Sizi tebrik ederim ben prima beyaz olanı mama aptamil kullandım ben ama çok marka var evolvia iyi gaz yapmıyorGunaydin kizlar
Ben uzun zamandir yazamadim. Kizima kavusali 10 gun oldu. 4 aylik kucuk prensesim. Hemen bez mama arastirmasina girdik. Haftada bir kutu mama bir kutu bez bitirdi. :)))))) fikir verirsiniz artik mama bez konusunda. Kavusma sevincimi sizinle paylasayim istedim. Ancak vaktim oldu.gercekten annelik cok baska bir duyguymus. Oncesinde hissettiklerimden cok daha farklii
Gözün aydın canım
Kız bebekse huggies tavsiye ederim
Bez ne kadar kalın olurasa kalça sağlığı açısından o kadar iyi
Mamada hipp kullanmıştım Dr tavsiyesi ile organik diye ve şeker oranı düşük
Gunaydin kizlar
Ben uzun zamandir yazamadim. Kizima kavusali 10 gun oldu. 4 aylik kucuk prensesim. Hemen bez mama arastirmasina girdik. Haftada bir kutu mama bir kutu bez bitirdi. :)))))) fikir verirsiniz artik mama bez konusunda. Kavusma sevincimi sizinle paylasayim istedim. Ancak vaktim oldu.gercekten annelik cok baska bir duyguymus. Oncesinde hissettiklerimden cok daha farklii
Nasıl bir etrafın var senin bacım.Cehalet resmenVallahi oyle.
Ben duruma alıştırdım kendimi.
Hatta oğlumun herseyini saklamistim.
Tertemiz bu kuzumuda buyutur Allahin izniyle.
Hirkaları yelekleri kazakları montları hepsi taş gilibi duruyorlar.
Etraf sinirimi bozmaya başladı bile.
Cinsiyeti bellide olsa net soylemicem artik kimseye
Böyle bir karar aldim.
Bu da erkek deyince bi agit yakip dizlerine vurmadiklari kaliyor.
Kimin hayirli evlat olacagini Allah bilir.
Benim k.v 3 kızı 3 oğlu var.
Hadi ben anlaşamadım ama bak 3 kızıda bakmiyor.
Yine ogullarinda kaliyor.
Kadın anjiyo oldu elalem gibi gelmis kizi annesini hastanede görmüş oysa aynı semtte o da kardeşleriyle.
Alip annesine bakabilirdi almamis.
Hani 2 oğlan 2 hayırsız evlat gözüyle görenleri ben anlamıyorum hic de anlayamicam.
Moral bozmak yerine Allah saglikla kucağına alsın demek nekadar zor.
Sanki kendileri bakacak buyutecek.
Bir de moral bozuyorlar.
Ya sabır.
2 kizi olan arkadaşıma dr. Erkeğe benziyo demiştim telf.daNasıl bir etrafın var senin bacım.Cehalet resmen2 kız olsa erkek doğuramadı derler(ne alakaysa),erkek olur kızı bulamadı derler.Derler de derler.Bosver senn.Erkek olsn kız olsun.Saglıklı hayırlı evlat olsn.Sen de hic laf verme ağızlarına:)Ana kraliçeyim ben de gez:)
Canım çoooook sevindim, prensesini kokla benim için, Allah hepinize sağlık,huzur, mutluluk versin.Gunaydin kizlar
Sende doğunca pipisini atarsın hahah.Oğlanın at dicem o olmaz simdi koca çocuk, beyi flaan görür kavga sebebi hahah:)2 kizi olan arkadaşıma dr. Erkeğe benziyo demiştim telf.da
Yani kız da istediğinizi biliyor.
Kızının resmini atıyor bana hala.
Sanki nispet yapar gibi..
Üzmek icin mi yapıyorlar amaçları ne anlamiyorum.
Gunaydin kizlar
Merhaba canım çok sevindim Rabbim hiç ayıtmasın.Gunaydin kizlar
Bırak böyle kişilikleri canım. Cahilliğe hiç gelemiyorum.2 kizi olan arkadaşıma dr. Erkeğe benziyo demiştim telf.da
Yani kız da istediğinizi biliyor.
Kızının resmini atıyor bana hala.
Sanki nispet yapar gibi..
Üzmek icin mi yapıyorlar amaçları ne anlamiyorum.
tursuyu nası yapıyosun canım puf noktası varmı bizde de var mor lahana kötü olur yemezsek bende tursu yapım olursaMerhaba canım çok sevindim Rabbim hiç ayıtmasın.
Mama evolvia kullandık. 3 dr gezdik hepsi evolvia nın daha iyi olduğunu söyledi
Bez de bebişine göre.
Prima bize pişik yaptı hepsini denedik molfix iyi gelmişti.
Bugün hesap yaptım da ahh ne harcamışız.
Markete pazara gitmeme harekatına katıldım lelli süt almam lazım bir de ekmek su.
Sabah dolabı karıştırdım. Mor lahanadan 2 kavanoz turşu yaptım.
Eşim muz almış meyve varken alınınca kızıyorum 3 4 te armut çıktı.
Arkalarda kalanlar unutulmuş.
Dereotu maydanoz havuçla salata yaparım.
Bezelye barbunya köfte ve balıkla haftayı geçircem
Balıkta varmış elime süper geldi.
Mısır çıkarfım akşam içinde biraz daha sıcak suda haşlarım.
Yarın oğlumla sinema günümüz lahmacun da alırım. Yaş mısır sevmez yarın patlamış mısırda alırım.
Kumbaraya da 10 tl attım.
Canım zeynebe sormuşsun ama nacizane bende anlatim.tursuyu nası yapıyosun canım puf noktası varmı bizde de var mor lahana kötü olur yemezsek bende tursu yapım olursa
Canım suyu kaynat soğusuntursuyu nası yapıyosun canım puf noktası varmı bizde de var mor lahana kötü olur yemezsek bende tursu yapım olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?