gerek kalmıyor cnm.Lelli ekim annelerinden uçmuş
Bu kızı takip edip en ufak polemikte kibleyen biri var galiba
Bugün camları silmem lazım
Dış cephe yapıldı harç boya ne ararsan var
Utanmalılıyım bilmiyorum ama ilk kez cam sileceğim
İşimi kolaylaştıracak önerileriniz varmı
Henüz iki oda sildim kazı kazı çıkmıyor deli olacağımŞampuanlı suyla siliyorm ben camları,cok değil 1-2 damla damlatıyorm.Durulamaya gerek kalmıyor cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?