lcw kalıpları çok büyük diye ordakiler olmadı.. Allahtan defacto da hamilelik kıyafeti getiriyor artık.. sanırım bu beğendiğim kotu alacağım..Sagol canim
Lcw pant. Genelde 59tl basliyor.
Ben pek bise almicam.lcw kalıpları çok büyük diye ordakiler olmadı.. Allahtan defacto da hamilelik kıyafeti getiriyor artık.. sanırım bu beğendiğim kotu alacağım..
Vallahi canin annem en buyuk sansim.Ruya , Allah hayrini kabul etsin.
tr_lelli .ne güzel toparlamissin. Evin hanimi hasta olunca bütün düzen ucup gidiyor, cocuk hele kücükse perissnlik yaa. Ne güzel Annen yanindayda sirtin yere gelmez.
Ben iki gündür iyi gibiyim ama enerjim bir kac saatlik anlamadim gitti.
Dün yastiklarimi söküp havalandirdim, kiliflarini yikayip , kurutup doldurdum ve bazamin altini silip düzenledim. Bu gün de üstün körü topladim evi, pek enerjim yok ama iyi gibiyim yarindan sonra ise dönücem bakalim nasil olucak.
ilerleyen aylarda da lcw dan almayı düşünüyorum canım.. şuan başlarda giymek için defactodaki hoşuma gitti kalıbı da iyi, bol biraz ama illaki giyilir..zelalke lcw de illa olur ben ordan aldım. Kilo almasan bile tutuyor göbüş.
Büyük gelsede al yanlardan düğmeleri oluyor iç kısımda beline ayarlarsın.
Bir de içimde kalan slopet olmuştu hamilelikte pek dışarı çıkmıyorum diye almamıştım ama hala özenirim.
H&M'in ve Gebe mağazasının pantolonları da başarılı. Ben bu iki markadan aldıklarımı kullanıyorum.ilerleyen aylarda da lcw dan almayı düşünüyorum canım.. şuan başlarda giymek için defactodaki hoşuma gitti kalıbı da iyi, bol biraz ama illaki giyilir..
Ona bende ozeniyorum ama giyemem galiba utanirimzelalke lcw de illa olur ben ordan aldım. Kilo almasan bile tutuyor göbüş.
Büyük gelsede al yanlardan düğmeleri oluyor iç kısımda beline ayarlarsın.
Bir de içimde kalan slopet olmuştu hamilelikte pek dışarı çıkmıyorum diye almamıştım ama hala özenirim.
Benimde kıştı yaz olsa alırdım göbeği biraz kapatıyor.Ona bende ozeniyorum ama giyemem galiba utanirim
Cok cocuksu geliyor bana.
Ben hamileyken karnim cikinca herkes bana bakicak gibi geliyor.
Ben disari cikmam diyorum anneme esime.
Aksamlari yuruyuse sahile falan cikariz gunduz cikmicam diyorum.
Oglumda kısti mont şal falan.
Yazin mecbur incecik seylerle bakiyo insanlar ya hamis gorunce.
Sanki anormal bisi.
Hele boyle karinlarini gere gere resim falan atiyolar ya bana tuhaf geliyor.Benimde kıştı yaz olsa alırdım göbeği biraz kapatıyor.
Lelli yok be canım niye utancan ama bende önünde yumurts fln olan tişört sevmiyorum. Çok gereksiz bir gösterim geliyor.düz renk bol kazaklar almıştım bakıyor insanlar rahatsıx edici ama çekinmedim hiç çok gezdim
Kızlar
Bugün kredi için bankaya imza verdim. Ordan çarşıya gittim..
Annemin 52 si için havlu aldım. 45 tl havlular tuttu.. 11 sigara .. Ekmek ve poğaça 3,5 ve yol parası 5.25...
Akşam da Kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yemeğe gittik 200 lira eşime verdim. 120 lira hesap ödemiş.. Yarın için de pilava koymak için 15 liraya tavuk aldık. Para üstü eşimin zulasına kaldı
tr_lelli çok geçmiş olsun canım
Günaydın
Dün uzun zamandır yenilememiz gereken koltuk ve yemek takımını yeniledik
1000 lira peşin gerisi kredi kartına taksit yaptırdık
İçime sinen bir model oldu
Allah sağlık versin ödeme kolaylığı versin inşallah
Benimde tek bir fotom var.Hele boyle karinlarini gere gere resim falan atiyolar ya bana tuhaf geliyor.
Tabiki tercih meselesi.
Elim karnimda bir hamis pozum olurmu bilemedim
Güle güle giyin kullan canımSelamlar
Yarın bir etkinlik için görevlendirildim şık olayım dedim gittim Sarar'dan kumaş pantolon aldım 400 den 160 tl ye düşmüş jorneyden 100 tl ye gömlek aldım.MatmaZelden 300 tl den yüzde 50 indirim varmış 150 tl çanta aldım 130 tl de deri cüzdan aldım.Toplam 540 tl harcamışım
Ama cüzdana ve çantaya ihtiyacım vardı.Kumaş pantolon ve gömlek de giyerim nasılsa işte mecbur giyiyorum.Her ay birer parça kaliteli güzel şeyler alsam baya bişeyler olur.
Cüzdanda siyah ve mor arasında kaldım.Mor cüzdan parayı çeker derlermiş satan kişi dedi.Ben de mor olsun parayı çeksin dedim mor aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?