Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kurtlu duramadim yine
3 gun elimi atmadim ya eve almis gitmis.
Toz yagiyor sanki ya.
En sevmedigim sey.
Her yeri supurdum
Vileda yaptim.
Sabahki o camsille falan ustun koru almak icime sinmedi.
Hemen bi su yaptim tozda aldim.
Bi yemek kaldi.

Bu ev boyle pasakli olunca ben daha cok hasta oluyorum.
Simdi icime sindi.

Bugun iyiyim baya ama sukur.
Dun gozum hic bisi gormuyordu.
Ev göçse umrunda degildi.
Bugun iyilesmisim demek.

lcw kalıpları çok büyük diye ordakiler olmadı.. Allahtan defacto da hamilelik kıyafeti getiriyor artık.. sanırım bu beğendiğim kotu alacağım..
Ben pek bise almicam.
Ama sen calisiyorsun canim al icine sineni.
Ben evde pijama sort takilirim.
Disarisi icinde 1 pant. 1 esofman 3 de tshrt bana yeter.

Ruya , Allah hayrini kabul etsin.
tr_lelli .ne güzel toparlamissin. Evin hanimi hasta olunca bütün düzen ucup gidiyor, cocuk hele kücükse perissnlik yaa. Ne güzel Annen yanindayda sirtin yere gelmez.
Ben iki gündür iyi gibiyim ama enerjim bir kac saatlik anlamadim gitti.
Dün yastiklarimi söküp havalandirdim, kiliflarini yikayip , kurutup doldurdum ve bazamin altini silip düzenledim. Bu gün de üstün körü topladim evi, pek enerjim yok ama iyi gibiyim yarindan sonra ise dönücem bakalim nasil olucak.

Vallahi canin annem en buyuk sansim.
Dun aksam ogluma meyve soyup getirdi.
Yemek getirdi.
Esime bile aksam sordu bisi hazirlim diye (o yemez kimseden)
Sabahda bana portakal soyup getirdi.
Gormedi evi supurup sildigimi gorse kiyamet koparcak.
Is yapma yat dedi.
Ama inan icime sinmiyor.
Dinlene otura kalka yaptim.
O toz , daginiklik beni daha rahatsiz ediyor.

Annem boyle yemekdi hizmetdi eder o ev isini sevmez.
Oyle supurup sileyim cok uzerinde durmaz.
Bosver diyo bana.

Bir de ben de hani 7.aylari falan cok gecmeden tül, cam , hali falan hepsini halletmek istiyorum.
Koltuklarim silinecek.
Camlarim cok yok zaten 4 cam var.
2si balkonlu 2si 2 kanat odalarin.
Annem odalarinkini ben silerim dedi balkonlari ben silerim dikildigim yerde.
Halilar yikamaya gider.
Koltuklarida yavas yavas havalar isininca silerim diyorum.
Y.odasinin tulu ve avizesi degisecek.
Sira bi oraya gelmedi.
Hep bisi cikti.

Mutfak yapilincada annemle siler yerlestiririz.
Daha ellemem mutfak dolabinin iclerini.

Gecen yaz boya yaptirdim bu yaz dokunmam.

Canlar biraz toparladik gibi ama ben ev ekonomisini tekrar ele alip yönetmeye baslicam Insallah. Cok giderlerimiz ve borcumuz var, artik söylenip sinirlenmeye gerek yok mecbur altindan kalkmamiz lazim.
Su Ana kadar bozuk paralari attim kenara , orda birikedursun esime söylemedim bilse hemen harciyor cünkü.
Esimin ekstra bekledigi bi para var eger slabilirse biraz daha iyi olucak bizim icin.
Simdilik Benzin ve mutfak alisverisi yapmamiz lazim.
Oturdum yemek listesi yaptim. Kasapa ugrucam o birseyler tutar, diger ihtiyaclar cok tutmaz diye düsünüyorum, evde de var bazi seyler.
Bakalim, istikrarli olursam, ilerleme kaydederiz.

zelalke lcw de illa olur ben ordan aldım. Kilo almasan bile tutuyor göbüş.
Büyük gelsede al yanlardan düğmeleri oluyor iç kısımda beline ayarlarsın.
Bir de içimde kalan slopet olmuştu hamilelikte pek dışarı çıkmıyorum diye almamıştım ama hala özenirim.

ilerleyen aylarda da lcw dan almayı düşünüyorum canım.. şuan başlarda giymek için defactodaki hoşuma gitti kalıbı da iyi, bol biraz ama illaki giyilir..

ilerleyen aylarda da lcw dan almayı düşünüyorum canım.. şuan başlarda giymek için defactodaki hoşuma gitti kalıbı da iyi, bol biraz ama illaki giyilir..
H&M'in ve Gebe mağazasının pantolonları da başarılı. Ben bu iki markadan aldıklarımı kullanıyorum.

Selam Kızlar
Okuyamadım pek.

H&m nin gebe kıyafetleri bence de güzel. GeBe mağazasınınki de çok güzel ama daha pahalı bence.

Ben de bugün yatak odası bazanın altını yerleştiriyorum. Pike takımı seccade havlular ayırdım, yoklukla evlenen bir genç kadına gidecekler

Ona bende ozeniyorum ama giyemem galiba utanirim

Cok cocuksu geliyor bana.

Ben hamileyken karnim cikinca herkes bana bakicak gibi geliyor.
Ben disari cikmam diyorum anneme esime.
Aksamlari yuruyuse sahile falan cikariz gunduz cikmicam diyorum.
Oglumda kısti mont şal falan.
Yazin mecbur incecik seylerle bakiyo insanlar ya hamis gorunce.
Sanki anormal bisi.

Benimde kıştı yaz olsa alırdım göbeği biraz kapatıyor.
Lelli yok be canım niye utancan ama bende önünde yumurts fln olan tişört sevmiyorum. Çok gereksiz bir gösterim geliyor.düz renk bol kazaklar almıştım bakıyor insanlar rahatsıx edici ama çekinmedim hiç çok gezdim

Hele boyle karinlarini gere gere resim falan atiyolar ya bana tuhaf geliyor.
Tabiki tercih meselesi.
Elim karnimda bir hamis pozum olurmu bilemedim

Ruya Allah kabul etsin

mornergis iyi günlerde kullanın canım

Selamlar

Yarın bir etkinlik için görevlendirildim şık olayım dedim gittim Sarar'dan kumaş pantolon aldım 400 den 160 tl ye düşmüş jorneyden 100 tl ye gömlek aldım.MatmaZelden 300 tl den yüzde 50 indirim varmış 150 tl çanta aldım 130 tl de deri cüzdan aldım.Toplam 540 tl harcamışım

Ama cüzdana ve çantaya ihtiyacım vardı.Kumaş pantolon ve gömlek de giyerim nasılsa işte mecbur giyiyorum.Her ay birer parça kaliteli güzel şeyler alsam baya bişeyler olur.

Cüzdanda siyah ve mor arasında kaldım.Mor cüzdan parayı çeker derlermiş satan kişi dedi.Ben de mor olsun parayı çeksin dedim mor aldım

Hele boyle karinlarini gere gere resim falan atiyolar ya bana tuhaf geliyor.
Tabiki tercih meselesi.
Elim karnimda bir hamis pozum olurmu bilemedim
Benimde tek bir fotom var.
Onuda son günlerde çektirdim. Bir tane hamile foton yok demesin oğlum diye. Doğumdan sonra hastanede de hiç çektiremedim. Gecelikle pijamayla çektirmek bana göre deüil.evde bol bol çekindim sonra oğlumla

Güle güle giyin kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…