Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar

Ruya Allah kabul etsin şimdiden

tr_lelli geçmiş olsun lelli

Sağolun kızlar Amin inşaAllah

Günaydın tükkani bi acim ben.

Sabah ıhlamur attim ocaga.
Zaten sabah aksam kayniyor dök demle dök demle.
Erbaşlar gitti.
Simdi ben kahvalti yapicam.
Hemen evi havaladirdim.
Oglumun odasini toplayip tozunu aldim.
1 mak. camasir attim.
2 mak. daha var sirada

Gece daha rahat uyudum çok sukur.

Pazar gunu kaynimin kizinin dugunu.
Aiy bunlarada bi haller oldu once gorumcem simdi kaynim babamlar konusmuyor onlarla yani bizim kazada falan oyle ayak ustu gorustuler ama normalde gorusmuyoruz hic birimiz babamlara dugun davetiyesi veriyolar.
Babamda verdiler gitmeden olmaz diyor.
Benim isime geliyo tabiki yalniz kalicam napicam diyordum.
Biz ayri masada otururuz.
Muhattap olmak zorunda kalmam.

Bu aksamda kinasi varmis.
Esim bana kinayi soyluyor.
Hastayim farkindamisin?
Senin yegeninin kinasi suan en son dusunecegim sey gitmek istiyorsan sen git ben gelmiyorum dedim.

O kinaya ugrar is cikisi.

Doguruyorlar bi suru evlendir evlendir bitmiyorlar sonra.

Esim bukadar gidiyo peslerine ya bakin gorun bebek olsun hic biri gelmicek gormeye.

Tabiki gelsinler istemiyorum zaten ben gelmesinler diye dua ediyorum.

Esim bunlarin peslerinde yok dugunleri nisanlari kinalari dondugi icin ornek verim dedim..

Esim annesine hamile oldugumu soylemis.
Neden soyluyorsun hemen diger kontrole gitmeden kimseye bise soyleyip durma dedim.

Nazar etcekler cocuumaa kem gozluler

H&M'in ve Gebe mağazasının pantolonları da başarılı. Ben bu iki markadan aldıklarımı kullanıyorum.

ben de lcw’den yırtık görünümlü bir kot ile eşofman altı, h&m’den tayt gibi duran yumuşak kumaşlı bir kot, bir de defacto’dan kumaş pantolon almıştım. sonlara doğru lcw kotumun kot ve penye kumaş birleşimi sıkınca terzide yanlara üçgen şeklinde küçük kumaş eklettim misss gibi oldu bi daha da almadım. üstlerin tamamı kendi gömleklerimdi, sadece yaz için lcwden siyah ve beyaz sıfır kollu body almıştım onların üzerine kendi gömleklerimin düğmelerini kapamadan kullanıyordum.

işe giderken kıyafet sıkıntılı oluyor hakikaten ama bence özellikle kasık bölgesinin sıkışmaması lazım o yüzden uygun fiyatlı bir şeyler almak lazım.

bir de ben gebe mağazasını kıyafette pahalı bulmuştum ama oradan hamile yastığı aldım çok rahat ettim ona verdiğim paraya hiç acımadım vallahi :)

Kızlar nasılsınız ?

Dün akşam annemin 52 sini okuttum çok şükür.. lokum , Pilav , ayran ve helva ikram edildi. Bir de havlu verdik herkese..

Şükür yetti herşey Rabbim bereketini veriyor..

Dün Bim de 32,5 ödedim. Başka da bir masrafım olmadı.. Bügün de dışarı çıkmayı düşünmüyorum.. Eşim şu an bankada krediyi almaya gitti. Bakalım yarın ya da ertesi gün gideriz artık vergileri ödemeye sonra da nasipse koşturmaya başlarım artık.. tapuydu , emniyetti vergi dairesi belediye

Bu hafta ödeme haftası olacak muhtemelen hatta belki bir dahaki haftaya bile sarkar işler.. Eşimden habersiz bir kaç ay içinde 1000 liraya yakın bir mebla kenara atma niyetim var inşallah hallederim.. Yavaş yavaş birikim yapmam lazım.. bir an evvel toparlanırız inşallah..

Allah kabul etsin canim

Yemegim yok yine yeni yeniden.

Şu Mutfakdan baydım yeminlen.

Mercimek çorbası atim ocaga yanınada soteli moteli bisiler yapim.

Yemeğim olmayinca güne 10-0 falan mağlup basliyorum.
Mutfakdan bi fenalık geldi.
Yemeğim olsun mutfağım toplu olsun işlerimi yaparim hic sıkıntı yok.
Pişir bekle topla kıs altını amanns.
Hepsi bir zor geliyor ki bu ara.

merhaba kızlar,

yarına misafirim var ev temizliyorum. kızçem çok hareketli günlerdir temizlik aşeriyorum resmen bir türlü yapamamıştım misafir vesile oldu :)

evim temiz oldu mu ben resmen mutlu oluyorum yaaaa yaşasın çamaşır suyuuuuu

kızım etkilenmesin diye mutfağı banyoyu geceden temizliyorum.

Evden ikramlık hazırlayacağım belki bi krem şanti alırım o kadar.

Hadi koala temizliğe döner :*

Hadi kolay gelsin

Gunaydın kızlar
Hayırlı cumalar

Allah kabul etsin cnm

Lelli ekim annelerinden uçmuş
Bu kızı takip edip en ufak polemikte kibleyen biri var galiba
Bugün camları silmem lazım
Dış cephe yapıldı harç boya ne ararsan var
Utanmalılıyım bilmiyorum ama ilk kez cam sileceğim
İşimi kolaylaştıracak önerileriniz varmı

Herkese merhaba

Son günlerim harcamasız geçiyordu, kardeşim istedi 100 tl verdim.

Bugün evdeyim, kargo bekleyeceğim, biraz da evi silip süpüreyim diyorum

günaydın hanımlarr
lelli ban mı yedin cnmAmannn vara yoga ban yapılıyor,hep mi aynı fikirde olcak herkess sacmaa
Harcamalı biay geçiyor
A101 de dün 26 tl harcadım.Su böreği,fırçalı leke çıkarıcı,pasta malzemeleri falan aldım.Çamasırlıgım eskidi 29 tl ye gelmiş ama taşıyamadım ins koci alçak ne gerek var demezsee

Şampuanlı suyla siliyorm ben camları,cok değil 1-2 damla damlatıyorm.Durulamaya gerek kalmıyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…